Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Asistenta stomatologie Germania

  Clinica medicala din landul Niedersachsen/Germania cautam asistenta stomatologie din regiunea Bucuresti cu certificat germana minim A2 pentru program intreg (38 ore)in vederea calificarii corespunzatoare postului din Germania.Persoana interesata trebuie sa aiba cel putin 20 de ani pana la varsta pensionarii,postul de Zaharzthelferine solicita o calificare continua pe multi ani. Sunt acceptate si persoane fara studii pentru inscrierea in cadrul scolii profesionale din Germania,numai cu cunostinte germana nivel minim B2. Trebuie stiut ca salariul standard in timpul studiilor in scoala profesionala este delimitat de statul german fix la 600 de euro in primul an.Se ofera cazare pentru prima luna. Persoana interesata trrebuie sa aiba certificat de vaccinare. Pentru persoanele calificate care au numai nivel de limba A 2 se ofera asistenta financiara in Romania pentru studiul la Goethe Institut pana la nivel examen B2. Rugam trimiteti CV la adresa de e.mail;in clinica se vorbeste exclusiv limba germana. Mentiuni: salarii in functie de aptitudini 1200-3300 eur. Telefon/Whatsapp:

 • Asistent medical generalist in Germania

  Tamasan & Weber GbR Va oferim șansa unei cariere în Germania și susținere pe toata perioada colaborării Ofertele noastre cuprind : Scoala de limba germana ONLINE in domeniul medical ( Nivel A1-B2) Programul nostru Perla: Cursuri gratuite de limba germana, daca ramaneti un an de zile cu compania TAMASAN Recunoasterea diplomei in statul german Locul de munca potrivit. Recunoasterea profesională în statul german. Intermediere si consultanta in gasirea loculuj potrivit de munca " in conformitate cu pregătirea și experiențăa d-voastra . (spital,intensivtherapie, ambulatoriu, casa de om vârstnic) Oferta / Amg recunoscut în Germania! Azil oameni varstnici (100%) - Salariul: 3300 brut- 3700 (2128 net clasa sociala 1-2300 net clasa sociala 1)+ sporturi de noapte, duminica si zile de sarbatoare Concediu 30 zile Al 13-lea salariu, 60% din bruto in luna Noiembrie. Spital( 100%)- Salariul - de la 3300 brut in sus 2128 clasa sociala 1 2415 net clasa sociala 3 (Se ia în considerare experiența dobandita de d-voastra în trecut în spital)- al 13-lea salariu. Concediu- depinde de angajator (cel puțin 28 de zile) Therapie intensiva ( 100%)- Salariul - de la 3300 brut in sus, depinde de experienta d-voastra 2128 clasa sociala 1- 2415 net clasa sociala 3 + sporuri de noapte, duminica si zile de sarbatoare + seminar asistent medical pentru domeniul intensiv ambulatorium sau pe un etaj mic de ingrijire intensiva cu circa 12 pacienti pe tot etajul) Orele suplimentare sunt plătite Concediul depinde de angajator cel puțin 28 de zile Asistent călător Salariul: 2500 net -3000 net Lucrati în toata Germania, cu posibilitatea după 3 luni de munca un mic concediu, prin care puteți să vă vizitati familia în România Al 13-lea salariu este de aproximativ 60% din salariul brut pe luna - Chiria asigurata prin angajator- 30 de zile concediu pe an- (Se dorește flexibilitate din partea asistentului recunoscut - locuri de munca în spital, casa de om varstnic, centre de reabilitare) Asistent recunoscut pentru Firma de personal Salariul :3500 brut 2231 net clasa sociala 1 2531 net clasa sociala 3 + sporuri de noapte, duminica si zile de sarbatoare ( 151 ore luna)-puteți face ore suplimentare - vor fii toate orele suplimentare plătite Concediu 27 zile pe an Locuința în chirie prin angajator Amg recunoscut pentru ingrijiri la domiciliu Salariul incepand de la 3300 brut 2128 clasa sociala 1 2415 net clasa sociala 3) Cerințe: carnet de conducere + sporuri de noapte, duminica si zile de sarbatoare Orele suplimentare sunt toate plătite Al 13-lea salariu - 550 Concediu de 28 de zile pe an - Locuința în chirie prin angajator Va ajutam cu drag sa găsiți locul de munca potrivit pentru d-voastra Info : Cîrstea Maria Lavinia E-mail: www.Tamasan.de

