Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Angajam personal calificat cat si necalificat

  SC OXYCAROS AUTO SRL CU PUNCTUL DE LUCRU IN BUCURESTI SCT 4 ANGAJEAZA PERSONAL CALIFICAT CAT SI NECALIFICAT IN DOMENIUL CAROSARI AUTOUTILITARE PROGRAM DE 8 ORE DE LUNI PANA VINERI SALARIUL ATRACTIV CARTE DE MUNCA (SALARIUL SE NEGOCIAZA LA INTERVIU IN FUNCTIE DE CUNOSTINTELE FIECAREI PERSOANE )

 • 5

  Personal productie

  Cerințe: -8 clase -disponibilitate de a lucra in 3 schimburi(8 ore) -cazier curat Condiții: -contract de munca -evaluare dupa 3 luni cu posibilitatea ajustarii salariului -scolarizare specifica postului -tichete cadou Craciun/Paste -transport gratuit pe rutele implementate -posibilitate de promovare in cadrul companiei. Responsabilități: -lucrator fabrica productie -Fabrica se afla in Roman

 • 1

  Operator Trumpf masina de taiat cu laser CO2 4kw

  Angajam operator pentru masina de taiat cu laser Trumpf cu CO2 de 4Kw. Salariu in functie de experienta si aptitudini.

 • Operatori producție mobilier la comanda

  Firmă de producție mobilier la comanda angajează în punctul de lucru din Târgu Jiu, muncitori calificați și necalificați, pentru producția de mobilier din PAL și MDF. Experiența în domeniu constituie un avantaj. Se oferă salariu atractiv și bonusuri lunare in funcție de performanțe. Program : Luni - vineri : 08.00-17.00 Cerințe: +++Seriozitate +++Punctualitate

 • 2

  Angajam tamplar fabrica mobila cu sau fara experienta

  Angajam personal fabrica de mobila cu sau fara experienta. Calificarea se face la locul de munca. Mai multe detalii la tel.

 • Angajam Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor - COD COR 932906, limba engleza!

  SC My Beauty SRL cu sediul in Loc. Bistrita, jud. BISTRITA-NASAUD este in cautarea unei persoane vorbitoare de limba engleza - nivel avansat, cu vechime/experienta intre 3-5 ani si studii generale/medii, in vederea angajarii pe pozitia de Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor - COD COR 932906 - 1 pozitie libera! Pentru informatii suplimentare si programarea interviurilor ne puteti contacta telefonic in perioada , in intervalul orar 09:00 15:00 la nr. de tel. .

 • 4

  Lucratoare masina lipit

  Angajam operator masina lipit in Voluntari langa RAR. Program L-V : 08-16.

 • 1

  Angajam Operator Fabrica Textile - locatie Jilava - Ilfov

  Descriere Cautam un bun coleg, harnic, cu spirit de echipa, vesel si punctual Responsabilitati: Executa diferite operatiuni specificie precum: debitare, lipire, ansamblare componenete precum si ambalare deiferitelor produselor finite precum saltele, toppere si perne. Descarca si manipuleaza materii prime, manual pe distante scurte Manipuleaza ,manual produse finite pe distante scurte Se prezinta la program de lucru 8 ore pe zi, de luni-vineri Oferim: -salariu net atractiv - negociabil functie de norma -suplimentar tichete de masa 30 lei/zi -bonus suplimentar pentru realizari deosebite -prime sarbatori -contract de munca pe perioada nelimitata -atmosfera de lucru placuta -cafea buna si ceai fierbinte din partea casei Descrierea companiei Ortopedicus este din 2018 marca inregistrata OSIM pentru textile de casa. Este companie romaneasca, cu cifra de afaceri estimata la 1,5 mil eur in 2022 care produce si comercializeaza online textile de casa precum saltele, toppere, pilote si perne dar si produse tapitate precum paturi si canapele. Este prezent pe pietele online din Ungaria si Bulgaria, precum si pe toate platformele marketplace din Romania.

