Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Cluj

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez șofer taxi la chirie 24

  Dau în chirie dacia sandero 1.2 benzina și Gaz la 24 ore dispecerat tera fan se poate și schimba

 • 1

  Curier Cluj, Salar 10.000+ Ron Lună

  Vrei sa castigi si tu peste 3000 de lei saptamana? Suntem in cautare de curieri motivati,pentru o colaborare de succes! Ce oferim? - Plata saptamanala - Castiguri de pana la 3500 ron saptamana - Bonusuri la primele 100 comenzi, bonusuri la angajarea unui prieten,tombole lunare,reduceri in materie de comision in functie de venituri - Bonusuri din partea aplicatiilor (pana la 300 lei odata la 2 zile) - Asistenta 24 7 - Training, explicarea aplicatiei, tips & tricks in aplicatie pentru marirea venitului. Cerinte: - Seriozitate - Vehicul propriu: masina,scuter,bicicleta - Limba romana sau engleza Mai multe detalii la nr. de telefon!

  Repostat automat
 • Inginer Automatist CNC

  DESCRIEREA JOBULUI - Punerea in functiune a masinilor unelte CNC (Heidenhein) - editare PLC - testeaza si ajusteaza masina in functie de documentatia tehnica a masinii - identifica si rezolva problemele aparute la masina in cel mai scurt timp OFERTA NOASTRA: - salariu Net 3500 - 4000 (se negociaza cu angajatorul la interviu in functie de experienta) - bonuri de masa 35 RON zi - decontare transport 300 ron PROGRAM : Luni-Vineri 7:00-15:30 (sambata rareori) CERINTE - este absolvent de studii superioare (profil electric electronic roboti industriali) - cunoaste si interpreteaza o schema electrica - cunoaste cum se foloseste un aparat de masura (multimetru) - are spirit de echipa - este o fire dinamica,critica,serios,disciplinat - este disponibil pt formari in Spania - cunoaste o limba straina (de preferinta engleza spaniola) Pentru mai multe detalii SMS WhatsApp

 • 2

  Bolt ,Uber colaborare Cluj Napoca .

  Firma autorizată ARR ,cu licența pentru transportul alternativ UBER , BOLT ,doar colaborare Pfa, SRL, pentru cei care vor sa lucreze legal . Transparentă și fără nici un alt cost ascuns (diferite plăti sau comisioane ) Comisionul flotei de 10% din venitul BRUT Se oferă : -copia conforma și ecusoanele- -suport obținere PFA ,SRL . -plata săptămânală . Trebuie să îndepliniți următoarele condiții: -Soferul sa aibă vârsta minima 21 de ani -permis de conducere cu o vechime de 2 ani -atestat transport alternativ -cazier auto -cazier judiciar -auto să nu fie mai vechi de 15 ani și să fie dotat cu 4 uși Vă îndrumăm corect pentru obținerea actelor pentru a lucra in cadru legal Ce pași trebuie să urmați : -Auto trebuie sa aibă itp-ul la 6 luni pentru transport alternativ într-o stație ITP -Contract de comodat între proprietar și flota -Activam contul pe platformele aferente - seriozitate - Instruirea în tot ce înseamnă ride sharing și un mod corect de activitate în domeniu Doar colaborare PFA ,SRL pentru a putea lucra cât doriți ,fără a fi constrânși de numărul de ore lucrate cum este in cazul contractelor de munca .

 • 17

  Angajam sofer profesionist TUR-RETUR - Fiecare weekend acasa ASIGURAT

  Compania noastra se dezvolta continuu, motiv pentru care cautam colegii seriosi care detin permis de conducere (C+E), card tahograf si atestat marfa generala cu experienta minima pe camion de 40 to. Ce va oferim pentru munca dumneavoastra? 1. Venit lunar constant intre 1.600 EUR 2.000 EUR; 2. Plata la timp fara nici o zi de intarziere; 3. Bonus LUNAR pentru performanta si Bonus ANUAL constant pentru vechime; 4. Curse regulate si fixe Oradea Cehia / Polonia / Slovacia Oradea; 5. Comunicare, intelegere deplina si instruire continua; 6. Camion modern EURO VI + asistenta rutiera asigurata; 7. Telefon de firma de ultima generatie; 8. Aparate automate pentru taxele de drum; 9. Sarbatorile si fiecare weekend acasa alaturi de cei dragi. Esti pregatit sa faci parte din echipa noastra? Contacteaza-ne la Iulian. ANDGEROS este companie de productie si transport infiintata in anul 2011. In Oradea se desfasoara activitatea de transport rutier de marfa intern si international in regim de TUR-RETUR pe rute de Romania - Slovacia - Cehia - Polonia - Germania. Andgeros detine doar camioane EURO VI (Mercedes Actors MP4) si semiremorci standard Schwarzmuller cu prelata, echipate si intretinute doar in reprezentante.

