Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Menajere CraiovaDolj - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțuri Menajere Dolj Craiova
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajez menajera part time 4 zile pe lună salariu 600

  Caut doamna sau domnișoară vârstă maxima 40 de ani pentru masajj de relaxaree la domiciliul meu,ofer 100 Ron pentru ședința de 1 ora,plata se face pe loc,se poat face 1.000 Ron lunar.mai multe detalii pe WhatsApp.astept mesajul tau aici.cer și ofer seriozitate.

 • 3

  Angajez doamna sau domnișoară 4 zile pe luna

  Tânăr licențiat,cu bun simț,caut doamna sau domnișoară vârstă maxima 40 de ani pentru masajj de relaxaree la domiciliu meu,ofer 150 Ron pentru ședința de 1 oră,plata se face pe loc,nu se cere experienta,cer si ofer seriozitate.se poate ajunge la 1.000 Ron lunar.astept masajul tau aici.

 • 1

  fata menaj interna

  caut fata menaj interna

 • 8

  Colaborare femeie de serviciu in Craiova

  Cautam colaborare cu femeie de serviciu care sa asigure curatenia pentru sediu firma in Craiova (1 sedinta saptamana).

 • 1

  ne ajutam cu omenie

  Eu as putea oferi apartamentul din Craiova si mese zilnice.M-am rasucit brusc,pe scari,cu o greutate mare,nu ma simt prea bine si as avea nevoie de ajutor

 • Caut fata pentru menaj

  Caut fata pentru menaj mai multe detalii la tel

 • 1

  Angajez menajera, interna serioasa

  Angajam menajera interna ,cu varsta pana in 60 ani ,fara obligatii, pentru o casa langa Craiova, avand conditii foarte bune de locuit, intr-un loc linistit ,cu experienta ,curata ,harnica ,serioasa si nefumatoare. Atributiunile fiind ajutor in casa si in curte . Cautam o colaborare pe termen lung. Oferim salariul atractiv persoanei potrivite, Locuim la casa in apropiere de Craiova la 25 km .

 • 3

  Caut femeie interna Craiova

  Caut urgent femeie interna craiova pentru ingrijire bolnav cu handicap locomotor. Preferabil Craiovita Noua sau imprejurimi. Zile libere de la 8.00 la 18.00 _ Luni. Miercuri si Vineri prima saptamana si urmatoarea marti si joi. Adica 10 zile libere pe luna.

 • 3

  Femeie de serviciu Suedia

  Angajez femeie de serviciu in Suedia. Cerinte: - nefumatoare - disponibila pentru perioade lungi de sedere - seriozitate Se ofera: - program 5-6 ore zi - salariu - cazare - masa Mai multe relatii la telefon.

 • 2

  Angajeze menajera interna

  Angajeze menajera interna cu programa de 5 ore pentru menaj si însoțitoare noaptea, cu varsta pana in 60 ani.,fara vicii, pentru o casa la 25 km de Craiova. Atribuțiile find ajutor în casa si curte. Cautam o colaborare pe termen lung. Oferim salariul atractiv.

 • 56

  Societate angajeaza personal pentru curatenie locatii mobile in Craiova

  Societate cauta personal pentru servicii de curatenie in birouri, case, apartamente, scari de bloc, depozite. programul de lucru este de luni pana vineri, 8 ore si 30 min pauza de masa. salariul ajunge la 2400-2500, in functie de experienta. se ofera masina de serviciu si telefon de serviciu.

 • 2

  Menajera bătrâni

  Buna ziua am nevoie pt tatăl meu de o doamna pt ai gati si face curat in apartament, apartamentul este de 2 camere deci nu este mult de munca, pentru mai multe detalii ma puteți apela nr de tel sau ,va mulțumim

 • 4

  Angajez personal curatenie Germania

  Angajem personal curatenie Spitale, Azile de batrani etc. in Germania Acceptam si personal fara experienta. NU se opresc comisioane !!! NU suntem firma intermediara !!! Salariu este de 13 brut pe ora. Acceptam si cupluri. Se ofera cazare ( contracost). Transportul de la cazare la locul de Munca si inapoi este gratis. Se lucreaza cu formele legale ( contract, asigurare medicala etc. ) WhatsApp . Nr tel. 0.0.4.9.1.7.3.1.8.4.7.1.7.5

 • 3

  Menajera Craiova

  Caut menajera pentru casa, 4 ore pe zi. Casa este in Craiova, bd. Carol I

 • Angajez menajera

  Angajez menajera pentru: - curățenie - spălat - călcat - gătit Minim 15 zile lună Zona gării Craiova, casă. Salariu atractiv

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Dolj

Localități

Craiova
Salvează căutarea