Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Profesie: Kinetoterapeut

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Centrul de sanatate pediatrica Iuvokids, situat in Bucuresti ( sector 2) cauta colaboratori medici pentru urmatoarele specialitati pediatrice: neurologie, psihiatrie, pediatrie, ortopedie. ** forma de colaborare contract prestari servicii. Candidatul ideal: - studii de specialitate - drept de libera practica - asigurare malpraxis - persona activa - atitudine pozitiva - mentinerea unei etici profesionale inalte Telefon - Web - www.iuvokids.ro

 • 2

  Clinica de Recuperare Total Physio isi mareste echipa si avem nevoie de tine pentru a ocupa postul de Fiziokinetoterapeut. Cerinte: - Experienta in kinetoterapie, fizioterapie si terapii manuale; - Calificare profesionala in domeniu; - Cunostinte de limba engleza la nivel conversational; - Persoana amabila, comunicativa, cu spirit de echipa; - Aviz de libera practica/ certificatul de membru avizat; - Disponibilitate pentru aprofundarea si diversificarea tehnicilor si metodelor de lucru; - Capacitate excelenta de comunicare, relationare, auto-organizare, empatie; - Capacitate de a lucra independent, de initiativa si de luare a deciziilor. Asteptam cv-ul tau pe adresa de email sau pe whatsapp.

 • MEDICINE PARK INTERNATIONAL este in cautare de persoane noi! Vrem sa ne mărim echipa și avem nevoie de tine pentru a ocupa postul de kinetoterapeut. Nu este nevoie sa indeplinesti foarte multe conditii insa limba Engleza este obligatorie! Tu trebuie sa fii o persoana pozitiva, activa si dornica de a invata lucruri noi. Cat despre experienta, nu este necesara dar daca dispuneti de aceasta, noi ne bucuram si suntem dornici de a va cunoaste. MEDICINE PARK INTERNATIONAL is looking for new people! We want to enlarge our team and we need you for a physiotherapist/kinetotherapist. We do not ask for many conditions but the most important one would be the level of English to be advanced! You should just be a positive person, active and open to learn new things! And when it comes to experience, it is not necessary but if you do have it, we are glad and you are more than welcomed to come and join our team!

 • MEDICINE PARK INTERNATIONAL este in cautare de persoane noi! Vrem sa ne mărim echipa și avem nevoie de tine pentru a ocupa postul de kinetoterapeut. Nu este nevoie sa indeplinesti foarte multe conditii insa limba Engleza este obligatorie! Tu trebuie sa fii o persoana pozitiva, activa si dornica de a invata lucruri noi. Cat despre experienta, nu este necesara dar daca dispuneti de aceasta, noi ne bucuram si suntem dornici de a va cunoaste. MEDICINE PARK INTERNATIONAL is looking for new people! We want to enlarge our team and we need you for a physiotherapist/kinetotherapist. We do not ask for many conditions but the most important one would be the level of English to be advanced! You should just be a positive person, active and open to learn new things! And when it comes to experience, it is not necessary but if you do have it, we are glad and you are more than welcomed to come and join our team!

 • Imi ofer serviciile de bona sau menajera sambata si duminica sau de L-V dela orele 15 30,in Bucuresti

 • Ne căutăm colega serioasa, comunicativa, cu zâmbetul pe buze, implicata & responsabila. Nu avem cerințe speciale doar - sa zâmbești mult si des - sa știi sa comunici pozitiv cu un client - sa dai explicații cat mai clar, diplomat si empatic - sa prinzi repede cu ce ne ocupam noi - sa dorești sa crești pentru ca avem nevoie de oameni pe care ne putem baza si pe care ii si prețuim in consecință.

 • 1

  Ne căutăm colega serioasa, comunicativa, cu zâmbetul pe buze, implicata & responsabila. Nu avem cerințe speciale doar - sa zâmbești mult si des - sa știi sa comunici pozitiv cu un client - sa dai explicații cat mai clar, diplomat si empatic - sa prinzi repede cu ce ne ocupam noi - sa dorești sa crești pentru ca avem nevoie de oameni pe care ne putem baza si pe care ii si prețuim in consecință.

 • 2

  Recrutam 2 KINETOTERAPEUTI cu master pentru Franta. Se ofera CURS de LIMBA FRANCEZA pentru cei care detin nivelul A2, B1. Posturile sunt disponibile imediat. Persoanele interesate pot transmite CV-ul pe adresa Detalii suplimentare la , inclusiv Whatsapp.

 • Caminul de batrani Ciprian si Iustina (S.C. DRAGO BUSINESS CONCEPT S.R.L.) recruteaza KINETOTERAPEUT cu sau fara experienta. Aplica procedurile de kinetoterapie si masaj, in vederea recuperarii medicale, conform prescriptiilor medicului. Forma de colaborare poate fi cu contract individual de munca sau cu contract de prestari servicii. Program de lucru flexibil: 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Remuneratie atractiva.

