Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Timis Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma ROFIX COLOR DESIGN SRL , avand obiectul de activitate vanzarea de materiale constructii: tencuieli decorative, izolatii(vata,polistiren), vopsele interior/exterior ,rigips,gleturi, angajeaza pigmentator. Program: L-V: 08.00 - 17.00 si doua sambete cate 4 ore pe luna. CV urile se pot depune la sediul firmei din Strada Bujorilor ,nr 70 sau pe WatsApp .

 • 1

  Angajez mecanic pentru utilaje de stantat Loc munca la ieșirea din Dumbrăvița spre Giarmata Salar 4000 brut

 • 2

  Angajam operator la mașini stantat carton Salar 3200lei brut

 • 3

  Recrutam Operatori productie in Giarmata pentru TE Connectivity, lider mondial în producția de conectori si senzori Responsabilitati: Produce componente si asambleaza parti; Verifica materialele achizitionate si raporteaza eventualele probleme; Aproba si raporteaza calitatea produselor; Sorteaza si depoziteaza materiale reciclabile; Regleaza si intretine utilajele in timpul folosirii lor pentru a mentine o buna productie; Cerinte: Dexteritate, atentie si precizie ; Experienta anterioara in procese manuale de mare finete si precizie; Abilitati de utilizare microscop; Beneficii: Salariu de încadrare 3500 lei brut; Bonus lunar de performanță de 8% din salariul lunar; Tichete de masă; Pentru mai multe detalii ne poți contacta la sau trimite-ne CV-ul la adresa: steluta.bacris

 • 16

  HPA recruteaza stivuitorist, pentru o fabrica germana din Timisoara din industria de automotive. Program in: 3 schimburi Cerinte: - Stabilitate la locurile de munca anterioare; - Minim studii generale; - Cunostinte in SAP - este un avantaj; - Disponibilitate in a lucra in 3 schimburi. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat direct cu firma; - Salariu brut de incadrare 4.157 lei = 2.432 lei net; - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Transport inclus sau decontat in valoare de 140 lei net; - Al 13-lea salariu; - Asigurare de viata. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero - sapte - doi - doi - trei - doi - cinci - doi - trei - unu - Oana Prisecaru.

 • 1

  Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor mecanice din zona de lucru alocata; Intervine in caz de avarii mecanice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; Semnaleaza orice avarie sau situatie care poate conduce la o avarie; Efectueaza mentenanta mecanica a echipamentelor conform programului de mentenanta si/sau ordinelor de lucru; Intretine buna functionare a instalatiilor prin lucrari de mentenanta preventiva. Cerinte -experienta in activitatea de tehnician mecanic, in fabrica, pe linii de productie - calificare in meseria de mecanic intretinere - cunostinte de specialitate in domeniu - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Beneficii Oferite - salariu atractiv, corelat cu experienta profesionala; - tichete de masa; - Al 13 salariu; - transport asigurat. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr de telefon .

 • 4

  Cerinte: - Studii medii tehnice absolvite: Liceu sau scoala profesionala - Experienta pe o pozitie similara reprezinta un avantaj - Cunostinte desen tehnic si reglare masini - Cunostinte pachet MS Office si programare CNC - Responsabilitate si seriozitate - Disponibilitate de a lucra in 4 schimburi - Persoana comunicativa si atenta la detalii Responsabilitati: - Reglajul masinilor pentru rularea diferitelor tevi - Avizare de proces - Interventii la masini pentru ajustarea parametrilor - Coordonarea operatorilor - Participarea activa la imbunatatirea procesului. Se ofera: - Pachet salarial atractiv - Tichete de masa: 20 de lei/zi lucrata - spor ture noapte: 25%; - spor ture weekend: 40% - bonus lunar intre 500 - 700 de lei brut - prima de performanta acordata lunar - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - Posibilitate de dezvoltare profesionala - Posibilitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica - Transport gratuit din TIMIȘOARA si localitati. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter).

 • 9

  Se ofera: - Salariu brut 4180 (in functie de experienta); - tichete de masa de 20 ron/zi lucrata; - al 13- lea salariu; - transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: Igris-Sanpetru Mare-Periam-Varias-Gelu-Barateaz-Calacea-Sanandrei-Hodoni-Satchinez-Carani-Manastur-Vinga-Ortisoara-Cornesti-Covaci-Toager-Giera-Livezile-Banloc-Deta-Voiteg-Jebel-Sag-Comlosu Mare-Comlosu-Mic-Jimbolia-Carpinis-Iecea-Biled-Becicherecu Mic-Dudestii Noi. - spor de noapte 25% - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

