Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Gestionari depozit Arad

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 46

  Operatori Electronica ARAD, 3500 BRUT

  Angajam operatori electronica in Arad 3500 Venit Brut. Cerinte: Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Oferim : 3250 ron venitul brut lunar Prima de productie de 10%, Spor de noapte 30%, Ore suplimentare platite 200%; Tichete de masa in valoare de 30 lei zi; Asigurare de sanatate din prima zi pentru tine si copii tai; Transport gratuit (pe raza judetului Arad); Pregatire profesionala si posibilitati reale de dezvoltare; Prima cu ocazia zilei de nastere; Prime cu ocazia sarbatorilor; Echipament de lucru; Daca esti interesat, astept cu drag telefonul tau pe numarul din anunt.

 • 13

  Magazioner stivuitorist

  DescriereSC Lampia Rom SRL, producatoare de mase plastice, cu sediul in Arad, Str. Steagului, nr. 1 angajeaza in departamentul de magazie - magazioner stivuitorist Cerinte: - Personal calificat; - Experienta in depozit logistic; - Atestat ISCIR pentru stivuitor; - Persoana dinamica, responsabila, serioasa si punctuala; Responsabilitati: - Participa la pregatirea si ambalarea marfurilor din depozit; - Participa la incarcarea si descarcarea marfurilor din depozit; - Participa la sortarea si manipularea produselor din depozit; - Utilizeaza echipamentele in mod corespunzator; Beneficii: - Bonusuri; - Tichete de masă; - Asigurare privata de sanatate; - Munca intr-o companie in plina ascensiune; - Posibilitate de crestere in cadrul companiei. - Program de lucru: 2 schimburi de luni pana vineri. Descrierea companiei: Lampia Rom SRL ofera oportunitate de dezvoltare profesională in cadrul unei companii multinationale, producatoare de mase plastice, care ofera un mediu de lucru placut, intr-un colectiv tanar si dinamic, stabilitate si o prezenta indelungata in Arad. Doar persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate. Publi24

 • 34

  Angajam Gestionar + Manipulant

  Societatea comerciala Sc.Ferobanat.Srl angajeaza Gestionar + Manipulant.Se ofera salariu atractiv,bonusuri de performanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati! Telefon:

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arad

Localități

Salvează căutarea