Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 7

  Compania Hesper S.A. este prezenta inca din anul 1877 fiind principalul producator din Romania de aparatura, echipamente si instalatii hidraulice, avand o bogata experienta ca furnizor pe piata, interna si internationala. Produsele noastre sunt adaptate continuu cerintelor clientlor si competitiei pietei de hidraulica. Produsele noastre se regasesc ca piese componente pe masini Agricole si forestiere, utilaje mobile, sisteme elevatoare, masini-unelte, in industria metalurgica si siderurgica, in industria constructiilor de masini, sisteme eoliene, centrale nuclearo-electrice. Daca esti inginer mecanic/tehnolog (experienta in activitatea de productie minim 5 ani), inginer tehnolog, inginer chimist (cunostiinte in legislatia mediului), sef atelier prelucrari mecanice, inginer tehnico-comercial (minim 3 ani experienta), maistru, sef paza ( experienta in coordonarea echipei), rectificator, strungar, operator CNC, operator electroeroziune cu electrod masiv/pe masina de taiat cu firelectrician, sculer matriter, strungar, termist tratamentist, turnator ( experieta pe masina de turnat sub presiune),mecanic masini utilaj, controlor CTC, muncitor necalificat si liftier, motostivuitorist, femeie de serviciu. ne-am bucura sa te alaturi echipei depunand un CV la adresa de mail sau informatii la tel 0758048316 Locatie: Strada Constantin Istrati, nr.1, sector 4, Bucuresti.

 • 4

  Compania Hesper S.A. este prezenta inca din anul 1877 fiind principalul producator din Romania de aparatura, echipamente si instalatii hidraulice, avand o bogata experienta ca furnizor pe piata, interna si internationala. Produsele noastre sunt adaptate continuu cerintelor clientlor si competitiei pietei de hidraulica. Produsele noastre se regasesc ca piese componente pe masini Agricole si forestiere, utilaje mobile, sisteme elevatoare, masini-unelte, in industria metalurgica si siderurgica, in industria constructiilor de masini, sisteme eoliene, centrale nuclearo-electrice. Daca esti inginer mecanic/tehnolog (experienta in activitatea de productie minim 5 ani), inginer tehnolog, inginer chimist (cunostiinte in legislatia mediului), sef atelier prelucrari mecanice, inginer tehnico-comercial (minim 3 ani experienta), maistru, sef paza ( experienta in coordonarea echipei), rectificator, strungar, operator CNC, operator electroeroziune cu electrod masiv/pe masina de taiat cu firelectrician, sculer matriter, strungar, termist tratamentist, turnator ( experieta pe masina de turnat sub presiune),mecanic masini utilaj, controlor CTC, muncitor necalificat, liftier si femeie de serviciu ne-am bucura sa te alaturi echipei depunand un CV la adresa de mail sau informatii la tel 0758048316 Locatie: Strada Constantin Istrati, nr.1, sector 4, Bucuresti.

 • 2

  Companie multinationala din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Electromecanic Intretinere Masini si Utilaje. Profilul candidatului: - calificare în domeniul electric; - minim 1 an experienţă în diagnosticare, întreţinere si reparatii maşini şi utilaje; - disponibilitatea de a lucra in schimburi Descrierea jobului Responsabilitati: - verificarea, diagnosticarea, repararea, executarea sau modificarea precum și întreținerea mașinilor; - efectuarea reviziilor periodice conform planurilor de întreținere; - remediază şi înregistrează defecţiunile în programul de evidenţă a defectelor; - propune şi implementează soluţii de îmbunătăţire în vederea reducerii numărului de defecţiuni şi a timpului de staţionare; - instalare și punere în stare de funcționare a mașinilor și utilajelor electrice și hidraulice; - efectuează reparațiile solicitate cât mai eficient, fără a bloca procesul de producție; - răspunde prompt solicitărilor venite din partea șefului direct; - participă activ la îmbunatațirea performanțelor echipei din care face parte; - întocmește necesarul de piese de schimb, în vederea realizării reviziilor periodice, pe baza cărţii tehnice Oferim: - salariu atractiv - tichete de masa - bonus de performanta - transport asigurat gratuit Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0731121041.

 • 3

  Firma specializata in domeniul acoperirilor metalice cu sediul in Bucuresti angajeaza: galvanizatori, slefuitori si muncitori necalificati. Pachete salariale atractive+bonusuri in functie de realizari si aptitudini Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la: 0722.274.235. Va asteptam!

 • 1

  Firma specializata in domeniul acoperirilor metalice angajeaza: slefuitori cu experienta, galvanizatori cu experienta, muncitori necalificati. Conditii salariale avantajoase+bonusuri in functie de aptitudini si calificari. Pentru mai multe relatii contactati-ne la telefon:0722274235.