 • Angajam operatori pentru o fabrica germana care realizeaza componente electronice si din mase plastice. Program de lucru: 3 schimburi, L-V Se ofera: salariu de inceput: 2850 Ron brut bonus lunar productivitate: pana in 650 ron brut tichete de masa de 16 lei/zi contract pe perioada nedeterminata, dupa 3 luni de la angajare transport asigurat din Timisoara si Ghiroda Pentru detalii si angajari, va rog sa sunati la nr afisat

 • 2

  Angajam operatori strung si freza CNC, zona Calea Aradului - Timisoara. Tel:

 • 11

  Oferim: - Salariu minim de incadrare ce porneste de la 3100 RON brut in functie de complexitatea postului, experienta si cunostinte si poate creste rapid prin invatare si implicare; - Beneficii extra salariale: -> bonus de performanta ce poate ajunge pana la 1200 Ron /lunar, -> spor noapte, spor weekend, spor ore suplimentare, tichete de masa; -> prima de Craciun, prima de Pasti, -> spor de vechime, prima de recomandare, prima vacanta, bonus de caldura; - Asigurare medicala privata; - Transport gratuit; - Transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - Un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova, Cerinte: Disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Capacitate de lucru in picioare; Cunostinte tehnice minime; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; Orientare spre cresterea si dezvoltarea profesionala. Resposabilitatile postului: Raspunde de exploatarea corecta a utilajului si a accesoriilor acestuia. Colaboreaza cu ceilalti operatori in vederea exploatarii optime si folosirea la capacitate a utilajului pe care este repartizat, de realizarea indicatorilor de productivitate si de calitate in procesul de fabricatie. Urmareste folosirea rationala si cat mai economica a materiilor prime si a materialelor necesare productiei. DS Smith Packaging Romania este o companie europeana, lider in domeniul productiei ambalajelor din carton ondulat cu o activitate neintrerupta din 2002. Iti doresti sa faci parte dintr-o companie multinationala cu valori solide care isi respecta oamenii si mediul inconjurator?

 • 12

  Recrutam Stivuitorist, pentru clientul nostru, companie ce produce bauturi, din Timisoara. Programul de lucru: 3 schimburi; Cerinte: - Minim 10 clase; - Fara cazier; - Disponibilitatea pentru 4 schimburi; Oferta salariala: - Salariul brut: 3.310 lei; - Prima de performanta: 248 lei brut; - Prima de tura continua: 563 lei brut; - Tichete de masa de 15 lei/zi (pe card); - Al 13-lea salariu; Alte beneficii extrasalariale: cafea, apa, fructe; Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero - sapte - doi - doi - trei - doi - cinci - doi - trei - unu - Oana Prisecaru.

 • 2

  Candidatul ideal - persoana harnica si serioasa; - simt practic; - dorinta de perfectionare in domeniul montajului de mobilier. - disponibilitate pentru munca fizica/ efort fizic - responsabilitate, corectitudine, interes pentru munca Descrierea jobului - manipularea si deplasarea produselor de mobilier - Program de lucru un singur schimb:L-V:08.00-16.30 Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • Angajez strungar cu experienta D920, unicate si serii mici

 • 7

  Compania Smithfield Romania (cu sediul in Timisoara) se ocupa cu cresterea si productia carnii de porc. Angajam Ingrijitori Animale pentru fermele noastre de la Cenei si Gataia. Beneficii: - Salariul corelat cu media în piață; - Transport asigurat din Timișoara; - Se lucreaza intr-un singur schimb; - O masa calda asigurata de companie (felul I, felul II); - Tichete de masa-15 lei; - Bonus de productie; - Bonus de biosecuritate daca sunt indeplinite conditiile de biosecuritate (nu detineti porci acasa); - Prime de Paste si de Craciun; - Pachet cu carne proaspata de porc, de Craciun; - Asigurare medicala pentru a efectua anumite investigatii la o clinica privata de sanatate; - Ore suplimentare platite conform legislatiei; - Perioade de testare (teste cu intrebari din munca efectuata; la fiecare 2 teste promovate se mareste salariul de incadrare, putand ajunge pana la 4200 RON brut; - Contractul de munca se va incheia pe o perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii si inscrieri va rog sa ne contactati la nr. de tel. . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul grupului Smithfield. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Va multumim si va asteptam!

