Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 35

  Îngrijitoare bâtrâni/bolnavi, menajeră, bonă

  Vrei să lucrezi ca îngrijitoare bătrâni/bolnavi, menajeră sau bonă, la familii? Apelează la serviciile agenției Star Family și noi îți vom găsi un loc de muncă, potrivit pentru tine! Ce beneficii vei avea, dacă colaborezi cu noi? - Îți vom găsi un loc de muncă, conform cu cerințele tale, - Îți vom oferi consultanță permanentă, pe toată perioada colaborării noastre, - Nu-ți vom percepe comision, vrem doar seriozitate din partea ta. Te așteptăm să colaborăm! Agenția Star Family www.starfamily.ro

 • 6

  Bonă full-time (10 ore zi) în zona Băneasa Greenfield, 5.000 lei

  Agenția Star Family caută o bonă full-time (10 ore zi - Luni - Vineri - program 9:00 - 19:00) pentru fetița de 1 an și 6 luni a unei familii ce locuiește în zona Băneasa Greenfield. Cerințe: - studii medii, - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori, - să fie o persoană serioasă, energică, de încredere, iubitoare de copii, - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Responsabilitățile bonei : - îngrijește și supraveghează fetița; - pregătește și servește masa fetiței; - menține curățenia în camera fetiței și în locurile de joacă activități; - spală și calcă hainele fetiței; - plimbări în parc cu fetița, activități recreative. Se oferă un salariu net lunar de 5.000 lei, concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta telefonic, pentru mai multe detalii.

 • 18

  Bonă full-time (8 ore zi) în Mogoșoaia (IF), 4.000 lei lună (contract)

  Agenția Star Family caută o bonă full-time (8 ore zi - Luni-Vineri - program 13:00 - 21:00) pentru cele 2 fetițe (una de 2 ani și 3 luni și cealaltă de 3 ani și jumătate) ale unei familii ce locuiește în Mogoșoaia (jud.Ilfov). Cerințe: - studii medii, - posesoare de permis auto & mașină personală, - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori, - să fie o persoană serioasă, energică, de încredere, iubitoare de copii, nefumătoare, - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Responsabilitățile bonei : - aduce fetițele de la grădiniță, când nu pot face părinții acest lucru (grădinița e aproape) - îngrijește și supraveghează fetițele; - pregătește și servește cina fetițelor; - spală și calcă hainele copiilor; - menține curățenia în camera fetițelor și în locurile de joacă activități; - face activități recreative și educative cu fetițele, specifice vârstei; - face cumpărături pentru familie (la nevoie). Se oferă un salariu net lunar de 4.000 lei (cu contract), plată combustibil pentru mașină, concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta telefonic, pentru mai multe detalii.

 • pt o d-na serioasa interesata in timpul liber

  doresc sa ofer unei d-ne,in timpul liber,pot oferi cazare,central,menajera personala,plata de fiecare data,program de comun acord,sunt domn serios,doresc d-na serioasa.

 • Angajez menajera 4 zile pe lună

  Angajez doamna sau domnișoară vârsta maximă 40 de ani pentr masajj de relaxare după o zi obositoare.ofer 100 Ron pentru o ședință..mai multe detalii pe WhatsApp sau aici.

 • 14

  Angajam asistenti in germania

  Angajam personal pentru azil bătrâni Germania. ASISTENȚI ASISTENTE Detali la tel sau Wapp. zilnic între 8-17

 • 17

  Angajam asistenti in germania

  Angajam personal pentru azil in Germania. ASISTENȚI ASISTENTE Nu este obligatorie limba germana, dar vorbitori au prioritate. Detali suplimentare la tel sau Wapp. zilnic între 8-17

 • 8

  Ca in familie

  Caut o familie din Bucuresti pentru ajutor ; gatit , curatenie , piata , la medici cand e cazul sa fiu insotit ...... Familia sa aiba intre 40 -55 , sa aiba disponibilitatea in prima parte a zile in ce am eu nevoie chiar si socializare eu fiind o persoana singura . Daca va exsista intelegere in tot ce doresc eu putem face un act notarial cu clauze si titlu executoriu . Eu locuesc in sect 5 , am o garsoniera de 43 m/p , care dupa moartea mea veti intra in posesia ei , nu platesc salariu pentru nevoile mele enumerate mai sus . Eu 67 ani operat de cancer si alte boli....Pot fi contactat zilnic intre orele 9 - 17 la telefon . Acest anunt nu se adreseaza pensionarilor sau r..... !

