Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Timis Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Candidatul ideal Cerinte: - autorizatie ISCIR - studii medii; - persoana organizata, atentie la detalii Responsabilitati: - incarca si descarca marfa, in / din camioane - ajuta la aranjarea marfii pe rafturi Oferta (bonusuri, beneficii): - posibilitate de dezvoltare profesionala - salariu fix + bonusari + tichete de masa - mediu de lucru profesionist "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • 3

  Apt Timisoara angajeaza mecanic, lacatus, lacatus mecanic, frezor, strungar, mecanic agricol , mecanic auto. Se cere: Diploma de calificare; Experienta in domeniu constituie un avantaj Oferim: - Salariu: 2740 lei Brut ( in funtie de experienta poate sa fie mai mult) - Tichete de masa de 15 lei/zi - Bonus lunar de 504 lei brut - Al -13 - lea salariu - Prima de Paste - Prima de Craciun - Ore suplimentare platite 200% - Transport asigurat Se lucreaza un program de 3 schimburi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 9

  Cautam stivuitoristi pentru o fabrica din Timisoara, Calea Aradului. Cerinte: - scoala profesionala/Liceu - ISCIR Se ofera: - salariu de incadrare: 3978 Ron Beneficii: - tichete de masa de 20 ron/zi lucrata - al 13- lea salariu - transport asigurat - spor de noapte 25% - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

 • 1

  APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca reglori injectie. Experienta in injectia cu spuma poliuretanica Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute; SE LUCREAZA 2 SCHIMBURI. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 3

  APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca tehnician atelier. Acest post necesita experienta pe freza/strung si cunostinte de desen tehnic. Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute; Program de lucru in 2 schimburi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 1

  APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca tehnician mentenant. Experienta minima de 3 luni. Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • Cautam Lacatus mecanic pentru industria de prelucrare metale cu experienta in citire desen tehnic. Fabrica este situata in Cl Buziasului. Se lucreaza un singur schimb: Contract perioada nedeterminata Transport decontat Pentru mai multe detalii :

 • Firma germana angajam operator masina de indoire, conditii de munca excelente, salar de baza plus bonus de performanta, decontam contravaloarea transportului. Locatie Giarmata, Calea Timisoarei 50, incinta AllBrad.

 • Express Forwarding SRL, operator de transport feroviar de marfa, angajeaza STIVUITORIST pentru depozit de ciment localizat in Timisoara. Se cer : - studii medii, min. 10 clase - atestat de stivuitorist, valabil - indemanare si spirit de echipa - atentie la detalii si responsabilitate - persoana muncitoare, serioasa, energica, ordonata - flexibilitate si conditie fizica buna - fara antecedente penale Se ofera: - salariu atractiv+Bonuri de masa - mediu de lucru civilizat - programul de lucru L-V 8 h/zi ; ore suplimentare platite Relatii la numarul de telefon afisat.

 • 1

  Responsabiliti 1st level support - intervine si gestioneaza erorile minore din aria de SMT (LM, Printing, SPI, Placement, Reflow, AOI) Responsabil de escaladare catre aria de Mentenanta Opereaza masinile la nivel avansat Ofera support in Training pentru operatorii din aria de SMT new hires after Induction Training Responsabil de Line start-up / start productie & change over Subordonare SMT Lead Participare la mentenanta saptamanala a ariei SMT Cerinte +1 an Experienta intr-un rol similar Cunoașterea si interpretarea datelor tehnice si a desenelor de ansamblu Experienta in domeniul de productie electronica sau in industria Automotive Seriozitate, disciplina si disponibilitate program 3 schimburi. Beneficii - Pachet salarial motivant - Prime de performanta - Al 13lea salariu - Tichete de masa - Transport asigurat - Reduceri medicale - Angajarea se face direct la angajator

 • 15

  Clarismart Consulting cauta in vederea angajarii persoane pentru postul de Sculer- matriter. Cerințe: - scoala profesionala sau liceu - cunostinte despre conceptia si cinematica matritelor sa a sculelor de decupare control si metrologie - citirea planurilor de piese - cunostinte despe oteluri si tratarea lor - cunostinte despre ajustarea si protrivirea pieselor - disponibilitate de a lucra in schimburi - cunostinte minime de prelucrari prin aschiere Beneficii: - salariu motivant - tichete de masa -spor de noapte -ore suplimentare platite dublu sau triplu -prime lunare -pachet servicii medicale Responsabilități: - sa asigure intretinerea corespunzatoare a matritelor si sculelor -sa depisteze defectele si sa intervina cat mai prompt pentru remedierea acestora - sa asigure intretinerea preventiva a matritelor - sa execute prelucrari mecanice prin aschiere-operatii de rectificare si strunjire - sa respecte tolerantele inscrise in desenul de executie a piesei Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • 1

  Profilul candidatului: studii medii liceu sau coală profesională certificat de calificare în meseria de electrician/electromecanic disponibilitate pentru deplasari apt pentru lucru la inaltime permis de conducere categoria B Responsabilitățile postului: Lucrari de service: Diagnosticarea și remedierea defecțiunilor la utilajele LINDE și sisteme hidraulice. Beneficii: se ofera contract ferm conditii de lucru moderne program de lucru de luni pana vineri se fac deplasari in teritoriu pentru clientii din zona salariu atractiv

 • 1

  Cerinte: Absolvent Scoala Profesionala/Liceu cu specializare Prelucrator prin Aschiere, Strungar sau Frezor. Se ofera salariu in concordanta cu experienta, tichete de masa. Detalii: la tel.

 • 1

  Cerinte: - persoana organizata disponibilitatea de a lucra in schimburi in 3 schimburi. - experienta in producerea de PCB-uri, - reprezinta un avantaj Beneficii: - salariu atractiv; - tichete de masa (15 lei/zi); - transport asigurat; - posibilitati reale de dezvoltare a carierei;

 • Salveaza cautarea