Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Clinica privata din Sibiu specializata in dermatologie generala ,estetica si chirurgicala ,angajeaza medic specialist dermatolog interesat sa faca parte dintr-o echipa tanara de medici profesionisti, de o amabilitate aparte .Clinica este luxoasa,confortabila fiind dotata cu cele mai moderne si performante lasere existente la ora actuala, folosite in domeniul dermatologic medical si estetic. Doar de tine depinde ,sa-ti doresti! Noi suntem bucurosi sa te primim!!!! Te rugam sa ne trimiti CV-ul tau pe: si te vom contacta in timp foarte scurt. Multumim!

 • Ofer diploma farmacist pentru colaborare. Relatii la tel. 0722/ 151.153

 • Azil de batrani din Italia angajaza urgent as medicali generalist, salariu 1500 de euro contract de munca, si suport pentru gasirea unei locuinte mentionez ca pentru inceput locuinta este gratis o luna. Pentru detalii sunati la 0722558094 sau 3293467894. email rsa.

 • Magurele IF central, Cabinet stomatologie utilat complet, funcționează de 6 ani, vând/închiriez, afacere sau colaborez cu medici, proprietar

 • 1

  cabinet medical privat angajam asistenta medicala cu fractie de norma (poate fi si pensionara),vorbitoare de limba romana si maghiara .Poate fi si din zona Carei , inf tel 0748116023.intre orele 8.00-16.00-de luni pana vineri. cv pe adresa''officemedrec@gmailcom"

  Repostat automat
 • 1

  Clinica privata in Oradea angajam: - medici specialisti medicina de familie / cardiologie/ psihiatrie/neurologie Pentru mai multe informatii asteptam Cv-ul dumneavostra pe adresa: "officemedrec@gmail com" .

  Repostat automat
 • 2

  Asistent Medical SMURD, Certificat Membru OAMMR timisoara Aviz 2020, ofer servicii medicale ingrijiri si tratament la domiciliu clientului efectuez la recomandarea medicului tratamente injectabile pansamente ingrijiri escare perfuzii, tratament medicamentos montare Flexule sonda urinara nazogastrica recoltare probe biologice sange Biochimie Hemoleucograma VSH INR, ingrijire Cateter venos central Periferic si Camera implantabila pentru acces venos prelungit, Montez ace camera implantabila si heparinizez (Oncologie),toaletare schimbare pungi Colostoma ACN, Urostoma,toaletare schimbare Gastrostoma, Clisma evacuatoare, monitorizare functii vitale temperatura puls tensiune arteriala saturatie oxigen,Acord servici de asistenta la domiciliu persoanelor varstnice etc, ma deplasez la domiciliu in Timisoara si in Judetul Timis.

 • Asistent Medical Generalist cu experienta in Unitatea De Primiri Urgente,ofer servicii medicale la domiciliu: -Recoltare probe serologice pt analize de laborator, -Perfuzii, -Administrare tratament injectabil, -Montare branula, -Suprimare fire, -Montare sonda urinara, -Pansamente, -Control tensiune arteriala, -Sonda nazo gastrica etc. Detin materiale sanitare si ma deplasez in orice zona din Bucuresti. Pt alte detalii: 0730809991

 • vand sterulizarea cu ozone , diferite mărimi in functie de suprafață de sterulizarea, detalii in vot, pretul diferă în funcție de capacitatea suprafeței de serilizare , 150-300

 • Asistent medical cu experienta, administrez vaccin antigripal. 50 lei/ injectie. Nu am eu vaccinul!!! Pentru mai multe detalii la telefon : 0768362201

 • Caut loc de munca in Braila in orice domeniu DECENT. Am 23 de ani, sunt o fire responsabila și sociabilă, ma integrez ușor intr-un colectiv și învăț repede ceea ce am de facut. Am terminat școala postliceala sanitara “Ana Aslan”-Asistent medical generalist. Rog și ofer seriozitate.

 • 1

  CMI AMIR - Brad jud. HD Vand praxis - tel: 0745656454

 • Poziție :Medic Generalist (Medicina de Familie) Tara :Franța france Locație:Nordul Frantei (localitate de 10.000 de locuitori). Poziții disponibile: 1 Locul de munca:Azil Salariu : 3300 Euro net lunar+ garzi Ce oferă Angajatorul Perioada contractului: permanenta, Contract de practicien contractuel (4+10% + 3.300€ net + garzi (impozitul este la sursa din ianuarie, de aceea e mai mic); Cazare asigurata de angajator, Se lucreaza in medie 39 ore pe săptămâna, Beneficiați de Asigurări Sociale, Beneficiați de Asigurări Medicale, Acces la Schema de Pensie, Concediul de odihna anual este de 30 de zile, Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medicina Generala si Diploma de Medic Specialist Certificat de Conformitate de la Ministerul Sănătății Cunostinte avansate de limba franceza scris si vorbit Eligibil de a va înscrie la Ordinul Medicilor din Franța Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca

 • Centrul Medical Theodor angajeaza medici pentru contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Oferim un spatiu special amenajat pentru buna desfasurare a activitatii intr-o clinica cu o experienta medicala de peste 10 ani. Contact: -telefonic: 0256436205 -e-mail:

 • CLINICA STOMATOLOGICĂ SITUATA ULTRACENTRAL ANGAJEAZĂ MEDIC STOMATOLOG. CONDIȚII AVANTAJOASE. ȘALARIU MOTIVANT

 • CLINICA DIN TULCEA ANGAJEAZĂ MEDIC STOMATOLOG CHIAR ȘI DIN REPUBLICA MOLDOVA, ȘALARIU MOTIVANT

 • Rețea regionala de farmacii angajează asistent de farmacie pentru orașul Iași. Program flexibil, echipă tânără și dinamică, venituri motivante.

 • 1

  Poziția: Asistent Medical Generalist Tara: Germania harta_politica_Germania Locație : mai multe locații Poziții disponibile:20 Locul de munca: Clinica Universitara Salariu BRUT : minimum 1500 Euro pe luna pe perioada cursului după care va creste la 2700 Euro pe luna plus bonusuri de aproximativ 500 de euro pe luna) Program de învățare a limbii Germane Curs de Limba Germana -perioada 9 luni In prima luna și a doua se face doar curs de limba germana Începând cu a treia luna se va lucra pana la maxim 40 de ore pe săptămâna plus lecții de limba Germana Primele 9 luni se va face curs de limba germana In lunile 7 si 9 sunt testării pentru a se vedea nivelul limbii Germane Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: minimum 2 ani Se lucreaza in minimum 40 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Ore suplimentare , Concediu plătit, Schema de pensie Cazare asigurata de angajator Curs de limba Germana, Traduceri ale documentelor Asistenta în Recunoașterea diplomelor Asistenta la înregistrarea in Germania • Asistență pentru integrarea ulterioară a membrilor familiei (asistență pentru căutarea unui loc de muncă pentru Partener, înregistrarea școlară a copiilor etc.) Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Asistent Medical Generalist, Absolvent după 2007 Certificat de Conformitate Experienta pe secții active: Terapie Intensiva,Anestezie, Urgente Cunostinte de limba Germana cel puțin A1 Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba germana sau romana completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Salveaza cautarea