Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Vrancea

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Laborator de tehnica dentara, din Focsani, angajeaza tehnician dentar pentru protetica fixa si mobila. De preferat cu experienta.

  • Cautăm colaborare cu asistentă medicală, promotiile 14-19, pentru cabinet stomatologic în Focșani. Pentru a participa la interviu, trimiteți în prealabil CV însoțit de fotografie la adresa de email menționată mai jos.

  • “Misiunea noastră este de a ne consacra activitatea realizării unor schimbări calitative a serviciilor medicale. Valorile în care credem sunt: spiritul de echipă, corectitudinea, creativitatea, inovația, flexibilitatea, îmbunătățirea calității vieții.” Profilul candidatului ideal: - Autorizaţie liberă practică şi asigurare malpraxis documente valabile; - Atenţie la detalii şi implicare; - Viteză de reacţie; - Excelente abilitaţi de comunicare şi empatie; - Orientare spre nevoile pecientului. Sunt invitaţi să aplice fizioterapeutii/kinetoterapeutii care îşi doresc să se dezvolte profesonal alături de companie, de asemenea, sunt invitaţi să aplice candidaţii responsabili, care îşi practică meseria cu pasiune şi integritate profesională.

  • Salveaza cautarea