Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Familie serioasă , angajam menajera interna cu experiența relevanta . Program INTERN Salariu 3000 lei NET /6 zile libere la 2 saptamani Zona - Unirii Rugam seriozitate .

 • Familie serioasa angajam bona interna vesela , cu experienta pentru un baietel vorbaret si foarte sociabil. Salariu 4500 lei net Program INTERN /2 weekenduri libere Rugam seriozitate

 • caut o doamna,civilizata,feminina,pentru gatit usor personal,m'asaj,part.time,plata de comun acord,doresc seriozitate.

 • 2

  Nimeni n-o sa fie contactat daca nu indeplineste conditii de baza. Raspundem numai la apeluri prin W_h_a_t_s_A_p_p sau email. Candidatul ideal: - experienta nu se cere - femeia singura sau pereche (2 femei, eventual perechea mixta) - nivel conversational al limbii (Engleza), in unele cazuri nu este obigatoriu - permis de conducere categoria B - cazier - varsta de peste 21 ani - cetatenie EU, pasaport EU (sau actele de intrare si munca in UK) - CV in engleza - persoana empatica, pozitiva Desriere: Angajam ingrijitori de persoane (carer) in Uk si lucaratori in constuctii in Austria si Germania (zidari, zugravi, faiantari, electricini, tamplari, instalatori, mechanic auto, operator de masina PFT G4, samd). Daca doriti un post de munca in alta tara, va rugam sa precizati unde doriti sa munciti si ce limba vorbiti. Cautam candidati responsabili, entuziasti, atenti. Datorita maturitatii companiei, contribuim substantial la dezvoltarea dumneavoastra profesionala pentru a asigura o etica de colaborare solida si dorim sa ne asiguram ca permanent aveti asistenta si resursele necesare pentru a va atinge potentialul. Program de lucru: 8-9 ore pe zi, 1-2 zile libere pe saptamana Salariu dupa caz. Firma este o companie ce promoveaza egalitatea sanselor.

 • ofer ingrijire la domiciliu (doar barbati) sunt baiat

 • ofer ingrijire la domiciliu ( doar barbati) sunt baiat

 • Fac curățenie la domiciliu case apartamente preț negociabil

 • Curățenie la apartamente și case preț negociabil

 • 2

  Caut menajera pentru 3 camere sa locuiască la mn in apartament pentru mâncare și curățenie și fără obligații

 • Caut urgent femeie pentru ingrijire persoana in varsta pe timp de zi 8-10 ore.Informatii tel.

 • Caut o femeie serioasă pentru a îngriji un bătrân cu handicap și demență, nu este agresiv și mănâncă singur, câteodată mai merge și singur la baie. Programul este full time și prețul este negociabil. Rog seriozitate.

 • 3

  Societate comerciala angajeaza menajera, in zona Teius, adresa Sos. Alexandria nr 96, sector 5, Bucuresti. Activitatea se desfasoara intr-un sediu de firma de contabilitate. Cerinte: - limita de varsta 35 – 50 ani - cunostite bune de menajera (curatenie, gatit, spalat rufe, calcat, etc) - cazier judiciar curat - posibilitate de a lucra intre orele 8 si 18 de luni pana vineri. Beneficii: - posibilitatea de a lucra intr-un mediu curat si cu colegi educati - salariu este de 2500 Lei net - prime de sarbatori Pentru relatii si programari pentru interviu va rog sa ne contactati la telefon 0722614940 intre orele 10 – 13 de luni pana vineri sau pe email

 • doresc servicii ajutor menaj,curatenie...de la o fata maxim 45 de ani

 • 23

  Agenție de plasare a forței de muncă, localizată în Austria Superioară, cu activitate desfasurată în împrejurimile si respectiv orasele Linz - Salzburg, cu o experienta de aproape un deceniu in recrutare, plasare si comunicare. Căutăm doamne cu sau fără experiență în acest domeniu. Cerințele postului: - Limba germană nivel conversațional; - Răbdare cu bătrânii; - Responsabilitate; - Seriozitate; - Cunoștințe culinare; Ingrijirea la domiciliu a varstnicilor constă in ajutor pentru deplasare, hrănire, menaj, menținerea intactă a contactelor sociale, comunicare minima obligatorie, aprovizionare, păstrarea unui climat sănătos in locuință. Carnetul de conducere prezintă un avantaj. - Salariul O mie cinci sute / O mie opt sute euro/ lună; - Se oferă cazare, masă si transport; - Aceste venituri se iau in calcul la pensii; - Beneficiați de asigurare medicală; - Transportul se decontează.

