Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ambalatori Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Compania Transilvania Pack & Print angajează operator în producție pentru fabrica din Șura Mică, SIBIU. (Activitate în trei schimburi) Principalele responsabilități: Asigură alimentarea utilajelor de prelucrare a cartonului ondulat cu materia primă; Verifică materia primă care urmează a fi prelucrată pe utilaj; Pregătește paleții corespunzători produselor realizate pe utilaj; Verifică și pune în aplicare modul de paletizare conform foii de lucru; Verifică calitatea imprimării sau ștanțării, după caz; Verifica calitatea paleților. Beneficii: Bonuri de masă; Bonusuri oferite de Crăciun și de Paște; Al 13-lea salariu; Transport asigurat de companie.

 • 25

  Societate comerciala angajeaza personal necalificat pentru ambalare produse alimentare in Germania.Relatii la numarul de telefon 0269564663.

 • NE MARIM ECHIPA! Manpower angajeaza ambalatori manuali pentru clientul nostru, fabrica de furaje animale din Sura Mica! Daca iti place sa lucrezi de Luni pana Vineri in doua schimburi, fara ore suplimentare si fara weekend-uri, cu conditii optime pentru indeplinirera sarcinii de lucru si sarcini reduse, te asteptam in echipa noastra! Cerinte: - Studii medii - Experienta in domeniul similar constituie avantaj - Disponibilitate de a lucra in 2 schimburi Beneficii: Salariu competitiv - Tichete de masa 15 lei/zi - Prime de performanta - Prime de prezenta - Decontare transport si combustibil -Bonusuri Pentru detalii sunati la .

 • Salveaza cautarea