 • 3

  Oportunitate de Angajare în Italia pentru Îngrijitoare de Bătrâni

  Detalii angajare: Suntem în căutare de îngrijitoare dedicate pentru bătrânii din Potenza, Italia. Cerințe: Disponibilitate de a lucra în Potenza, Italia Abilități de comunicare și empatie Beneficii: Experiență: nu este necesară Salarizare: Aproximativ 1000 de euro lunar Asigurare medicală inclusă O zi liberă pe săptămână Cazare și masă asigurată Contract prin intermediul agenției Toate cheltuielile acoperite de agenție (fără costuri suplimentare) Salariul este net, fără taxe Limba italiană nu este necesară: Posibilitatea de a învăța limba italiană pe parcurs Suport și resurse pentru învățarea limbii Detalii suplimentare: Plata călătoriei către locul de muncă în valoare de 150 de euro Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vă rugăm să ne contactați la Alăturați-vă echipei noastre și contribuiți la îmbunătățirea vieții bătrânilor într-un mediu plăcut și profesionist!

 • U V FURNITURE SRL -Huedin angajeaza Tamplar Universal si Muncitor necalificat

  SC U V FURNITURE S.R.L.-sediul social in Huedin angajeaza Tamplar Universal (Cod Cor: 752201) si Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (Cod Cor:932906) Relatii la:

 • 16

  Societate Comerciala angajeaza Sudor si Lacatus !

  Societate Comerciala cu peste 20 de ani de experienta angajeaza Sudori si Lacatusi ! Salariu atractiv !! Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon 0722 628 382.

 • 12

  Angajam Operator CNC Abkant in Cluj-Napoca!

  CANDIDATUL IDEAL: Cunoaste desen tehnic (notiuni generale) Are experiența in lucrul cu mașini CNC ABKANT; Are capacitatea d a învață lucruri noi R SPONSABILITĂȚI: Op r re m șini CNC laser; Rule ză programul CNC p maşin cu comanda numerica conform instrucţiunilor de op rare; Cunoaște, utilizează și întreține instrumentele de măsură și control; Măsoară şi verifică piesele folosind instrumentele de măsură conform cerinţelor tehnice; R alizeaza diferite repere după un desen tehnic, face corecțiile necesare OFERTA ANGAJATORULUI: Salariu negociabil în funcție de abilități și experiență Tichete de masa 30 Ron zi Mediu de lucru dinamic și curat; Transport asigurat decontat; Echipament de lucru oferit de 2 ori pe an; Pentru mai multe detalii apelați ! (L-V 10-18)

 • 2

  Lăcătuș mecanic și electromecanic - asistență tehnică

  Terapia - SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări. Căutăm persoane pentru poziția de ,,Lăcătuș mecanic și electromecanic - asistență tehnică , care să îndeplinească cerințele noastre. BENEFICII: Tichete de masa in valoare de 30 lei zi, Al 13 lea salariu, Bonus de weekend, Bonus de Performanta lunar si anual, Premiu de vacanta 1000 lei, Transport asigurat in Cluj Napoca CERINŢE: Studii medii : calificare lacatus mecanic sau electromecanic Avantaj minim 1 an experienta pe un post similar in industrie Cunoştinţe temeinice în domeniul mecanic, pneumatic si hidraulic Avantaj: să cunoască tehnologiile de fabricaţie ale produselor farmaceutice, instalaţiile, utilajele şi aparatura de măsură şi control folosite în industria produselor farmaceutice SARCINI ȘI RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE: Participă si asigură asistenţa tehnică la efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii a masinilor, a utilajelor, instalaţiilor şi echipamentelor din cadrul secţiei: Produse Solide Orale si din societate; Răspunde de asigurarea întreţinerii şi reparaţiilor utilajelor, lucrărilor diverse cu caracter mecanic din Secţia Produse Solide Orale; Răspunde de activitatea de întreţinere, schimbare seturi pe produs, reparaţii, intervenţii, exploatare şi supraveghere a echipamentelor; Repară echipamentele hidraulice, pneumatice, mecanice în cazul apariţiei unor defecte accidentale la utilaje; Are obligaţia să asigure realizarea ritmică şi la termen a programului de reparaţii şi lucrări din sectorul său de activitate; Participă şi ajută la întocmirea instrucţiunilor şi schemelor mecanice pentru utilajele noi achiziţionate; Participă şi ajută la actualizarea şi completarea instrucţiunilor de lucru existente atunci cînd este cazul; Participă la recepţia utilajelor noi sau după reparaţii, urmărind funcţionarea echipamentelor la parametrii tehnici corespunzători;

 • 10

  Angajare soferi pentru taxi !!!

