Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Teleorman

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate din Alexandria - Nanov Teleorman angajeaza electromecanic. Oferim stabilitate, salarii bune, beneficii extrasalariale.

 • Locuri disponibile in fabrica de jucarii ca operator la banda in Olanda – ambalat in cutii si etichetat produsele . Mediu de lucru placut, se lucreaza la standarde europene, si se castiga salariu avantajos 2160 NET. Experienta in domeniu nu este obligatorie, se cere indemanare si sa nu existe probleme de sanatate, se face instructaj la locul de munca. Masa si cazarea sunt gratuite. Informatii detaliate la o7267oo933...si...O727l26O43.

 • 1

  Angajez mecanic auto in Alexandria, salariu variaza in functie de experienta! Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-55ani BENEFICII: -SE garanteaza minim 170 de ore -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie -salar de la 4 euro net pe ora Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • Cerinţe:-studii medii; -vechime in specialitate: 2 ani; Ofertă: -salariu conform cu realizările; -bonuri de masă; -decontare parţială transport. Activitatea se desfăşoară la SC COMALAT SRL, sediul în localitatea NANOV,str. Florilor, nr.1, tel:0247319384, e-mail:

 • Novo Concept isi mărește echipa! Angajam personal pentru postul de vopsitor și pentru activitatea de producție mobilier pe comanda(operatori si ajutoare operatori masini de cant, de gaurit, circular etc.) cât și pentru montaj. De-altfel căutam și un bun sudor cu experienta . Cautam persoane cu experienta in domeniu, serioase și cu dorinta de implicare. Fabrica se afla pe Str. 1 Decembrie, nr. 172 . Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8:00-16:30, iar o data la 2 săptămâni se lucrează sâmbăta. Oferim : * contract de munca; * salariu avantajos in funcție de competență; * se pot obține venituri suplimentare in functie de contributia si disponibilitatea angajatului (orele suplimentare sunt plătite). * perioada de proba este de 2 săptămâni. Pentru mai multe detalii va așteptam la un interviu! Date de contact : * 0770884871 - Roxana

 • 1

  Societatea CIVITAS angajeaza agenti securitate pentru obiective in Bucuresti!! ASIGURAM TRANSPORT GRATUIT!!! Oferta: - salariu atractiv plus tichete de masa - toate sporurile + orele suplimentare calculate conform legii - plata la timp a salariului - echipament de lucru adecvat solicitarilor si cerintelor beneficiarilor - contract de munca in conditiile legii - alte beneficii in functie de performanta Cerinte post: • disponibilitate de lucru in ture 12/24; • atestat profesional de agent securitate, reprezinta un avantaj; Pentru mai multe informatii: 0733 508 573 .

 • Cerinţe: - studii medii; - vechime în domeniu: 1 an. Ofertă: - salariu conform cu realizările; - bonuri de masă; - decontare parţială transport. Activitatea se desfăşoară la sediul SC COMALAT SRL, loc. NANOV, str. Florilor, nr.1, jud. Teleorman, tel: 0247319384; e-mail:

 • 1

  Angajez tehnician pentru instalarea de sisteme de supraveghere video. Candidatul ideal are: - cunostinte teoretice si practice despre instalarea si mentenanta sistemelor CCTV; - capacitatea de a gasi solutii si de a rezolva problemele; - capacitatea de a gestiona situatii de criza si de urgenta; - dorinta de invatare si perfectionare; - atitudine orientata catre client; - permis de conducere categoria B. Responsabilitati: - instalarea, configurarea si punere in functiune a sistemelor de supraveghere video; - interventie in caz de nevoie si mentenanta, conform contractelor; - intocmirea documentele aferente activitatilor prestate (e.g. devize de instalare). Beneficii: - conditii salariale bune, in functie de experienta si performante; - program de lucru flexibil; - mediu de lucru placut.

 • 2

  - avem noi oferte de munca in Strainatate Detalii in poza din anunt

 • Salveaza cautarea