Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Medicina veterinara Arges

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam medic veterinar sau tehnician veterinar

  Cabinetul veterinar DALGI VAL VET, situat in Valea Ursului, BASCOV, judetul ARGES, angajeaza: - angajeaza medic veterinar absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara cu sau fara experienta, care sa detina atestat de libera practica. SAU - Technician veterinar, cu sau fara experienta. Cerinte: - Capacitate de comunicare si relationare cu clientii, colegii - Seriozitate; - Persoana ordonata si organizata, capabila sa lucreze in echipa; - Atentie la detalii si dorinta permanenta de a invata lucruri noi; - Cunostinte operare pe calculator; - Permis categoria B. Descrierea jobului: - Cazuistica noastra este formata din animale de companie si animale de renta. - Preluarea cazurilor si solutionarea lor; - Colaborarea permanenta cu echipa; - Recomandarea si vanzarea produselor de tip farmaceutic; - Recomandarea si vanzarea dietelor veterinare; - Prezentarea serviciilor oferite de cabinetul nostru catre clienti; - Stabilirea necesarului de medicamente, accesorii si consumabile din cabinet; - Completarea registrelor specifice; - Pastrarea igienei la locul de munca. Mediul de lucru din cabinetul nostru este unul placut si civilizat. Persoanele interesate pot sa depuna CV-ul la adresa de e-mail: sau la sediul nostru din Valea Ursului, BASCOV.

 • 1

  Vând afacere Farmacie Veterinara și Fitofarmacie în Pitesti

  Vând afacere profitabila farmacie veterinara și fitofarmacie , situata în piața Ceair , strada Crinului lângă fântână , cu vad foarte bun ! O vand din lipsa de timp , nu ma mai pot ocupa suficient , detin 3 puncte de lucru , iar acest punct il detin de aproximativ 3 ani ! Detalii la tel :

 • 1

  Tehnician veterimar

  comercială din Mioveni angajeaza pe postul de tehnician veterinar. Experiență nu este obligatorie.persoana selectata trebuie să aibă studii minime de tehnician veterinar sau în domeniul agricol, seriozitate, devotament . Oferim salariu atractiv și un mediu plăcut de lucru. Doritorii ne pot contacta la nr de tel. .

 • 2

  Angajez pentru Farmacie Veterinara

  Farmacie veterinara si fitosanitara din zona centrala Pitesti angajeaza cu sau fara experienta: Tehnician veterinar Medic veterinar Asistent farmacie Program luni-vineri 9:00-18:00 si 2 weekend-uri pe luna: Sambata 9:00-14:00 Duminica 9:12:00

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges
Salvează căutarea