  Angajez soferi cu atestat valabil, pentru taxi. Masini straine, confort maxim.

 • 1

  Angajare curier Gilau Huedin

  Candidatul Ideal Cerinte curier: - permis conducere categoria B - persoana cu spirit organizatoric, buna orientare, dinamica - bune abilitati de comunicare, atentie la detalii - cazier fara antecedente - capacitate de a lucra in echipa - experienta in curierat este de dorit, dar nu este obligatorie - punem accent mai mult pe dorinta de a te dezvolta in acest domeniu; Descrierea jobului – preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata; – livreaza expeditiile in zona arondata; – respecta standardele de calitate si procedurile de curierat; - mentinerea unei stranse legaturi cu colegii de lucru. - raporteaza toate detaliile de livrare si ridicare catre angajator, sef sepozit si/sau coordonator. CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail.

 • Angajam camerista hotel

  Angajam camerista hotel

 • Ai o afacere și ai nevoie de personal ?

  Recrutam si aducem muncitori din Asia si Africa in toate domeniile de activitate Ai o afacere și ai nevoie de personal bine pregatit în domeniul tău ? Acord Jobs vine în ajutorul tău ! Suntem agenție autorizată de plasare și recrutare forță de muncă. Recrutăm personal din Asia și Africa, muncitori calificați sau necalificați. Deasemenea oferim servicii de consultanță pentru obținerea avizului de angajare în muncă, permis de ședere, viza de muncă etc. Suntem prezenți pe piața Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente si avantajoase soluții. Muncitori calificați si necalificați din Asia și Africa. Personal din Asia sau Africa pentru firme și persoane fizice autorizate, aducem muncitori din: (NEPAL, SRI LANKA, etc) Africa ( ETIOPIA , Maroc , Guineea ecuatoriala, etc) Aducem muncitori calificați si necalificați în aproape toate domeniile industriale, de la construcții, agricultură, personal fabrici textile și alimentație, Horeca, șoferi și operatori utilaje, mecanici auto, servicii curățenie, menaj, bone, spalatorii, reciclare etc. --De ce să apelezi la această soluție ? -Cu siguranță îți dorești ca din echipa ta să facă parte oameni loiali, doritori să muncească și să evolueze. Din experiența noastră și a clienților noștri, putem afirma că personalul asiatic este unul devotat, eficient, cinstit, disciplinat si responsabil; - Nu va trebui să îți faci griji cu privire la adaptabilitatea lor, deoarece au experiență în condiții de lucru diferite și prezintă rezistență fizică sporită; - Vorbesc limba engleză și sunt dispuși să învețe limba română, ajungând să poată relaționa direct cu clienții; - Sunt motivați să muncească pentru a asigura un viitor mai bun familiilor de acasă. Ce beneficii ai dacă lucrezi cu muncitori Asiatici sau Africani ? -- Seriozitate, calificare și îndemânare, vorbirea și înțelegerea în limba engleza. -- INTREBARI FRECVENTE ; -Cât durează până când oamenii selectați ajung in companie ? -Aproximativ intre 3-4 luni de la depunerea documentației. - Ce condiții trebuie să ofere angajatorul ? - Cazare, salariu, mâncare sau 20 de lei pe zi diurnă sau bonuri de masă. - Cazarea (se poate face in rulote, containere, apartamente, case in condiții decente de locuit maxim 4 persoane in cameră); - Contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată sau 1 - 2 ani de zile cu posibilitate de prelungire. -RECOMANDĂM salariul pentru muncitorii necalificați = 2000 lei + 20 lei zi diurna. Pentru muncitorii calificați și cu experiență în domeniu = 2500 lei pe lună + 20 lei zi diurna. - Ce se întâmplă daca angajatul demisionează sau dorește să părăsească locul de muncă mai devreme ? Agentia noastră vă oferă garanție pentru toți muncitorii recrutați și adusi să lucreze la firma dumneavoastră pe toată perioada contractului. In cazul în care un muncitor demisionează, aducem alt muncitor în schimbul sau fără nici un cost pentru firma dumneavoastră. Noi ne ocupăm de toate formalitățile legale Pentru mai multe detalii sunați sau trimiteți SMS sau mesaj pe WhatsApp și cât mai curând posibil unul dintre colegii noștrii o să ia legatura cu dumneavoastră. Rapiditate și profesionalism. OFERIM ȘI CEREM SERIOZITATE ! Contactează-ne nu ezita - Telefon SMS WhatsApp : Jobs in Romania We are recruitment agency EuroEmpleo ett srl We are recruiting personnel from Romania, Asia, Africa. We offer consultancy services for obtaining the employment permit, work visa, residence permit, extension of residence permit. Speed and professionalism. interested persons can contact us by phone or WhatsApp https: sites.google.com view euroempleoettsrl https: rwd-six.vercel.app #EuroEmpleo #recrutare #Recrutammuncitoridinasia #personalasia #muncitoriasia #muncitoriasiatici #personalasia #muncitoricalificati #personalcalificat #muncitorinecalificati #personalnecalificat #muncitoriconstructii #muncitoriagricultura #muncitori #personalfabrici #muncitoritextilesialimentatie #muncitoriHoreca #horeca #soferi #operatoriutilaje #mecaniciauto #muncitoriservicii #curatenie #menaj #bone #spalatoriiauto #recrutareangajaremuncitorireciclare #personalasiatic #recrutarepersonalasiatic #angajarepersonalasiatic #avizdeangajare #permisunic #permisdesedere

