Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Carnet conducere: B

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Faur bucuresti tractorist

  FAUR SA BUCURESTI ANGAJEAZA TRACTORIST ,PROGRAM 8H/ZI,FARA ANTECEDENTE PENALE SI APT D.P.D.V. MEDICAL SA CONDUCA AUTOVEHICULE.

 • Responsabil achizitii

  Firma productie confectii metalice (metalurgie), angajam responsabil achizitii, pentru punct de lucru in Bucuresti, sector 1. Responsabilitati generale: Primeste necesarul de aprovizionare emis de catre departamentul de productie; Transmite cererile de oferta (în cazul produselor care nu au mai fost achizitionate de companie sau costul existent nu a fost actualizat de mai mult de 12 luni se vor solicita și analiza minim 3 oferte); Negociaza cu furnizorii preturile de achizitie, asigura suport la incheierea contractelor; Informeaza superiorul daca în faza de ofertare sunt necesare de materiale a caror valoare depaseste bugetul alocat; Solicita clarificari departamentului de proiectare-engineering in vederea solutionarii ofertelor tehnice; Intocmeste si urmareste comenzile de aprovizionare import/export; Centralizeaza comenzile de achizitii; Actualizeaza zilnic statusul comenzilor; Se asigura ca sunt emise facturi in momentul livrarii comenzilor lansate; Valideaza facturile de achizitii; Saptamanal, sau ori de cate ori este necesar, trimite superiorului direct centralizarea platilor aferente comenzilor emise; Asigura derularea comenzilor sau dupa caz a contractelor de aprovizionare din import, de la primirea confirmarii de livrare de la furnizorul intern pana la receptia marfii la sediul companiei sau direct la client; Asigura evidenta corecta si completa a tuturor documentelor corespunzatoare achizitiilor desfasurate in conformitate cu legislatia in vigoare si cu procedurile interne; Intocmeste si actualizeaza permanent planul de achizitii al proiectului si se asigura de indeplinirea acestuia in termenele si bugetele stabilite. Beneficii: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe perioada nedeterminata; Salariu motivant; Tichete de masa.

 • 4

  Tehnician sisteme securitate -Interfoane

  Firma Electroexpert Proinstal specializata in montajul si reparatia sistemelor de interfoane - videointerfoane , angajeaza tehnician cu experienta in domeniu. Sarcini cu caracter tehnic : Cablare , montaj , configurare , mentenanta sistemelor de securitate : interfoane , videointerfoane , sisteme supraveghere , yale electromegnatice , amortizoare hidraulice. Dorim serioziitate , capabil de a invata lucruri noi ., punctual . In proportie de 90 % activitatea firmei noastre se desfasoara la asociatiile de proprietari Salariu : 2800 -3500 lei cu posibilitatea de prelungire in functie de implicare si cunostintele avute Bonusuri pentru fiecare lucrare efectuata

 • 2

  angajam baieti depozit , sofer

  Angajam baieti pt depozit de produse sanitare , gresie și faianță si sofer pt doba 3.5 t. Program L-V 09-18 sambata 09-17 zona bulevardul timisoara , langa dedeman salariu intre 2200-3000

 • 1

  Angajăm Montator Mobilă

  Cerințe: -Experiență profesională minim 2 ani în domeniul producției de mobilier. -Cunoașterea tipurilor de materiale: PAL, MDF; PFL. -Cunoștințe elementare de interpretare a desenelor tehnice. -Capacitatea de a învăța repede. -Perseverență și determinare în obținerea de rezultate excelente. -Organizat, eficient și atent la detalii. -Sociabil și capabil de a lucra în echipă. -Seriozitate și punctualitate -Permis de conducere categoria B. Responsabilități: -Montarea mobilierului pe baza schiței tehnice. -Manipularea cu grijă a produselor de mobilier. -Folosește diverse utillaje pentru tăiat, găurit, frezat. -Găsește soluții în remedierea situațiilor neprevăzute. -Respectă procedurile din cadrul companiei. -Abordarea unei atitudini în măsura promovării companiei. -Păstrează confidențialitatea informațiilor legate de firmă. Beneficii:: -Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniu și creșterea profesională. -Mediu de lucru plăcut. -Salariu motivant. Descrierea companiei: Compania WOODGRAY înființată în anul 2018, oferă clienților săi servicii de înaltă calitate. Se pune accentul pe detalii și întotdeauna atenți la dorințele clienților noștrii. WOODGRAY se ocupă cu realizarea proiectelor atăt pentru persoane fizice căt și pentru firme. Fiecare proiect este atent lucrat, reprezentănd o adevărată provocare pentru echipa noastră. Mobilierul se realizează din diferite materiale (lemn, sticla,metal), iar rezultatele sunt întotdeauna peste așteptările clientilor noștrii.

