Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Alba Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 16

  Căutăm personal necalificat pentru fabrica de procesat carne. Citiți tot anunțul! Nu percepem taxe sau comisioane! Nu se cere limba! Nu se cere calificare sau experiența pe domeniu! Oferim un loc de muncă stabil și sigur. Salariile încep de la 11 euro/ ora brut și pot creste semnificativ. Se oferă echipament de lucru gratuit. Se lucrează de luni până vineri, plus 2 sâmbete pe luna. Programul este de 8 ore/ zi și se lucrează în 2 schimburi. Oferim concediu platit Cazarea este 150 euro/ persoana/ lună și se achita la salariu. Sunt camere de 2 persoane, foarte bine amenajate. Oferim asigurare medicala tuturor angajaților. Va ajutăm cu obținerea alocațiilor pentru copii. Se face test covid când ajungeți în Germania. Testul este achitat de către angajator. Organizam săptămânal transport Romania - Germania. Nu achitam și nu decontăm transportul. Se cere (obligatoriu): - cazier curat - condiție fizică bună - seriozitate și punctualitate. Pentru mai multe detalii, ne puteți suna la numărul din anunț.

 • Caut loc de muncă în alba Iulia program de 8 ore

 • Cerințe: - studii medii/superioare tehnice; - limba engleza; - experienta in domeniu - constituie avantaj. Beneficii: - posibilitatea perfectionarii profesionale; - loc de munca stabil.

 • Cerințe: • Absolvent liceu/scoala profesionala cu profil tehnic; • Cunostinte avansate de desen tehnic si aparate de masura. • Experienta in meserie minim 3 ani. Beneficii: • Salariu motivant; • Tichete de masa; • Prime performanta.

 • Cerințe: Absolvent liceu / Scoala Profesionala cu profil tehnic Cunostinte desen tehnic si despre utilizarea instrumentelor de masura si control Experienta pe masini cu comanda numerica; Experienta in domeniul productiei;

 • 25

  Fabrică de asamblare cutii din carton si lemn. Experiența în fabrica de productie constituie avantaj. Munca fizica/manuala moderata. PROGRAM LUCRU: SCHIMBUL 1 - 6:00 - 14:30 SCHIMBUL 2 - 14:00 - 22:30 Program: se muncește în 2 schimburi / 8 ore pe zi Salariu: atractiv Detalii la telefon:

 • COMPETENTE NECESARE: Experienta de lucru pe strunguri conventionale si/sau cu comanda numerica; Capacitatea si abilitatea de citire si interpretare ale desenelor tehnice si instructiunilor primite de la responsabilii de productie; Lucrul pe strunguri cu comanda numerica de tip DMG - constituie un avantaj; Abilitatea de reglaj si setare a piesei pe strungul CNC si conventional; Verificarea programelor selectate pe strungurile CNC, pentru a corespunde indicatiilor gamei de fabricatie; Realizarea auto-controlului in conformitate cu indicatiile din fisele tehnice sau din gamele de productie; Posibilitatea de a lucra in 2/3 schimburi; Experienta in domeniu 1-3 ani.

 • 2

  COMPETENTE NECESARE: Aptitudini de utilizare masina de masurat in coordonate (3D) Zeiss si crearea programelor de masurare; Cunostinte utilizare masini control tridimensionale CMA; Cunostinte temeinice de desen tehnic, abateri si tolerante, familiarizat cu principalele aparate si instrumente de masura si control  3D utilizate in industria de prelucrare a metalelor; Efectuarea măsurătorilor pentru produsele noi/produc ia unicat sau de serie; Controlul calitatatii produselor, executarea  lucrarilor de masurare tridimensionala pe masina de masurat 3D Zeiss; Analiza ecarturilor  de calitate, intocmirea fiselor de neconformitati si propunerea de actiuni corective; Cunostiinte masuratori 2D Micro Hite 3 si 600.

