Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Galati doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Optica medicală CataOptic își mărește echipa! Cerinte: - Studii finalizate de optometrie / optician; - Experiență în domeniul opticii medicale (determinarea dioptriilor, prescriptie si recomandare de ochelari); - Cunostinte PC; i Beneficii: - Mediu de lucru plăcut. - Pachet salarial motivant. - Bonusuri. Relatii : cataoptic.ro

 • 1

  Îți oferim în Italia un loc de muncă sigur în condiții moderne și un ambient plăcut. Suntem o societate specializata in gestionarea serviciilor sanitare și căutăm asistenți medicali generaliști talentați care doresc să-și construiască o carieră profesională în Italia. Selecție deschisă in luna de februarie 2021 și martie 2021 Cerințe: - Diploma de Asistent Medical Generalist - Cu cunoștințe bază de limba italiană - De preferat : să aveți deja experiență profesională în spital sau azil de bătrâni - Disponibilitatea de a coopera cu firma noastră pe termen lung (minim un an de zile) - Motivație și hotărâre de a construi o carieră ca asistent medical generalist în Italia Oferta noastră: - Preluarea demersurilor de recunoaștere a diplomei de AMG în Italia - Contract de muncă pe termen nelimitat perioada de proba: 6 luni - Cazarea gratuită - Salariu ca asistent medical începând de la 1800 până la 2200 brut - Sporuri de duminică, de sărbători legale și ture de noapte - Program de lucru în ture 40 ore pe săptămână - 26 de zile de concediu pe an - Consiliere permanentă în limba română în chestiuni de integrare asistență în interacțiunea cu autoritățile italiene, găsirea unei locuințe potrivite etc. Trimite CV prin acest site sau la următoarea email: Pentru mai multe detalii și întrebări suntem la dispoziția ta!

 • 1

  Eutalia cauta asistenti medicali generalisti in Italia. Cerinte: Diploma de asistent medical generalist; cunostinte baza de limba italiana; experienta minima in domeniu. Oferim: Contract de munca per termen nelimitat; Salariu de la 1800 la 2200 brut; Cazare gratuita. Asteptam CV-ul tau!

 • Clinica Stomatologica LOREMED isi extinde echipa! Echipa clinicii noastre se extinde,motiv pentru care suntem in cautarea unui medic stomatolog pentru angajare sau colaborare in conditii avantajoase. Asiguram un mediu de lucru caracterizat prin profesionalism,conditii optime pentru un act medical de calitate,locatie moderna si aparatura de mare performanta in domeniu.

 • 7

  Asistenti medicali pentru Italia, Franta, Germania, Elvetia. Cursuri de italiana (pentru examenul IPASVI), franceza si germana in domeniul sanitar, recunoasteri profesionale. Mai multe detalii pe European-Freedom.eu sau la telefon 0760. 387. 404

 • Cerințe: Diplomă Asistent Medical Generalist sau studii în curs Flexibilitate pentru participarea la cursurile lingvistice online Beneficii Salar începând de la 2700 euro/lună brut la care se adaugă sporuri și prime de muncă pe perioadă nedeterminată. Program de lucru 40h/săptămână Curs gratuit de limba germană Asigurare medicală Suport pentru integrarea în Germania cât și la noul loc de muncă Consiliere pentru relocare Suport pe toată durata colaborării Alege să profesezi ca Asistent Medical Generalist în Germania și Makro Mikro îți oferă o bursă de 500 de euro lunar! Makro-Mikro Consulting GmbH recrutează asistenți medicali generaliști interesați să lucreze în Germania pe o perioadă de MINIM 12 luni. Nu solicităm experiență în domeniu sau cunoștințe de limba germană.Cursurile de limba germană se oferă GRATUIT iar după finalizarea cursurilor și obținerea certificatului lingvistic, Makro Mikro Consulting obține recunoașterea profesională pentru fiecare Asistent Medical Generalist. Angajarea se va face direct ca Asistent Medical Generalist. Recrutăm asistenți medicali generaliști din toată țara. Asteptam CV-ul dvs.! Sau puteti suna la numarul de telefon:

 • 1

  Descriere Asistent medical generalist injecții: Aplicarea branulelor pacienților care accesează serviicile medicale ale Remenix, respectând politicile, procedurile și standardele de calitate. Program de lucru full-time. Descrierea postului: Pregătirea pacientilor pentru aplicarea branulelor si injectarea substantelor de contrast respectând standardele de calitate și măsurile de igienă; Efectuarea manevrelor de injectare se efectueaza automat în funcție de specificul probei; Monitorizare administrare post contrast; Respectarea procedurilor referitoare la manipularea, în condiții de securitate, a deșeurilor medicale; Informarea pacienților cu privire la acțiunile post injectare; Cerințe: Studii Postliceale de specialitate/ Studii Superioare de scurtă durată de specialitate absolvite; Autorizație de Liberă Practică valabilă, vizată la zi; Asigurare pentru malpraxis; Experiență în punerea branulelor sau/si recoltarea probelor biologice (preferabil minim 1 an); Cunoștințe specifice activității de recoltare (proceduri, acordarea primului ajutor, utilizarea echipamentelor de lucru și a sistemelor de injectare/recoltare, indicatori clinici care pot reflecta starea pacientului și care pot duce la întreruperea injectarii/ recoltării etc.); Cunoștințe de operare PC (Microsoft Office: word, excel); Bune abilități de comunicare și integritate; Persoană pozitiva și empatică; Orientare către nevoile pacienților; Spirit de echipă;

 • Clinica Gorea Eurodent angajează: Asistent medical generalist Cerințe: - Studii de specialitate; - Bune capacități de organizare; - Persoană activă, deschisă către dezvoltarea personală; - Abilități de comunicare și relaționare cu pacienții; - Nivel ridicat de seriozitate și implicare în responsabilitățile Zilnice. Descrierea jobului: - Asistă medicul stomatolog în timpul tratamentului dentar; - Asigură pregătirea materialelor necesare tratamentelor dentare conform instrucțiunilor medicului; - Direct implicată și responsabilă de procesul de curățare, sterilizare a instrumentarului medical; - Asigură pregătirea cabinetului pentru desfășurarea optimă a actului medical; Așteptăm cv-urile dvs. la adresa:

 • Salveaza cautarea