 • Mecanic AUTO

  MECANIC AUTO NERADO AUTO SERVICE BACAU • Efectuarea lucrarilor de diagnoza / constatare, intretinere si reparatie la autoturismele repartizate • Respectarea nomenclatorului de lucru si tehnologiei specifice de reparatii • Asumarea raspunderii privind lucrarile efectuate • Responsabilitati privind calitatea muncii in departamentul de reparatii auto service mecanica • Buna relationare cu responsabilii din atelier, coordonarea echipei • Putere de convingere si capacitate de a oferi argumente concludente • Capacitate de cooperare - orientat catre obtinerea succesului • Detine cunostiinte despre tehnologia actuala din domeniul auto • Putere de munca si automotivare • Respectarea regulamentului intern si a procedurilor societatii • Participarea la cursurile de perfectionare CERINTE • Licentiat al unei facultati/scoli profesionale cu profil tehnic (preferabil Autovehicule Rutiere/Transport/Inginerie mecanica) ( *Recomandat) • Experienta minim 2 ani in domeniul auto, servicii si reparatii auto • Bune cunostinte de utilizare PC pentru a realiza o diagnoza auto ( *Recomandat) • Persoana serioasa, responsabila, amabila, ambitioasa • Abilitati de comunicare si lucru in echipa • Permis conducere categoria B OFERTA (BONUSURI, BENEFICII) • Salariu atractiv si oportunitatea de dezvoltare a carierei intr-un mediu de lucru dinamic si competitiv • Bonusuri atractive • Instruire specifica intr-un cadru profesional modern www.nerado.ro

 • Angajez Gestionar - divizia tigari

  Angajam Gestionar - divizia tigari Cerinte: Opereaza in stoc miscarile si pastreaza documentele justificative legate de stocuri; Atentie la detalii, bune abilitati organizatorice; Cunostinte de operare PC la nivel mediu. Responsabilitati: Gestioneaza si aranjeaza produsele din depozit; Efectueaza receptia fizica a marfii la intrarea in depozit; Efectueaza transferurile de marfa catre punctele de lucru ale companiei; Verifica documentele fiscale ce insotesc marfa si le transmite clientului. Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Salariul este in valoare de 2000 RON + bonuri de masa (20 lei / zi) relatii la telefon:

 • Angajam lacatusi si sudori

  Angajez full time lacatusi si sudori. Zona Faur. Salariu NET 2400 lei Locatie job: Locatie fixa Domeniu activitate: Productie, logistica Tip colaborare: Perioada nedeterminata Tel :

 • 1

  Angajez tâmplar Ploiesti

  Angajez tâmplar/ajutor tâmplar cu sau fără experiența in Pal melaminat in Ploiesti. Relații la telefon

 • 4

  Lacatus montator/slefuitor

  OMCO Romania, companie multinationala cu capital belgian, lider european in productia de matrite pentru industria sticlei angajeaza Lacatus slefuitor/montator. Responsabilitatile postului sunt de realizare a operatiilor manuale de slefuire, gaurire, montare. Conditii: - studii domeniu tehnic - reprezinta un avantaj - seriozitate, responsabilitate, spirit de observatie - disponibilitate de lucru in 2 ture. Oferim un loc de munca stabil si un pachet salarial motivant: - tichete de masă, - tichete cadou, - sporuri pentru orele suplimentare si de noapte, - abonament transport, - asigurare medicala privata, - conditii bune de lucru, - sansa de a lucra intr-o companie cu posibilitati de dezvoltare profesionala pe termen lung. Persoanele interesate pot trimite CV-ul pe adresa de email sau aduce la sediu pe Calea Chisinaului nr.43A, cladirea Tehnoton poarta 2.

 • 2

  Strungari CNC - cu experienta

  OMCO Romania, companie multinationala cu capital belgian, lider european in productia de matrite pentru industria sticlei angajeaza Operatori CNC cu experienta in lucrul pe utilaje CNC de strunjire. Candidatul Ideal - Absolvent de liceu tehnic sau scoala profesionala - Calificare/ experienta de prelucrator prin aschiere sau operator masini unelte cu comanda numerica Competentele postului: - Cunostinte de desen tehnic - Cunostinte in executarea operatiilor de strunjire/frezare pe masini CNC - Cunostinte de utilizare a aparatelor de masura si control - Disponibilitatea de a lucra in trei ture - Seriozitate si dorinta de invatare continua. Responsabilitati: - Opereaza masina(le) conform instructiunilor de lucru si normelor de securitate; - Efectueaza set-up-ul masinii(lor) cu comanda numerica (CNC); - Efectueaza masuratorile cerute pentru a asigura calitatea productiei. Oferim un loc de munca stabil si un pachet salarial motivant care include: - tichete de masă, - tichete cadou, - sporuri pentru orele suplimentare si de noapte, - decontare transport, - asigurare medicala privata, - conditii bune de lucru, - sansa de a lucra intr-o companie cu posibilitati de dezvoltare profesionala pe termen lung. Persoanele interesate pot trimite CV-ul prin mesal sau pe adresa de email sau aduce la sediu pe Calea Chisinaului nr.43A, cladirea Tehnoton poarta 2. Pentru mai multe detalii sunati la tel.

