Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Sibiu doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez medic specialist medicina de familie. Condiții: Salariu motivant Contract de munca ,asigurare medicala Bonusuri de performanta Mediu placut, dotari corespunzatoare, program flexibil. Responsabilități: Consultatii pacienti, retete. Mai multe detalii la numărul de telefon

 • Scoala Postliceala Sanitara HYGEIA din Sibiu este unica scoala postliceală sanitară din România care oferă din prima zi de înscrierere: posibilitatea unui contract de muncă (optional) în Germania sau într-o tara anglofona, în cazul în care elevii indeplinesc conditiile (nivel de limba germana sau engleza, note bune si comportment adecvat). Viitorii asistenti medicali beneficiaza de cursuri zilnice de limba germana si, totodata acestia isi vor desfasura activitatiile practice (anuale) in Clinici si Azile de batrani din Germania.

 • Clinica privata din Sibiu specializata in dermatologie generala ,estetica si chirurgicala ,angajeaza medic specialist dermatolog interesat sa faca parte dintr-o echipa tanara de medici profesionisti, de o amabilitate aparte .Clinica este luxoasa,confortabila fiind dotata cu cele mai moderne si performante lasere existente la ora actuala, folosite in domeniul dermatologic medical si estetic. Doar de tine depinde ,sa-ti doresti! Noi suntem bucurosi sa te primim!!!! Te rugam sa ne trimiti CV-ul tau pe: si te vom contacta in timp foarte scurt. Multumim!

 • Dorim sa angajam un medical stomatolog la clinica noastra din Londra / Clapham. Cazarea pentru primele doua luni este asigurata de noi cat si transportul. Restul detaliilor se pot discuta la telefon, sau via email. Va rugam sa ne trimiteti un cv si revenim la dumneavoastra cu un telefon. Experienta minima: 4 ani. Important: Nu suntem agentie de recrutare, nu se percep comisioane de nici un fel, discutati direct cu noi cei de la clinica.

 • Vand praxis medicina de familie .

 • 1

  Serviciile de asistenta medicala la domiciliu, sunt asigurate de catre personal calificat. Dețin certificat de libera practica! Serviciile medicale de asistenta la domiciliu sunt urmatoarele : recoltare analize medicale tratament injectabil si/sau perfuzabil ingrijire escare, pansamente, etc monitorizare parametri fiziologici : temperatura, respiratie, puls, tensiune arteriala, saturație, glicemie. administrarea medicamentelor intramuscular, subcutanta, intradermic, oral. clisma cu scop terapeutic. Ingrijirea plagilor simple/suprimarea firelor Ingrijirea plagilor suprainfectate Ingrijirea escarelor multiple Ingrijirea tubului de dren *Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.Prețul este în funcție de serviciul prestat. Telefon . Serviciile de asistenta medicala la domiciliu, sunt asigurat de catre personal calificat. Dețin certificat de libera practica! Serviciile medicale de asistenta la domiciliu sunt urmatoarele : recoltare analize medicale tratament injectabil si/sau perfuzabil ingrijire escare, pansamente, etc monitorizare parametri fiziologici : temperatura, respiratie, puls, tensiune arteriala, saturație, glicemie. administrarea medicamentelor intramuscular, subcutanta, intradermic, oral. clisma cu scop terapeutic. Ingrijirea plagilor simple/suprimarea firelor Ingrijirea plagilor suprainfectate Ingrijirea escarelor multiple Ingrijirea tubului de dren *Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.Prețul este în funcție de serviciul prestat. Telefon . NU ANGAJAM PERSONAL!!

 • Salveaza cautarea