 • În bună stare, folosit f.puțin. Poate fi pliat că să încapă în portbagajul unei mașini. Prețul este: 300 de lei (negociabil).

 • Buna ziua! Fac curatenie la domiciliu doar in Craiova ! Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați!

 • 2

  SELECT FAMILY cauta ingrijitoare pentru o familie de varstnici care locuieste la bloc in sector 3 Se prefera persoana activa, gospodina, calma, care se implica cu interes in treburile casnice Program 4-5h/zi L-V Salariul 1500lei Dristor Sunati la SELECT FAMILY /

 • Fac curățenie.Sunt disponibilă doar în weekend.Ofer și rog seriozitate.

 • 1

  Franta -ingrijire batrani Oferta este valabila doar pentru femei. - Plecare rapida; - Asistarea si ingrijirea unui batran sau cuplu la domiciliu; - se cere experienta; - Cunoasterea limbii franceze/italiene, este necesara; - Castig : 1300 -1500 €,net/luna; - Preluare de la aeroport; - Consultanta pentru selectia celei mai potrivite familii angajatoare; - Cazare si masa oferite de catre angajator; Asteptam CV ul dvs ( cu foto atasata), pentru contact si interviu, sau sunati pentru detalii. Contact 0730.354.783.(12-20h). e.mail:

 • 4

  Cautam persoana pentru ingrijire doamna ( 76 ani, AVC, nedeplasabila). Zona Iancului Program : intern Salariul: 2800 lei/luna tel. 0726256070 sau 0213107403

 • 4

  Cautam urgent persoana pentru ingrijire varstnic ( barbat , 68 ani, fractura picior, lucid). Atributii : ingrijire si supraveghere, menaj usor. Zona : Drumul Taberei Salariul: 2100 lei/luna Program : 8 ore/zi tel. 0726256070 sau 0213107403

 • 2

  Caut ajutor în gospodărie, pensionar. Ofer cazare și masă, la o Pensiune din Arad, zona Parneava. Contact orele 20:00-22:00! Telefon 0744546579.

 • 7

  Camin privat pentru varstnici angajeaza infirmiera. Informatii la telefon.

  Repostat automat
 • 3

  Caut de muncă la menaj, curățenie, amenajări, mutări, bonă internă - externă. Accept colaborări full sau part time cu sau fără carte de muncă. Contactați- mă la 0799.62.88.93 pt. propuneri sau oferte ori variante de angajare sau colaborare. ANNE MARiE.

 • 4

  caut menajera pe termen lung. varsta ecnia sau deumde vine nu conteaza tot ce conteaza e sa fie serioasa si o buna bucatareasa. program 3 4 ore pe zi. activitate curatenie cumparaturi si uneori mancare.. daca e nevoie ofer si cazare. salariu 800 pè luna mai multe detali la tel

 • 2

  Selectăm femei / barbati cu permis de conducere și engleză la nivel conversațional, cu și fără experienta. Locuri disponibile în locațiile menționate mai jos : Redditch, Cannock, Walsall, Wolverhampton. Salariul brut: - 9 lire/oră în timpul săptămânii, 9.10 lire/oră în week-end pentru șoferi, și 8.85 lire/oră în timpul săptămânii și 9.00 lire/oră în week-end pentru candidații fără permis de conducere. Alte beneficii: - Cazarea poate fi asigurată de angajator, contra cost; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - Milele parcurse între clienţi sunt plătite cu 0,20 lire pe milă; - 2 ore gratuite de conducere; - Concediu de odihnă plătit - 28 de zile pe an; - Concediu medical plătit. Se solicită: - Permis de conducere categoria B - Cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional/mediu. - Experiența nu este obligatorie, dar constituie un avantaj (dacă aveți experiență non-profesională, în îngrijirea unei persoane din familie spre exemplu, scrieți acest lucru în CV) Trimiteți CV-ul prin Facebook Messenger sau prin email: Telefon: 0350417794 /0770378936/ 0773345679 Program: Luni - Vineri, 9-17

 • 6

  Angajez personal pentru firma de curățenie, program de 8 ore/zi, salariu atractiv începând de la 1700 lei.

