Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Curier pedestru , experienta 18 ani , cunostiinte foarte bune ale adreselor , sedii clinici dentare , fara vicii , curat , CAUT UN JOB in cadrul unui Laboartor de tehnica dentara .

 • ANGAJAM ASISTENTI MEDICALI REALMED ALBA - furnizor de servicii medicale la domiciliu, angajeaza asistenti medicali in ALBA IULIA, SEBES, CUGIR, VINTU DE JOS, TEIUS, AIUD, OCNA MURES, BLAJ, ZLATNA, CAMPENI, ABRUD, JUD. Alba. DESCRIEREA POSTULUI: acordarea de ingrijiri medicale la domiciliul pacientului. (implica deplasari la domiciliul pacientilor) CERINTE : - permis conducere cat B, sau A1 (scuter) - cunostinte utilizare computer - disponibilitate pentru program full-time. PROGRAM: full time sau part-time SALARIU : intre 1000-3000 lei Se asigura pregatire la locul de munca . Pentru a aplica la acest post va rugam sa trimiteti un CV complet pe adresa noastra de e-mail: realmedalba@gmail.com, in care sa specificati zona in care doriti sa activati precum si localitatea de domiciliu. Va rugam sa completati toate rubricile cv-ului , si la experienta sa specificati locurile de munca anterioare si unde au fost efectuate stagiile de practica. CV-urile incomplete nu vor fi analizate ! relatii suplimentare la telefon 0735127650 sau 0769112211. Te asteptam alaturi de noi , intr-o echipa de profesionisti!

 • Cerinte - bune abilitati de comunicare; - minime cunostinte de operare pe calculator(Excel); - gestionare eficienta a fluxului de pacienti; - aspect prezentabil; - experienta minim 1 an pe receptie; - multitasking; - rezistenta la stres; - usor adaptabila; - cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj. Atributii: - întâmpina pacientii, identifica cerintele si ofera informatiile necesare; - înregistreaza, programeaza si tine evidenta pacientilor; - raspunde la apelurile telefonice; - alte activitati specifice receptiei; - se prezinta în mod agreabil si adopta un compartament adecvat. Mentiuni: Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: jobs@istoma. ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp

 • Dăm startul angajărilor! Căutăm receptioneră medicală. Cadidatul ideal este o persoană cu atitudine pozitivă, proactivă, cu studii medii absolvite și cunoscătoare de limba engleza nivel mediu Experiența anterioara nu constitue un criteriu de eliminare Responsabilităti: - preia pacientul de la intrarea în clinică confom protocolului - dă dovadă de calm, discreție, empatie - efectueaza programări și reprogramări - cunoștințe minime de excel

 • Asistent medical generalist caut loc de munca urgent, sunt debutant ,absolvent promotia 2018 , ofer seriozitate și imi place să am grijă de oameni , in judetul Buzau , judetul Vrancea , Prahova , Galati , Brăila , sunatima la 0762624995 (domnul Constantinescu)

 • Dorim sa ne completam echipa cu un medic stomatolog. Daca standardele înalte fac parte din obectivele tale, atunci te asteptam într-o clinica cu pacientura selecta. Ne adresam numai medicilor care iubesc ceea ce fac, sunt dedicati profesiei si mereu dornici de autodepasire. Mentiuni: Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: jobs@istoma. ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

 • Îți dorești un job stabil, profesând că asistent stomatologie într-un mediu mai mult decât profesionist, tehnologizat, plăcut și cu servicii de ultima generație? Căutăm oameni încrezători, dornici să învețe, empatici, atenți la detalii, dar mai ales devotați unei cariere în acest domeniu. Dacă te-am convins, te invităm să ne cunoaștem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: jobs@istoma. ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp! Vino și alătură-te echipei noastre!

 • Ne marim echipa! Daca dispui de: -capacitati organizatorice; - bune abilitati de comunicare; - minime cunostinte de operare pe calculator(Excel); - capacitatea de prioritizare corecta a atributiilor; - aspect prezentabil; - experienta minim 1 an pe Front Office; - multitasking; - rezistenta la stres; -capacitatea de munca in echipa; - cunostintele minime de limba engleza, te invitam sa ne cunoastem in cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de email sau la numarul de telefon 0724786622, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp! Vino si alatura-te echipei de elita!

 • Îti doresti un job stabil, profesând ca asistent stomatologie într-un mediu mai mult decât profesionist, tehnologizat, placut si cu servicii de ultima generatie? Cautam oameni încrezatori, dornici sa învete, empatici, atenti la detaliii. Te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: , sau suna-ne la 0724.78.66.22.

