Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Ambalator Sibiu - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțuri Ambalatori Sibiu
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Manpower angajeaza ambalator manual pentru o companie din Sura Mica!

  Căutăm un Ambalator Manual pentru a se alătura echipei noastre. Principalele responsabilități includ ambalarea și etichetarea produselor în conformitate cu specificațiile tehnice și standardele de calitate. Programul de lucru implică disponibilitatea de a lucra în 2 schimburi, iar transportul este decontat de către companie. Beneficii: Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrătoare - Prima de sărbători - Transport decontat - Disponibilitate de a lucra în 2 schimburi Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru stabil și stimulativ Cerințe: - Minim 8 clase Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 0729800720 Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!

 • 6

  Esti in cautarea unui loc de munca? Te putem ajuta!

  Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Sibiu! Căutăm un Montator Subansamble pentru a se alătura echipei noastre. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Programul de lucru implică disponibilitatea de a lucra în 2 schimburi, iar transportul este decontat de către companie. Beneficii: - Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrata - Transport decontat Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru stabil și stimulativ Cerințe: -Minim 8 clase Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 0729800720 Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!

 • 8

  Operator banda la fabrica de ciuperci

  Vrei un loc de munca stabil si bine platit ?Se cauta personal la ambalat ciuperci in caserole , sau pe partea de sortare ! Se poate pleca in cuplu , femei sau barbati cu varsta pana in 55 de ani. Salariul este de 1600-1800eu mana cu posibilitate de a face ore suplimentare . Cazarea este asigurata de angajator , se fac acte pe Germania , contract legal de 2-6 luni sau 1 an cu zile libere legale . Pentru detalii nu ezitati sa sunati la de luni pana vineri intre 09:00-16:00

 • 5

  Ambalare Carne Germania - Tonnies

  Salutare, numele meu este Oltean Daniel si am nevoie de 30 de muncitori necalificați cu cetățenie română. Locul de munca este destinatat oamenilor cu vârsta cuprinsă intre 15-55 ani. Postul, presupune ambalarea unor cărnuri, fie ele de pui, porc sau vită. Pentru detalii pot fii contactat ZILNIC, între orele 10 00 - 18 00. Nu sunt firmă de recrutare, ci sunt persoana fizică, ce lucrez in această fabrica de 8 ani, impreună cu familia mea. Programul de lucru este de 8 ore, și se lucrează in 3 schimburi. 08 00 la 16 00 16 00 la 24 00 24 00 la 08 00 Salariul este afectat in mod direct de schimbul in care lucrii, fiind vorba de un spor de noapte. Salariul de bază NET este 17.3e pe oră. 17.3e x 8 ore = 138.4e pe zi. 138.4e x 22 zile = 3044.8e pe lună. Acesta este salariul de bază, pentru un schimb de zi. La schimbul de noapte, se adaugă un plus de 40% la salariul net, adică ajungeți la 3.806e dacă munciți doar pe schimbul de noapte. ATENȚIE, acest calcul este realizat pentru salariul NET, adica bănuții pe care îi luați in mână. Pe langa acest salariu, se mai pot lucra și ore suplimentare, acestea fiind plătite DUBLU. Cazarea se face într-o pensiune din apropiere (500m de fabrica) unde aveți toate cele necesare(bucatarie,baie,cameră separat). Transportul(120e) vă este asigurat de catre firma, si va fii retras din prima lună de salarizare. Plecările au loc din toata țara, in orice zi vă pot face rezervare, ultima plecare fiind pe 17 mai. Nu există taxe de mediere sau comisioane pentru că nu sunt firmă de recrutare , se plătesc 100 de lei persoană bani care ajung la stat, iar această taxă se plătește pentru traducerea și legalizarea contractului de muncă. Acte necesare: - Xerocopie a carții de identitate (buletin). - Adeverință medicală precum că sunteți apt de munca in străinătate. - Cazier judiciar.

 • 9

  Etichetat Mezeluri Austria Linz

  Caut Personal necalificat sau calificat in domeniul etichetarilor, se accepta persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani femei si barbati grupuri sau cupluri, in unele cazuri acceptam si minori. Munca se desfasoara in picioare la banda, si se eticheteaza diferite produse din carne(mezeluri) 8 ore zi de luni pana vineri. Mentionez ca nu sunt firma de recrutare,lucrez in Mod direct cu voi si sunt supervizor atat la locul de munca cat si la cazare , si ma opcup in mod personal de problemele ficarui om. Cazarea este in apropiere de Hala, deplasarea de la cazare la locul de munca se face in grup organizat. Angajatorul ofera urmatoarele (mentionate si in contract) -Salariul lunar Brut 3.000 Euro din care se trag Taxele, impozitele, asigurarea medicala (la privat),si cazarea. -Salariul lunar Net 2.100 Euro ( 12 euro ora x 8 ore zi = 96 euro zi x 22 zile =2.112 euro ) Lunar net in mana Cazarea este oferita de catre angajator si se face in Apartamente de 4 camere (3 camere single si o camera Dubla)-ofer Video pe WhatsApp. Se ofera banii in avans pana la maxim 400 euro pentru nevoi personale (mancare,tigari etc) care se retrag ulterior din salar. Transportul este platit de catre angajator si se retrage din salariu mentionez ca transportul se face cu autocar, microbuz sau avion in functie de fiecare. Nu exista o plecare fixa fiecare persoana decide cand doreste sa vina, dar nu mai tarziu de data de 20 iunie, Angajarile se fac pana in maxim 20 Iunie. Tin sa va aduc la cunostinta ca sunt persoana fizica si sunt supervizor la locul de munca unde lucrez de aproximativ 7 ani, nu percep comision sau alte taxe aberante precum firmele de recrutare , exista un cost de 100 de lei de persoana pentru inregistrarea contractului. Acesti 100 de lei se platesc in mod direct catre stat, si este o taxa pentru inregistrarea contractului mai exact formularul 101 . Acte Necesare -Copie Buletin Sau Pasaport. -adeverinta medicala . apt fizic si psihic pentru munca in strainatate. -Cazier judiciar .

 • 2

  locuri de munca in Germania pentru femeei

  Firma germana de procesare plante medicinale,are nevoie de 5 femei in hala. Angajare normala,nu pe contract sezonier. Se ofera 12.50 ora brut,contract pe minim 2 luni. Cazarea costa 9 euro pe zi. Ore de munca aproximativ 220 pe luna.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Sibiu

Localități

Salvează căutarea