Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Cluj doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Clinica Dent House aflată în cartierul Grigorescu, anjagăm asistentă de stomatologie cu normă întreagă. Căutăm o persoană dedicată care să facă parte din echipa noastră profesionistă. Atribuții: - Să asiste medicii în timpul manoperelor terapeutice - Să asigure măsurile de asepsie și antisepsie - Să pregătească pacientul pentru intervenția stomatologică - Să țină evidența materialelor și instrumentarului - Să organizeze activitatea în cadrul cabinetului Ce oferim: - Un pachet salarial atractiv - Un mediu de lucru plăcut - Flexibilitate Vă rugăm să ne trimiteți CV-urile la

 • Asistenta medicală licențiată cu experienta efectuez tratament medical la recomandarea medicului, recoltez probe biologice pentru examen de laborator, acord îngrijiri medicale la domiciliul pacientului.

 • 4

  Centrul Medical Medexpert angajeaza personal pentru postul de asistent medical generalist. Cautam o persoana responsabila, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in relatia cu persoanele din colectiv, cat si in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie. Seriozitatea, atentia deosebita acordata calitatii serviciilor oferite si grija fata de fiecare pacient ne-au ajutat ca in cei peste 15 ani de experienta sa ajungem printre cele mai cunoscute si stabile companii din domeniu. Vino sa ne cunoastem! Ce cautam la viitorii noștri colegi? - Experienta de 6 luni ca asistent medical generalist (insa oferim aceasta sansa si tinerilor absolventi); - Studii medii finalizate (absolvent Scoala Postliceala de asistenti) / facultate; - Cunostinte medii de utilizare a calculatorului; - Cunosterea Codului de etica si Deontologie a asistentului medical; - Abilitati de comunicare scrisa si verbala; - Abilitati de prezentare a informatiei; - Orientare catre client; - Abilitati de organizare si planificare; - Abilitatea de a gestiona informatii si situatii confidentiale; - Cunostinte teoretice si practice care sa permita intelegerea termenilor de baza din domeniu, sterilizare instrumentar medical, etc.; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate; - Capacitatea de a învăța lucruri noi; - Atentie distributiva; - Seriozitate, loialitate si responsabilitate; - Certificat Membru OAMMR vizat la zi. Pentru mai multe detalii te rugam sa accesezi linkul: https://mcmedexpert.ro/site/noutati Cu respect, Echipa medexpert!

 • Salveaza cautarea