 • 5

  firma angajeaza sofer categoria C. Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati doar la nr afisat. nu raspundem la mesaje Cautam STIVUITORIST DEPOZIT. Locatia postului: Calea Aviatorilor Nr. 4, Hala C1, Ghiroda, VGP PARK TIMISOARA. RESPONSABILITATI: - Descarcarea si incarcarea marfurilor din/in camion in siguranta, respectand normele si procedurile specifice. - Pregatirea comenzilor de picking si alocarea acestora pe zona de verificare/expeditie. - Desfasurarea operatiunilor de pozitionare, pe locatii, a marfurilor din zona de receptie. - Efectuarea comenzilor de transfer marfuri intre locatii conform comenzilor afisate pe scaner. - Etichetarea / reetichetarea, ambalarea / reambalarea articolelor / paletilor si amplasarea acestora pe locatiile stabilite de sistemul informatic. - Descarcarea si incarcarea marfurilor vrac din/in camion in siguranta, respectand normele si procedurile specifice, si pozitionarea marfurilor descarcate pe locatiile destinate. - Infolierea paletilor, la finalizarea procesului de receptie, sau ca urmare a finalizarii procesului de verificare/pregatire pentru expeditie. CERINTE obligatorii: - Autorizatie ISCIR - Experienta in activitatea de incarcare / descarcare camioane cu stivuitor frontal - Rezistenta la stres - Disponibilitate de lucru cu stivuitorul si VNA-ul, respectiv de efectuare operatiuni de picking (pregatire comenzi), incarcare/descarcare marfa vrac. Oferta: -program de lucru Luni-Vineri, 2 schimburi, -salariu = 2,200 2,400 net (in functie de experienta)+ tichete de masa Asteptam aici cv-urile dvs sau mesaj cu Nume, prenume, oras, postul si va contactam noi.

 • Cerințe: -Experiența similară nu este necesară, dar prezintă avantaj -Studii medii -Autorizarea ISCIR pentru Pod Rulat constituie avantaj Beneficii: -Tichete de masă -Spor de noapte -Bonus de performanță individuală -Bonus de target -Decontare transport

 • 1

  ITAL CB MEC SRL - prelucrari in aluminiu- angajeaza OPERATOR MASINI UNELTE CU COMANDA NUMERICA. se lucreaza in 3 schimburi, Salar motivant + bonuri de masa

 • 4

  DR XLMAIER Group este de peste 60 de ani un promotor al inovațiilor, aflându-se în top 100 furnizori ai industriei automotive din lume. Prin metode inteligente și sustenabile, compania produce sisteme electrice moderne și interioare exclusiviste pentru mașinile premium. Zilnic, cei aproximativ 70 de mii de angajați din întreaga lume contribuie cu pasiunea și entuziasmul lor la crearea caracterului vehiculelor de lux. Aceștia susțin leadership-ul tehnologic al companiei prin inițiativă, asumarea responsabilității și dorința de a crea mereu ceva nou. Pentru departamentul Prototype & Equipment Manufacturing căutăm Operator CNC. Responsabilitati: Reglarea tuturor unitatilor de masurare necesare; Documentarea rezultatelor verificarilor si masuratorilor; Alegerea corecta a sculelor aschietoare; Autocontrolul pe faze si operatii si controlul produsului final; Respectarea regulamentului de ordine interioara; Pastrarea ordinii si curateniei la locul de munca. Cerinte: Scoala Profesionala/ Domeniu Tehnic; Experienta intre 1-3 ani ; Avantaj cunoastere operare utilaje CNC HAAS si FANUC; Cunoastere desen tehnic; Persoana sociabila, dornica sa invete si proactiva; Flexibilitate Beneficii: Sansa dezvoltării carierei într-o companie multinațională de renume; Training initial, programe de dezvoltare. Pentru aplicatii, asteptam un cv pe adresa de email sau direct pe platforma Draexlmaier: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=38653&company=lisadrxlma

 • 8

  Companie din Timisoara, angajam personal calificat in domeniul productiei de piese-componente pentru industria Automotive. Cerinte: - studii medii - cunostinte minime de desen tehnic - cunostinte despre intrumentele de masurare: subler, micrometru, ceas comperator; - experienta pe un post similar; - calificare Operator CNC. Responsabilitati: - Operarea masinilor unelte CNC . - Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. - Stabilirea necesarului de materiale in functie de specificul lucrarilor pentru fiecare comanda; - Identificarea si utilizarea SDV-urilor necesare executarii operatiei de prelucrare; - Interpretarea desenului de fabricatie; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlarea pieselor finite - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca. Program de lucru 8 h/zi, in 3 schimburi. Se ofera : - tichete de masa in valoare de 20 lei/8ore lucrate; - spor de noapte 25% din salariu; - bonus de performanta (depasirea normei se premiaza direct proportional cu realizarea peste norma); alte bonusuri. - concediu 20 zile lucratoare; - asiguram transport pe doua trasee in oras; - decontam abonamente transport; - prima de Craciun; - echipament de lucru si de protectie; - hala de productie climatizata; - salariu brut de incadrare este de 4.000 lei, in functie de pregatirea profesionala si programul de instruire parcurse in cadrul companiei salariul creste proportional cu experienta. - asiguram transport si pentru persoanele din judet, pentru mare parte din localitati. - asiguram cazare(ap 1 camera/2 camere) in situatii de exceptie. Pentru mai multe informatii, apelati nr. de telefon fisat in anunt.

 • Salveaza cautarea