 • 26

  Angajări în Cluj-Napoca și în jud Cluj

  Angajări în Cluj-Napoca și în jud. Cluj (locuri de muncă disponibile periodic actualizate): Detalii la telefon whatsapp SMS din anunț Inginer proiectant sisteme fotovoltaice cu experiență (Cluj) Inginer proiectant instalații termice și sanitare cu experiență (Cluj) Inginer dispecer în instalații termice, sanitare ori electrice (Cluj) Inginer automatist electronist CNC (Apahida) Strungar (Cluj) - cazare pentru persoanele care nu sunt din Cluj Operator abkant CNC (Cluj Baciu) Sudor MIG MAG si electric, cazare pt cei care nu sunt din oras (Cluj) Lăcătuș mecanic (Apahida) Muncitor necalificat cu abilități, cunoștințe sau experiență în cel puțin una dintre activitățile de lăcătușerie, mecanică auto, montare subansamble, sudură, debitare (Apahida)

 • 8

  Angajăm sudori MIG MAG si electric (Cluj)

  Sudor MIG MAG si electric, cazare pt cei care nu sunt din oras (Cluj) Daca sunteti interesat de acest job, va rog sa ma contactati pe telefon whatsapp SMS.

 • 1

  Profi Franciza angajează lucrător comercial

  Angajam lucrător comercial la program de 8 ore pe zi(5zile cu 2 libere).Salar 2500 net,bonuri de masa, decont de transport. Locația este situata în cartierul Manastur. Cerem și oferim seriozitate.

 • 4

  Magazin alimentar Profi in Manastur, angajează casier

  Magazin alimentar Profi luat în Franciza Manastur, angajează casier .Salar 2500 net , bonuri de masa în valoare de 30,00 pe zi și 100 lei decont de transport. Cer și ofer seriozitate.

 • 2

  Baurom angajeaza stivuitorist,operator pod rulant,manipulant marfa

  Asigura operatiunile de descarcare, depozitare si incarcare pentru produsele metalurgice achizitionate sau vandute, sub coordonarea Sefului de depozit. - Participa activ la pregatirea marfii pentru livrare - Participa si la alte activitati de manipulare depozitare, la solicitarea Sefului de depozit -Asigura receptia bunurilor si incarcarea camioanelor -Respecta normele ISCIR in ceea ce priveste manevrarea bunurilor in depozit, - Descarcarea bunurilor din camioane in zona de receptie sau in zonele mentionate de catre seful depozitului, -Incarcarea bunurilor in mijloacele de transport in ordine pentru a fi livrate clientilor - Respecta procedurile la nivelul depozitului si al Filialei - respecta cerintele interne privind trasabilitatea produselor Cerinte - Experienta in manevrarea produselor metalurgice constituie un avantaj determinant - Meticulos, serios, cu grija fata de echipamente si utilaje - Cazier judiciar curat

Salvează căutarea