Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut persoana serioasa ca ingrijitor /ingrijitoare pentru un barbat bolnav Parkinson. Se ofera contract de munca, 900 de euro net, cazare, mancare si posibilitatea de a i se lasa imobilul mostenire. Poate aplica si o familie deoarece exista apartament la etaj. Rog seriozitate! Tel. 0755074000- Iulia

 • Companie de prestigiu cautam sa angajam o persoana responsabila si punctuala, pe postul de femeie de serviciu. Locul de munca este unul stabil cu contract de munca, programul de lucru este de 8 ore pe zi, salariul oferit - 2500 de lei net. Persoana de contact Popovici Ionut - 755438836

 • 3

  Curs infirmiera pentru spitale, gradinite, crese, azile, clinici medicale din tara si strainatate, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto, instalator, educator specializat si tehnician nutritionist (poti sa-ti deschizi propriul cabinet de nutritie). Diplome valabile in UE. Minim 10 clase, 17-60 ani.

 • 9

  OFERTA! Curs calificare infirmiere. Pret 680lei in 3 rate. Minim invatamant general obligatoriu. Varsta 17-60 ani. Absolventii nostrii lucreaza in gradinite, crese, spitale, azile de batrani, clinici medicale de stat sau private din tara si strainatte.

 • Doamnă serioasă, 59 ani, doresc să îngrijesc bătrână, în regim intern. Am experiență în domeniu.

 • Gradinita particulala Popesti - Leordeni, 2 min de statia de metrou Dimitrie Leonida. angajeaza educatoare calificata pentru grupa baby si mica, cunoscatoare de limba engleza.

 • Caut femeie serioasa,pentru a avea grija de o batrana in localitatea Fundu Moldovei-Suceava.Telefon"0740836613

 • Nu aveți deja prea multe griji pe cap? De ce sa va mai încărcați cu încă o sarcina atât de dificila cum e curățenia casei? Sunați-ne ACUM și veți vedea ca merita! Matilde srl oferă servicii profesionale de curățenie în Suceava, Fălticeni,, Gura Humorului etc Societatea noastră oferă servicii de curățenie atât persoanelor fizice , cât si persoanelor juridice : - Spatii comerciale - Birouri - Instituții - Cabinete -Scări de Bloc; -Targuri,Evenimente. - Totodata, oferim și servicii curățenie case și curățenie vile, precum și în ansamblurile rezidențiale. Serviciile de curățenie se pot executa pe baza de contract : zilnic , săptămânal , lunar sau permanent , ocazional , adaptându-ne mereu după cerințele și preferințele fiecărui client în parte .

 • 2

  Pentru batrana cu probleme de deplasare, cautam persoana cu domiciliul in Romania, sanatoasa, FARA obligatii familiare, calma si serioasa care sa o ingrijeasca permanent la domiciliul ei dintr-o comuna a judetului Dambovita. Se ofera conditii de sedere foate bune in casa cu gaze si celelalte utilitati ca la oras. Amanunte la telefon 0770480617 si dupa o prima intalnire cu persoana solicitanta. Preferam persoana cu domiciliu in judetul Dambovita sau judetele apropiate.

 • Doamna foarte curata, organizată, sunt disponibila pentru a avea grija de copilul dumneavoastră la domiciliul meu ..

 • Căminul de bătrâni sfintii Constantin și Elena Eforie Nord jud Constanța Angajează infermiere 0739567601

 • 1

  Caut de muncă ca îngrijitor persoane invarstă (Bărbați ) full-time 24/24 în Bucuresti . Am muncit în acest domeniu în strainatate și în București având o experiență demonstrabila și cu referință dacă este cazul. Ca activități de muncă fac practic absolut tot ceia ce este necesar pentru persoana în cauză, curățenie, pregătit mâncare, administrare medicamente, igienă personală e.t.c. Sunt un bărbat foarte serios ,educat, curat, responsabil fără vicii cu cazierul curat si cu frică de Dumnezeu. Cei interesați vă rog sa mă sunati pentru a va da mai multe informații despre mine , 0720245594 vă mulțumesc.

 • Sunt o persoană cu experiență în îngrijirea vârstnicilor.

 • caminul de batrani sfintii Constantin și Elena Eforie Nord jud Constanța Angajează infirmiera tel 0739567601

 • caut loc de munca in iasi urgent ca femeie de servici curatenie cu 5 ore de luni pina vineri cu programul de la 11 si 46 dimineata pina la 17.00 .caut la birouri ,magazine de telefoane ,farmacii ,cabinete medicale clinici medicale sali de joc ,scari de bloc sala de sport.telefon 0758946103 si 0756779069,sa sune angajatori seriosi .

 • caut loc de munca urgent in iasi cu 5 ore de luni pina vineri cu programul de la 11 si 45 dimineata pina la 17.00,caut la birouri scari de bloc,farmacii cabinete medicale,magazine de telefoane ,clinici medicale,gradinite,scoli ,camine studetesti,asociatie de proprietari.telefon 0758946103 si 0756779069

 • O familie din Suceava caută bonă pt copii cu vârsta între 16-55 ani dar să fie la religia penticostală. Oferim salariu favorabil,masă și cazare gratuite. Pt detalii vă rog sunați la numărul de telef. 0755 859 993. Acceptam bone si din alte judete. Vă rog nu sunati la numarul care este la detalii, ci numarul precizat mai sus. Multumesc! (0755859 993)

 • 3

  Am 41 de ani sunt singur,sunt un om serios,necasatorit fara copii sau alte complicatii locuiesc singur la curte,o gospodarie frumoasa,am o masina adaptata pe care o conduc si doresc persoana fara obligatii de sex feminin cu varsta pana la 41-42 de ani pentru a ma ingriji si a locui cu mine in casa la curte langa Bucuresti la 12 km.Remuneratie intre 1000 si 1500 de roni pe luna pentru a ma ingriji pe langa tot confortul.Contactati-ma daca sunteti interesati.

 • ofer supraveghere pe timp de noapte in spital .Cer si ofer seriozitate.Anuntul este valabil doar pentru Baia Mare

 • 3

  " Expert Bone & Menaj " - Suntem o agentie de recrutare si plasare personal casnic cu o vasta experienta in acest domeniu si cautam ca sa va oferim servicii calitative si de neegalat in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs, pentru ingrijirea persoanelor invarsta sau bolnave la domiciliu. Avem candidate pe care le triem cu foarte mare atentiie pentru orice tip de program de lucru aveti nevoie : - INTERN ( Permanent ) - EXTERN ( 10- 12ore/zi ) - FULL-TIME ( 8 ore/ zi ) - PART-TIME ( 4-6 ore/ zi ) Toate candidatele noastre au un dosar complet cu actele necesare care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic . Pentru informatii si detali suplimentare asteptam sa ne contactati zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ) / 021.725.0113 ( Fix )

 • Salveaza cautarea