 • 1

  căutăm colaboratori medici stomatologi

  Clinica Art Dental Studio caută colaborator medic stomatolog pentru endodonție și stomatologie generala. Oferim aparatura de ultimă generație: scanner intraoral, microscop, apex locator, sisteme de obturare endodontică la cald etc. Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipa de medici specialiști pasionați, implicați în munca pe care o fac, dacă pentru Dumneavoastră este importantă evoluția profesională și integrarea într-un colectiv ce își propune un standard înalt de muncă, așteptăm să fim contactați telefonic sau prin e-mail

 • Asistent medical

  Asistent medical caut

 • 3

  Farmacist - Bucuresti - Sect. 1, 2, 5, 6

  Angajam Farmacist cu sau fără experienta în București - Sect. 1, 2, 5, 6. Pentru detalii puteți suna la nr. .

 • 10

  Asistent Farmacist - Sect.1, 5, 6

  Angajam Asistent Farmacist cu sau fără experienta. Pentru detalii puteți suna la tel. .

 • 3

  clinica stomatologica angajeaza asistenta medicala, part time

  Clinica Stomatologica Dentaclass, Brasov, angajeaza asistenta medicala, part time.

 • 10

  Angajez asistent farmacie sector 5

  Studii de specialitate (Scoala Postliceala de Asistenti de Farmacie); Certificat de membru; Cunostinte de operare PC; Abilitati de comunicare si relationare; Respectarea eticii si deontologiei profesionale. Descrierea jobului Identifica nevoile pacientilor, formuleaza recomandari, consiliaza si fidelizeaza pacientii; Informeaza pacientii despre modul de utilizare a medicamentelor si despre potentialele riscuri sau efecte adverse; Administreaza stocurile si urmareste termenele de valabilitate ale produselor farmaceutice; Participa la receptia cantitativa si calitativa a medicamentelor din farmacie; Asteptam cv-urile dvs la adesa de e-mail :

 • Angajam absolventi fiziokintoterapie

  Centrul Terapeutic Casa din Deal din comuna Gardani, MM angajeaza absolventi fiziokintoterapie!

 • 2

  Angajam medic stomatolog

  Esti proaspat absolvent, sau student in an terminal?Clinica noastră caută colaborator pentru posturile de medic stomatolog. Clinica este dotata cu aparatura moderna și pune la dispoziția colaboratorilor săi toate cele necesare jobului. Ce dorim de la tine? - organizare și profesionalism - abilități de comunicare și lucru în echipa - dorința de a te perfectiona continuu Ce oferim? - mediu de lucru sigur și plăcut alături de o echipa tânără - aparatura performanta - posibiltatea de a invata - condiții optime de lucru Mai multe detalii vom discuta la interviu! Așteptăm CV-ul tău pe adresa de mail și te vom contacta în cel mai scurt timp!

 • Farmacist, Asistent de farmacie - Copaceni, Ilfov

  Candidatul Ideal - Studii de specialitate finalizate (Scoala Postliceala de Asistenti de Farmacie); - Aviz de libera practica validat pe anul în curs; - Cunostinte operare calculator; - Bune abilități d comunicare; - Empatie si orientare spre nevoile pacientilor; - Atitudine pozitiva, determinare, integritate Descrierea jobului Cautam colegi pasionati d domeniul farmaceutic, care sa accepte provocarea d a veni in ajutorul pacientilor printr-o consiliere d calitate si a asigura buna organizare a unei farmacii. - Eliberarea de OTC-uri, suplimente alimentare si cosmetice - Inform aza si consiliaz pacientii despre modul de dministr r l medic m ntelor si despre potentialele lor riscuri sau efecte adverse; - Receptioneaza marfa cantitativ si calitativ si aseaza produsele primite la locul lor; - Est r sponsabil d conserv rea și lib r rea produselor parafarmaceutice; - Verifica stocurile farmaciei si termenele de valabilitate ale acestora; Descrierea companiei Suntem o farmacie independenta, ce isi indreapta atentia catre pacient si catre dezvoltare. Cautam coleg pentru punctul de lucru din com. Copaceni, jud Ilfov. Echipa noastra este formata din profesionisti cu studii in farmacie, management, marketing si comunicare. O echipa ce investeste constant in pregatirea profesionala, pentru a satisface si cele mai inalte asteptari.

