Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Experienta: Fara experienta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Clinica medicala angajaza tinere ansolvente fara experienta pe posturi de asistent medical si kinetoterapeut. Salariul 1300-4000 lei

 • caut loc de munca assistent medical in judetul satu mare

 • Firma Germana recrutează asistenți medicali generalisti, și asistenți în an final. Se oferă curs on-line de limba germana, recunoașterea diplomei în statul German, loc de munca si integrarea in statul German de munca.

 • Caminul de batrani Ciprian si Iustina (S.C. DRAGO BUSINESS CONCEPT S.R.L.) recruteaza KINETOTERAPEUT cu sau fara experienta. Aplica procedurile de kinetoterapie si masaj, in vederea recuperarii medicale, conform prescriptiilor medicului. Forma de colaborare poate fi cu contract individual de munca sau cu contract de prestari servicii. Program de lucru flexibil: 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Remuneratie atractiva.

 • Angajez full time receptioner( a) clinica medicala Bucuresti zona Pta Romana. Cerinte: energic,empatic,sociabil,engleza,operare PC

 • 1

  SIA MEDICA HELP ÎNGRIJIRI LA DOMICILIU angajează asistenți medicali generaliști baneofizioterapeut debutanți si asistenți generaliști debutanți full time. Cerinta obligatorie permis de conducere cat.B. Pentru detalii la CV pe adresa:

 • Asistent Medicina Dentara (full time/part time) Clinica stomatologica, locatie situata central in Bucuresti, zona Piata Muncii, scoala Cezar Bolliac/ liceul Hyperion, cautam asistente cu sau fara experienta. Cerinte : - Studii postliceale finalizate. - Diploma de bacalaureat - Persoane responsabile, implicate/pasionate, dornice de dezvoltare si perfectionare profesionala continua - Respectarea programului de lucru -full-time - ture 9:00-14,00 /zi alternativ cu 13:00 - 20:00/ zi sau part time conform conventiei cu medicul stomatolog. Responsabilitati : - Pregatirea cabinetului pentru interventia stomatologica - Primirea si pregatirea pacientului precum si a fisei medicale a acestuia - Asistarea medicului in timpul interventiei - Sterilizarea instrumentarului - Utilizarea si intretinerea corecta a aparaturii/instrumentarului existente în cabinet Oferta : - pentru persoanele fara experienta, o perioada de proba de pana la 2 saptamani, in functie de cat de rapid invata sa lucreze . - Salariu intre : 1600 (pentru inceput), urmand sa creasca pana la 3500 RON (net) In functie de numarul de ore si zile pe saptamana - Program flexibil - O echipa profesionista, mediu de lucru placut Postul presupune: - asistarea medicului la scaun -pregatirea cabinetului pentru desfasurarea actului medical. -sterilizarea instrumentarului si completarea registrului. -utilizarea si intretinerea corecta a aparaturii medicale -evidenta stocului de materiale -efectuarea programarilor telefonic -incasare Pentru stabilirea unui interviu, ne puteti trimite CV-ul dumneavoastra impreuna cu o poza. Contact la

 • Tanar 29 ani din Bucuresti, ingrijit, angajez domnisoara cu sau fara experienta, pentru servicii de masaj de relaxare, sedinte saptamanale, plata pe loc. Rog contact pe whatsapp la numarul din anunt.

 • Medic pentru activitate de cabinet si teren pe medicina muncii. Full-time Permis cat B

 • 4

  Azil de batrani din Bayern , Germania , cauta asisteni medicali si infirmiere . Oferta noastra este > Mancare si cazare la locul de munca . Programul de lucru permite 2 saptamani pe luna sa se lucreze si 2 saptamani sa se mearga acasa . Limba germana la un nivel de înțelegere este obligatorie. Nu sunt firma de recrutare și deci nu iau bani la angajare. Sunt seful de personal , si imi doresc sa gasesc romani cu vointa si caracter care vor sa castige un ban , sustin cu traducerea actelor de angajare , formularelor de la locul de munca . Cer si astept seriozitate . Puteti contacta prin Whats App sau suna , daca nu raspund o sa revin eu cu un telefon .

 • 1

  Caut de munca ca asistent medical generalist

 • Recrutam personal medical pentru Germania, va rugam sa ne trimiteți Cv-ul pe mail-ul [email protected], cei Selectati vor fi contactați de către firma!

 • 1

  Angajarepart time Angajam studenta kinetoterapie, 3 zile/saptamana, 4 ore/zi. Avem nevoie de o persoana empatica, responsabila, care sa doresca sa lucreze in domeniul recuperarii pediatrice. Ne propunem sa te invatam si apoi ne dorim o colaborare pe termen nedeterminat, oferind conditii avantajoase de colaborare. Cerintele noastre: Studenta facultate kinetoterapie Atitutine pozitiva, entuziasm, dorinta de a invata sa lucrezi alaturi de copiii speciali. Ofertă: * Contract de munca; * Seriozitate, corectitudine, respect și colaborare pe termen lung, formari profesionale la cel mai inalt nivel, in domeniul recupararii pediatrice. Locatia noastra, este in Bucuresti, sector 1, zona Bucurestii Noi. Daca consideri ca este pentru tine, sa incepi sa lucrezi, inca din timpul facultatii, sa performezi in domeniul recuperarii pediatrice, poti sa ne scrii, iti oferim tot sprijinul nostru. Email: Mobil:

 • Salveaza cautarea