 • Gestionar depozit cosmetice

  Cerinte: Studii medii sau superioare absolvite Operare MS Office-Excel Operare in soft-uri WMS/CRM/ERP sau abilitati pentru invatare Aptitudini generale de invatare, comunicare, atentie la detalii, profunzime. Onestitate, seriozitate, implicare, bun organizator Permis conducere categ.B Responsabilitati : - asigura gestiunea completa a stocului de marfa - factureaza comenzile zilnice sosite pe platformele online B2B sau B2C - listeaza AWB-urile, asigura suport in pregatirea coleteLor, pregateste coletele pentru livrare - asigura pastrarea produselor respectand standardele FIFO - intocmeste NIR-ul, pe baza facturii comerciale ( invoice ) si packing list-ului. - efectueaza receptia fizica,prin numarare. - efectueaza transferul de marfa intre gestiuni - creeaza spatii predefinte/ producator si aranjeaza produsele pe rafturi - gestiuneaza retururile, relatia cu Fan Courier si clientii care nu au primit coletele, sesiseaza reclamatiile. Depozit produse cosmetrice si consumabile mediacale, situat in zona Gara Nord- Piata Victoriei Orar de lucru: L-V 8.30-17.00

 • 1

  cautare loc de munca/angajare mase plastice

  muncitor extrudare mase plastice

 • 2

  Angajam personal Laborator vopsele

  Companie specializata in comercializarea produselor decorative, vopsele auto ofera spre ocupare un post de Laborant. Oportunitati bune de invatare si dezvoltare. Program flexibil Luni-Vineri 9-17. Pentru mai multe informatii va asteptam la sediul din Strada Preciziei 11,Bucuresti Sector 6, Atelierul de Culori. Programari interviu watsapp la nr de tel:

 • Lucrator/Operator Depozit - Administrativ

  - Salariu net 2500 - 3000 lei - Decontarea transportului in limita a 200 lei / luna - Program orele 09:00 18:00, de luni pana vineri - O echipa de oameni entuziasti Localizare: Bucuresti, Sector 4 Cerințe: - O persoana responsabila, serioasa, organizata si atenta la detalii - Apreciem abilitatea de a lucra in echipa si de a-si sincroniza activitatea cu ceilalti colegi - Carnetul de conducere este un plus Responsabilități: - Preluarea si depozitarea tuturor materialelor care sosesc in agentie conform instructiunilor Managerilor de proiect - Verificarea cantitativa si calitativa a materialelor receptionate in agentie - Optimizarea spatiului din depozit - Mentinerea ordinii si a curateniei depozitului si spatiului de preluare materiale - Intocmirea listei de necesare administrative pentru depozit si spatiu de birou - Inventarierea periodica a materialelor din depozit - Pregatirea materialelor care urmeaza sa iasa din depozit pentru diverse proiecte - Participa activ la operatiunile de incarcare / descarcare / pregatire a materialelor pentru desfasurarea proiectelor - Transmite catre superiorul ierahic / Manager de proiect neconcordantele ce pot aparea in legatura cu preluarea / predarea / pregatirea materialelor, starea materialelor la primire, starea depozitului. - Transmite catre superiorul direct orice neregula intalnita la punctul de lucru in legatura cu exercitarea functiei sale. - Efectueaza lucrari minime de intretinere/mentenanta si interventii si reparatii necesare in depozit / birou in limita cunostintelor pe care le are si in limita necesitatii interventiei unui specialist. Rename Advertising este o agentie de publicitate cu divizie de logistica integrata.

 • 2

  Cuplu cautam de muncă în Germania!

  Cuplu 48-45 caută de muncă în Germania Fabricii, Depozite, Restaurante, (Exclus Abatoare) Ambi detinem permis auto cat B. Nu cunoaștem limbi străine. Momentan ne aflăm în România. Disponibil imediat rog și ofer seriozitate maximă. Cornel..

