Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina veterinara Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Descrierea postului ASISTENT / TEHNICIAN VETERINAR - acordă asistență medicului veterinar în funcție de nevoile acestuia și participă la activitățile specifice unui cabinet veterinar; - primește și înregistrează pacienții, află nevoile acestora și prioritizează / programează pacienții pentru investigații / consultații / cazare / igienă; - identifică și semnalează medicului veterinar problemele de îngrijire ale pacienților; - completează documentele de evidență a medicamentelor și a pacienților; - pregătește pacientul, prin tehnici specifice pentru examinările necesare, la nevoie organizează transportul și supraveghează starea acestuia pe timpul transportului; - la cerere asistă medicul veterinar la efectuarea investigațiilor / consultațiilor / tratamentelor / intervențiilor; - alege / pregătește instrumentele și materialele necesare la indicația medicului; - asigură păstrarea în condiții optime a instrumentarului și a aparaturii din dotare; Se oferă salariu & carte de muncă în funcție de competențe.

 • 20

  Angajam receptioneri pentru Spital Veterinar. MARCO VET isi mareste echipa. Cautam coleg pentru postul de receptioner full time. Cerinte: - Limba engleza la nivel conversational -Studii medii -Cunostinte de contabilitate primara(intocmire monetare,incasare ,situatia stocurilor). -Spirit de echipa -Experienta constituie un avantaj ! -Salariul se negociaza in urma interviului Pentru a afla mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 1

  Spitalul veterinar Supervet, localizat pe Soseaua Banatului 141, vizavi de Mega Image (Chitila) are 2 posturi disponibile de lucrator comercial veterinar. Nu este necesara experienta, iar pentru dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor necesare postului veti primi tot suportul echipei. Carnetul de conducere (cat. B) reprezinta un avantaj si nu o conditie. Programul de lucru este format din 42 de ore / saptamana, un weekend liber la fiecare 2 saptamani. Salariul de baza incepe de la 1400 ron (in mana) si creste pana la 2000 ron, pe masura ce abilitatile si cunostintele necesare postului sunt asimilate (consideram ca nu este nevoie de mai mult de 3 luni ca dvs sa indepliniti conditiile pentru salarizarea maxima). Se ofera carte de munca, concediu legal si cafea zilnic din partea casei. De asemenea mentionam ca nu exista o limita de varsta. Ca sa va faceti o idee de ansamblu despre ce presupune acest job, viitorul angajat va trebui sa: tunda si sa spele caini si pisici (sub supravegherea groomerului); sa serveasca mancare la petshop, dar si sa aseze marfa pe rafturi; sa asiste medicul si asistentul veterinar la consultatii si sa le ofere suportul necesar (precum contentie, staza etc); sa hraneasca si sa faca curat la animalele spitalizate. Ne puteti contacta pe whatsapp: sau email: Va multumim!

 • Salveaza cautarea