 • 3

  Societate comercială cu sediul în București angajăm tehnicieni pentru deplasări în țară în vederea prestarii serviciilor de întreținere bazine carburant si reparatii pompe carburant. Se oferă contract de munca si masina de serviciu.

 • S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza stivuitoristi Beneficii: - Salariul atractiv - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie - Bonusuri - Tichete de masa - Servicii sportive; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe Responsabilitati - Incarca/descarca marfa cu ajutorul stivuitorului; - Depoziteaza produsele din carne pe rafturi; - Pregateste si livreaza comenzile zilnice de produse din carne proaspata catre clienti; Cerinte: - Studii medii - Cunostinte de legislatie a gestiunii stocurilor - Nivel ridicat de atentie - Spirit de echipa - Program de lucru in 3 schimburi flexibil Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL 0738 823 074. *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • Randstad Romania recruteaza stivuitorist pentru companie de logistica din Craiova. Conditii: -studii minim 10 clase -autorizatie ISCIR -experienta minim 1 an pe stivuitoare cu lame laterale si lame frontale (avantaj) -disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi -se accepta si persoane care nu au experienta, dar sunt dispuse sa urmeze cursurile interne de Stivuitorist Se ofera: contract: 3 luni + prelungire -program de lucru: 3 schimburi + posibilitatea de ore suplimentare -pachet salarial: salariu baza fix, spor ore suplimentare 175%, bonusuri, tichete de masa. Pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0722.273.925 sau puteti trimite cv-ul la adresa:

 • 1

  Angajez frigotehnist Permis conducere Domiciliul timisoara 0733928582

 • Cerinte: • Persoana serioasa, dinamica si dornica de munca • Rezistenta la efort fizic • Experienta in depozit Atributii: • Incarcarea si descarcarea marfurilor • Consolidarea marfurilor • Asezarea marfurilor pe locatii si categorii • Sortarea marfurilor Oferta: • Salariu 1900 lei net (in mana) • Tichete de masa 300 lei ( 15 lei tichet/zi) Program de lucru de Luni-Vineri: 13:00-22:00 sau 02:00-11:00 Punct de lucru: Tunari Pentru detalii: 0755 111 307 - Alexandru Email:

 • 1

  Service mecanica auto multimarca. Arad, Str. Prof. Dr. ILARION FELEA, Nr.71A

 • 2

  Clarismart Consulting cauta in vederea angajarii pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Electrician utilaje. Cerinte: - studii medii sau superioare in domeniul tehnic (electromecanic, electrician auto, etc); - cunostinte temeinice de electricitate - permis de conducere categ B - spirit practic, dinamism, indemanare. Responsabilitati: - repara sistemul electric al utilajelor; - colaboreaza cu diagnosticianul auto in vederea depistarii defectiunilor si a cauzelor acestora; - echipeaza masinile cu anumite optionale; - desfasoara activitatea in conformitate cu standardele impuse si respectand termenele stabilite pentru lucrari. Beneficii: - salariu fix, coreclat cu experienta profesionala - premii si bonusuri suplimentare. Persoanel interesate sunt rugate sa transmita un CV atasat sau sa apeleze nr de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • Urgent angajam lacatus mecanic cu experienta in tabla si tubulatura. Oferim: contract de munca pe durata nedeterminata, salariu intre 2500 - 3000 lei, tichete de masa in valoare de 20 lei/zi, decontarea transportului pentru persoanele din afara localitatii Constanta. Relatii la tel.0787.256.872, luni-vineri: 09,00 - 16,00; CV la

 • 1

  Cerinte: • Studii medii (Liceu / Sc. Profesionala) • Capacitatea de a se adapta rapid la concepte tehnice noi • Capacitate de lucru in echipa • Orientare spre rezultate • Adaptare la situatie • Flexibilitate • Disponibilitate pentru munca suplimentara • Reprezinta avantaj: Experienta in domeniu mecanica de utilaje industriale Cunostinte in domeniul pneumatica, hidraulica Responsabilitati : • Efectueaza probele de functionare, se asigura de functionarea instalatiilor si a echipamentelor mecanice, diagnosticarea functionarii acestora, efectuarea masuratorilor mecanice de precizie si intocmirea rapoartelor de intretinere – reparatii, precum si remedierea defectiunilor aparute. • Se asigurara in permanenta de repararea si intretinerea instalatiilor si utilajelor din punct de vedere mecanic • Este responsabil de inlocuirea motoarelor defecte si / sau pieselor uzate respectand documentatia tehnica • Participa la lucrarile de mentenanta planficata in timpul opririlor programate Ce oferim? • Pachet salarial competitiv • Ore suplimentare platite • Transport asigurat pentru localitatile limitrofe Reghinului • Spor pentru orele lucrate pe timp de noapte • Spor pentru program de lucru in flux continuu • Tichete de masa cu valoare nominala de 20 RON • Tichete cadou pentru diferite ocazii • Asigurare de viata si de accidente • Ajutoare sociale (deces, nasterea copilului) • Zile de concediu in plus, conform vechimii in munca • Cursuri de calificare si instruire la locul de munca • Posibilitate dezvoltarii unei cariere profesionale intr-o companie multinationala

