Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Carnet conducere: B

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Persoana cu o dizabilitate motorie, deplasabila, angajata, cu domiciliul in sectorul 6, zona Frigocom, doreste sa angajeze in regim intern o femeie de maxim 60 de ani, solida, inaltime 160-170 cm, cu experienta in ingrijire bolnavi si cu 2 recomandari, pentru imbracat, ajutor spalat, menaj usor, cumparaturi, gatit, insotit la drumuri mai lungi. Ofera: cazare si mese zilnice, plata utilitatilor, plata transportului in comun, 1500 lei net lunar. Telefon de contact:

 • 2

  Bona interna , preferabil posesoare de carnet auto, 30-40 ani, cu experienta in cresterea copilului; exclus agentii . program 22 zile/luna, 5000 Ron. Locuim la vila, oferim conditii de cazare. Caut o persoana care sa se implice in cresterea copilului pe termen lung.

 • 4

  Angajez Doamna /Domnișoara pentru menaj activitatea se va desfășura în Suedia rog seriozitate

 • Fost cadru didactic, mamă, familistă, nefumătoare, cu vastă experiență în activitatea cu copiii, sunt interesată de o colaborare in domeniul educației/îngrijirii copiilor. Posed permis de conducere și am disponibilitate atât pentru program full-time cât și part-time, de preferat în zona de nord a București-ului. Ofer și rog seriozitate!

 • Asistenta medicala cu vasta experienta în îngrijirea seniorilor cu diverse dizabilități, căsătorită,fără copii, sociabila, empatica, spirit extrem de viu în doleanțele pacienților, gospodină și iubitoare de animale, vesela, sensibila, răbdătoare și responsabila, caut sa îngrijesc cu tot dragul o persoana sau doua, dacă fac parte din aceeași familie, pentru termen nelimitat, în schimbul locuinței. Se mai poate discuta în privat. Tel. Sau mesaj .

 • 2

  Fundatia Misionar Creștina Iosua din mun. Hunedora are un post vacant de ingrijitor copii, bucătar si infirmier. Pentru a ocupa posturile de Bucatar si îngrijitor copiii avem nevoie de doua doamne din mun. Hunedoara, iar cel de infirmiera din mun. Deva care au studii medii, comunicative, au spirit de observatie si inițiativa, flexibile cu programul, le place munca in echipa, de detalii la numărul de telefon sau pe adresa de e-mail

 • ofer îngrijiri bătrâni la domiciliu

 • Cautam menajera cu permis auto, experienta la familii si recomandari verificabile, nefumatoare pentru curatenie, calcat si condus fetita familiei in varsta de 4 ani la activitati. Familia locuieste la casa (parter, etaj si mansarda) in zona Crangasi, spre Giulesti. Programul de lucru de 8h/zi, de la ora 10:00-18:00, usor flexibil in unele zile. Beneficii: - Salariul de 3500lei/luna; - Masina de serviciu (cutie de viteza manuala) ce se poate oferi si acasa; - Posibilitate Carte de munca. Inceperea este imediata si se doreste o colaborare de lunga durata.

 • Recrutam menajera cu experienta pentru familie deosebita. Locatie: Cartier rezidential, Stejarii Program de lucru: full-time de Luni pana Vineri Atributii: menaj complet (curatenie, spalat/calcat) Oferta salariala: 4000 - 4500 lei/luna Beneficii: contract de munca Cerinte post: experienta anterioara si prezentarea referintelor, persoana activa, serioasa, discreta, priceputa si organizata, interesata de o colaborare pe termen lung. Completati fisa de interviu, accesarea link-ului recomandat: https://forms.gle/GoVtGJN9XLdCXbr3A sau Suna si programeaza interviul telefonic de Luni pana Vineri intre orele 11:00-16:00. Suntem acreditati si ne recomanda experienta de 18 ani pe piata muncii din Romania. Pentru mai multe informatii si alerte de joburi, urmariti pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment

 • 5

  Căutam personal Pflegehilfskraft pentru infirmerie mobila. Se cere: - Carnet de conducere clasa B - De preferat, puțină limba germana - Nu este necesară diploma in acest domeniu - Angajament, empatie și responsabilitate față de persoanele in vârsta cu dizabilități pentru care veți lucra Oferim: - Program flexibil - Cazare - Salar între 15-16 pe oră - Mașină pe timpul programului de muncă - Atmosferă de lucru familiară in care te vei simți confortabil - Ajutor pentru acomodare in echipă Cum arată o zi de muncă: Deplasarea acasă la pacient, iar acolo in funcție de nevoile lui acționăm: Menaj, tratament, dacă pacientul are nevoie de medicamente, sau duș, plimbare, cumpărături, depinde de nevoile fiecărui pacient. Dar toate aceste lucruri trebuie și ne dorim să fie făcute cu empatie și respect față de pacient. Pentru mai multe detalii pentru cei interesați contactați-mă: Mobil Telefon Email: Vizitați și pagina online www.uniquecare24.com

 • Sunt educatoare și caut un job de bona pentru week-end (sa am grija de un copil/copii in week-end). Program 8-10 ore S/D sau intern de sambata dimineata pana duminica seara (disponibila toate weekend-urile din luna ), caut o colaborare pe termen lung. Pentru detalii legate de program, salariu sau alte detalii, va rog trimite-ti mesaj. Multumesc!

 • Angajez menajera interna pentru curatenie si intretinere vila cu gradina in Popesti-Leordeni. Persoanele doritoare trebuie sa aiba experienta si sa prezinte rferinte. Rog seriozitate.

 • Caut bona pt o fetita de 7 ani de luni pana vineri week end sa fie disponibil la cerere și pt noapte daca e cazul. Serviciu se executa în comuna Raciu jud dambovita. Pentru detalii trimiteți un mail la adresa Disponibil din luna septembrie 2022

 • 3

  Doresc sa am grija de un copilaș în intervalul 08-14 , am 20 de ani si sunt eleva la Școala Postliceala Sfântul Iosif. Menționez ca sunt o persoana calma rabdatoare . Am experienta in ceea ce privește creșterea unui copil. De preferat in sectorul 4 sau 5.

 • Doamna serioasa 49 ani, cu studii , carnet auto, cunoscatoare limba olandeza, ofer ingrijire 1-2 copii , in Bucuresti sau imprejurimi.

 • Ofer îngrijiri paleative vârstnicilor ,copiilor ,persoanelor cu dizabilități .Rog și ofer seriozitate.

 • Salveaza cautarea