Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Nivel de studii: Absolvent

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Buna! Sunt Maria, doamna serioasă 58 ani, cu credinta In Dumnezeu, calmă, caut loc de munca sa ingrijesc o bătrână deplasabila, fara probleme psihice, ofer servicii de ingrijire , mancare, administrez medicamentele la timp fac curățenie si ofer voie bună! De asemenea as dori si cazare. Anuntul este valabil pentru județele Suceava si Neamț. Pentru mai multe detalii telefon

 • Profesoara,ingrijesc la domiciliul meu 24\24 ore 1-2 copii, pt.cei plecati din tara sau part time pentru cei de acasa, in functie de programul parintilor, 4-8 ore. Pregatire la toate materiile, in functie de varsta, cu insistare pe biologie si engleza.Locuiesc la casa. Dus si adus de la gradinita sau scoala, sport,scurte drumetii,jocuri.

 • 3

  Gradinita particulara din sector 4 angajaza colega cu studii in pedagogie pentru postul de educator. Studiile în domeniu reprezinta o cerinta obligatorie, minim liceul pedagogic. Ne dorim o persoana calda și căreia sa ii placa lucrul cu copiii, sa le ofere afecțiune și toata atenția de care au nevoie. Oferim un mediu de lucru placut, conditii avantajoase, masa calda, acces la cursuri de formare continua, angajament pentru lunga durata. Mai multe detalii le veti afla in cadrul interviului. Asteptam cu nerăbdare CV-ul dvs!

 • 2

  Doresc sa lucrez ca bona internă an Bucuresti sau străinătate,pt un copil mai mare de2,5 ani.Sunt o pers. fără obligatii.Sunt disponibile din luna iunie 2021.

 • 1

  Am 32 de ani și caut loc de munca ca bona,îngrijire copii 3 ani+ part-time/full-time.Cu o experienta de 11 ani în îngrijire și supraveghere copii,lucrând în gradinita(ajutor educator),bona și supraveghetor loc de joaca(entertainer,organizator evenimente pentru copii). Abilitati în domeniul artelor plastice(pictura,desen,modelaj).

 • Angajez bona baietel 1 an și noua luni. Program de luni pana vineri de la 8-17.

 • Persoana serioasă cu simț de raspundere i experiență în domeniu ofer servicii de curățenie la domiciliul clientului atît general cît i de întreținere la prețuri corecte la case apartamente vile spații comerciale etc...Ofer i cer seriozitate .Menționez că pot lucra i în weekend.Ptr mai multe informații vă rog să sunați la nr afi at în anunț pînă la orele 22.Numai ptr CONSTANȚA Vă mulțumesc.Beatrice.

 • Doamna intelectuala 70 ani doresc intrare in spatiu in sectorul 1 Bucuresti, pentru servicii de ingrijire, secretariat etc. cu posibilitatea de a achita costurile de intretinere. Tel.

 • Salveaza cautarea