Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mehedinti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de lucru ca tehnician veterinar am diploma de liceu

 • Ne dorim o doamnă/domn cu experienta in bucătărie. Sa lucreze corect, ordonat și sa poata respecta normele de igiena impuse la locul de munca. Programul este de la 10-18, se lucreaza si in weekenduri. Salariu intre 3000-4500 ron in functie de experienta si disponibilitate.

 • 1

  Angazej muncitori calificati sau nu in constructii.

 • Fost component al DPIR in prezent plutonier adjutant principal Specialitatea Militara Forte pentru Operatii Speciale Trainer,Formator privind Tehniciile de Tonfa folosite de trupele speciale ale Politiei la imobilizari „conduceri fortate,autoaparari si atac doar cand viata iti fost in pericol si KUATSU Cunoasterea tehnicilor de Kuatsu, arta reanimarii, este obligatorie pentru practicantii, dar mai ales pentru instructorii, de arte martiale. In timpul antrenamentelor pot aparea situatii nedorite in care unul dintre participantii la antrenament poate primi o lovitura puternica asupra organelor genuitale, asupra plexului solar, la tampla, etc. In aceste situatii aplicarea cu promtitudine a tehnicilor de reanimare poate fi vitala. O buna parte a acestor tehnici s-au pierdut de-a lungul timpului asa incat ceea ce se cunoaste actualmente este doar o mica parte a vechii arte a reanimarii care era cunoscuta si practicata mai mult sau mai putin de vechii samurai. Pe langa tehnicile ancestrale de Kuatsu se pot adauga tehnicile de prim ajutor specifice medicinii moderne: imobilizarea unui membru fracturat, respiratia artificiala, etc. In concluzie, toti cei care predau arte martiale, chiar si centurile negre trebuie sa stie sa acorde primul ajutor atunci cand este nevoie. Cursuriile vor fii individuale la ra si data de comun acord la o data pe care o voi anunta anterior Orar ales impreuna cu clientul Program adaptabil pentru orice client Dura curs lunar 16-18 ore/luna/20 lei/ora/curs sau penreu ce-i care doresc sa faca plata odata 15o lei/lunar Cursuriile sunt interactive structurate pe 3 nivele tehnice Pentru doritorii se va preda in particular si cursul Defence family adaptat pentru 1 sau mai multe familii 2-5 persoane acesta avand alt mod de abordare si alt pret. printe tehniciile care vor fii invatate;night defence,agresiuni cu sticle bastoane bate scaun,mese,lucrul la zid,agresiuni in trafic tehnici de city survival,prevenire agresiuni sexuale stradale,instrumente de autoaparare femei folosite in strada si multe altele,am ales aici printre cele mai practice si care se folosesc in strada,dar acestea fiind mult mai multe. ATENTIE;-imi rezervul dreptul de a alege clientii

 • “Serviciul este destinat cu precadere oamenilor din categoriile cu venituri mari – doctori, avocati, intreprinzatori.,si altor categorii.De ce sa nu ne adresam lor direct?” cost 700 euro/luna,350 euro/15 zile,23,3 euro/zi Noi ramanem cand dvs plecati,va scutim de surprize neplacute la intoarcerea dvs Bonus;ingrijirea plantelor,animalelor daca sunt,primirea corespondentei si alte servicii care sunt dezbatute de comun acord In perioada concediilor sau a locuintelor ramase fara supraveghere pe timp indelungat creste spargerea locuintelor hotii isi dau seama dupa cutii postale pline de utilitatii,scrisori dupa storuri trase,un telefon care suna in gol. REGULI; Aparitia la destinatie se va face cu 1 ora inainte plecarii propietarului ocazie cu care se va discuta cu propietarul lista de sarcini si clarificarea neclaritatiilor. 1Homesitterul nu are voie sa parasesca mai mult de 3 ore locatia in timpul zilei si 1 ora dupa lasarea serii. 2.Dupa ora 22 interzis parasirea locatiei 3 In caz de urgente ex foc,spargerea unei tevi anuntarea propietarului 4.Nedivulgarea adresa de locuinta a propietarului 5.Orice apel telefonic va fii notat cu data ora si continutul discutiei 6.Toate cheltuielile cu privire la cumparaturiile necesare locuintei lasate de propietar vor fii cu chitante 7.Cazuriile deosebite vor fii discutate cu propietarul 10 Aceste reguli pot fii modificate in functie de situatiile aparute cu propietarul 11.Nu se admit petreceri 12.in caz de imbolnavire se anunta propietarul

 • 12

  Suntem firma privata specializata in productia de tamplarie din lemn stratificat, lemn masiv, PVC si aluminiu si angajam in conditii avantajoase, persoane serioase cu experienta, pentru atelierul de tamplarie: - tamplari universali, - muncitori necalificati Se ofera conditii deosebite de munca,mediu placut si salariu atractiv, 2000 - 4000 lei. Rugam seriozitate !

