Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca în domeniul curățenie sau vânzare

 • 12

  bani de buzunar pentru dvs ,în funcție de implicare ! Programul vi-l faceți cum doriți Dacă sunteți interesați, lăsați un mesaj sau sunați la numărul de telefon 0745280929!

 • Buna ziua ! Caut loc de munca ca si bona , am 19 ani si pot spune ca am experienta in domeniul copiilor. Sunt o fire foarte rabdatoare ,energica , receptiva , punctuala si iubitoare de copii. Pot să vă ajut copiii la teme, ies cu ei la plimbare, desfasuram activitati interactive, ii duc si ii iau de la antrenamente etc. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon sau lăsați un mesaj și vă voi contacta eu, eventual putem stabili o intalnire ca sa ne cunoastem. Stabilim banii in funcție de cați copii și cate ore pe zi și zile pe saptamana, posibilitati. Rog și ofer seriozitate !!!

 • caut. sa. ingrijesc. batrini. la. domiciliu.

 • 1

  INGRIJIRE PERSOANE Efectuez ingrijire pentru persoanele imobilizate , cei bolnavi, bătrâni și părinții singuri si persoanele vulnerabile, intre 50 de lei pe zi si 100 de lei pe zi deplasare la domiciiul clientului Alte variante de plata la alegere E mail pentru contact - Telefon pentru contact 0784 013 168 Rog seriozitate

 • 4

  Camin de batrani din Mogosoaia,Chitila si Voluntari,angajaza URGENT infirmiera/ingrijiroare cu/fara experienta,cu/fara calificare. Se ofera:conditii avantajoase de munca,program flexibil,masa asigurata,o paine pe zi,se deconteaza transportul in limita legala, contract de munca pe durata nedeterminata,salariu net de la 1900 lei.

 • 20

  Receptie- Consilier,relatii clienti :cu abilitati de utilizare a calculatorului, gestionare activitatea de front-desk a centrului medical eurosanity, va informa pacientii cu privire la serviciile medicale oferite, la programul de lucru si programarile. De asemenea, la casieria si activitatea de secretariat-receptie. -De asemenea, lucru in echipa,comunicare .seriozitate si cunostiinte minime in domeniul respectiv. -Ful time /part time -De asemenea, lucru in echipa,comunicare .seriozitate si cunostiinte minime in domeniul respectiv. -part time /Ful time -CV-ul se trimite la adresa de emai-l : -Relatii si Detalii : la nr.telef: 0725210604 / site : www.eurosanity.ro

 • Barbat singur caut menajera educata si cu experienta. Tel. 0722654607

 • Valentina, 46 ani, nefumatoare, serioasa, caut sa îngrijesc batrani, sa fac menaj in suceava, dolhasca, fălticeni, mentionez ca am experienta in ingrijire batrani ( am lucrat la un azil batrani) si am avut grija de o bătranica in suceava.

 • Angajam care assistant/ingrijitori persoane cu contract permanent de munca in Norfolk, Norwich, Marea Britanie. Acceptam si CUPLURI! Cerinte: - Limba engleza la nivel conversational- obligatoriu; - Permisul de conducere cat. B reprezinta un avanta; - Experienta nu este necesara. Responsabilitati: - Vizite la domiciliu pentru a asista clientii cu activitatile de zi cu zi, igiena personala, mancare si medicamente. Beneficii: - Contract de munca permanent; - De la £8.80 la £9.40 pe ora in functie de zilele in care se lucreaza si de calificari; - Concediu platit; - Pensie la locul de munca; - Instruire in prima saptamana; - Cursuri gratuite; - Uniforma furnizata; - Chiria este suportata de catre candidat, dar se ofera sprijin in gasirea ei. Contact de luni-vineri, intre orele 09:00-17:00 la numarul: 0742.565.886 sau la adresa de e-mail: hr.office(A rond)gaminvest.ro Vor fi contactate doar persoanele care sunt selectate pentru interviu!

 • 5

  Camin de batrani angajeaza infirmiere cu sau fara experienta. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0724661462.

 • Caut o doamna pentru curățenie si haine și călcat. De două ori pe săptămână in Selimba. 5 min. de la Lidl. Ora 11-19. / 120 lei pe zi. - Suntem o familie de trei persoană. apelati ma Intre ora 8-18h

 • Caut femeie serioasa pentru ingrijire batrana in Sat Colibasi, Comuna Strejesti, Jud. Olt. Salariul este negociabil in functie de perioada lucrata. Mai multe detalii primiti sunand la 0727572820.

 • Caut urgent de muncă ca îngrijitor persoane învârstă de regim intern 24/24 în București sau oriunde în țară. Am muncit în acest domeniu în străinătate și în țară având o experiență demonstrabilă .Sunt foarte serios, educat,curat , responsabil, fără vicii ,clinic sănătos .Că activități de muncă fac practic absolut tot ceia ce este necesar pentru persoana în cauză.Cei interesați rog sa mă sunați pentru a vă da mai multe informații despre mine. Rog maximă seriozitate.

 • Caut doamna serioasa pt îngrijire bătrân, zona Craiovei. Relati la tel:0722526086 sau0744230100

 • Caut doamna pt îngrijire bătrân, program flexibil Pitești 0721268291

 • 2

  pensionara ,sanatoasa,imi ofer serviciile de bona pentu un copil de peste 3-4 ani ,ajutand familia minorului in crestea,educarea,insotirea la scoala sau gradinita,la diverse activitati,plimbari in parc etc Am experienta in acest domeniu,iar calmul si rabdarea ma caracterizeaza Locuesc in Militari-lujerului Programul poate fii part time sau full time iar salariul va fii negociabil in raport cu orele lucrate /saptamana/luna Informatii suplimentare la telefon:0730495972

 • Salveaza cautarea