 • 1

  Nurses for Saudi Arabia, 2500 usd net

  We are looking for nurses with bachelor degree for Saudi Arabian hospitals. Requests: good Englsih, minimum 2 years of experience in nursing and CV in English. Offer: salary (which is tax free), OverTime paid (100% more), accommodation paid by the company, trip to Saudi Arabia paid, annual holidays paid, round ticket once a year paid, medical insurance paid, transportation (from home to working place and backwards) paid too. Working contract: 1 or 2 years (depending on hospital). Net salary: 2500 usd + OT (OverTime) at the beginning. You can call us for more details using WhatsApp.

 • 11

  Brancardier

  Candidatul Ideal - Integritate si orientare catre nevoile pacientului; - Abilitati d comunicare; Descrierea jobului - Asigura jutor pentru tr nsportul si d plasar p ci ntilor; - Se ocup d function re , cur tenia si d zinf ct r carucioar lor de transport, targilor; - S preocupa de cunoasterea solutiilor desinfectante cat si a modului de folosire: - Ofera suport la indicatiile asistentului sef privind pozitionarea si transportul pacientilor.

 • Asistent medical clinica stomatologica IASI

  Exp in domeniu stomatologic minim 1 an Aviz de libera pratica si certificat de membru

 • 4

  Asistent Medical Clinica Stomatologica

  Clinica stomatologica in Bucuresti angajeaza asistent medical cu sau fara experienta disponibilitate imediata pentru program full time cu aviz de libera practica.Clinica este noua situata la Victoriei

 • 7

  Vand afacere laborator de tehnica dentara

  Vand laborator de tehnica dentara complet utilat, mobilier si aparatura in perfecta stare de functionare.

 • 3

  Colaborare psihologi

  Centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală GEO PSI oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei la cele mai înalte standarde etice și de calitate, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații. Centrul, situat in Ploiesti, se axează pe extinderea portofoliului de servicii prin colaborarea cu : - Psihoterapeut pentru copii cu experienta in lucrul cu cazuri de tipul: tulburari emotionale, ADHD, tulburari de opozitie, tulburari de comportament; - Psihoterapeut ABA pentru realizarea interventiilor terapeutice la copii cu tulburari din spectrul autist; - Logoped; - Psiholog clinician. Oferim un mediu de lucru profesionist si concentrat asupra calitatii serviciilor, program flexibil si posibilitati de dezvoltare in cadrul unei echipe pluridisciplinare. Cerinte: Sunt accepta i psihologi cu drept de liberă practică, atesta i de Colegiul Psihologilor din România, care de in forme legale de func ionare (Cabinet individual, Societate Civila Profesionala, etc). Asteptam CV-urile si scrisorile de intentie.

 • 1

  Inchiriez post de lucru Tehnician Dentar

  Laborator de Tehnica Dentara situat in sectorul 2 Bucuresti zona Piata Gemeni-Bdul Dacia ,ofera spre inchirirere post de lucru . Cautam coleg / colegă persoane serioase . Mai sunt disponibile 1- loc.. Colectiv cu experienta si conditii foarte bune de lucru. Mai multe detalii in privat la telefon.

 • ingrijiri medicale

  As med licențiat cu experienta de peste 15 ani in spital de urgenta, acord ingrijiri la domiciliu, si anume: -injectii intramusculare,intravenoase -perfuzii i.v.(vitaminoterapie , de refacere) -pansamente ,de orice tip -scoatere fire -montare branule -masurarea funtiilor vitale(tensiune ,puls respiratie) -antibioterapie

 • Salveaza cautarea