Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Ialomita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Centru Medical angajeaza asistent medical Candidat ideal : - dornica de a se realiza profesional - tanara , ambitioasa si organizata - capacitatea de a lucra in echipa - bun lider - persoana sociabila Pentru cine este interesat trimiteti cv la la urmatoarea adresa de mail : manager.hr2911@gmail.com nr tel : 0722526153

 • 16

  Centrul medical din Ialomita cu peste 1000 programari lunare si in top 100 Romania,conf. codului caen,angajeaza asistente fara experienta si secretare cu experienta mimin.2 ani. Conditii avantajoase de munca,posibilitatea de avansare la locul de munca.

 • Cabinet stomatologic situat in Piata Dorobanti (sector 1) angajeaza asistenta stomatologie. Experienta in domeniu nu este necesara, insa reprezinta un avantaj. Studiile in domeniul medical (in curs de desfasurare/finalizate) sunt obligatorii. Responsabilitati: asistarea medicului, sterilizare, asigurarea conditiilor optime pentru defasurarea manoperelor stomatologice, completare registre. Program de lucru: luni-vineri, in ture alternative (lu, mi, vi dimineata si ma, joi dupa-amiaza sau lu, mi, vi dupa-amiaza si ma, jo dimineata) (dimineata 08-14, dupa-amiaza 14-20). Dorim colaborare pe termen lung, cu o persoana serioasa si dornica de perfectionare. Mediu de lucru placut, cu o echipa tanara. Salariul negociabil, se negociaza la interviu in functie de experienta candidatului.

 • 2

  ofer cazare gratuita si salariu atractiv

 • Salveaza cautarea