Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Profesie: Infirmier

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam asistent medical și brancardier in regim full tine sau part tine.

 • 5

  Cabinet medical zona centrala ,angajeaza infirmiera medicala pentru jumatate de program.Va rugam depuneti Cv pe adresa :

 • angajam infirmiera / femeie de serviciu pt 4 ore pe zi sau norma intreaga

 • 5

  Scurta descriere a companiei Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA are la baza doua principii pe care le-a urmarit mereu: specialisti de foarte buna calitate si grija lor fata de pacient. Ne dorim sa avem alaturi de noi, colegi care sa demonstreze si sa promoveze valorile REGINA MARIA prin: - Asumarea raspunderii pentru actiunile lor; - Cultivarea calitatii si oferirea de solutii eficiente, diferite, inedite, rapide si simple; - Comunicare deschisa si incurajarea dezvoltarii unei relatii de incredere intre ei si colegi; - Sustinerea si implicarea in atingerea obiectivelor de echipa; - Acordarea si acceptarea cu deschidere a feedbackului constructiv. Responsabilitati specifice postului: curatenie si igienizare cabinete medicale, grupuri sanitare etc.

 • 2

  Angajam Infirmiera: program de lucru in 3 schimburi, disponibilitate pentru efectuare garzi, contract de munca pe perioada nedeterminata. Cerinte: curs de Infirmiera Responsabilitati: - pregateste patul si schimba lenjeria bolnavului; - efectueaza sau ajuta la efectuarea toaletei zilnice sau ori de cate ori e nevoie a bolnavului imobilizat, cu respectarea demnitatii umane; - ajuta bolnavii imobilizati la efectuarea nevoilor fiziologice (plosca, urinar si tavite renale etc.); - asigura curatenia si dezinfectia conform graficului si ori de cate ori este nevoie; - ajuta la efectuarea alimentatiei pasive la pacientii imobilizati; - transporta pacientii nedeplasabili cu caruciorul/targa la investigatii si inapoi; - pe sectie, selecteaza lenjeria murdara de cea infectioasa, o depoziteaza in saci de culori dedicate; - efectueaza curatenia si dezinfectia carucioarelor pentru bolnavi, a targilor si a celorlalte obiecte care ajuta bolnavul la deplasare; - respecta circuitele functionale existente la nivelul spitalului; - cunoaste solutiile dezinfectante si modul lor de folosire.

 • Cautam sa ne marim ecchipa ! Daca esti harnica,empatica cu batranii , punctuala si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa frumoasa te invitam sa ne trimiti un CV , chiar aici pe platforma! Salariul este atractiv ,iar programul 12 cu 24

 • Ne dorim sa te integram in echipa noastra de oameni care te vor sustine si inspira. Cautam infirmiera cu sau fara experienta. Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica in care te vei simti apreciata vino la noi.Telefon contact ,te asteptam.

 • 8

  Full time sau part time.

 • 3

  Angajare infirmiera, îngrijitoare..centru de lux. Pacienții activi. Zona Pantelimon ilfov. Salariu motivant. Mesele si transport oferite de catre centru.

 • 4

  Angajare infirmiera, îngrijitoare..centru de lux. Pacienții activi. Zona Pantelimon ilfov. Salariu motivant. Mesele si transport, oferite de catre centru. 

 • Angajare infirmiera, îngrijitoare..centru de lux. Pacienții activi. Zona Pantelimon ilfov. Salariu motivant 3.500 . Mesele si transport oferite de catre centru. 

 • 4

  Angajam Infirmiera pentru un Camin de Batrani amplasat in sectorul 1, zona statiei de Metrou Jiului. Mediu de lucru placut, echipa tanara, salariu atractiv, mese asigurat pe timpul turei de lucru.

