Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Harghita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam Operator Flux Calitate (Relocare Brasov) Detalii la numarul de telefon: Cerinte: Studii medii/scoala profesionala; Experienta pe o pozitie similara - constituie avantaj; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata, dinamica. Operatorii vor asigura suport in linia de productie, la montajul pieselor de dimensiuni mici. BENEFICII Salariul NET: 1950 RON (la acesta se vor adauga sporurile de noapte, weekend, ore suplimentare etc.); Diurna 45 Ron/Zi (La 22 zile lucrate vor fi 990 Ron Net/Luna); Cazare asigurata (pensiune Brasov, camere de 2-3-4 persoane); Spor de noapte: 25%; Spor de ore suplimentare luni-vineri: 75%; Spor de ore suplimentare in weekend: 100%; Perioada contract: 6 luni cu posibilitate de prelungire; Transport asigurat de la pensiune la fabrica; Transport decontat o data pe luna pentru a merge acasa; 3 schimburi. Detalii la numarul de telefon:

 • Se caută femei și cupluri la depozitul de haine în orașul Gotha și Rheda din Germania ptr ambalare,etichetare produse vestimentare ,se oferă salar de 10,88 euro brut/ora cu un program de 8/zi de luni-vineri cu sâmbătă opțional.Cazarea cate 2 persoane/camera,chiria se retine din salar.Nu e nevoie de limba germana.Plecari organizate saptamanal miercurea și sâmbătă transportul se achita la șoferi.Se pot depune dosarele in Tg mures in limita locurilor.Informatii tel de luni-vineri între orele 09:00-16:00 la tel : .

 • Angajăm Operator producție pentru fabrică din Miercurea-Ciuc. Program de lucru în trei ture. Cerințe: - studii medii - profil tehnic - disponibilitate pentru program de lucru în trei ture Condiții: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - bonuri de masă de 600 lei / lună prime de Paște - 800 lei și Crăciun - 800 lei (în mână) decont bilet de vacanta - 3000 lei în mână bonus anual cuprins între 1200 și 3000 lei brut spor de noapte 25% și ore suplimentare plătite dublu zile de concediu în funcție de vechimea în muncă - până la 30 de zile/an decont la transport asigurare medicală privată + asigurare de viață Responsabilități: alimentarea mașinilor cu materiale de ambalare activități de curățenie inspecție și lubrifiere activități de schimbare sortimente și activități simple de mentenanță eliminarea rebuturilor și deșeuri de pe linie efectuarea unor verificări simple de calitate (datare, pozitionare eticheta, etanseitate) și sortarea ambalajelor prelevarea probelor fizico chimice Pentru detalii suplimentare puteți suna la numărul .

 • 1

  SC Decomar Logistic angajeaza operatori productie in Sfantul Gheorghe, domeniul automotive. Se ofera: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet salarial atractiv + diurna 40 RON/zi; - Bonusuri in valoare de 300 RON NET; - Orele suplimentare platite; - Cazare gratuita in conditii foarte bune la apartamente; - Transport gratuit de la cazare la fabrica tur-retur; - Scolarizare, formare profesioanala Pachet salarial pornind de la 2800-3000 RON NET ( bani in mana ) Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon : .

 • Firma din Miercurea-Ciuc angajeaza muncitori necalificati pentru diverse munci (manipulare materiale, deservire utilaje) in fabrica. Asiguram contract pe termen lung, bonuri de masa si echipament de lucru Informatii: intre orele si 15

 • Salveaza cautarea