Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Valcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • "O ROATA DE REZERVA PENTRU VIATA TA" In urma cu 20 de ani am participat la o intalnire unde am vazut pentru prima data planul de afaceri. Mama a primit o invitatie de la o prietena. Nu aveam nici o pregatire in domeniul respectiv, dar cautam o idee de afaceri. Imi doream sa fiu liber, sa decid singur asupra timpului petrecut in afacere si sa am posibilitati de castig nelimitate. Am pornit in paralel cu serviciul. Dupa 6 luni am renuntat la job si m-am dedicat afacerii mele. Sunt recunoscator pentru toti oamenii care mi-au influentat viata pe tot parcursul dezvoltarii afacerii.... mai ales celor care nu au crezut in mine si in proiectul meu, deoarece m-au ambitionat sa trec peste toate provocarile aparute pe drum... Acum am o afacere care imi ofera TIMP si BANI. Sunt activ pentru ca imi place sa ajut. Vreau sa dau inapoi o parte din ce am primit. Imi place sa cunosc oameni ambitiosi si sa-i ajut sa-si castige libertatea. Daca esti o persoana curajoasa, ambitioasa, invatabila si iti place sa lucrezi in echipa sunt nerabdator sa te cunosc. Te astept in echipa mea!

 • sc.pocaviso prodcom partener orange angajeaza agenti vanzari-tehnicieni d2d in judetul vâlcea . job-ul consta in promovarea si vinderea serviciilor fixe orange(tv si internet). deplasarea se face cu masina firmei. se incheie contract in care se ofera salariu fix+ comision atractiv pt fiecare contract activat. pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic. 0746276450

 • CAUTA importantsiteintheworld IN GOOGLE SAU VIZITATI https://sites.google.com/site/importantsiteintheworld/

 • AVEM NEVOIE DE CONSULTANTI I CREDIT PROGRAM FLEXIBIL SE ANGAJEAZA FUL TIME,PART TIME CEI INTERERSATI SA SUNE LA NR.DE TELEFON DE MAI JOS.

 • 1. Doresti sa lucreze de acasa pentru o firma 100% romaneasca? Este vorba de Infinity! Putem vorbi in privat! Castigi 3.000 lei fara efort!!! 2. Itidoresti sa lucrezi de acasa? Inscriere gratuita la Infinity! 3. Inscrie-te si tu in echipa Infinity daca ai nevoie de un ban in plus! Merita! De ce sa nu incerci! Inscrierea este gratuita!!! 4. Itidoresti sa lucrezi de acasa? Sau sa alegi dintre 4000 produse, cumparandu-le la jumatate de pret!Atunci, hai in echipa Infinity! Vei ramane impresionata! 5. Caut mamici, studente, gravide sau pe oricine doreste sa obtina un venit suplimentar! Promovezi catalogul Infinity printre prieteni, cunostinte, grupuri si castigi bani! Plus cadouri din partea firmei Infinity! Putem vorbi in privat. 6. Pentru fete / femei, indiferent de varsta (minim 18 ani)! Inscriere gratuita pe site-ul Infinity! Vei descoperi peste 4.000 produse! Si, in plus, castigi 3.000 lei fara efort!!! 7. Vrei sa castigi bani din confortul casei tale? Oportunitatea se numeste Infinity! Sigur nu vei regreta! Putem vorbi in privat. 8. Itidoresti o vacanta? O casa noua? O masina noua? Ai rata la banca? Facturi de platit? Cheltuieli neasteptate? Vino la Infinity! Poticastigausor 3.000 lei lunar, pentru ca visurile tale sa se implineasca! Putem vorbi in privat. 9. Pentru tinere mamici si nu numai! Vrei sa castigi bani in timpul liber? Atunci, vino in echipa Infinity! Te inscrii gratuit, primesti un catalog cat un magazin si comanzi! Detalii in privat. 10. Te intereseaza un job online! Vino in echipa Infinity! Inscriere gratuita! Peste 4.000 produse in catalog! Castigi bani invantandu-i si pe altii sa te urmeze! Cine doreste sa se inscrie poate accesa linkul din titlu

 • vand parfumuri Oriflame la preturi rezonabile se include si transportul parfumuri:Love POTION PRET 65 LEI INCLUS TRANSPORTUL,GIORDANI GOLD inclus transportul,VOLAIRE 50 lei inclus transportul,VENTURE power 50 lei inclus transportul.

 • CAUTATI SITUL https://sites.google.com/site/1earnmoneyonline2/ SAU CAUTAT 1earnmoneyonline2 IN GOOGLE

 • Parteneriat în vânzări cu 21%comision. Oferim logistică, flexibilitate, platformă on line. Tel. contact :0723256597

 • Se recrutează asistenți in brokeraj. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurărilor sa dețină diplomă de BAC. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE etc ... -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimite-ți CV-ul în privat sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Salveaza cautarea