 • DENT ESTET angajeaza menajera in cadrul clinicii stomatologice situate in Strada Castelului, nr. 108, Brasov. Program de lucru: 8 ore in 2 ture: 2 sambete/ luna- 6.00-14.00 Cerinte: - abilitati de relationare si lucru in echipa; - persoana activa, meticuloasa, calma, ordonata si responsabila; - rezistenta la sarcini de lucru repetitive; - usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor. Responsabilitati: Asigura curatenia si igiena cabinetelor medicale si anexelor (bai, vestiare, coridoare, trepte), a birourilor alocate; Colecteaza, sorteaza si depoziteaza deseurile in spatiile special amenajate; Verifica stocul de produse si semnaleaza eventualele lipsuri sau defectiuni constatate; Se ocupa de ingrijirea plantelor din interiorul/ exteriorul clinicii Aplica protocoalele de lucru DENT ESTET. Se ofera: salariu net de 1600 lei + tichete de masa (20 lei/zi) + sâmbete platite cf. legislatiei (venit total: 2200-2300 lei net) - acces la serviciile stomatologice DENT ESTET, conform politicii interne - discount servicii medicale private (MedLife) pentru angajat si familie

 • Camin de batrani angajeaza îngrijitori și infirmieri program 24/48

 • 2

  Descrierea jobului: - Asigura transportul in siguranta al pacientilor; - Preia pacienții din diverse locații in incinta spitalului; - Verifica si identifica starea materialului rulant; - Supravegheaza echipamentele medicale in timpul transportului; - Are un comportament etic fata de bolnavi, apartinatori si fata de personalul medico-sanitar - Pastreaza confidentialitatea tratamentului medical urmat de pacienți; - Nu ofera informatii despre starea de sanatate a pacientilor. Cerinte: - Studii gimnaziale - minim; - Curs de calificare de brancardier constituie avantaj; - Experienta de minim 1 an intr-un post similar constituie avantaj; - Abilitati de comunicare, deschidere în relatia cu pacientii (rabdare, respect, empatie); - Capacitate de organizare / planificare a timpului si a sarcinilor incredintate; - Persoana disciplinata si responsabila. Iti vom oferi: - Mediu de lucru dinamic si placut - Pachet salarial atractiv - Colegi binevoitori - Suport in integrare, alaturi de o echipa deschisa si performanta; Program lucru: 2 schimburi 06:

 • Centru rezidențial pentru persoane vârstnice din sectorul 2 angajează infirmieră, bucătăreasă și mecanic de întreținere. Detalii la numărul de telefon:

 • Cerințe: Disponibilitatea de a munci in ture Determinare, seriozitate, lucrul in echipa. Bune abilități de comunicare și lucru în echipă Atitudine pozitiva - Î i desfă oară activitatea în mod responsabil sub îndrumarea i coordonarea asistentului medical; - Efectuează zilnic cură area suprafe elor meselor i noptierelor; Pregăte te patul i schimbă lenjeria bolnavului; Respectă reglementările privind prevenirea, controlul i combaterea Infec iilor Nosocomiale conform prevederilor în vigoare i desfă oare activitatea în a a fel încât să nu se expună la pericol de accidentare sau îmbolnăvire profesionala atât propria persoana, cât i pe celelalte persoane participante la procesul de muncă;

 • 5

  DENT ESTET angajeaza menajera in cadrul clinicii stomatologice situate in Strada Gheorghe Doja, nr. 57 B, Oradea. Program de lucru: 8 ore in 2 ture: 2 sambete/ luna- 6.00-14.00 Cerinte: - abilitati de relationare si lucru in echipa; - persoana activa, meticuloasa, calma, ordonata si responsabila; - rezistenta la sarcini de lucru repetitive; - usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor. Responsabilitati: Asigura curatenia si igiena cabinetelor medicale si anexelor (bai, vestiare, coridoare, trepte), a birourilor alocate; Colecteaza, sorteaza si depoziteaza deseurile in spatiile special amenajate; Verifica stocul de produse si semnaleaza eventualele lipsuri sau defectiuni constatate; Se ocupa de ingrijirea plantelor din interiorul/ exteriorul clinicii Aplica protocoalele de lucru DENT ESTET. Se ofera: salariu net de 1600 lei + tichete de masa (20 lei/zi) + sâmbete platite cf. legislatiei (venit total: 2200-2300 lei net) - acces la serviciile stomatologice DENT ESTET, conform politicii interne - discount servicii medicale private (MedLife) pentru angajat si familie

 • Salveaza cautarea