Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Profesie: Medic

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Job Details Full-time Scolii Street 7, Popesti Leordeni, 040254 București Posted a day ago Job Description Farmacie independetă din Botoșani caută Farmacist cu experiență în domeniu. Îți oferim posibilitatea de a deveni un adevărat profesionist în domeniu, cât și un climat de lucru plăcut și motivant cu o ofertă salarială pe masură. Căutăm oameni entuziaști și pasionați de ceea ce fac, pentru a le oferi toate resursele de care au nevoie ca să-și dezvolte talentul. Beneficii Salariu atractiv plus bonuri de masă Program de lucru de luni-vineri - 9 - 17:00 fără weekenduri Criterii de eligibilitate Experiență minim 1 an Diplomă de Farmacist Certificat de Membru avizat pe anul în curs de Colegiul Farmaciștilor din România Persoana responsabilă și serioasă

  • LOC DE MUNCA PENTRU MEDIC DE FAMILIE! In municipul Sfantu Gheorghe, jud. Covasna medic de familie pensionar predau praxisul medical! Pentru mai multe detalii sunati la nr. de tel.: . CSAL DORVOSI LL S! Sepsiszentgy rgy n csal dorvosi rendel praxisjoga elad nyugd jba vonul s miatt! R szletek telefonon: .

  • Clinica FASTMED propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist PSIHIATRU - FIȘE AUTO. Pachet salarial motivant - începând cu 1200 euro. Program: L-V, 4h Tel.:

  • Salveaza cautarea