 • Caut femeie interna, ingrijire persoana in varsta, in Corbeanca, salariu atractiv.

 • 2

  Ingrijitori batrani in azile!!! Nu se solicita experienta sau calificare. Contract pe perioada nedeterminata. Locatia : Anglia Selectam persoane doar din Anglia. Limba engleza la nivel conversational Salariul porneste de la 1300 lire Net pana la 1800 lire Net/luna Cazare asigurata contra cost (60 - 90 lire, depinde de zona) Mai multe detalii la telefon : Mail :

 • 3

  Executam plase anti-insecte orice dimensiune,înlocuirea sitei accesorii,reparații,profile (rama) aluminiu culori: alb,maro,gri antracit,nuc,stejar auriu,Timișoara și împrejurimi, telefon: 0765202944

 • 5

  Suntem in cautare de infirmiere si asistente pentru un azil de batrani din Italia! Experienta in domeniu este obligatorie! Pentru infirmiere se cere cursul specific de infirmiera. Limba italiana este obligatorie! Salariul este intre 1200 - 1500 euro net/luna Cazare gratuita Transport din Romania -Italia asigurat gratuit Se lucreaza in 2 ture : de la 6:45 - 14:00 si 14:00 - 21:00 SE OFERA CONTRACT DE MUNCA FULL-TIME PE PERIOADA NEDETERMINATA! Aplica cu CV-ul la adresa de e-mail: sau pe Facebook! Telefon: 0350417794, 0773345679, 0757423949 Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 Brilliant Recruitment - Alegerea numarul I!

 • 1

  Locatie : Diferite locatii in Anglia Suntem in cautare de persoane care se afla deja in Anglia. Limba engleza la nivel minim conversational este obligatorie. Experienta in domeniu nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. ‍Se ofera training de specialitate gratuit daca lucrati minim 1 an. Se ofera cazare gratuita si mese in timpul trainingului. Cazare oferita contra cost cat mai aproape de locul de munca. Salariu porneste de la 9.65 lire brut/ora ( intre 1670 si 1910 lire pe lună). ♾️ Contract de munca permanent si cu norma întreaga in Marea Britanie. Oportunitati excelente de progresare in cariera Trimite CV-ul prin Facebook Messenger sau prin e-mail: ! Contacteaza-ne telefonic!

 • 6

  Am nevoie de o menajera, 2x pe saptamana. Locuinta de burlac. Post potrivit si pt. o studenta (program flexibil), daca se pricepe sau este dispusa sa invete. Lasati mesaj.

 • 2

  Angajam ingrijitori de persoane (carer, live-in carer) in UK precum si muncitorii in constructii in Germania si Austria (operator de masina PFT G4 - mortar de masina). De examplu: este loc de 10 oamani care au experienta in lucru cu rigips pentru santier in Austria (oameni care se pricep, nu jumi - juma). Nimeni n-o sa fie contactat daca nu indeplineste conditii de baza. Raspundem numai la apeluri prin W_h_a_t_s_A_p_p sau email. conditii: nu se cere exprienta in domeniu pentru ca urmeaza un mic training (4-5 zile) avantajul au persoane de sex feminin si cupluri (feminine sau mixte) persone trebuie sa au varsta de peste 21 ani (ca sa pot obtine usor actele in strainatate) cunoastere de baza a limbi engleze permis de conducere categoria B adresa de email CV in engleza cazier fara evenimente pentru munca in constructii permis si cunaostere limbi nu se cer, ele reprezinta numai un avantaj. Macar liderul de grupa trebiue sa vorbeasca limba germana.

 • doresc pt m'asaj de relaxare,de trei ori pe saptamana,o doamna serioasa,matura,feminina,central,ofer plata la zi,cu sau fara diploma,seriozitate,discretie. .

