Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Teleorman

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam pentru fabrica din Lugoj ( Judetul Timis ): montator subansamble *Oferim cazare pentru persoanele relocate Salarizare: Salariu brut de incadrare 2700 lei Tichete de masa de 15 lei/zi lucrata Spor de 25% pentru turele de noapte Spor de 175% pentru orele suplimentare sau weekend-uri Beneficii: Cazare asigurata pe toata perioada relocarii Pranzul compus din felul 1 + 2 pentru zilele in care angajatul lucreaza IMPORTANT! – Contract de munca pe perioada nedeterminata! Pentru informatii suplimentare: Telefon: 0757381299

 • Societate din Alexandria - Nanov Teleorman angajeaza electromecanic. Oferim stabilitate, salarii bune, beneficii extrasalariale.

 • 2

  Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-55ani BENEFICII: -SE garanteaza minim 170 de ore -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie -salar de la 4 euro net pe ora Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • 3

  Angajam urgent mecanici pentru intretinere parc auto. Nivel se studii minim 10 clase Experienta nu este obligatorie Stare de sanatate buna. Apt de lucru si pentru inaltime. Seriozitate, punctualitate, responsabilitate. Permis categoria B constituie avantaj Pachet salarial atractiv Daca aveti intrebari privind modalitatea in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti posibilitatea de a ne transmite o solicitare “in atentia Responsabilului cu protectia datelor” la adresa de e-mail: Va puteti retrage consimtamantul oricand in cazul in care nu mai doriti sa participati la procesele de recrutare si selectie ale agentiei de recrutare, ingineri.com.ro.(Societatea Agribusinessjob Tech S.R.L.) Retragerea consimtamantului va avea drept rezultat stergerea datelor dumneavoastra si imposibilitatea participarii la procesele de recrutare si selectie din cadrul agentiei.

 • 3

  Anuntul este valabil pentru punctul de lucru din: Chiajna, Str.Italia nr.1-7, P3 Bucharest Park, jud. Ilfov . Asiguram transport catre locatie imbarcarile/debarcarile sunt din Videle - Butesti - Silistea - Poeni - Catunu - Cartojani -Marsa - Crevedia Mare - Bolintin Vale. Apreciem si multumim anticipat candidatilor lasa un mesaj cu numar de telefon pentru a fi contactati de catre noi in cel mai scurt timp sau ataseaza un CV la anunt. OFERIM: - Program de lucru: L - V : 2 schimburi : sau 12: sambete pe luna 7:00 15:00. - Angajare cu contract de munca, inca din prima zi; - Sprijin din prima zi din partea colegilor, (se lucreaza in echipa); Pachetul salarial este format din: - salariu fix atractiv - spor de weekend si ore suplimentare platite atractiv - bonusuri de productivitate in munca - usor de atins - bonuri de masa - se ofera avans si lichidare Beneficii: - Transport gratuit pe ruta Videle - Butesti - Silistea - Poeni - Catunu - Cartojani -Marsa - Crevedia Mare - Bolintin Vale. - Cartela de cafea (se asigura o cafea pentru fiecare zi lucratoare) - Reduceri la produsele firmei Candidatul ideal: - Studii finalizate: scoala profesionala sau 8 clase absolvite; - Persoana serioasa, responsabila si punctuala Descriere: - Pregatirea marfurilor pentru expediere - pickuire de pe raft; - Manipularea si asezarea produselor in locatiile speciale din depozit, folosind lizele/transpalete;

 • cupul cautam de munca

 • Salveaza cautarea