 • Caminul de batrani Ciprian si Iustina (S.C. DRAGO BUSINESS CONCEPT S.R.L.) recruteaza KINETOTERAPEUT cu sau fara experienta. Aplica procedurile de kinetoterapie si masaj, in vederea recuperarii medicale, conform prescriptiilor medicului. Forma de colaborare poate fi cu contract individual de munca sau cu contract de prestari servicii. Program de lucru flexibil: 8 ore/zi, 5 zile/saptamana sau stabilit de comun acord cu angajatorul, in functie de numarul de sedinte de kinetoterapie/saptamana. Remuneratie atractiva.

 • Kinetoterapeut cu experienta in domeniul pediatric. - program full time - contract de munca pe perioada determinata septembrie 2022- aprilie 2023 - salariu atractiv in functie de experienta * un post salariu net 3500 lei - exeperienta minim 3 ani * un post salariu brut 2750 lei - experienta minim 1 an Candidatul ideal: - studii de specialitate - drept de libera practica - asigurare malpraxis - persona activa - atitudine pozitiva - mentinerea unei etici profesionale inalte

 • 1

  Salut! Caut loc de munca! Sunt absolvent al Facultății de Kinetoterapie și motricitate speciala Licențiat în Kinetoterapie si cu o experienta in domeniu de 3 ani recuperare in urma Facturilor,Luxatiilor,Entorselor etc.Recuperare in urma oricăror intervenții chirurgicale după care este necesara reeducarea mersului sau tonifierea musculara.

 • Kinetoterapeuți (b/f) - Franța (Normandia)

 • Centrul medical sinapsis neurologie și servicii conexe satu mare angajează kinetoterapeut norma întreaga ! Salariu 3000-3500 lei forme legale , carte de munca 168 ore concediu odihna 21 zile !

 • Asociatia Puzzle Romania angajeaza persoana cu experienta in domeniul kinetoterapiei si recuperare pentru copiii diagnosticati cu autism,

 • 2

  Cabinet de recuperare medicală și fizioterapie în contract cu CAS-MB, cu bază proprie de fizio și kinetoterapie, modenă, dotată complet cu aparatură de ultimă generație angajează fiziokinetoterapeut si kinetoterapeut inclusiv proaspat absolventi cu studii superioare de specialitate. Daca ai abilitați de orientare permanentă către nevoile pacienților, ai atitudine pozitivă, conciliantă in relațiile cu pacienții si colegii, ești riguros și organizat, dacă ai dorintă de afirmare si hotărâre in consolidarea unei cariere si plăcerea de a lucra in echipă, vino in echipa noastră. Un loc de muncă sigur, in cadrul unei echipe de profesioniști, cu posibilități reale de dezvoltare personală si profesională. Va rugăm să ne contactați urgent pe adresa de e-mail Persoană contact: BODNAR MIHAELA

 • Echivalare diploma kinetoterapeut în Franta Consiliere echivalare diploma kinetoterapeut în Franța și consiliere instalare în Franța. Ești licențiat în kinetoterapie și dorești sa profesezi și sa te instalezi în Franța? Nu știi care sunt pașii și la ce sa te aștepți. Atunci este momentul sa apelezi la serviciile noastre. Ce oferim : Consiliere în vederea pregătirii documentației pentru echivalarea diplomei de kinetoterapeut Consiliere în alegerea zonei pentru depunerea documentației Consiliere în vederea comunicarii cu persoana gestionar administrativ DREETS Consiliere în vederea efectuarii stagiilor compensatorii dacă acestea trebuie efectuate Consiliere în vederea instalării în Franta după primirea autorizației de exercițiu profesional pe teritoriul Frantei( inchirierea unei locuințe, card de sănătate, înscrierea în ordinul kinetoterapeutilor etc.) Consiliere în vederea găsirii unui loc de munca Dacă consideri ca ai nevoie de toate aceste informații pentru a-ti schimba viata și a profesa pe teritoriul Franței te astept sa ne apelezi la numărul de telefon:

 • Te vrem in echipa noastră! Centrul de recuperare medicală EIS MED Iasi isi caută colega pe postul de kinetoterapeut, cu studii superioare Oferta de salarizare avantajoasa! Pentru a vă programa la un interviu, așteptăm să ne trimiteti CV-ul la adresa de email

 • Clinica medicala -Clinica MAN angajeaA Kinetoterapeut cu norma întreaga. Pentru detalii va rog sunați

 • Caut chinetoterapeut la domiciliu pt. sotia mea in varsta de 57 de ani, pt. miscare pasiva la pat.

 • Salveaza cautarea