Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doresc part-time ptr intretinere instalatii electrice.instalatii sanitare si termice.0745085907

 • Beneficii: - Salariul atractiv - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie - Bonusuri - Tichete de masa - Servicii sportive; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe Responsabilitati - Incarca/descarca marfa cu ajutorul stivuitorului; - Depoziteaza produsele din carne pe rafturi; - Pregateste si livreaza comenzile zilnice de produse din carne proaspata catre clienti; Cerinte: - Studii medii - Cunostinte de legislatie a gestiunii stocurilor - Nivel ridicat de atentie - Spirit de echipa - Program de lucru in 3 schimburi flexibil Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL 0738 823 074. *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • 13

  angajam absolventi pentru calificarea in meseria de tehnician retele date si sisteme de securitate. relatii la telefon 0726 324100, sau office@riontehnic.ro

 • Candidatul ideal Societate comerciala Romtextil din Constanta angajeaza Inginer Electronist Descrierea postului: - testarea, diagnosticarea si reparare de Convertizoare de frecventa, Surse de alimentare, panouri de comanda, invertoare etc - diagnosticarea si repararea acestora cu aparatura din dotare - inlocuirea componentelor DIP si SMD, condensatorilor sau a altor componente defecte - intocmirea raportului de service. Descrierea jobului Cerinte: - studii superioare in domeniul electronica - cunostinte solide de electronica - experienta in efectuarea de service - cunostinte medii de limba engleza - determinare de a invata si pasiune pentru domeniu

 • Angajam RESPONSABIL LOGISTICA pentru fabrica din domeniul alimentar situata in Ramnicu Sarat. Candidatul ideal: - Absolvent liceu sau facultate de ingenerie/tehnic / transporturi / economie. - Cunostinte avansate de operare calculator: outlook, excell, word. - cunoasterea limbii engleze la nivel de comunicare. - Permis de conducere categoria B. Se ofera salariu motivant. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 070605.

 • Candidatul ideal - Persoana interesată să lucreze in industrie, fabrica producției dе sticlă; - Disponibilitate lucru în trei schimburi, foc continuu; - Experiența nu este necesară, dar experiența dе muncă în industrie constituie un avantaj; Descrierea jobului -Supravegherе linie dе producție; -Ungеre formе/prеforme mаșini dе producție; -Eliminаrе sticle defеctе; -Inrеgistrare dеfecte în sistem (Vertеch). Beneficii: -Contract de munca pe perioada nedeterminata; Venitul cumulat lunar este cuprins intre 2661 lei net si 2932 lei net si este format din: -Salariu 3450 lei brut / 2025 lei net -Spor foc continuu 25% -Spor ore suplimentare 75% Se mai acorda: -Tichete de masa 300 lei- 15 lei/zi lucrata -Bonus de Craciun 1 salariu -Bonus de Paste 1/2 din salariu -Bonus de vacanta 1/2 din salariu Program de lucru 8 ore/zi; in 3 schimburi (6:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-6:00) Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0755 111 235

 • SOCIETATE COMERCIALA ANGAJEAZA TEHNOLOG ATELIER CONFECTII METALICE. RELATII LA TEF.0241 63 79 79, 0341 43 94 09

 • Cerintele postului: * experienta in domeniu; * persoana punctuala, dinamica, capabila sa stabileasca prioritati, serioasa; * abilitati de lucru in echipa si cu termene limita; * capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii; * capacitate de citire si lucrare dupa desen tehnic.

 • Descriere Companie multinationala din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Electromecanic Intretinere Masini si Utilaje. Profilul candidatului: - calificare în domeniul electric si mecanic; - minim 1 an experienţă în diagnosticare, întreţinere si reparatii maşini şi utilaje; - disponibilitatea de a lucre in schimburi Responsabilitati: - verificarea, diagnosticarea, repararea, executarea sau modificarea precum și întreținerea mașinilor; - efectuarea reviziilor periodice conform planurilor de întreținere; - remediază şi înregistrează defecţiunile în programul de evidenţă a defectelor; - propune şi implementează soluţii de îmbunătăţire în vederea reducerii numărului de defecţiuni şi a timpului de staţionare; - instalare și punere în stare de funcționare a mașinilor și utilajelor electrice și hidraulice; - efectuează reparațiile solicitate cât mai eficient, fără a bloca procesul de producție; - răspunde prompt solicitărilor venite din partea șefului direct; - participă activ la îmbunatațirea performanțelor echipei din care face parte; - întocmește necesarul de piese de schimb, în vederea realizării reviziilor periodice, pe baza cărţii tehnice Oferim: - salariu atractiv - tichete de masa - bonus de performanta - transport asigurat gratuit. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 0731121041.