 • Doresc angajare șofer cat b intern sau extern prestata 3 5 tone sau transport persoane 0741431898

 • Angajez șofer taxi cu atestat taxi se accepta si part time cu contract de munca

 • detalii pe www.bodymasajderelaxare.wordpress.com pentru doamne si domnisoare exclus barbatii

 • 1

  ESTI AMG , ABSOLVENT 2019? Vrei sa profesezi in Elvetia, Germania, Italia sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunosti limba tarii si nici nu stii ce demersuri trebuiesc facute pentru a-ti obtine recunoasterea profesionala? ATENTIE!! Recunoasterea Profesionala este un document eliberat de autoritatile din tara in care vrei sa profesezi, NU DIN ROMANIA! Noi vă putem ajuta să studiați limba germană/italiană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical. Vă stăm la dispoziție, dacă aveți întrebări, la telefon: 0760.387.404 Mai multe detalii gasiți in linkul de mai jos: european-freedom.eu

 • 8

  Angajez vânzătoare pentru magazin alimentar, zona Crihala, blocul J2. Experiența în domeniu este un avantaj. Salariu 1800 lei, 8h pe zi, 4 zile libere pe lună. Pentru mai multe detalii, vă rog să sunați la numărul afișat.

 • 2

  Studii: Absolvent studii de specialitate profil electric / tehnic; cursuri de calificare în domeniul electric Experiență: Minimum 3 ani pe un post similar Cunoştinţe şi abilităţi: • Cunoştinţe avansate în domeniul electric, energetic, precum și cunoașterea în detaliu a aparatelor de măsurare a energiei electrice; • Cunoașterea tehnologiei de execuție a liniilor electrice aeriene (0.4-110 kV) și în cablu subteran (0,4-20 kV), posturi de transformare (20/0.4 kV); • Cunoștințe privind întocmirea necesarului de materiale pe tipuri de lucrări: LEA, LES, PT, etc.; • Disponibil pentru deplasări frecvente în locațiile unde se desfășoară proiectele, program de lucru în ture și consemn; • Bună cunoaștere a legislației, standardelor și normativelor aplicabile; • Bune abilităţi de organizare şi gestionare a timpului; • Un nivel ridicat de etică de lucru şi integritate morala; • Permis de conducere categoria B; • Autorizare ANRE gradul II B constituie un avantaj; Descrierea postului: • Execută lucrări conform fiselor tehnologice, prescripțiilor energetice, planurilor calității și procedurilor în vigoare la data respectivă, ex: lucrări de instalații electrice, montare/demontare contoare, lucrări specifice activității care se pot desfășura la înălțime; • Este responsabil pentru reparațiile și întreținera liniilor electrice și a posturilor de transformare; • Asigură calitatea şi cantitatea lucrărilor executate, la termenele stabilite; • Raspunde de respectarea prevederilor legale în domeniul de activitate, precum și a prevederilor din reglementări; • Cunoaște și respectă normele de securitatea muncii și situații de urgență, urmărește perfecționarea pregătirii profesionale prin instruire individuală, participă la toate formele de instruire programate și întocmieste - Fişa de urmărire a execuţiei lucrării. Ofertă: • Pachet salarial competitiv; • Program de lucru flexibil; • Bonusuri pentru performanţă; • Beneficii non-financiare: certificări, training, etc.; • Atmosferă benefică dezvoltării profesionale şi personale. Dacă vă doriţi să faceţi parte dintr-o echipă de profesionişti, vă rugăm să încărcați CV - ul dumneavoastră pe acest site.

 • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea angajeaza fierari, dulgheri din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • 2

  Sofer categoria d Ruta CURSA 1 DROBETA-MOTRU/MICROBUZ CURSA 2 TARGU JIU-TIMISOARA/AUTOCAR Se doreste persoana cu experienta. cv-ul se depune la una din agentiile noaste din Timisoara,Drobeta sau Motru, sau pe mail office/drobetaturism.ro .Pentru mai multe detalii 0371783344.

 • 2

  Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi mecanici/montatori structuri metalice/panouri termoizolante; - sudori pentru atelier sau santier Carnetul de sofer constituie un avantaj. Se ofera cazare, diurna, transport. Garantam seriozitate si stabilitate Castig: 3300 - 3500 ron/luna Suplimentar se ofera bonusuri per lucrare.

 • 3

  Companii din Belgia angajeaza Instalatori si Ajutor de instalatori! Se ofera: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la bianca.burducea@all-eu-recruitment.com Detalii la 0788606651 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Angajez șofer taxi cu atestat taxi cu contract de munca! Salariul motivant!

 • 1

  Firma de constructii cautam muncitori sau echipe de muncitori pentru constructii la rosu. Oferim salatii atractive, cazare si transport!

 • Caut job in orice domeniu,experiența ca gestionar construcții,posed permis categoria B,rog seriozitate!

 • 8

  Firmă de pază angajează șef tură si agenți de securitate pentru unul din obiectivele noastre din DROBETA TURNU SEVERIN, MEHEDINTI. Experiența nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj. Cu sau fără atestat. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon 0749464121.

 • Salveaza cautarea