Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doamnă serioasă caut să îngrijesc o femeie bătrână,fără intern,doar cu schimb sau la zi. Menționez că sunt o femeie harnică,gătesc și fac tot ceea ce se cere pentru îngrijirea unei bătrâne. Am mai lucrat cu bătrâni atât prin țară cât și în străinătate. Telefon:0749782706

 • 5

  camin de batrani, în jud ilfov tunari

 • 2

  angajez infirmier(a) si asistent(a) pentru detalii va rog,sunați la nr 0723462666

 • 1

  Caut de muncă ca îngrijitor persoane invarstă (Bărbați ) full-time 24/24 în Bucuresti . Am muncit în acest domeniu în strainatate și în București având o experiență demonstrabila și cu referință dacă este cazul. Ca activități de muncă fac practic absolut tot ceia ce este necesar pentru persoana în cauză, curățenie, pregătit mâncare, administrare medicamente, igienă personală e.t.c. Sunt un bărbat foarte serios ,educat, curat, responsabil fără vicii cu cazierul curat si cu frică de Dumnezeu. Cei interesați vă rog sa mă sunati pentru a va da mai multe informații despre mine , 0720245594 vă mulțumesc.

 • 1

  sunati direct la 0735.139.229 pentru toate detaliile. nu lasati aici mesaje ca nu le citesc. vorbim la telefon

 • 7

  Trust HR Pro Team are rolul de a va gasi bona potrivita. Procesul de recrutare presupune analiza cerintelor parintilor, gasirea celor mai potrivite persoane, organizarea intalnirii intre bona si parinti, consilierea cu privire la cea mai buna alegere. Iti punem la dispozitie informatii utile referitoare la relatia cu bona: atributii, salarizare, program, sfaturi utile. Recrutam inteligent, onest, realist si cautam solutii viabile.

 • 1

  Ai nevoie de o bonă, o menajeră sau o îngrijitoare bătrâni/bolnavi, cu program full-time, part-time sau intern ? Cauți o persoană serioasă, cu experiență și recomandări de la foști angajatori, pentru o colaborare pe termen lung ? Vino să colaborăm ! Garantăm pentru calitatea serviciilor noastre și te consiliem ca să faci cea mai potrivită alegere, conform cerințelor tale. Cu noi, îți vei găsi persoana potrivită familiei tale! Te așteptăm să ne cunoaștem! Agenția Star Family Telefon: 0745.251.511 www.starfamily.ro

 • 5

  Cauți loc de muncă, ca bonă, menajeră sau îngrijitoare bătrâni/bolnavi, cu program full-time, part-time sau intern ? Ești o persoană serioasă, cu experiență și recomandări de la foști angajatori și îți dorești o colaborare termen lung ? Vino să colaborăm ! Suntem o agenție, fără comision pentru tine și te vom consilia ca să faci alegerea potrivită cerințelor tale. Cu noi, îți vei găsi locul de muncă, mult dorit! Te așteptăm să ne cunoaștem! Agenția Star Family Telefon: 0745.251.511 www.starfamily.ro

 • 1

  Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută menajeră part-time (4 ore /zi - L-V - 14:00 - 18:00) pentru o familie (2 adulți + 1 copil) ce locuiește într-o vilă în zona Pipera - postul este disponibil din 15 septembrie 2020. Cerințe: - să locuiască aproape de zona respectivă - să fie o persoană serioasă, harnică, energică, de încredere - să aibă experiență în domeniu și recomandări de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile menajerei: - asigură curățenia în locuință; - pregătește și servește masa copilului familiei (are 15 ani); - calcă rufe pentru familie (cănd e cazul). Se oferă un salariu net de 1.500 lei /lună + concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • 1

  Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută menajeră part-time (2 zile /săptămână, luni & vineri, 9 ore/zi) pentru o familie (2 adulți și 2 copii) ce locuiește într-o vilă (5 camere) în Mogoșoaia (Ilfov). Familia deține și un apartament de 2 camere (55 mp) într-o vilă de pe B-dul Mihalache, ce va fi închiriat în regim hotelier în weekend (vineri –duminică) și menajera va asigura curățenia acolo (luni) - valabil din luna septembrie 2020. Cerințe pentru menajeră: - să locuiască în zona Bucureștii Noi / Mogoșoaia / Buftea - să fie o persoană serioasă, harnică, energică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată - prezintă avantaj deținerea permisului auto și a mașinii personale Responsabilitățile menajerei: - asigură curățenia în vila familiei din Mogoșoaia - calcă rufele familiei - asigură curățenia în apartamentul ce va fi închiriat în regim hotelier Se oferă 150 lei /zi. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • 2

  Buna ziua! Doresc sa ma angajez ca bona pt copii cu vârsta mai mare de 2 ani. Precizez ca am experiența de 4 ani in lucrul cu copiii. Sunt o persoana calma, sănătoasă, nefumătoare, răbdătoare și echilibrata cu studii superioare in desfășurare. Pot însoti copiii la diferite activități: ieșiri in parc, plimbări, ieșiri la film, teatru (când se va putea). Pot realiza diferite activități recreative cu copiii și de asemenea pot oferi ajutor la teme, proiecte. Pot lucra la program full time cât și part time. De preferat in sectorul 4, dar atata timp cât exista o statie de metrou ma pot deplasa cu tot dragul. Ofer și cer seriozitate și respect.

