Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 4

  Salon de infrumusetare in Bucuresti Condiții: Salariu 1400/15 ZILE, contract munca asigurat de firma, asigurare medicala

 • Angajam menajera, perioada nedeterminata, disponibila pentru relocare, cazare pusa la dispozitie din partea angajatorului, salariul 2.230lei brut. CV la adresa de email + interviu.

 • 1

  sunati direct la 0735.139.229 pentru toate detaliile. nu lasati aici mesaje ca nu le citesc. vorbim la telefon

 • 1

  Ai nevoie de o bonă, o menajeră sau o îngrijitoare bătrâni/bolnavi, cu program full-time, part-time sau intern ? Cauți o persoană serioasă, cu experiență și recomandări de la foști angajatori, pentru o colaborare pe termen lung ? Vino să colaborăm ! Garantăm pentru calitatea serviciilor noastre și te consiliem ca să faci cea mai potrivită alegere, conform cerințelor tale. Cu noi, îți vei găsi persoana potrivită familiei tale! Te așteptăm să ne cunoaștem! Agenția Star Family Telefon: 0745.251.511 www.starfamily.ro

 • 1

  Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută menajeră part-time (4 ore /zi - L-V - 14:00 - 18:00) pentru o familie (2 adulți + 1 copil) ce locuiește într-o vilă în zona Pipera - postul este disponibil din 15 septembrie 2020. Cerințe: - să locuiască aproape de zona respectivă - să fie o persoană serioasă, harnică, energică, de încredere - să aibă experiență în domeniu și recomandări de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile menajerei: - asigură curățenia în locuință; - pregătește și servește masa copilului familiei (are 15 ani); - calcă rufe pentru familie (cănd e cazul). Se oferă un salariu net de 1.500 lei /lună + concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • 1

  Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută menajeră part-time (2 zile /săptămână, luni & vineri, 9 ore/zi) pentru o familie (2 adulți și 2 copii) ce locuiește într-o vilă (5 camere) în Mogoșoaia (Ilfov). Familia deține și un apartament de 2 camere (55 mp) într-o vilă de pe B-dul Mihalache, ce va fi închiriat în regim hotelier în weekend (vineri –duminică) și menajera va asigura curățenia acolo (luni) - valabil din luna septembrie 2020. Cerințe pentru menajeră: - să locuiască în zona Bucureștii Noi / Mogoșoaia / Buftea - să fie o persoană serioasă, harnică, energică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată - prezintă avantaj deținerea permisului auto și a mașinii personale Responsabilitățile menajerei: - asigură curățenia în vila familiei din Mogoșoaia - calcă rufele familiei - asigură curățenia în apartamentul ce va fi închiriat în regim hotelier Se oferă 150 lei /zi. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • 1

  Responsabilități: - curăță spațiile din Rezidență și din zona aferentă (spații verzi, alei); - igienizează spațiile comune, grupurile sanitare și spațiile exterioare; - răspunde de ordinea şi curățenia din Rezidență. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți; - atentă la detalii. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de prânz în cadrul Rezidenței; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidenței, dus-întors, din Tîrgu Mures și Iernut. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • Caut menajera pt supraveghere copii, curatenie si gatit, in Roman. Cerinte: - Persoana serioasa, - buna gospodina - ordonata - experienta in domeniu similar constituie un avantaj.

 • Agenția Star Family caută menajeră full-time (8 ore /zi - L-V - 8:30 - 16:30) pentru o familie (4 adulți + 3 copii mici) ce locuiește într-o vilă spațioasă în Corbeanca (Paradisul Verde) - postul este valabil din luna septembrie. Cerințe: - să aibă experiență în menaj la vile mari (cu spații generoase) de min. 5 ani și recomandări de la foștii angajatori - să vorbească limba engleză (nivel conversațional) - familia are 2 bone filipineze și trebuie să comunice cu acestea - să aibă permis auto și mașină personală - să fie o persoană organizată, harnică, energică, de încredere - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile menajerei: - asigură curățenia în locuință - calcă rufele familiei - gătește ocazional și oferă permanent ajutor familiei, în bucătărie. Se oferă un salariu net de 4.000 lei /lună (angajare cu contract de muncă) + plată combustibil + concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Asoc de Prop bl.3A Mizil angajeaza in functia de ingrijitor -curatenie scara bloc -3 ore salariu brut/incadrare 770 lei venit net 500lei/luna dorim seriozitate Relati la tel:0729.534.180

 • 1

  Tanar spal geamuri in apartamente,garsoniere.sect.2-3/1.

 • Tanar fac Menaj,in Sectoarele.2-3 si 1.telef.0734653667 curatenie(spalat geamuri,aspirat,dat cu mopul casa si balcoane,spalat cada,cabina dus si faianta,sters praful,schimbat asternuturi pat,fara calcat).asta fac mereu etc...

 • Baiat ofer servicii de curățenie si menaj in Locuinte.0734653667.

 • Tanar fac curatenie generala si de intretinere.in apartamente,garsoniere.preferabil in sectoarele 2-3/1.lucrez singur,0734653667.

 • Tanar fac curatenie.generala si de intretinere,precum si menaj.si curatenie curti si gradini., Bucatarie ? Curatarea, degresarea si igienizarea suprafetelor ( faianta, gresie) ? Curatarea si dezinfectarea aparaturii electrocasnice la exterior (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, etc.) ? Curatarea, degresarea si igienizarea chiuvetei ? Curatarea si igienizarea mobilierului, exterior si interior. ? Spalat geamuri Baie ? Spalarea si detartrarea suprafetelor ceramice (gresie, faianta, cada, cada, chiuveta) ? Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ? Curatarea, dezinfectarea oglinzii Sufragerie ? Spalarea covoare ? Aspirare si curatarea mochetelor covoarelor, canapelelor si fotoliilor ? Spalat geamuri In toate camerele: • aspirarea si curatarea mochetelor covoarelor • stergerea prafului de sub acestea, stergerea de praf a mobilierului, a aparaturii de birou, corpurilor de iluminat, caloriferelor • spalarea pardoselilor, stergerea prafului de pe decoratiuni • spalarea usilor, tocurilor, plintelor, spalarea geamurilor si a pervazurilor • curatarea prizelor si intrerupatoarelor • stergerea prafului din biblioteci - scoaterea fiecarei carti, curatarea de praf • curatarea rosturilor de la gresie, curatarea, spalarea si dezinfectarea obiectelor sanitare.

 • 4

  Firma cu traditie in furnizarea serviciilor de curatenie, angajam agenti de curatenie pentru sediu bancar in Otopeni. Solicitam seriozitate maxima! Oferim: - Contract de munca: 2 ora/zi. Program luni-vineri, - Conditii foarte bune de lucru. Detalii suplimentare la tel: 0739883557, Bogdan Calcioiu (disponibil in intervalul 08.00-17.00)

 • Fac menaj în casă .birouri .vile si apartamente ptr .detalii la telefon..

 • Fac menaj în casă birouri vile si apartamente ptr.detalii la telefon.

 • 1

  Caut femeie pentru menaj și îngrijire familie de bătrâni în Slatina. tel. 0762432404

 • Salveaza cautarea