Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Valcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Posturile vacante : Medic stomatolog, Patolog, Psihiatru si Radiolog Salariul : 4500 - 6000 euro (primul an, dupa creste cu 50% ) Cazare gratuita pentru toata familia. Suport financiar pentru copil si familie. Curs de limba daneza gratuit Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat. Experianta in domeniu intre 3-5 ani. Mai multe detalii la telefon : 0350417794 / 0773345679 Mail :

 • Angajez medic dentist cu sau fara experienta pentru cabinet stomatologic situat in zona Ostroveni.

 • Vand praxis medicina de familie. Cabinetul se afla in orasul Balcesti jud.Valcea, este cumparat si are 1400 de asigurati.Dotari: -ecograf -EKG -pulsioximetru -cabinet de consultatie Pret:19.000 eur usor negociabil. telefon:

 • 3

  Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Veti fi angajatul companiei engleze, veți avea aceleași drepturi si obligații ca un cetățean englez. - Salarizarea pornește de la 8,75 lire brut/ora ( concediul de odihna plătit) sau 9.65 lire brut/ora (concediul de odihna neplătit) - Cazarea este asigurata contra cost - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational - Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj - Seriozitate si profesionalism !Puteti aplica doar daca sunteti dispusi la relocare - locurile de munca sunt pe tot teritoriul Angliei, angajatorul repartizand candidatul in functie de locurile vacante; Aplica cu CV-ul prin Facebook Messenger sau e-mail: Telefon: Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 Brilliant Recruitment - Alegerea ta!

 • Ortomag Online, magazin on-line specializat in comercializarea produselor ortopedice angajam electromecanic cu experienta in Rm. Valcea. Solicitari: experienta, posesor permis de conducere categoria B, domiciliu Rm. Valcea. Program de lucru L-V 9.00-17.00. Se cere seriozitate si punctualitate. Mai multe detalii la telefon. Se pot depune CV-urile pe mail sau la sediul firmei.

 • 3

  Centrul Medical  AVIL  MED  Ramnicu Valcea, angajeaza in regim de colaborare, medici specialisti cu urmatoarele specializari : Cardiologie Neurologie Medicina interna Ecografie Reumatologie Dermatologie Psihiatrie Medicina de familie Endocrinologie

 • Dacă ești pasionat, dornic de afirmare și extrem de atent la detalii, haide să ne cunoaștem! Ne dorim un coleg care are: Experiență minim 1 an în realizarea etapelor de laborator: pregătire model, design CAD, prelucrare structuri din zirconiu, realizarea lucrărilor provizorii si finale. Laboratorul este dotat cu aparatura noua, recent achizitionata. Se doreste colaborare sub forma de contract prestari servicii sau contract individual de munca.

 • Salveaza cautarea