Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam tamplar

  Angajam tamplar calificat sau necalificat peroana cu experienta intr un atelier de mobila la comanda din pal si mdf . Oferim salariu atractiv si conditii de munca bune. Relatii la telefon .

 • Lucrător depozit/Manipulant marfă

  Angajăm Lucrător Depozit în Chitila cu transport asigurat din Ploiești (zona Sud) Program de lucru în 2 ture, Luni-Duminică 06: zile libere/săptămână, pauză de masă de 30 minute Salariul ajunge la 3000-3300 Ron/ lună; Activitataea presupune recepția mărfii, sortarea, scanarea și gestionarea produselor Contact și detalii:

 • Angajez mecanic si ajutor camioane

  Angajez Mecanic camioane si remorci Salariu discutabil

 • 15

  Operatori in Producție

  Recrutam Operatori in Producție! Cerințe: - experiența de lucru într-o fabrica de producție; - cunoștințe minime de mecanica; - cunostinte măsurarea greutății, lungime și grosime; - adaptabilitate la munca în echipa; - stare optima de sănătate; - disponibil pentru munca in schimburi; Se ofera: - salariu 4275 lei brut; - tichete de masa; - orele suplimentare platite 200%; - al 13 lea salariu echivalentul unui salariu net; - bonusuri de Paste, Craciun și ziua copilului(minor); - contract de munca pentru perioada neterminata; - echipament de lucru; - transport gratuit asigurat în Arad; - posibilități de promovare în cadrul companiei în funcție de performanta fiecărei persoane; Persoanele interesate pot suna sau aplica.

 • 7

  Mecanici Electricieni

  CSGAUTO.RO Angajaza mecanici auto cu experienta si electricieni auto si ucenici auto. salariu 2500 + comision din lucrarile suplimentare si carte de munca+ bonuri de masa 0722237040 Bucuresti sector 3 zona VITAN

 • 1

  Angajam automatist intretinere utilaje

  Societate comerciala din Odobesti, Vrancea, producator de vinuri, angajam automatist intretinere utilaje imbuteliere. Relatii telefon

 • 2

  Angajam operatori linie imbuteliere

  Societate comerciala din Odobesti, Vrancea, producator de vinuri, angajeaza operatori linie imbuteliere. Relatii la tel.

 • 2

  Angajam personal necalificat

  Angajam fete /femei pentru postul de ambalator manual in fabrica de pahare din carton situata in Judetul İlfov Oras Voluntari Program :L-V Salariu :2500 Net Nu oferim transport!!!

 • Angajam mecanic intretinere utilaje

  Societate comerciala din Odobesti, Vrancea, producator de vinuri, angajeaza mecanic intretinere utilaje. Relatii la tel.

 • 2

  electromecanic tipografie Iasi

  SC Tipoart Idea Studio SRL, tipografie specializata in tiparul ziarelor, cu sediul in Iasi, angajeaza electomecanic intretinere. Cerinte: Liceu profil electric/mecanic/electromecanic sau calificare de electrician/mecanic/electromecanic Disponibilitate pentru a participa la interventii in caz de avarii, in afara orelor de program(noaptea); Flexibilitate in gestionarea responsabilitatilor zilnice; Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa. Experienta in lucru cu echipamente si automatizari de tip industrial; Domiciliul in Iasi Experienta de minim 5 ani intr-o pozitie similară Responsabilitati: Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor electrice/mecanice din zona de lucru; Intervine in caz de avarii electrice/mecanice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; Semnaleaza orice avarie sau situatie care poate conduce la o avarie; Efectueaza mentenanta electrica/mecanica a echipamentelor conform programului de mentenanta si/sau ordinelor de lucru; Asigura operarea echipamentelor, in caz de nevoie. Beneficii: -Pachet salarial atractiv; -Tichete de masa -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Program de 8h/zi Va rugam trimiteti CV-ul pe urmatorul email: Relatii la tel.

 • Fabrica de canserole

  Companie Norvegiana angajează personal necalificat, bărbați și femei, pentru o perioada nedeterminată, la o fabrica de caserole. - cazare oferita de angajator în condiții foarte bune; -se lucrează cu contract de munca semnat direct cu angajatorul Norvegian; -nu este obligatoriu limba străină, dar constituie un avantaj; - salarizarea se face săptămânal; - 18 euro / ora + posibilitatea de ore suplimentare dacă se dorește . Dacă vrei sa faci parte din echipa noastră, așteptăm mesaj!

 • 5

  Tehnician-Sisteme securitate-interfoane

  Firma Electroexpert Instal Services , specializata in montajul si reparatia sistemelor de control acces angajeaza tehnician sisteme securitate - Interfoane Postul presupune munca de teren doar in Bucuresti, alaturi de o echipa tanara si motivata Experienta in domeniu este necesara Responsabilitati Cablare , montare si conexiuni necesare echipamentelor de interfonie sau videointerfonie Verificarea si mentenanta sistemelor de interfoane Montarea de yale electromagnetice Montarea amortizoarelor hidraulice pentru usi Cerinte Experienta in domeniu sistemelor de interfoane Experienta minima in lacatuserie Seriozitate Dornic de afirmare Permis categoria B constituie un avantaj Beneficii oferite Salariu atractiv care va creste constant in functie de realizari si cunostinte Bonuri de masa Bonusuri lucrari Telefon serviciu

 • 12

  Angajam barbati si femei, cu sau fara experienta

  Angajam personal, atat barbati cati si femei pentru: * Controlul Calității * Finisat * Lipit manual piele * Cusut manual * Producție - Spațiu de lucru curat si modern - Pachet salarial atractiv - Bonus de sarbatori/vacante/evenimente,etc - Analize gratuite la angajare - Un singur schimb, 8 ore / zi - Scolarizarea personalului se face la locul de munca Pentru mai multe informatii: 0 3 5 9 4 1 1 1 7 7 sau 0 2 5 9 4 1 6 6 4 0

 • 12

  Valtryp angajeaza muncitori necalificati la asamblarea, montarea pieselor

  Descriere SC angajeaza muncitori necalificati la asamblarea, montarea pieselor, cod COR 932906 (barbati si femei) Oferim: seriozitate stabilitate salarizare atractiva! mediu de lucru placut si curat - cunostiinte minime de limba engleza informatii pe e-mail sau la telefon sau la telefon 0 2 5 9 4 1 6 6 4 0 sau 0 3 5 9 4 1 1 1 7 7

 • 11

  MANİPULANT STİVUİTORİST 3000 net

  Suntem depozit de mase plastice. program LUNİ - VİNER: 08:00-17:00 DUMİNİCA: 08:30-13:30 SAMBATA : LİBER Zona piata obor ,adresa :Prof.Dr.Aurel Ardelean nr.24 langa (Lidl Supermarket) Varsta : 28-50

 • 5

  Angajam operator dispecer

  Firma de curierat in Timisoara, angajeaza operator dispecer. Cerinte: - studii medii - persoana organizata - capacitate de a lucra eficient - rezistenta la stres constituie avantaj - domiciliul in Timisoara sau imprejurimi. Oferim: - Salariu motivant; - Tichete de masa; - Transport asigurat de companie ( in limita unui numar de km ) Persoanele interesate de job, pot trimite CV-urile pe adresa de email: Alte informatii la tel.: in intervalul orar 9-15 de Luni pana Vineri.

 • Angajam tamplar

  Angajam tamplar calificat sau nu cu experienta in domeniul mobilei la comanda slariu atractiv...

 • Salveaza cautarea