Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam care assistant/ingrijito persoane cu contract permanent de munca in Norfolk, Norwich, Marea Britanie. Acceptam si CUPLURI! Cerinte: - Limba engleza la nivel conversational- obligatoriu; - Permisul de conducere cat. B reprezinta un avantaj; - Experienta nu este necesara. Responsabilitati: - Vizite la domiciliu pentru a asista clientii cu activitatile de zi cu zi, igiena personala, mancare si medicamente. Beneficii: - Contract de munca permanent; - De la £8.80 la £9.40 pe ora in functie de zilele in care se lucreaza si de calificari; - Concediu platit; - Pensie la locul de munca; - Instruire in prima saptamana; - Cursuri gratuite; - Uniforma furnizata; - Chiria este suportata de catre candidat, dar se ofera sprijin in gasirea ei. Contact de luni-vineri, intre orele 09:00-17:00 la numarul: 0742.565.886 sau la adresa de e-mail: hr.office(A rond)gaminvest.ro Vor fi contactate doar persoanele care sunt selectate pentru interviu!

 • Firmă de curățenie oferim servici pt asociatii proprietari, birouri spații comerciale ,incepere imediat în anumite situații suntem disponibili sămbata și duminica.

 • SC CARA PFLEGE TRANS SRL Agentie plasare forta de munca inregistrata la ITM TIMIS Cod Caen 7810 in colaborare cu agentia din Austria dispunem de locuri de munca in sectiunea:Ingrijire Batrani la domiciliu Oferim contracte de mediere in Romania iar in Austria se lucreaza cu contracte de prestari servicii si contract organizational pus la dispozitie de WKO Cerinte – Limba germana – mediu, conversational – Diploma de calificare (oricare din urmatoarele): > Ingrijire batrani / Infirmieri / Diploma Cruce Rosie / Asistent medical – Experienta in domeniu – minim 6 luni – Seriozitate amabilitate, promptitudine Perioada de lucru Durata sederii la locul de munca este de 28 zile si 28 zile in tara. La prima tura veti fi preluat de catre un reprezentant al agentiei noastre, care va va prezenta cazul de ingrijit si familia. Deplasarea Deplasarea catre locul de munca, atat dus, cat si intors este asigurat de catre agentia de transport din Romania cu care colaboram. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre agentia din Austria. Conditii de plata Plata pentru serviciul prestat este in functie de complexitatea cazului, de calificare si cunoasterea limbii germane. Tarifele pe zi pornesc de la 55 euro pana la 70 euro. - Comision 8% din remuneratie si este retinut direct de catre agentia din Austria la final se turnus - Transport organizat dus-intors de catre agentie si platit de catre familie. Plata serviciilor se va face printr-un cont bancar in euro, deschis in Romania sau Austria, in ultima zi de lucru. Pe durata desfasurarii activitatii veti avea suport din partea agentiei noastre, cat si din partea reprezentantului nostru din Romania. Detalii si inscrieri la telefon: Luni-Vineri 09:00 – 13:00 15:00 – 18:00 Sambata: 09:00 – 13:00 Tel : 726145958

 • 1

  Ofer menaj curățenie pentru -Birouri, -spații-(discutabil) -Garsoniere, -Apartamente, -Case, -Vile-(discutabil) (Curățenie după zugrăveală nu prestăm pentru că nu-i plătită munca). Cu recomandare de la familia precedentă CU experiență în domeniu de 3 ani Sunt o persoană harnică,curată,îngrijită,responsabilă. (Disponibilă doar : Sâmbăta și dumineca) De la ora 08 până la ora 20 1.(Preț garsonieră = 150 lei curățenia) 2.(Preț pentru două camere = 200 lei curățenia) 3.(Preț pentru trei camere = 300 lei curățenia) 4.(Preț pentru patru camere = 400 lei curățenia) Anunțul este valabil numai pentru București. ATENTIE ANUNȚUL ESTE VALABIL NUMAI PENTRU FAMILI SERIOASE. (EXCLUS BĂRBAȚI SINGURI) TEL: 0763.330.571 Daniela Mulțumesc

 • Cadru didactic, supraveghez copii, la domiciliul acestora. Programul include supraveghere si activitati specifice scolii de vara.

 • CAUT FEMEIE FATA DIN PROVINCIE PTR CURATENIE VIRSTA PINA IN 40 ANI CONTRA CAZARE,MAI MULTE DETALII PA WATZAP ASTEPT MSJ BUCURESTI BERCENI PIATA RESITA.

 • Firma de curățenie exzecuta servici în domeniu curățenie pe casa scărilor menaj la birou amartamente Puteti apela la nr de lelefon 0771278442

 • Doamna serioasă i îngrijesc batrini contra cedare locuinta după decesul acesteia 0769116347

 • Buna ziua.suntem o pereche de 52 ani.cautam să îngrijim persoane in vârsta.pt.a rămâne în locuință.sunati cu încredere.avem experienta.

 • Tânăr licențiat cu bun simț 34 de ani,divorțat, situație materială bună,caut o fata cuminte și cu nevoie de bani pentru ajutor în casa și mici activități casnice, opțional petrecerea timpului liber împreună,diverse.salariu se discuta la telefon.

 • 5

  Caut Menajera de luni pina simbata,program 5 ore dupa-amiaza,pentru menaj usor, GATIT,CURATENIE si CALCAT,pentru o singura persoana,in zona Arcul de Triumf.Nu primesc decit persoane,cu VENITURI SOCIALE,suplimentare.Ofer 2500 ron.Sunati dupa ora 16 pe mobil 0722346679

 • 3

  Fac curățenie la domiciliu prefer zona Dumbravita rog seriozitate tel 0740151788

 • 4

  Caut menajera (cu sau fara experienta) cu aspect fizic placut ; pana in 40 de ani, pentru curatenie usoara la un apartament de 3 camere. O zi pe saptamana, plata pe loc! Va rog, trimiteti poza pe whats app INAINTE de a suna.

 • Manager,om matur, caut menajeră tânără, flexibilă, pentru un scurt ,lejer,menaj. Rog fotografie.

 • Ofer servicii de curățenie la domiciliu,am 6 ani experiența în domeniu,ofer și cer seriozitate, mulțumesc.

 • Ofer servicii de curățenie la domiciliu am experiența în domeniu,ofer și cer seriozitate, mulțumesc.

 • Ofer servicii de curatenie la domiciliu,am 6 ani experienta in domeniu,ofer si cer seriozitate,multumesc,zona buc noi,chitila oras,pajura,mogosoaia,imprejurimi, eu locuiesc in buc noi.

 • caut o d-ra,d-na,serioasa,feminina,aspect fizic placut,in zona centrala,in timpul liber,pt menaj usor si m'asaj relaxare,ofer plata la zi,1800 ron/luna,seriozitate.

 • caut de lucru ca infirmiera la program de 8 ore tin sa va anunt ca am mai lucrat an domeniu si am.facut si scoala an acest domeniu .nr de contact 0730882897

 • 1

  Ingrijesc doamná in vârstā ! Nu intern ! Doar in Sectorul 5 , Bucureşti Rog seriozitate !

 • Salveaza cautarea