Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Satu Mare

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Căutăm infirmieri pentru azil bătrâni Germania. Nu este obligatorie limba germana. Salariul pleacă de la 12,5 euro ora iar pentru cei cu calificare de la 18 euro ora. Pentru detalii suplimentare sunați sau la WhatsApp.

 • Bună ziua. Băiat tînăr sincer sufletist iubitor respectuos situatie bună. Om simplu dar apreciez femeia. Caut o relatie cu o doamnă domnisoara serioasa pen durata. Poate fi si discretă. Cer si ofer seriozitate maxima. Persoana care îmi va scrie nu va regreta. Sa vb sa ne cunoastem mai bine nu înseamnă relatie astept un sms aici. Multumesc.

 • Bună ziua. Dacă esti o persoana serioasa tînără doamnă domnisoara atunci am nevoie de tine. Sunt un băiat tînăr sufletist iubitor respectuos. Caut o relatie bazată pe seriozitate. Nu vei regreta daca imi lasi mesaj. Poate fi si discretă relatia. lucrrurile frumoase se regăsesc în gesturi bune. Sa vb sa ne cunoastem mai bine nu înseamnă relatie. Astept un sms aici. Multumesc.

 • Bună ziua. Stiu si sunt convins ca multe dintre dumneavoastra aveti nevoie de un suflet bun un băiat care stie aprecia o femeie o respecta si iubi cu adevarat. Si eu am nevoie de asta. Nu ezita sa imi lasi un mesaj aici. Sunt tînăr serios sufletist anti alcol respectuos. Caut o doamnă domnisoara tînără pen a împărtăși fericirea. Acept si o relatie discretă daca e cazul. Dar ofer si cer seriozitate. Nu vei regreta! Te astept cu un sms. Sa vb sa ne cunoastem mai bine nu înseamnă relatie astept un sms aici.

 • 1

  buna ziua femeie de serviciu serioasa ofer servici de curatenie pentru scari de bloc satu mare zona mc14 mc15 mc16 facem curat si dupa constructorii aveti nevoie de o persoana care sa curete sa mature si ca spele scara blocului rog sa ma sunati ferimi si servici de zugravit reparat scara blocului cerem / oferim seriozitate maxima preturi sub pretul pietei detalii in privat sau la telefon

 • 1

  Buna ziua! Se cauta bona interna cu experienta pentru fetita de 2ani! Ne dorim o doamna calma și rabdatoare, pentru fetita noastra , daca doamna doreste sa ajute la curatenie și gatit, cât fetita doarme, ar fi perfect! Ne dorim o colaborare armonioasa pe termen lung! Familia locuieste la periferie orasului , iar salariul este 3500 Ron pe luna, cu doua weekend-uri libere! Va asteptam cu drag în familia noastra! Momentan suntem in vacatnta ! Dar pentru mai mult detali va asteptam cu un mesaj pe Whatsapp-0721 zero zero doi patru noua sase. Va multumim !

 • Îngrijesc vârstnici la domiciliul meu ,într o oaza de liniște aer curat ambianta și confort ,preturi foarte accesibile pentru pensiile ,în voluntariat cu experienta Contact nr de tel . pentru o pacienta

 • 6

  "Caut loc de munca ca menajera. Ma numesc Bianca, am 28 ani si caut loc de munca ca menajera. Disponibilitate joi si vineri fiindca deja lucrez in restu zilei a saptamanii. Program part time sau full time ( la intelegere ). Fac curat la case, apartamente, birouri, restaurante etc ... Cer si ofer seriozitate. Pentru mai multe informatii suna ti la numarul "

 • 2

  Oferim Locuri de Munca la Ingrijire Varstnici in Germania! Pentru detalii va rugam sunati la numarul de telefon afisat. Salariu 1800 euro + bonusuri atractive Bonus de vara 250 euro Bonus de schimbare a agentiei 200 euro Bonus de recomandare 150 euro Plecari rapide, turnusuri lejere, cazuri in functie de preferinta avem pe tot teritoriul Germaniei Asiguram gratuit toate cele necesare : transport ; asigurari medicale ; asigurari sociale ; cazare si mese ; sprijinul nostru 24/24 pe toata durata colaborarii si fara niciun fel de comision. Cursuri gratuite de limba germana online pentru incepatoare (durata 3 saptamani) Cerinte: - cunoasterea limbii germane si experienta in ingrijirea unei persoane varstnice ( chiar si in familie) ------------------------------------------------------------ Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 12

