Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina veterinara Bucuresti Sector-6

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 8

  Candidatul ideal Vrem sa ne marim echipa si sa ii crestem totodata valoarea. Cautam colegi determinati. Daca esti preocupat de etica profesionala, respecti animalele si iti regasesti bucuria in lucrul cu acestea zi de zi inseamna ca esti persoana pe care o cautam! Posturile disponibile: MEDIC VETERINAR - 1 post (portofoliu de clienti, experienta in chirurgie, ecografie, cardiologie sau alta specializare constituie un avantaj) TEHNICIAN VETERINAR 1 post sau MEDIC VETERINAR DEBUTANT (pe post de asistent) 1 post Front Desk Officer - 1 post Permisul de conducere, cunoasterea limbii engleza si/sau germana constituie un avantaj. Descrierea jobului Dorim sa iti oferim un mediu cat mai placut si posibilitati de dezvoltare profesionala pe termen cat mai lung, daca se poate sa te pensionezi de la noi cu atat mai bine :) Ne face placere sa vii cu drag, zilnic la munca si pentru asta am pregatit urmatoarele beneficii: Un pachet salarial atractiv, bonusuri de performanta si/sau cursuri de perfectionare (la alegere), orele suplimentare platite sau zile libere in schimb. Mai oferim posibilitatea de promovare in cadrul firmei; un mediu placut de lucru, un colectiv tanar, entuziast si primitor care te va intampina si te va ajuta sa te integrezi cat ai clipi. Zilnic ceai, cafea si alte surprize :) Descrierea pe larg a responsabilitatilor si beneficiilor pentru fiecare post in parte o vom discuta la interviu Descrierea companiei Clinica Veterinara Pet Stuff asigura servicii veterinare complete pentru Bucuresti, Ilfov, Arges, Giurgiu si Ploiesti. Fondata in decembrie 2009 de catre medicii veterinari Dr. Ruxandra Tenia si Dr. Cristian Cristea , acest centru medical veterinar a ajuns un punct de referinta in Bucuresti datorita serviciilor medicale la standarde internationale prestate de catre Medicii Veterinari care isi desfasoara actvitatea in cadrul clinicii. Medicii nostri ofera pacientilor care ne calca pragul cele mai noi tehnici de diagnostic, tratamente personalizate pentru fiecare pacient, reusind astfel sa creasca calitatea si durata vietii, motiv pentru care avem foarte multi pacienti geriatrici, trecuti de 10 ani, care acum pot beneficia de anestezii si interventii chirurgicale cu riscuri minime. Motto-ul nostru 'Din respect pentru viata' este aplicat zilnic in clinica Pet Stuff, nefiind important daca pacientii au blana, pene sau solzi. Servicii oferite: clinica medical veterinara, ambulanta veterinara, farmacie veterinara, cosmetica, petshop, internat, pensiune animale, dresaj, dog taxi, dog walk si dog sau cat sitter. Clinica noastra dispune de aparatura medicala de ultima generatie Analizoare biochimice si hematologice Idexx si Mindray, Ecograf Doppler Alpinion, Ecograf Mindray, Microscoape Optika si Olympus, monitoare pentru functii vitale cu capnografie, pulsoximetre, Aparat pentru Anestezie Inhalatorie Matrix VME2, Aparat pentru Anestezie Inhalatorie Drager etc.

 • Angajam groomer/frizer canin si felin cu minima experienta. Certificarea nu este obligatorie, insa o experienta minima este necesara. Candidatul ideal este o persoana calma, rabdatoare, care sa iubeasca animalele. Salariu negociabil in functie de disponibilitate. Echipa tanara si entuziasta.

 • Atributii principale: • Hranirea si ingrjirea zilnica a animalelor de renta (cai, berbeci, iepuri, gaini, etc) si de laborator ; • Receptionare, transportarea si manevrarea animalelor in spatiul laboratoarelor; • Curatarea zilnica a custilor si a spatiilor in care se afla animalele de laborator; • Verificarea zilnica a sistemelor de adapare si hranire din spatiile de adapostire; • Incarcarea, descarcarea, depozitarea si manipularea materialelor necesare unitatii. Cerinte: • Studii: medii sau 10 clase; • Minim 6 luni experienta in munca; • Abilitati de lucru in echipa; • Indemanare si atentie la detalii; • Responsabilitate si punctualitate; • Persoana dinamica cu atitudine constructiva si spirit gospodaresc; Constituie avantaj, dar nu sunt conditii eliminatorii: - personal cu studii liceale in domeniul veterinar, zootehnic sau agronomic; - persoanele cu experienta dovedita – minim 3 luni in lucru cu animalele de laborator sau de renta; • Se lucreaza si in weekend: se va lucra un weekend DA/ unul NU + zilele de sarbatori legale – Weekend-urile sau zilele de sarbatori legale lucrate vor fi compesate prin ore/ zile libere. • Nu se oferă cazare

 • 2

  S.N. INSTITUTUL PASTEUR S.A. ANGAJEAZA MEDICI VETERINARI CU EXPERINTA IN DOMENIUL MICOLOGIE, MICOTOXICOLOGIE, PARAZITOLOGIE, ANATOMO-PATOLOGIE SI LABORANT. CV-urile vor fi transmise pe adresa de e-mail: .

 • Salveaza cautarea