Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut tânără /doamnă atractivă, educată, sociabilă pentru menaj ocazional /part time unui domn tânăr, civilizat cu situație financiară.

 • experienta in Italia ,collaboratrice familiale ,cu documente doveditoare sunt barbat proaspat pensionar ,cu stare materiala buna,cu masina ,casa la curte ,imi place sa bucataresc etc. ,energic ,de aceea caut sa mi petrec timpul facand ce util.Iubesc baranii si, ei pe mine cei ce ma cunosc ,apelative de genul smecherila sau glumetul nu-mi sunt straine . Vorbesc limba italiana binisor .Multumesc!

 • Caut de muncă ca îngrijitor persoane învarstă de preferință bărbați de regim intern 24/24 în orice sector din București sau oriunde in țară.Am muncit ca îngrijitor o lungă perioadă de timp având o bună experiență demonstrabilă. Am muncit la cazuri cum ar fi: cancer,diabet,avc,imobilizați la pat, scaun cu rotile, amputație picior. Dacă cineva doreste să am grijă de vreun familiar sau cunoaște pe cineva care care ar avea nevoie vă rog să mă contactați pentru a vă da mai multe informații despre mine. Rog maximă seriozitate ,vă mulțumesc.

 • 1

  Cautam o bona cu experienta , activa , sanatoasa ,joviala pentru o familie cu copil de 2 ani jumatate .Atributii :legate de copil, menaj usor cat acesta este la gradinita. Program intern Salariu 3500 lei Libere (3 weekenduri libere) Contacteaza SELECT FAMILY, Agentia ta de incredere.

 • 11

  Cautam persoana pentru ingrijirea si supravegherea unei doamne ( 85 ani, greu deplasabila, se deplaseaza cu cadrul, comunicativa, lucida). Program: 4 zile/ saptamana ( luni-joi), 6 ore/zi tel. 0726256070 sau 0213107403

 • 2

  Doamna serioasa si comunicativa imi ofer serviciile in ingrijirea copiilor la domiciliul meu (zona Lipovei), atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. Ma gasesti la numarul de telefon 0721 677 079

 • Ofer servicii de menaj ușor, gătit , bonă și ingrijit bătrâni neimobilizati la pat! Sunt o persoană serioasă, curată și ordonată. Rog seriozitate!!! Detalii la nr de tel .

 • Se cauta urgent ingrijitori/ingrijitoare de batrani in Anglia. Beneficii salariale atractive si transport Romania-Anglia decontat de catre angajator. Limba engleza la nivel conversational este obligatorie, iar permisul de conducere categoria B constituie un avantaj. Oferta fara comisioane!

 • Doamna foarte curata, organizată, sunt disponibila pentru a avea grija de copilul dumneavoastră la domiciliul meu ..

 • 3

  Draga părinte cauti o bona responsabilă și cu experienta la copii ? Apelează la serviciilor mele , vei fi mulțumit iar copilul cât timp va sta cu mine ,va fi foarte bine îngrijit, mâncat, schimbat la timp si intr o atmosferă plăcută ! Tin sa mentionez ca mâncarea este de la mine , iar prestarea serviciilor le efectuez doar la domiciliul meu !

 • Centrul Educational Kids' Joy Land angajeaza ingrijitoare pentru gradinita situata in Rosu, Chiajna, foarte aproape de sectorul 6. Ingrijitoarea va fi calma, apropiata de copii, rabdatoare, ordonata, implicata, serioasa si responsabila. Oferim conditii motivante de lucru, pachet salarial atractiv si un mediu de lucru placut si prietenos.

 • 5

  Expert Bone & Menaj : Va ofera rapid de la solicitarea dvs, personal cu experienta si recomandari in domeniu, persoane pricepute, serioase, ingrijite, energice, calme care se pricep foarte bine sa ingrijeasca o persoana invarsta sau bolnava la domiciliu dvs ! Gaseste persoana potrivita conform cerintelor si programului de lucru cautat : - INTERN ( Permanent ) - EXTERN ( 10 - 12 ore/zi ) - FuLL- Time ( 8 ore/ zi ) - ParT - Time ( 4- 6 ore / zi ) - Weekend Salariul ingrijitoarei variaza de la caz la caz in functiie de programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit Pentru informatii si detalii suplimentare va rugam ne contactati zilnic la numarul de telefon : ( Vdf )