 • 2

  Clientul nostru din kassel-germania angajeaza :sudor mig-mag ,sudor tig[wig],lacatus constructii mec

  -SALAR 16-18 EURO/ORA BRUT FUNCTIE DE EXPERIEMTA , -DIURNA 29EURO/ZI -12,5-13 SALARII 30 ZILE CONCEDIU, -6 LUNI SE PLATESTE CHIRIA, -PENSIE SUPLIMENTARA DE FIRMA, -CONTRACT CU FIRMA GERMANA INFORMATIILA TELEFON:

 • 1

  Angajăm Operator mase plastice, la punctul de lucru din Brașov, str. Carpaților.

  Producător ambalaje PET Se opereaza pe masini semiautomate. Calificarea nu este necesară. Activitati conexe: ambalare, intretinere echipamente Tel:

 • 10

  Operatori CNC - angajare in Belgia

  La All EU Recruitment căutăm Operatori CNC pentru angajare la o companie cu peste 50 ani de activitate în Belgia, important furnizor pentru industria de automotive și cu peste 550 de salariați. Se lucrează pe freză, strung, mașină de găurit, mașina de rectificat, în funcție de experiență și de departamentul în care veți fi alocat. Se lucrează în schimburi (dimineață - după-amiază sau tură de noapte) și aveți posibilitatea de a alege. Pentru tura de noapte veți fi remunerat suplimentar. Cerinţe: - Experiență în domeniu - Cunoștințe necesare pentru efectuarea de modificări în program - Cunoștințe bune de LIMBA #ENGLEZĂ - Noțiuni desen tehnic - Disponibilitate pentru lucru în schimburi Se oferă: - Contract de muncă înregistrat în Belgia - Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) -Transport intern - Plata salariului la săptămână -Tichete de masă - Asigurare de sănătate - Bonus la final de an - Concediu de odihnă - Alocație pentru copii în Belgia NU PERCEPEM COMISION! Hai și tu în rândul celor care aleg să evolueze! Cu prietenie și respect, Echipa All EU Recruitment

 • Operator Indoire

  Angajam Operatori Indoire pentru unul dintre clientii nostri, companie producatoare de instrumente de precizie ridicata folosite in laboratoarele de analiza si cercetare, precum si accesorii pentru aparatura medicala. Locatie: Giarmata Program de lucru: 1 schimb Ce vei face? - Vei urma planul zilnic de productie; - Vei realiza repere de tabla pe masini de indoire, tinand cont de instructiunile de lucru specifice; - Vei pregati materialele in conformitate cu instructiunile de lucru si comanda de productie; - Vei verifica reperul dimensional dupa indoire, utilizand instrumente de masura si control dedicate (subler, raportor); - Vei intretine sculele si echipamentele folosite in procesul de productie; - Vei fi responsabil de efectuarea Intretinerii Autonome conform cu intructiunea de lucru. Ce dorim sa gasim: - Studii medii sau superioare tehnice; - Experienta de minim 1 an pe utilaje CNC Abkant; - Spirit de echipă; - Atenție la detalii. Ce oferim: - Salariu competitiv; - Bonus lunar de performanta de până la 500 de lei brut; - Tichete de masă în valoare de 30 lei; - Tichete cadou de Paște și de Crăciun ; - Al 13-lea salariu; - Bonus anual acordat în funcție de performanțele companiei; - Bonus de recomandare a unui coleg între 2500 și 3500 de lei brut; - Ore suplimentare plătite dublu; - Servicii medicale pentru tine și familia ta; - Transport asigurat din Timișoara, Dumbravița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Chișoda, Moșnita, Bucovaț, Șag, Săcalaz, Arad; - Posibilități de dezvoltare profesională: cursuri și specializări. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: <span><a class="showNumber" data-tel="0732">07 arata numarul</a></span> 890 627 <span><a class="showNumber" data-tel="0735">07 arata numarul</a></span> 317 421

 • Salveaza cautarea