  Angajez ingrijitor batrani, pentru un camin de batrani privat, in localitatea Supuru de Jos, judetul Satu Mare. Program de lucru, linistit, nu necesita calificare, doar seriozitate. Salar atractiv, si un program accesibil, 24/72. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • ingrijim persoane varstnice la domiciliul nostru in satu mare mai mule detalii la la preturi avantajoase si pentru toate buzunarele

 • Te afli în posesia unei calificări de asistent medical generalist i te pasionează meseria ta? Dacă răspunsul este afirmativ, dorim să te cunoa tem! Focus Care Academy este în căutarea asisten ilor medicali generali ti dornici să î i formeze o carieră în Norvegia. Ceea ce trebuie să tii despre noi este că... 1.Vom investí timp în a te cunoa te i la rândul nostru dorim să oferim transparen ă 100 % 2. Ne vom ocupa de instruirea ta lingvistică și profesională și te vom susține financiar în timpul procesului de învățare din România 3. Vom juca în rol important în procesul tău de integrare culturală și profesională Oferta noastră constă în: Salariul: 229,5 brut coroane norvegiene, plus sporuri de noapte, de weekend și de sărbătoare. Concediul: 35 zile de concediu plătite/an + dreptul la 10 zile de concediu fără plată, după 8 săptămâni lucrate (Acest beneficiu se acordă după 10 luni de la angajare). Călătorii și beneficii: costurile biletelor de avión sunt acoperite de companie Cazarea: 350 de euro/lună în primele 6 luni, iar ulterior va fi gratuită. Pentru a intra în contact cu noi, te rugăm să completezi acest formular de înscriere de pe site-ul focuscare.ro, iar noi vom lua legătura cu tine între 2-4 zile lucrătoare. Te așteptăm cu drag!

 • Caut persoana pentru a ingriji o persoana cu boala Alzheimer (femeie in varsta de 54ani,activa)preferabil ar fi cu posibilitate de a locui cu permanenta la adresa persoanei de ingrijit.Cei interesati trimiteti sms la nr.de tel si va resunam.

 • Buna ziua cautam ingrijitoare pentru o batrana care este la pampes cei interesati poate sa sune la nr sau la nr de fix

 • Oferim Locuri de Munca la Ingrijire Varstnici in Germania! Pentru detalii va rugam sunati la numarul de telefon afisat. Salariu 1800 euro + bonusuri atractive Bonus de vara 250 euro Bonus de schimbare a agentiei 200 euro Bonus de recomandare 150 euro Plecari rapide, turnusuri lejere, cazuri in functie de preferinta avem pe tot teritoriul Germaniei Asiguram gratuit toate cele necesare : transport ; asigurari medicale ; asigurari sociale ; cazare si mese ; sprijinul nostru 24/24 pe toata durata colaborarii si fara niciun fel de comision. Cursuri gratuite de limba germana online pentru incepatoare (durata 3 saptamani) Cerinte: - cunoasterea limbii germane si experienta in ingrijirea unei persoane varstnice ( chiar si in familie) ------------------------------------------------------------ Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Infermiera ingrijesc persoana si batrani la domiciliu rog seriozitate! Nr. Satu Mare

 • 2

  Oferim Locuri de Munca la Ingrijire Varstnici in Germania! Pentru detalii va rugam sunati la numarul de telefon afisat. Salariu 1800 euro + bonusuri atractive Bonus de vara 250 euro Bonus de schimbare a agentiei 200 euro Bonus de recomandare 150 euro Plecari rapide, turnusuri lejere, cazuri in functie de preferinta avem pe tot teritoriul Germaniei Asiguram gratuit toate cele necesare : transport ; asigurari medicale ; asigurari sociale ; cazare si mese ; sprijinul nostru 24/24 pe toata durata colaborarii si fara niciun fel de comision. Cursuri gratuite de limba germana online pentru incepatoare (durata 3 saptamani) Cerinte: - cunoasterea limbii germane si experienta in ingrijirea unei persoane varstnice ( chiar si in familie) Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Societate belgiană cauta persoane pentru îngrijire bătrâni în Belgia. Salariul este de 1480 euro net pe luna. Contract declarat . Concediu plătit în anul următor angajării. Durata contractului depinde de disponibilitatea dvs. O zi pe săptămână este libera între orele 09.00-19.00. Este necesar cunoașterea limbii franceze la nivel conversațional. Pentru detalii suplimentare, telefon .

 • Salveaza cautarea