Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Operatori utilaje Timis - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam Tehnician Mecanic

  Angajam Tehnician mecanic pentru intretinerea echipamentelor din Ferma. Responsabilitati: Verifica starea de functionare a utilajelor; Intretinerea si repararea utilajelor ; Asigura derularea reviziilor periodice ; Gestioneaza inregistrarile referitoare la mentenanta; Cerinte: -Studii superioare tehnice; -Cunostinte flux tehnologic ; -Cunostinte PC. Beneficii: -Abonament medical la o clinica privata; -Bonuri de masa; -Salariu atractiv in functie de experienta. Activitatea se va desfasura la ferma de gaini ouatoare situata in Localitatea Boldur, jud. Timis.

 • 2

  Recrutam electrician de intretinere si reparatii, contract direct cu firma angajatoare

  Manpower recrutează electrician de intretinere si reparatii pentru una dintre cele mai mari companii din domeniul automotive la nivel mondial! Principalele responsabilitati : -repararea si mentinerea in conditii bune de functionare si siguranta a utilajelor din arie -cunoaşterea şi respectarea normativelor în vigoare în domeniul electric -cunoaşterea principiilor de functionare si a modului de operare a utilajelor din arie -supravegherea functionarii utilajelor din arie si detectarea disfunctionalitatilor tehnice, efectuarea activităţilor de reparaţie planificata si accidentala, intretinere preventiva si MTC a utilajelor din arie -asistenta la montajul şi punerea în funcţiune a utilajelor din arie -realizarea lucrărilor de îmbunătăţire şi modernizare la utilajele din arie Candidatul ideal: -orientare spre client -bune cunoștiinte tehnice -abilități de comunicare și relaționare -experiență în domeniul -capacitate de lucru în echipă Oferim: -salariu este discutabil in functie de experieta -tichete de masa 40 lei ziua lucratoare -sporuri specifice -transport asigurat gratuit Pentru mai multe detalii : 0729 800746

 • ARTMATCH angajeaza Operator router

  Firma noastra de pe Platforma Incontro - Calea Sagului angajeaza Operator router. Cerinte: Absolvent de liceu scoala profesionala tehnica; Experienta relevanta de minim 2 ani ca operator utilaje cu comanda numerica; Seriozitate, spirit de echipa, capacitate de comunicare cu programatorul CNC, proiectantii si productia; Capacitate de intelegere a desenelor tehnice; Capacitate de ajustare a programelor atunci cand este necesar; Cunostinte legate de freze si utilizarea acestora pe diferite materiale. Responsabilitati: Operare router 3 axe pentru prelucrare: carton, plastic, plexiglas, mdf; Indeplineste toti pasii necesari specifici de la setare masina la "pus pe masa"; Asigura functionarea si intretinerea optima a masinii; Gestioneaza frezele (comanda, ascutire); Seriozitate, organizare, inclinatie tehnica, capacitate de adaptare la situatii neprevazute aparute in producție. Beneficii: oferim transport pe raza Timisoara programul se desfasoara in 2 schimburi oferim tichete de masa de 35 lei zi lucrata bonus de prezenta bonus de productivitate si bonus de performanta prime de sarbatori Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!

 • 2

  ARTMATCH angajează Alimentator linie

  Firma noastră de pe Platforma Incontro - Calea Şagului angajează ALIMENTATOR LINIE MOBILIER (LINE FEEDER) cu transportul asigurat. Cerinţele postului: Candidatul ideal este un tânăr, dornic să lucreze într-un mediu dinamic; Studii medii profil tehnic; Experiența pe un post similar; Înţelegerea şi respectarea instrucţiunilor de lucru; Operativitate, spirit de observaţie şi atenţie. Responsabilităţi: Încarcărea maşinilor cu materie primă şi curăţarea resturilor rămase în urma proceselor de producţie; Execută operaţiile specifice de operare în locaţia definită de alimentare cu materie primă, precum şi de retur în magazine a materiei prime produselor finite, etc. Menţine şi aplică procedurile specifice definite în locaţiile de producţie şi magazie; Preia, stochează şi transferă materia prima, produsele finite; Verifica stocurile şi semnalează corespunzator erorile. Beneficii: asigurarea transportului pe aria Timisoara programul se desfasoara in 2 schimburi tichete de masa de 35 lei zi lucrata bonus de prezenta bonus de productivitate bonus de performanta prime de sarbatori Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi!

 • 2

  ARTMATCH angajeaza Stivuitorist - Platforma Incontro

  Suntem in cautarea unui Stivuitorist care sa se alature departamentului nostru de Logistica, de pe Platforma Incontro - Calea Sagului. Descrierea postului: Manipularea si transportul materialelor, materiilor prime si produsele finite din cadrul departamentului de logistica in conformitate cu procedurile interne. Cerinte: Studii medii; Autorizatie ISCIR; Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa. Responsabilitati: Transporta materiile prime si materiale in productie; Descarca materia prima; Depoziteaza materia prima si produsele finite zona de logistica; Incarca produsele finite in camioane pentru a fi livrate catre clienti; Se asigura ca materialele sunt depozitate in asa fel incat sa evite degradarea acestora. Beneficii: oferim transport pe raza Timisoara oferim tichete de masa de 35 lei zi lucrata prime de sarbatori Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!