 • 1

  Angajam tehnician productie publicitara 3500-3800

  Despre noi: Producem si instalam ,casete luminoase, litere volumetrice, totem-uri, panouri publicitare, amenajare magazine, elemente de butaforie,bannere, diverse lucrari pentru evenimente. . Dispunem de marea majoritate a utilajelor necesare realizarii productiei . Dorim sa ne extindem echipa de colegi, cu experienta ce vor lucra in atelierul din B-dul Theodor Pallady, nr. 287, ( incinta IOR 2) Cerinte: - se implica activ in confectionarea de standuri expozitionale, structuri metalice, casete luminoase, litere volumetrice, panouri bond, etc; - participa la montajele diverselor lucrari efectuate. Conditii: -Program 8h/ 5 zile saptamana -ore suplimentare(daca este cazul) platite conform legislatiei. -Salariul se va negocia in functie de aptitudini, ,experienta, implicare si/sau indemanare,3500-3800 lei. Mai multe detalii se vor discuta la interviu. Tel:

 • Operator CNC pentru Olanda

  1. Operator CNC Frezare Locatia: Gelderland, Olanda Detalii generale: - Operarea mașinilor unelte CNC freze 4/5 axe pentru unicate și serii mici; - Realizarea diferitelor repere după un desen tehnic si veti face corecțiile necesare; - Experienta de operare in sistemul Fanuc, Heidenhain, Siemens și Okuma - Limba engleza la nivel conversational bun; - Permis de conducere cat. B. Se ofera: - cazare (singur in camera) - asigurare de sanatate; - salariul 14 euro/ ora net; - se lucreaza in 3 schimburi. 2. Operator CNC Strunjire Locatia: Groenlo, Olanda Detalii generale: - Experienta de operare CAD/CAM - Fanuc and Edgecam; - Limba engleza la nivel conversational bun; - Permis de conducere cat. B. Se ofera: - cazare (singur in camera) - asigurare de sanatate; - salariul 13.50 euro/ ora net - se lucreaza in 2 schimburi

 • Montator mobila

  Firma producatoare de mobilier la comanda angajeaza persoane serioase si atente la detalii pentru postul de montator mobilier si prelucrare in atelier. Pt cei interesati va rog trimiteti un msg pe whatsapp la nr de tel

 • 1

  Mecanic service auto - Geometrie roti 3D - angajam.

  Angajam mecanic auto cu experienta, OPERATOR PRICEPUT GEOMETRIE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Gometrie 3D Ravaglioli. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6. Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare). Program de lucru 09:00-18:00. O sambata da si una nu. Sambata : 08:00-14:00.

 • 2

  Angajăm muncitori necalificati - Firma de instalare masini si echipamente industriale -

  Angajăm muncitori necalificati, Varsta maxima de 35 ani, pentru atelier si montaj , Salariu +contract de munca . Detalii si relatii pentru interviu la telefon. Ne adresam persoanelor care vor sa muncească si sa evolueze la locul de munca.

 • 1

  Angajez serigraf, imprimari serigrafie

  Angajez serigraf cu experienta minim 1 an in atelier de serigrafie. Lucrul se executa pe utilaje semiautomate, manipulare produse carusel, lucrul cu presa termica.salariu 3000 lei.

 • 1

  Asistent tehnician service / mentenanta horeca

  Candidatul Ideal Cautam coleg care sa detina: Minim studii profesionale sau liceale pentru postul de Asistent Tehnician Service. Se asigura pregatire teoretica si practica. Abilitatile tehnice reprezinta un avantaj! Abilitati de rezolvare a problemelor, de a lucra singur si in echipa. Permis de conducere categoria B. Persoana dinamica, deschisa la invatare, dezvoltare si performanta. Flexibilitate, bune abilitati de comunicare. Capacitate mare de a se integra si de a lucra intr-un sistem serios bazat pe calitate. Capacitatea de a intelege documentatii tehnice Disponibilitate pentru deplasare in afara localitatii de resedinta si pentru program flexibil. Corectitudine, angajament, responsabilitate si determinare in atingerea obiectivelor profesionale Descrierea jobului Responsabilitati: Instalare, service si reparatii pentru echipamente, utilaje si accesorii HoReCa. Efectuarea si consemnarea instruirilor externe efectuate la clienti. Intocmirea fiselor de reparatie interne si externe. Evidenta necesarului propriu de piese de schimb. Pregatire / testare echipamente inainte de livrare. Cunoastere utilizare programe de baza computer ( word, excel ). Localizarea posturilor : Bucuresti. Aria activitatilor: nationala. Cunoasterea limbii Engleza: obligatoriu - nivel mediu. Spaniola reprezinta un avantaj. Descrierea companiei Comania ce activeaza in domenii diverse atat local cat si international. Import, distributie, HORECA, echipamente profesionale alimentatie.

 • 2

  loc de muncă partime

  manipulant materiale

 • Salveaza cautarea