 • 21

  Ofer post îngrijitoare internă Bucuresti (particular) cu posibilitate de contract de munca

  CAUT O PERSOANA DORNICA DE UN LOC DE MUNCA ȘI SALARIU ATRACTIV. (cu proba de o săptămână) Ne interesează colaborarea intr-una dintre urmatoarele variante: A. Regim intern toata luna, cu 2 weekend-uri libere, de Vineri 14:00-Duminica 14:00. B. Regim intern 2 saptamani si 2 saptamani libere, in colaborare cu o alta doamna. Cazarea si masa asigurate, mediu cald si prietenos. Nu experiența dvs.in sine ne interesează, ci un OM BUN (si cu bun simt) se dorește o persoana organizata, atenta, cu răbdare si înțelegere, o persoana puternica cu disponibilitate la efort moderat. Persoana care va fi angajata trebuie sa corespunda cerințelor următoare: responsabilă, blândă, calmă, dedicată, serioasă, energică, atentă la detalii, fără vicii, și foarte curată, de preferat nefumătoare. Descrierea postului: Se va oferi suport în toate activitățile de rutină, unei utilizatoare de scaunul rulant (si lift), se va lucra in jur de 5 ore pe zi. In funcție de cât de mulțumită voi fi, voi propune colaborare pe termen lung cu carte de munca dacă vom opta pentru varianta A. Atribuțiile sunt cele legate de ajutare cu: Menținerea igienei personale, toaleta, îmbrăcare, servirea mesei, medicamente, in cursul nopții necesită schimbarea poziției de 2-3 ori. Si un ușor menaj. Nu este un job extenuat, in timpul zilei momente de repaus sunt multe. Sunt necesare recomandări verificabile, cazier curat, la angajare este obligatoriu nevoie de o copie CI. Pentru cine este interesat va rog să-mi lăsați nr. de telefon și veți fi sunata pentru a discuta mai multe detalii. Ofer și aștept, sinceritate si seriozitate.

 • Ingrijire bătrână

  Caut femeie pentru ingrijire bătrână, bătrâna este conștientă, este deplasabila. Program 5 zile 8 ore, relații tel

 • 1

  Ingrijitoare doamna

  Caut pentru mama mea o femeie pentru ingrijire. Mama are mobilitate 70% dar nu este imobilizata la pat. Se poate misca. Programul este de luni pana vineri de la 9 la 17. Oferim si cazare daca sunteti din afara Sucevei. Plata este de 300 de lei pe saptamana dar sunt flexibil si ne putem intelege. Mai multe detalii la nr. de telefon afisat.

 • 25

  menajera part time o fata care e la facultate sau liceu. 2-3 mii lunar

  Angajez pentru menaj part time o fata care e la facultate sau liceu. 2-3000 lunar functie de timp lucrat si de rezultate.

 • 5

  Ingrijitoare petru Germania

  ÎNGRIJITOARE PERSOANE VÂRSTNICE ÎN GERMENIA Agenția BRAVECARE propune mai multe cazuri de îngrijire a persoanelor vârstnice în Germania. Este necesar nivelul comunicativ al limbii germane. Remunerațiile nete sunt cuprinse între 1600 și 1800 euro/lună și se transferă lunar în contul bancar al îngrijitoarei. Transportul tur retur este achitat integral de agenție. Dutara cazurilor este de minim două luni. Pentru detalii suplimentare sunați la +40737074009 / +40728006111

 • Menajera

  Buna ziua ofer servicii de menaj dacă doriți o curatenie impecabila nu ezitați să mă contactați.Pentru contact nr sau WhatsApp la același Nr.

 • 12

  Personal pentru azil Germania

  Angajam personal la azil de bătrâni în germania. Asistenți Asistente Infirmieri Infirmiere La curatenie doar fete. Pentru detalii la tel sau wapp

 • 14

  Angajam personal pentru azil Germania

  Personal pentru azil bătrâni germania angajam. Detalii suplimentare la tel sau vapo

 • 25

  Angajam personal azil

  Personal pentru azil în germania. Asistenți , Asistente Infirmieri , Infirmiere Fete la curatenie Detalii la wapp sau tel

 • 17

  Caut doamna ptr menaj si gatit la un apartament in Media, str Cluj

  Caut o doamna serioasă, ingrijita ptr menaj si gătit, două zile pe saptamana la un apartament in Medias, str Cluj, jud Sibiu. Ofer intre 600 si 650 lei. Tel:

 • doamna fara obligatii pentru menaj/gatit cumparaturi,treburi casnice

  caut doamna fără obligații pentru menaj,gatit cumpărături. programul îl stabilim în funcție de programul ei și de posibilități precum și banii... foarte multa lume suna și întreabă....cat salar îmi dai? cred ca aceste lucruri se discuta după ce persoana vede dacă poate rămâne sau nu... de asta am și menționat fără obligații. mulțumesc anticipat și sper într-o colaborare cu o persoana care într-adevăr își dorește.... poate fi și din alta localitate.

Salvează căutarea