 • Employer is a private pharmaceutical chain with a history of more than 10 years on the UK Market. Payment: - Payment Rate for Pharmacists: £30,000 / year (to be increased after 1 year) - Payment Rate for Dispensers: £8.21 / hour (to be increased after GPhC registration) Benefits: - Flight Ticket: paid upfront and deducted from the payroll in 3 months' time - Permanent accommodation provided: individual double rooms (costs for rent + bills: around £450/month/room) - 8 - 12 weeks of paid induction trainings - 28 days annual holiday - Weekly schedule: 40h Contact: 0040371426422

 • ANGAJAM FARMACIST !!! SALAR ATRACTIV TEL CONTACT

 • Caut colaborare / angajare clinica / spital / cabinet pe specializarea reflexoterapie copii / adulti

 • Clinica medicala de stomatologie dentara angajăm asistent medical cu experiență în domeniul implantologiei . Ce ne dorim de la noul colaborator? - Sa fie absolvent/ă a unei școli de asistente medicale; - Să dețină adeverință de liberă practică; - Persoană organizată / atenție distributivă; - Capacitate de organizare eficientă a activităților și sarcinilor; - Dorința de dezvoltare personală și profesională continuă; - Abilități de comunicare și lucru în echipă; - Multi-tasking; -Persoane dornice de a învăța continuu Atributiile jobului : - Asistarea medicului în tratamentul stomatologic si a interventiilor chirurgicale - Pregătirea instrumentelor necesare tratamentelor dentare și a interventiilor chirurgice; - Organizarea și dezinfecția sălii de tratament ; - Dezinfecția și sterilizarea instrumentelor dentare; - Respectă confidențialitatea cu privire la pacienti; - Respectă programul de muncă; Daca te regasesti in cele de mai sus,asteptam CV-URILE dvs pe adresa : contact@clinica-drm.ro Salariul si bonusurile vor fi discutate in cadrul interviului!

 • SC CLINICA DENTARA DENTAL TOUR SRL ,ofera colaborare medicilor specialisti pedodonti si medicilor specialisti endodonti . C.V se poate trimite la adresa :

 • Căminul Elena Doamna angajează asistentă medicală cu experiență, orientată către client și cu bune abilități de comunicare. Oferim un mediu de lucru placut, asigurăm masă și un salariu motivant. Programul este in ture de 12 ore dar suntem deschiși și colaborarilor. Alte detalii se vor discuta la interviu. C.V-urile pot fi trimise pe mail alexandra.gheorghiu@ymail.com

 • Dorim sa ne completam echipa cu un medic stomatolog. Daca standardele înalte fac parte din obectivele tale, atunci te asteptam într-o clinica cu pacientura selecta. Ne adresam numai medicilor care iubesc ceea ce fac, sunt dedicati profesiei si mereu dornici de autodepasire. Mentiuni: Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem în cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de e-mail: , iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

 • Ne marim echipa! Angajăm asistentă medicală. Daca dispui de: -capacitati organizatorice; - bune abilitati de comunicare; - minime cunostinte de operare pe calculator(Excel); - capacitatea de prioritizare corecta a atributiilor; - aspect prezentabil; - experienta minim 1 an pe Front Office; - multitasking; - rezistenta la stres; -capacitatea de munca in echipa; - cunostintele minime de limba engleza, te invitam sa ne cunoastem in cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de email sau la numarul de telefon 0724786622, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp! Vino si alatura-te echipei de elita!

 • Cerinte - bune abilitati de comunicare; - minime cunostinte de operare pe calculator(Excel); - gestionare eficienta a fluxului de pacienti; - aspect prezentabil; - experienta minim 1 an pe receptie; - multitasking; - rezistenta la stres; - usor adaptabila; - cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj. Atributii: - întâmpina pacientii, identifica cerintele si ofera informatiile necesare; - înregistreaza, programeaza si tine evidenta pacientilor; - raspunde la apelurile telefonice; - alte activitati specifice receptiei; - se prezinta în mod agreabil si adopta un compartament adecvat.

 • Minim - Studii medii Cunostinte in instalarea, intretinerea si administrarea echipamentelor de calcul si retea.

 • Poziția: Medic Specialist Pediatrie Tara: Suedia harta_politica_Suedia Locație : Värnamo in regiunea Jönköping Poziții disponibile: 4 Locul de munca: Clinica de Medicina Generala Salariul brut : cuprins intre 60.000- 70.000 SEK pe luna Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata cu 6 luni perioada de proba, Vizita în Suedia, costurile de transport și cazare sunt finanțate de angajator, Curs de limba suedeza de 6 luni, sprijin financiar în timpul cursului (suma este subiect de negociere), Ajutor informal în timpul cererii de licența suedeza pentru a practica, supravegherea procesului, Asistenta pentru integrare (asistenta in înregistrarea la autoritatea fiscala, deschiderea contului bancar etc.) Asistență în găsirea școlii / grădiniței pentru copii, Asistenta în organizarea relocarii si căutarea unui apartment, Se lucreaza în medie 37,5 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator plătita de candidat, Bilet de avion plătit de angajator, Concediu plătit, Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medic Specialist, Cunostinte avansate de limba engleza scris și vorbit, Capacitatea de a lucra atât independent cat și dintr-o echipa multidisciplinara, Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca,

 • Salveaza cautarea