Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Carnet conducere: B

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  In baza prescriptiei medicale administrez orice tratament la domiciliu: - tratamente intravenoase: perfuzii pentru hidratare , injectii intramusculare ,intravenoase și subcutanate ,montare și schimbare sonde urinare , îngrijirea plăgilor , scoaterea de fire in urma unei intervenții chirurgicale. In prezent lucrez pe o secție de ATI ( terapie intensiva) unde am o experiența de 4 ani. Dețin ALP și certificat de Malpraxis. Pentru detalii aștept un mesaj s-au aveți numărul de telefon in anunț. Ma pot deplasa in București in sectoarele 3-4-5 !

 • Se oferă: - procent de 50 % + bonusuri financiare în funcție de performanță + procent din încasările provenite din radiologie, ortodonție și implantologie - cabinet dotat cu aparatură la nivel de an 2022 - pacientură formată - asistentă disponibilă - câștig financiar atrăgător, dependent de seriozitatea și capacitatea practică și teoretică de a rezolva cazurile din cabinet - radiologie dentară digitală - posibilitatea de a evolua în timp ca medic dentist precum și realizarea unei echipe solide de medici și asistente într-o zonă cu potențial bun din punct de vedere al pacienților și financiar - medici ortodont și implantolog ( chirurg BMF ) Se cer: - formă de organizare PFA ( CMI ) sau SRL - seriozitate și decență maximă atât în aspectul exterior cât și în ceea ce privește abordarea pacientului - capacitatea de a realiza planuri de tratament elaborate pe baza consultului stomatologic și a unei radiografii panoramice + capacitatea de a trata urgențele dentare - nu e obligatoriu dar constituie un avantaj cunoașterea procedeului de a realiza radiografii digitale, altfel medicul va fi pregătit la fața locului - cunoștințe practice serioase începând de la capacitatea de a realiza anestezii, șlefuiri, amprentare și cimentare plus realizarea de tratamente endodontice predictibile pe o durată satisfăcătoare de timp. Mentiuni: - dorim un coleg competent și pentru colaborare pe termen lung full time sau part time. Alte detalii se pot discuta la fața locului.

 • administrez tratament medical la domiciliu ,rog seriozitate

 • Asistent balneofiziokinetoterapie și recuperare , tehnician maseur caut colaborare cu un salon de masaj sau cabinet medical de recuperare medicală. Dețin PFA.

 • 1

  SIA MEDICA HELP ÎNGRIJIRI LA DOMICILIU angajează asistenți medicali generaliști baneofizioterapeut debutanți si asistenți generaliști debutanți full time. Cerinta obligatorie permis de conducere cat.B. Pentru detalii la CV pe adresa:

 • 1

  Angajez farmacist sef in conditii avantajoase pentru localtatea Borsa (judetul Cluj),la 25 km de Cluj.

 • 1

  - Super-Dent 92 angajeaza asistent medical generalist Stomatologie pentru specializare chirurgie implantologie - Contact: - Dr.Doneta Acatrinei -Program 8 ore -contact

 • Medic pentru activitate de cabinet si teren pe medicina muncii. Full-time Permis cat B

 • 2

  Asistent Medical Generalist cu experientă caut un Job Part-Time în Județul Galați de la orele 16-20.Aștept ofertele dumneavoastră..Mulțumesc.

 • Oferim servicii de calitate stomatologică începând cu data de 20 iulie. 1.Obturație începând cu 120 lei 2.Extracții începând cu 120 3.Detartraj 200 lei

 • 1

  Serviciul de ambulanta NucleusMed angajeaza asistent medical pentru transportul pacientilor cu ambulanta, Cerinte : -Posesor de permis categoria B sau B+C, ( optional curs ambulantier) -Pregatire in domeniu acordarii primului ajutor medical - Asigurarea asistentei medicale la evenimente private. -Transportul pacienților imobilizati pentru externare / internare în spital, consultații policlinică, CT, RMN, examene radiologice, transport național și internațional. -Ne adresăm tuturor categoriilor de pacienți care necesită ajutor pentru deplasare. -Mobilizarea pacientului, cu targă de transport, scaune de transport, pentru urcat / coborât scări si transportul pacientului în regim de la pat la pat. -Oxigenoterapie / monitorizare pe durata transportului. -Completarea formularelor de transport, efectuarea curateniei si dezinfectiei ambulantelor. -Rugam aplicantii sa NU sune la numarul de telefon si trimita CV in mesageria anuntului sau la adresa de email - Program Part time sau full time.

 • Salveaza cautarea