Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Doamna serioasa ingrijesc batran (a),la domiciliul meu.Am 55 Ani,am experimenta in domeniu. Rog seriozitate.Mai multe detalli la telèfon.

 • căutăm bona pentru fetița de 12 ani și menaj

 • 3

  Caut o bona care sa fie disponibila ocazional cand baietelul nu merge la gradinita si este racit. Program de la ora 8 dimineata la 19 seara. Salariu: 80 ron/zi. Locatie: Giulesti, Flamanda, sector 6.

 • 3

  Caut o casa sa locuiesc si sa am grija de ia sa o antretin daca are cineva si nu locuieste nimeni Lugoj ..

 • 2

  Familie tânără liniștită din lugoj luam an tinere bătrâni SINGURI pentru ale oferi tot confortul la bătrânețe an schimbul de locuință sunați cu incredere pentru mai multe detalii!

 • 5

  Un salariu cuprins intre 1,500 si 2,000 EUR pe luna este oferit persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani care au un nivel bun/ foarte bun de engleza si care doresc sa lucreze in Nursing Homes din Anglia. Angajatorul britanic ofera training pentru aceste posturi precum iar unele azile ofera si cazare. In acest moment, sunt preferati candidatii care se afla deja in Regatul Unit si care au o experienta de Infirmier de cel putin 3 luni. Asteptam cu interes CV-urile dvs. in engleza.

 • 3

  Oferim personal cu experienta si recomandare celor care doresc o persoana potrivita in cel putin unu din domeniile de activitate ale agentiei noastre : Ingrijitoare batran/ bolnav la domicliu, menajera pentru curatenie, sau babysitter, in orice zona din Bucuresti, dar si in zonele limitrofe ( Baneasa, Pipera, Ilfov ..) Avem personal pt orice tip de program de lucru cautat : - INTERN ( Permenent ), - EXTERN ( 10 ore/ zi ), - FULL -TIME ( 8 ore/ zi ), - PART- TIME ( 4 ore / zi ), - OCAZIONAL, - WEEKEND. Va oferim Informatii si detalii suplimentare zilnic intre orele ( 09:00 -18:00 ), la numere de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ) / 021.725.0113 ( Fix ), sau pe site-ul : www.bonesimenaj.ro

 • Avem un post de lucru disponibil persoanelor interesate ca sa lucreze program de 4h/ zi pe domeniu de ingrijitoare batran/ bolnav la domiciliu, persoana este neimobilizata la pat iar locatia este in zona Berceni. Dorim urgent o persoana din zona Berceni sau cat mai aproape de zona . Asteptam sa ne sunati pana la ora 22:00 la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • 1

  Suntem in cautarea unei persoane cu experienta, calma, energica, serioasa care doreste sa ingrijeasca o persoana batrana neimobilizata la pat in zona Berceni, salariul oferit lunar este de 2000 ron/ luna ! Persoanele dispuse sa colaboreze cu firma noastra de recrutare, ne pot contact astazi pana la ora 22 : 00, la numarul de telefon : 0726.890.498 Vdf

 • 3

  Oferim servicii de curetenie la case,vile,apartamente,pensiuni,diverse servicii.0740253715

 • 4

  Angajam pe perioada indelungata femeie singura pt. ingrijire gospodarie si menaj, obligatoriu contract munca. Cerinte: persoana serioasa, harnica, neconsumatoare de alcool. Asiguram cazare (jud. Ialomita) in conditii decente, utilitati si salariu.

 • 2

  companie multinationala angajam personal curatenie, program flexibil,8 ore pe zi cu doua libere pe saptamana Exista posibilitatea sa se munceasca si de noapte. fisa postului: debarasat mese sters tavile dat cu matura si cu mopul verificat toalete Salariu atractiv plus bonuri de masa Sunati pentru detalii privind programarea la interviu de Luni-Vineri 8:00-16:30. Multumesc.

 • Îngrijire Bătrînă experiență

 • 1

  Familie serioasa, angajam femeie pentru ingrijirea a doi batrani in localitatea Bustuchin, judetul Gorj. Timp de lucru - 2 saptamani pe luna!!! Oferim cazare, masa si 1100 lei/2 saptamani. Oferim si cerem seriozitate! Informatii la telefon 0764570777

 • Doresc angajare carer sau curățenie in home care mentionez ca am mai lucrat in azil am nino si cont bancar engleza începători

 • Firma serioasa angajez personal de curățenie în scări de bloc Salar avantajos Program flexibil de luni până sâmbătă Sâmbătă este zi scurtă mai multe detalii va rog sa mă contactați puteți suna la orice ora și în orice zi 0733388820

 • 2

  Nimeni n-o sa fie contactat daca nu indeplineste conditii de baza. Raspundem numai la apeluri prin W_h_a_t_s_A_p_p. Candidatul ideal: - femeia singura sau pereche (2 femei sau perechea mixta) - nivel conversational al limbii (Engleza), in unele cazuri nu este obigatoriu - permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj dar nu este obligatoriu - cazier - varsta de peste 21 ani - actele de intrare si munca in UK (sau cetatenie EU) - persoana empatica, pozitiva Desriere: Angajam ingrijitori de persoane (carer) in UK si lucaratori in constuctii in Gemania (zidari, zugravi, faiantari, electricini, tamplari, instalatori, mechanic auto). Cautam candidati responsabili, entuziasti, atenti. Datorita maturitatii companiei, contribuim substantial la dezvoltarea dumneavoastra profesionala pentru a asigura o etica de colaborare solida si dorim sa ne asiguram ca permanent aveti asistenta si resursele necesare pentru a va atinge potentialul. Program de lucru: 8-9 ore pe zi, 1-2 zile libere pe saptamana Salariu dupa caz. Firma este o companie ce promoveaza egalitatea sanselor.

 • 4

  Caut femeie serioasa pentru ingrijire batrana in Sat Colibasi, Comuna Strejesti, Jud. Olt. Salariul este negociabil in functie de perioada lucrata. Mai multe detalii primiti sunand la 0727572820.

 • 1

  In Oradea, cautam o femeie serioasa pentru ingrijirea unei doamne cu mobilitate limitata, in regim intern 24 din 24. Se ofera cazare. Pentru detalii va rog sunati la 0730 062 100.

 • Doamna 42 de ani căsătorită, ofer menaj, cumpărături plimbare, companie plăcută persoanelor peste 60-65 de ani care se simt singure. La cerere va pot ajuta cu tot ce aveți nevoie. Împreună vom petrece momente frumoase împreună. Va aștept cu drag. Simona

 • Salveaza cautarea