 • 1

  Agentia noastra are persoane actve, energice, curate, serioase cu experienta si recomandare in domeniu, persoane care se pricep foarte bine ca sa ingrijeasca un batran/ bolnav la domiciliu pentru orice tip de program de lucru cautati : - INTERN unde se ofera: ( Cazare + Masa + 2 Weekend-uri libere + Salariu ) - Extern ( 10 -12 ore/ zi ) - Full-Time ( 8 h/ zi ) - Part-Time ( 4-6 h/zi ) - Weekend . Candidatele pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane selectate cu f .multa grija si au un dosar complet care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic Salariul ingrijitoarei se stabileste in functie de programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit, iar comisionul agentiei se percepe in functie de salariul oferit lunar . Ne puteti contacta zilnic pentru informatii si detalii suplimentare la numarul de telefon : ( Vdf )

 • Se doreste urgent o persoana serioasa, activa cu experienta pentru ingrijirea unei doamne invarsta la domiciliu in regim de lucru permanent ( INTERN ), unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 2800 ron/luna + 2 Weekend-uri libere/luna ) . Persoanle interesate de acest post de lucru vacant ne pot suna zilnic pentru informatii si detalii suplimentare la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • 1

  Se doreste urgent o persoana serioasa, activa cu experienta pentru ingrijirea unei doamne invarsta la domiciliu in regim de lucru permanent ( INTERN ), unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 2800 ron/luna + 2 Weekend-uri libere/luna ) . Persoanle interesate de acest post de lucru vacant ne pot suna zilnic pentru informatii si detalii suplimentare la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • 5

  Oferim servicii rapide, eficiente si de neegalata in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs, folosim o baza de date in care avem persoane energice, active cu o buna experienta in domeniu, pricepute in curatenia si ordinea din casa, pentru orice tip de program cautati : INTERN, EXTERN, FUL-TIME, OCAZIONAL Candidatele pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane selectate cu f .multa grija si au un dosar complet care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic. Salariul angajatei variaza in functie programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit, iar comisionul agentiei este in functie de salariul stabilit ! Pentru a va inregistra cererea dvs, si a va oferii in cel mai scurt timp persoana potrivita asteptam sa ne comunicati ninformatiile la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ).

 • 3

  Agentia " Expert Bone & Menaj " - Recruteaza si plaseaza persoane active, serioase, cu experienta si recomandare in domeniu de ingrijire persoane varstnice sau bolnave la domiciliu, avem persoane care se pricep foarte bine cum sa ingrijieasca un batran / bolnav la in functie de programul de lucru pe care il cautati : - INTERN ( Cazare + masa + salariu + 2 weekend-uri libere/ luna ) , EXTERN ( 10-12 h/zi ), FULL-TIME ( 8 h/zi ), PART- TIME, WEEKEND . In baza noastra de date avem si menajere care se pricep foarte bine la calcat, gatit sau cum sa intretinta ordinea si curatenia intr-o casa, apartament sau vila pentru orice program de lucru cautat de dvs ! Avem si bone cu experienta pentru supravegherea, servirea meselor la timp, igiena, educatia, spalarea , calcatul hainutelor, intretinerea locului de joaca in camera copilului, plimbarea prin parc sau spatii de joaca, acordarea primului ajutor, somnul la orele potrivite pentru orice program de lucru : INTERN ( Cazare + masa + salariu + 2 weekend-uri libere/ luna ) , EXTERN ( 10-12 h/zi ), FULL-TIME ( 8 h/zi ), PART- TIME, WEEKEND . Toate candidatele au un dosar complet cu actele necesare care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic . Pentru a va oferii mai multe informatii si detalii ne puteti gasi la numarul : 0726.890.498 ( Vdf )

 • 3

  Angajam doamna serioasa cu varsta cuprinsa intre 45-60 ani, in putere, fara boli cronice, pentru a ingriji o batrana de 90 ani, lucida, fara boli cronice, singurul dezavantaj al batranei fiind miscarea - posibilitate mai grea de miscare datorita varstei. Programul de lucru este permanent, se asigura cazare, masa, salariu plus alte beneficii, locatia este in orasul Tulcea. Pentru mai detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0722608841- d-na Andrei Vasilica. RUGAM SERIOZITATE ! Va multumesc.

 • ofer serviciu de bona pt copil cu varsta intre 2-- 6 ani in Navodari.. Telefon de contact 02417632255.

 • Ingrijitoare de batrani, serioasa, cu experienta si calificare, caut sa ingrijesc o doamna in varsta cu probleme de sanatate, in Baia Mare. Program de zi. Dorina

 • Salveaza cautarea