 • 1

  Angajăm inspector ITP . Adresa: Oradea, Str. Calea Borșului, nr. 38 I, Jud. Bihor. Mai multe detalii la nr. de tel. 0753417593.

 • 1

  Firma subcontractoare cu activitati pe platforma Santierului naval Vard Tulcea, cauta lacatusi, sudori CO2 si muncitori necalificati pentru lucrari montaj corp. Cerinte: Lacatusi: - cunoasterea planului - experienta in domeniu - abilitati de taiat cu autogen, sanfrenat. Sudori: - experienta la sudarea CO2 Polizatori: - experienta in santier naval Se ofera salarii cuprinse intre 25-35 de lei/h pentru lacatusi, in functie de experienta si abilitati (se susține o testare inainte de a se stabili salariul), 30-35 lei/h pentru sudori si 18-20 lei pentru muncitori necalificați. Se asigura cazare pentru cei din alte localitati, masa asigurata. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 0751484425 intre orele 8-17.

 • 1

  S.C. BAILONG IMPORT - EXPORT SRL din Afumati, Judetul Ilfov angajeaza pe postul de : - Lacatus mecanic - Sudor - Vopsitor - Muncitori necalificatiInformatii suplimentare la nr. de telefon

 • 5

  Cautam sa recrutam operatori mase plastice pentru una dintre cele mai importante fabrici din Timisoara. Beneficii: -salariu incadrare 2700 lei brut; -prima prezenta: 200 lei brut; -prima recomandare 720 lei brut, la 3 luni in companie primit de catre persoana recomandata, daca ambii sunt activi la data platii; -ore suplimentare 100 %; -ore noapte 30%; -spor weekend 1%; Asiguram transport in Timisoara, si in judet pe urmatoarele rute: Ruta Nitchidorf- Timisoara: Mosnita Noua - Icloda - Sacosu turcesc - Otvesti - Berini - Tormac -Cadar - Duboz - Nitchidorf - Vucova; Ruta Tormac-Timisoar: Mosnita - Cheveresu Mare - Vucova - Nitchidorf - Duboz - Cadar - Tormac; Ruta Buzias - Timisoara: Mosnita - Albina - Cheveres - Bacova - Sarvova - Buzias; Ruta Iohanisfeld-Timisoara: Ionel - Otelec - Pustinis - Uivar - Rauti - Cenei - Bobda - Sanmihai German - Sanmihai Roman: Utvin - Turist - Baricada - Vama; Ruta Toager-Timisoara: Toager - Giera - Dolat - Livezile - Osfenita - Banloc - Deta - Voiteg - Jebel; Ruta Secas -Timisoara: Secas - Paniova - Ghizela - Topolovatu Mare - Recas;

 • 1

  Compania APT Resources & Services angajează Manipulanti Marfa pe schimb de noapte pentru o companie din Sibiu. Beneficii: -Salariu 1700 net; -Bonus de prezenta -Tichete de masă de 15 lei/zi; -Ore suplimentare platite dublu -Transport asigurat pe ruta Brezoi-Sibiu; Medias-Sibiu; Agnita-Sibiu Cerințe: -Studii medii; -Persoana dinamica -Dispus la program de noapte (21:00 - 4:00). Pentru detalii și informații, vă rog să ne contactați la numarul 0790 670 472 – Adrian

 • Manipulant pentru punctele de lucru din Caransebeș Candidatul ideal: - rezistență la efort fizic; - disponibilitate pentru program de muncă prelungit; - putere de concentrare, capacitate de a lucra în condiții de stres; - amabilitate şi capacitate bună de relaţionare; - iniţiativă; - persoana organizată, atentă la detalii; - disponibilitate pentru munca în echipă. Descrierea jobului: - încarcă mărfurile în mijloacele de transport pentru a fi livrate clienților; - descarcă și aranjează în depozit marfa primită de la furnizori; - transportă la mașinile clienților mărfurile vândute din magazin; - păstrează ordinea și curățenia în depozit; - ajută lucrătorul comercial în activitatea de organizare a magazinului.

 • Salveaza cautarea