 • Căutăm o persoană organizată, cu spirit de coordonare și planificare pentru a ocupa postul de Șef de Schimb în cadrul fabricii Transilvania Pack & Print din Șura Mică, Sibiu. Principalele atribuții ale Șefului de Schimb: - organizează, coordonează și controlează activitatea colegilor din producție; - urmărește comenzile; - urmarește lucrările în timpul fluxului de producție până la livrare; - la semnalarea de către departamentul de control, de tiraje cu probleme calitative, informează directorul de producție; - răspunde de respectarea planurilor de întreținere a mașinilor și de prevenirea apariției unor defecțiuni majore la echipamentele tehnice din dotare; - întocmește necesarul de piese de schimb, accesorii si tot ce este necesar în vederea asigurării bunei funcționări a utilajelor în urma consultării cu celălalt șef de schimb și cu departamentul mentenanță; - participă la efectuarea inventarelor lunare și de sfârșit de an; - răspunde de calitatea lucrărilor şi se preocupă permanent de îmbunătăţirea lor; - Verifică modul de ambalare şi etichetare a mărfurilor livrate precum si a celor in curs de productie; - Organizează personalul din subordine pentru livrarea operativă a mărfurilor către beneficiari; - Verifică modul de înfoliere a paleţilor expediaţi; - Verifică dacă marfa este încărcată corect în mijloacele de transport. Beneficii: - Tichete de masă; - Transport asigurat; - Prime de sărbători; - Cursuri de formare profesională; - Al 13-lea salar. Transilvania Pack and Print este un furnizor principal de ambalaje tipărite offset, de carton (duplex) și carton ondulat, pe piața de ambalaje din România. Compania a fost achiziționată în decursul anului 2019 de către grupul austriac Rondo Ganahl, unul dintre cei mai mari producători de carton ondulat de pe piaţa locală prin subsidiara sa din România, Rondocarton.

 • Service auto – angajam mecanic auto cu experienta minim 5 ani. Service-ul are locatia in Pantelimon Ilfov. SALARIU AVANTAJOS ! Rugam serizitate !

 • NEED FURNITURE CARPENTERS FOR ROMANIA 700$+FOOD+ACCOMMODATION CALL OVER WITH CV+PRACTICAL VIDEO

 • 1

  Montez Si Vand Kit Becuri Led Auto-Moto !!! Montaj profesionist doar in particular in domeniu de peste 10 ANI. Motez toate tipurile de Led Cree pentru toate tipurile de mașini. .faza scurta .faza lunga .proectoare .poziții .mansalier .frane .numere masina .interior plafoniera .porbagaj interior Pretul montajului difere in functie de complexitate si durata. Montajul se face in sectorul 4 !!! Nu Montez XENOANE Și Nu FAC Improvizatii Sau Alte Instanți Suplimentare. Vand Instalații Led Cree pentru toate tipurile de mașini, tiruri, camioane si motociclete. SOCLU: H1,H3,H4,H7,H8,H9,H10,H11,H12 H27,HB1,HB3,HB4,HB5 Detalii Tehnice Si Pret: 1) 7200Lumeni 5500K-putrea culori 72Watti 8-48Volti 360°-unghi de dispersie Ip67-protectia 50.000 ore funcționare 70Lei Set Două bucăți 2) 8000lumeni 6000K-puterea culori 80-Watti 8-48Volti 360°-unghi de dispersie Ip67--protecția 50.000 ore funcționare Pret 110Lei set două bucăți 3) 8800-Lumeni 6500K-puterea culori 100Watti 8-48Volti 360°unghi de dispersie Ip67-protectia 60.000 ore funcționare Pret 140Lei Set Două bucăți Becuri Cu Led Cree 10W Auto-Moto P21-T10 Pentru: .plafoniera .poziții .mansalier .frane .semnalizare Pret 25lei set două bucăți. Benzi Cu 350 Leduri Cree Auto-Moto (5 metri). Culori Disponibile: .alb .albastru .verde Putere: 1100 lumeni 10Watti 12-24Volti Pret 55Lei 5Metri Produse Noi Si Sigilate !!! Sunt Cu Cambus !!! Nu Dau Erori În Bord (bec ars). Trimit In Toata Tara Contra Cost !!! Cer Si Ofer Seriozitate !!!

 • 4

  UMT angajeaza motostivuitorist si sudori. Ne puteti trimite CV-urile pe numarul de fax 0256 - 494808 sau pe mail

 • 1

  INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE PANIFICATIE

 • 1

  Firma productie electrocasnice din Bucuresti - Sector 3 angajeaza reglor masini injectie - preferabil experienta cu masini Krauss Maffei.

 • METEORSERV str heliade intrre vii 46 sect 2 bucuresti angajeaza in conditii bune de salarizare si program tinichigiu auto pentru sectorul evacuari se cere sudura mig-mag tig autogen pentru programare interviu si proba

 • 5

  CERINTE: -persoana serioasa, responsabila, muncitoare; - experienta in domeniul reciclarii si cunoasterea diferitelor tipuri de plastice constituie un avantaj. OFERTA: - salariu motivant; - tichete de masa; - program luni- vineri (nu se lucreaza in weekend); -decontare transport. Angajarile se fac pentru linia de reciclare a maselor plastice . Domiciliul in Campina, Comarnic, Nistoresti constituie un avantaj.Pentru orice informatii va rugam sa sunati la tel 0734082923.

 • 3

  Recrutam mecanic intretinere pentru o firma de productie din Sura Mica, langa Sibiu. Se solicita experienta de intretinere mecanica in zona de productie, utilaje si disponibilitate pentru doua schimburi.Se asigura transport din Sibiu si Ocna . Va rugam sa trimiteti CV la adresa: sau sa sunati la nr: 0742798473.

 • Locuri de munca noi disponibile pentru o companie de producție din Șura Mică: - mecanici întreținere cu experienta pe echipamente de productie - electricieni întreținere utilaje cu experienta in productie - reglori/operatori: persoane cu minim 8 clase, cu ceva experienta in productie ( ideal operare si reglaje echipamente) si dornice sa invete pe alte echipamente complexe ( nu se potrivesc cei care au lucrat pe sisteme automatizate PLC sau asemanator) Se lucreaza 3 schimburi si se ofera masă la cantină, tichete de masă, prime. Asiguram TRANSPORT din Slimnic, Șura Mare, Viile Sibiului, Rășinari și Sibiu.

 • Salveaza cautarea