 • 2

  Cautam bona pentru baietel 10 luni, zona Apusului Militari. Atributii: ingrijire si supraveghere copil Salariul: 2500 lei/luna Program: 8 ore/zi tel. 0726256070 sau 0213107403

 • 1

  Femeie 60 de ani, in putere, cu experienta de peste 10 ani, ingrijesc batrani la domiciliu (prefer femei). Informatii la telefon 0736 022762

 • 4

  Asociația Humana Asociația noastră se ocupă de îngrijirea vârstnicilor la domiciliu. Beneficiarii serviciilor noastre primesc ajutor şi îngrijire adecvată pentru a-şi menţine, pe cât posibil, autonomia funcţională şi pentru a-şi continua viaţa în propria locuinţă, în demnitate şi respect. Cu ce vă ajutăm? Îngrijitorii noștri vizitează zilnic/săptămânal vârstnicii în propria locuință și ajută în activitățile de bază, ca: efectuarea cumpărăturilor, prepararea hranei, activități de menaj, igienă corporală, îmbrăcare/dezbrăcare, hrănire, transfer și mobilizare, comunicare, companie, socializare. Nr. Telefon contact: 0373769175/ 0744676303 https://www.facebook.com/carecluj/ www.carecluj.ro

 • Cautam doamna energica, atentă, echilibrată şi care îndrăgeşte copiii pentru postul de bona interna / externa in cadrul unei familii din Ploiesti, pentru un bebelus. Data de incepere este Februarie 2021. Profil ideal * Experienta ca bona/lucru cu copii * Persoana energica, educata, responsabila si de incredere * Dedicatie, dragoste fata de copii * Permisul de conducere reprezinta un avantaj Responsabilitati * Supravegherea si ingrijirea copilului * Preparare mancare pentru copil * Activitati educationale si distractive Oferta * Salariu motivant * Mediu de lucru placut

 • Una de 8 ani și una de 7 anii pot sta la domiciliu meu sau la domiciliu dumneavoastră scoala o fac onlain pe telefon contactați-mă pe adresa de fb Mădălina Elizabeth Lysa

 • 25

  Cautam personal pentru ingrijire batrani si ingrijitor pentru camin de batrani, posibilitate cazare internă , 800 euro/luna. 0768.737.246

 • 1

  Caut o doamna cu domiciliu in cartierul Tractorul pentru ingrijire si menaj a doi batrani mobili (sot si sotie). Program 4-6 ore/zi.

 • 9

  OFERTA! Curs calificare infirmiere. Pret 750lei in 3 rate. Minim invatamant general obligatoriu. Varsta 17-60 ani. Absolventii nostrii lucreaza in gradinite, crese, spitale, azile de batrani, clinici medicale de stat sau private din tara si strainate. Curs educator specilizat. Pret 750 lei. Curs mecaic auto, tiicigiu vopitor auto, electrician auto. Pret 750 lei in doua rate. Curs istalator instalatii tehnico-sanitare si gaze. Pret 750 lei in doua rate. relatii la

 • 19

  Cursuri calificare infirmiere. Pret 680lei. Minim 10 clase, varsta 17-60ani. Absolventii nostri lucreaza in spitale, crese, gradinite, centre medicale, azile de batrani din Italia, Franta, Anglia, Germania, Austria etc. Incepere imediata! relatii pe sau Curs instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze. Pret 750 lei. Diplome valabile in 54 de tari. Curs tinichigiu vopsitor auto. Pret 750 lei. Curs electrician auto. Pret 750 lei in doua rate Curs mecanic auto. Pret 750 lei Curs calificare educator specializat. Pret 750 lei. telefon sau

 • 3

  Curs infirmiera pentru spitale, gradinite, crese, azile, clinici medicale din tara si strainatate, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto, instalator. Pret 750 lei in doua rate. Minim 10 clase, intre 17-59 ani. Curs educator specializat. Pret 750 lei in doua rate. Diplome valabile in UE. Minim 10 clase, 17-60 ani.

 • 20

  Cursuri calificare infirmiere. Pret 750lei. Minim 10 clase, varsta 17-60ani. Absolventii nostri lucreaza in spitale, crese, gradinite, centre medicale, azile de batrani din Italia, Franta, Anglia, Germania, Austria etc. Incepere imediata! relatii pe sau Curs instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze. Pret 750 lei. Diplome valabile in 54 de tari. Curs tinichigiu vopsitor auto. Pret 750 lei. Curs mecanic auto. Pret 750 lei in doua rate. Curs calificare educator specializat. Pret 750 lei. Curs electrician auto. Pret 750 lei. telefon sau

 • -program pana la ora 17.00 luni -vineri -angajare cu carte de munca - menaj - gatit - curatenie Doamna de 83 ani are nevoie doar de supraveghere , se poate deplasa singura. telefon contact 0722559655

 • Salveaza cautarea