 • 1

  Cunostinte operare, reglaj si programare pe freza CNC 3 sau 5 axe; Cunostinte desen tehnic si masuratori piese; Cunostinte despre limbajul CNC HEIDENHAIN reprezinta avantaj; Realizarea de piese unicat sau serii mici dupa specificatiile tehnice; Stabilirea metodei de frezare, pregatirea utilajului si a sculelor specifice, programarea prin interfata controllerului masinii; Posibilitatea de a lucra in 2/3 schimburi; Experienta in domeniu 1-3 ani.

 • tastatura operator cnc instare de functionare perfecta pret 130 lei

 • 1

  Sc Trutzi fier forjat SRL angajează șef depozit in Alba Iulia . Experienta minima in vânzări și conducere de echipa , gestiune minima 2 ani ! Orar luni- vineri 8-17! Salariu foarte motivant și pe măsura competentelor. Atribuțiile șefului de depozit: monitorizarea și supravegherea întregii activități a depozitului care asuma: -îndeplinirea obiectivelor propuse de firma -coordonează operațional activitatea din depozit din punct de vedere logistic , și coordonează angajații -urmareste gestiunea produselor , întocmește necesarul -persoana organizata , integra , care pune accent pe etica profesională . Te asteptam alături ! Suntem lideri de piața in domeniul de activitatea !

 • Pentru Fabrica Albalact din Oiejdea, jud. Alba, angajam LACATUS MECANIC, responsabil pentru buna functionare a utilajelor in timpul productiei. Cerinte: min. 2 ani experienta, studii de specialitate (scoala profesionala sau liceu). Promovarea rapida in cadrul companiei.

 • Cerințe: studii medii sau scoala profesionala; autorizatie de electrician; experienta in domeniu - costituie avantaj. Responsabilități: Prevenirea defectiunilor, repararea si controlul masinilor unelte.

 • Caut loc de muncă în alba Iulia

 • 7

  PREMIO, angajeaza pentru punctele de lucru din Alba Iulia si Sebes, vulcanizatori cu experienta si muncitori necalificati, pentru calificare ca si vulcanizatori. Persoane serioase si muncitoare din localitatile amintite sau din imprejurimi. Conditii de lucru decente si salarizare atractiva, totul doar pe acte.

 • 8

  Angajam muncitori necalificati barbati,femei, cupluri cu varsta cuprinsa intre 18 si 58 ani. La fabrica de dulciuri. BELGIA- Sint Martens Latem Se ofera Contract individual de munca salariu 1800 euro net luna cazare contra cost in garsoniere se asigura transportul din Romania contra cost chiria si transportul se vor retine din salariu! Program de munca 9 ore zi de luni pana vineri Acte necesare: carte identitae sau pasaport Taxa perfectare acte 150 roni plecari organizate pe data de 15 si 30 ale luni pentru inscrieri sunati la numarul afisat de telefon zilnic intre orele 10 si 19

 • 2

  Sc Trutzi fier forjat Alba Iulia Srl angajeaza sef depozit ! Experienta minima 2 ani in gestiune depozite ,intrari iesiri marfa ..cunostinte minime contabilitate primara ... Supravegheaza activitatea depozitului ,necesarele ,,,livrarile . Firma este lider pe judet in piata de elemente din fier forjat si profile laminate . Coordoneaza toata activitatea depozitului si personalul acestuia! Orar luni -vineri de la 8-17! Salariu incepande de la 3000 lei ! marire pe masural odata cu pregatirea cuvenita 1 Te asteptam !

 • 5

  Depozit in Alba Iulia angajeaza lucrator depozit ! Locatie :Soseaua de centura nr 35 Date contact ; Marius Cazacu Program;luni-vineri 8-17 Salariu motivant ,exhipa tanara si dinamica!

 • 2

  Societate comercial distribuitoare de bauturi alcoolice si nealcoolice angajaza stivuitorist cu atestat. Oferim si rugam seriozitate. Mai multe informatii la tel. .

 • Firma distribuitoare de bauturi alcoolice si nealcoolice angajeaza manipulant marfa. Oferim si rugam seriozitate. Mai multe detalii la tel. .

 • Salveaza cautarea