 • 1

  ARTMATCH angajeaza Stivuitoristi

  Suntem in cautarea unui Stivuitorist care sa se alature departamentului nostru de Logistica, de pe Platforma Incontro - Calea Sagului. Descrierea postului: Manipularea si transportul materialelor, materiilor prime si produsele finite din cadrul departamentului de logistica in conformitate cu procedurile interne. Cerinte: Studii medii; Autorizatie ISCIR; Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa. Responsabilitati: Transporta materiile prime si materiale in productie; Descarca materia prima; Depoziteaza materia prima si produsele finite zona de logistica; Incarca produsele finite in camioane pentru a fi livrate catre clienti; Se asigura ca materialele sunt depozitate in asa fel incat sa evite degradarea acestora. Beneficii: oferim transport pe raza Timisoara oferim tichete de masa de 35 lei zi lucrata prime de sarbatori Pentru detalii, va rugam sa ne contactati! P

 • 13

  Angajam Operatori Depozit - Calea Buziasului

  PROHUMAN APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara, MAGAZINERI/ Operatori Depozit VENIT NET CUPRINS INTRE 3000-3500 lei + TICHETE! Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu Atractiv - Tichete de masa de 30 lei/zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi.

 • 48

  Angajam operator electronica in calea Buziasului

  APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara. VENIT NET CUPRINS INTRE 3000-3400. + TICHETE! Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu Atractiv - Tichete de masa de 30 lei zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi.

 • 13

  Angajam MAGAZINERI, Fabrica Electronica Timisoara

  PROHUMAN APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara, MAGAZINERI/ Operatori Depozit Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu brut 4100 lei; - Tichete de masa de 30 lei/zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi. Publi24_1698909056

 • 82

  Angajam motostivuitoristi

  Cautam stivuitoristi pentru o fabrica din Timisoara, Calea Aradului. Cerinte: - scoala profesionala/Liceu - ISCIR Se ofera: - salariu de incadrare: 5197 Ron Beneficii: - tichete de masa de 30 ron/zi lucrata - al 13- lea salariu - transport asigurat - spor de noapte 25% - bonus de recomandare: 720 ron Brut - bonus de productivitate - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

 • 6

  Angajam magazineri cu sau fara ISCIR pentru o companie multinationala din Timisoara!

  Manpower angajeaza MAGAZINER pentru o companie multinationala de renume din Timisoara, zona aeroport Oferim: - 4800 brut ( Operatori depozit fara autorizatie ISCIR) - 5200 brut ( Operatori depozit cu autorizatie ISCIR) - tichete 30 lei zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și din localitatile : Giroc - Dumbravita - Mosnita Noua - Ghiroda - Bucovat - Giarmata - Pischia - Alios - Fibis - Masloc Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter) Publi24_1658306829

 • 9

  Tehnician mecanic - fabrica anvelope

  Cautam tehnician mecanic la o fabrica de anvelope din Timisoara, zona Padurea Verde. Salariu in functie de experienta Tichete de masa in valoare de 40 lei zi Al 13-lea salariu Spor de noapte si de weeekend Asigurare privata medicala si de viata Transport asigurat Cerinte: Studii medii de specialitate curs de calificare in domeniul mecanicii Experienta in mentenanta echipamentelor Cunostinte de mecanica, pneumatica si hidraulica Daca sunteti interesat de acest loc de munca sau pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul: 0722 610 146.

 • 13

  Manpower recrutează stivuitorist, un singur schimb 4500 NET

  Manpower recrutează un motostivuitorist dedicat și responsabilpentru un depozit de materiale de construcții, situat în Giroc. Candidatul ideal va face parte dintr-un mediu dinamic și va asigura livrările de materiale în localitățile periurbane ale Timișoarei. Beneficii: Salariu atractiv: 4.500 lei NET Program de lucru de luni până vineri, 08:00-17:00, și sâmbăta alternativ cu colegii, 08:00-13:00. 21 de zile de concediu. Fără ore suplimentare. Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon

 • 4

  Manpower recruteaza stivuitorist pe perioada nedeterminata in Lugoj

  Manpower recruteaza stivuitorist pe perioada nedeterminata pentru clientul sau, o fabrica de mase plastice din Lugoj Descrierea postului: descarca incarca camioanele conform actelor puse la dispozitie de catre soferi magazineri receptioneaza materialele cu care se aprovizioneaza fabrica, verifica cantitatile indicate in documentele de insotire a marfurilor si controleaza pe cat este posibil calitatea acestora; raspunde de depozitarea in bune conditii a marfurilor pentru a se evita degradarea acestora, respectindu-se si normele de securitate si sanatate in munca si de PSI; eliberarea si furnizarea de materie prima necesara productiei conform cerintelor (in colaborare cu magazinerul) utilizarea conform cerintelor stivuitoarele si transpaleta manuala; etichetarea corespunzatoare a ambalajelor pregatite pentru livrare; cantarirea produselor finite in vederea depozitarii in magazie; receptia depozitarea produsului finit in magazie; Cerinte postului: minim liceu scoala profesionala; atestat de stivuitorist; experienta pe pozitia de operatorul sistem logistic (manipulant marfa stivuitorist), si care a desfasurat activitatea principala in depozit; Pentru mai multe detalii apelati sau scrieti la numarul de telefon.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis
Salvează căutarea