 • Responsabilități: - efectuează activitătile de îngrijire persoanelor vârstnice cazate în Rezidență; - oferă sprijin vârstnicilor la: desfășurarea activităților zilnice, realizarea toaletei, servirea meselor, deplasare și mobilizare, alte activități cotidiene. Cerințe: - punctualitate, seriozitate, capacitatea de a lucra în echipă; - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - prezintă avantaj absolvirea unuia dintre cursurile: ingrijire bolnavi la domiciliu, infirmieră, asistent medical; - atitudine prietenoasă, optimistă. Se oferă: - Contract de muncă pe termen lung; - Salariu competitiv; - Premii de performanță; - Transport cu microbusul Rezidenței pe ruta Tg. Mureș, Iernut – Valea Izvoarelor și retur; - Instruire/calificare la locul de muncă; - Masa de prânz in cadrul Rezidentei; - Alte beneficii. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mures. Pentru informații: telefon Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • Responsabilitati: - Triază pe culori lenjeria și articolele de îmbrăcăminte ale rezidenților așezate în coșurile dedicate de către infirmiere; - Încarcă mașina de spălat, respectiv uscătorul de rufe cu cantitatea optimă de articole textile; - Distribuie rufele spălate și uscate în dulapurile rezidenților. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - punctualitate, seriozitate; - capacitatea de a lucra în echipă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de pranz in cadrul Rezidentei; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidentei, dus-intors, din Tirgu Mures si Iernut. Locație: Rezidenta Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefonAnca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • 1

  Responsabilități: - curăță spațiile din Rezidență și din zona aferentă (spații verzi, alei); - igienizează spațiile comune, grupurile sanitare și spațiile exterioare; - răspunde de ordinea şi curățenia din Rezidență. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți; - atentă la detalii. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de prânz în cadrul Rezidenței; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidenței, dus-întors, din Tîrgu Mures și Iernut. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • A Step AWAY Solutions recruteaza pentru Spital de batrani din ANGLIA in urmatoarele conditii: infirmieri ; - experienta pentru femei - min 6 luni -experienta pentru barbati -min 1 an - l engleza Asistenti medicali cu PIN number - experienta pentru femei - min 6 luni -experienta pentru barbati -min 1 an - l engleza Fara comisioane ! Tel Contact ; 0734180590

 • Caut menajera pt supraveghere copii, curatenie si gatit, in Roman. Cerinte: - Persoana serioasa, - buna gospodina - ordonata - experienta in domeniu similar constituie un avantaj.

 • Agenția Star Family caută menajeră full-time (8 ore /zi - L-V - 8:30 - 16:30) pentru o familie (4 adulți + 3 copii mici) ce locuiește într-o vilă spațioasă în Corbeanca (Paradisul Verde) - postul este valabil din luna septembrie. Cerințe: - să aibă experiență în menaj la vile mari (cu spații generoase) de min. 5 ani și recomandări de la foștii angajatori - să vorbească limba engleză (nivel conversațional) - familia are 2 bone filipineze și trebuie să comunice cu acestea - să aibă permis auto și mașină personală - să fie o persoană organizată, harnică, energică, de încredere - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile menajerei: - asigură curățenia în locuință - calcă rufele familiei - gătește ocazional și oferă permanent ajutor familiei, în bucătărie. Se oferă un salariu net de 4.000 lei /lună (angajare cu contract de muncă) + plată combustibil + concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • 23

  Agenție de plasare a forței de muncă, localizată în Austria Superioară, cu activitate desfasurată în împrejurimile si respectiv orasele Linz - Salzburg, cu o experienta de aproape un deceniu in recrutare, plasare si comunicare. Căutăm doamne cu sau fără experiență în acest domeniu. Cerințele postului: - Limba germană nivel conversațional; - Răbdare cu bătrânii; - Responsabilitate; - Seriozitate; - Cunoștințe culinare; Ingrijirea la domiciliu a varstnicilor constă in ajutor pentru deplasare, hrănire, menaj, menținerea intactă a contactelor sociale, comunicare minima obligatorie, aprovizionare, păstrarea unui climat sănătos in locuință. Carnetul de conducere prezintă un avantaj. - Salariul O mie cinci sute / O mie opt sute euro/ lună; - Se oferă cazare, masă si transport; - Aceste venituri se iau in calcul la pensii; - Beneficiați de asigurare medicală; - Transportul se decontează.

 • 6

  Angajam FINISATORI/ DULGHERI/ FIERARI CU EXPERIENTA- pentru fabrica de constructii din Buzau. Se ofera: - salariu motivant + tichete de masa (400 lei) + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul 0745070605.

 • Asoc de Prop bl.3A Mizil angajeaza in functia de ingrijitor -curatenie scara bloc -3 ore salariu brut/incadrare 770 lei venit net 500lei/luna dorim seriozitate Relati la tel:0729.534.180

 • Salveaza cautarea