Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Vaslui

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • SC Bico Industries SRL angajeaza Reglori masini-unelte cu calificare într-una dintre meseriile de lacatus mecanic/reglor razboi de tesut (barbati), Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Adresa: Str. Metalurgiei, Nr.1, Zona Industriala, Vaslui. Tel.: 0235/311079 Program de 8 ore/zi, se lucreaza in 3 schimburi.

 • Laborator de analize si incercari in constructii Grad II - angajează: Șef Laborator - cu experienta si vechime corespunzatoare. Pentru urmatoarele profile autorizate: ANCFD, BBABP, D, GTF, MBM, MD, MTZ, VNCEC.

 • 1

  Angajez manipulant depozit cereale,cu sau fara experienta in Loc.Vaslui. Salariu atractiv cu carte de munca.Se accepta si din imprejurimile Loc.Vaslui daca exista posibilitate de naveta. Persoana de contact Benone Sopu,nr tel. .

 • 3

  Cursuri infirmiere, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, mec.auto, tinichigiu vopsitor auto, mecanic vulcanizator auto. PRET 750LEI. Numai cursul de infirmiere costa 750lei. Un instalator calificat in Marea Britanie castiga pe luna 3000-4000lire.

 • 5

  Gi Group Romania, lider la nivel national in ceea ce priveste proiectele de relocare, angajeaza OPERATORI PRODUCTIE (MUNCITORI NECALIFICATI) in Sinnicolau Mare, judetul Timis. SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! Domeniul de activitate: fabrica de rezistente termice Program de lucru: 3 schimburi Experienta nu este necesara! BENEFICII: Salariu de incadrare: 2650 lei brut, plus: Tichete de masa de 20 lei/zi; Spor ore suplimentare: 200%; Spor de noapte: 30%; 2 MESE/ZI GRATIS; CAZARE GRATUITA (pentru cupluri se ofera camera de 2 persoane); Transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu in Sinnicolau Mare, judetul Timis. CERINTE: Minim 8 clase; Stare de sanatate buna; Disponibilitatea de a lucra în schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon:

 • 2

  Reparam ,reproducem,orice tip de piese pentru utilaje agricole. Este comod pentru dumneavoastra, nu trebuie decat sa sunati un specialis de la noi (SC PIESEUTIL COD SRL) ,acesta face devizul de lucrare stabileste costurile ,va comunica termenul de executie a lucrarii, iar dumneavoastra faceti plata in momentul cand piesele comandate ajung la dumneavoastra si sunt verificate. Piesele oferite de noi au o garantie de pana la 24 de luni.

 • Montator mobila, șofer categoria b

 • 4

  Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-50ani BENEFICII: -SE garanteaza minim 170 de ore -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • SC CASA TUDORA SRL angajeaza mecanic intretinere utilaje.

 • 9

  BIOCIS SRL - angajeaza ambalator cu/fara experienta. Fara limita de varsta. Program L-V, 8 – 16, contract de munca pe perioada nedeterminata. Se ofera salariu fix + comision si conditii de munca deosebite.. Asiguram instruire si formare la locul de munca pentru candidatii fara experinta dar seriosi. Pentru relatii sunati la telefon afisat, intre orele 9-15. CV-urile se pot depune la sediul societatii: str Principala nr.10, loc, Bogesti, com.Pogana, jud Vaslui (Fabrica de seminte) sau pe email

 • SC CASA TUDORA SRL angajeaza contabil/a cu cunostiinte program winmentor relatii la numarul de telefon:

 • Firma Germana GmbH din landul Niedersachsen zona Oldenburg angajeaza direct fara intermediari personal pentru urmatoarele posturi : -Transatori capete de porc la banda sau la masina pe posturi,salarii in functie de experienta avuta de la 1800-2800 euro net! -Personal B/F,Cupluri la fasonare carne/masca rezultata de la transarea de capete ,salarii in functie de experienta avuta de la 1700-2200 euro net! -Personal tanar necalificat pentru toate punctele de mai sus care vor sa lucreze si sa se califice in aceste domenii. salari pentru incepatori 1600-2000 euro net! Firma ofera cazare si transport la punctele de lucru ! Firma germana ofera seriozitate si asteapta acelasi lucru din partea dumneavostra!

 • 1

  Firma Germana GmbH din landul Niedersachsen zona Oldenburg angajeaza direct fara intermediari personal pentru urmatoarele posturi : -Transatori capete de porc la banda sau la masina pe posturi,salarii in functie de experienta avuta de la 1800-2800 euro net! -Personal B/F,Cupluri la fasonare carne/masca rezultata de la transarea de capete ,salarii in functie de experienta avuta de la 1700-2200 euro net! -Personal tanar necalificat pentru toate punctele de mai sus care vor sa lucreze si sa se califice in aceste domenii. salari pentru incepatori 1600-2000 euro net! Firma ofera cazare si transport la punctele de lucru ! Firma germana ofera seriozitate si asteapta acelasi lucru din partea dumneavostra!

 • 1

  Angajam pentru fabrica din Lugoj ( Judetul Timis ): montator subansamble *Oferim cazare pentru persoanele relocate Salarizare: Salariu brut de incadrare 2700 lei Tichete de masa de 15 lei/zi lucrata Spor de 25% pentru turele de noapte Spor de 175% pentru orele suplimentare sau weekend-uri Beneficii: Cazare asigurata pe toata perioada relocarii Pranzul compus din felul 1 + 2 pentru zilele in care angajatul lucreaza IMPORTANT! – Contract de munca pe perioada nedeterminata! Pentru informatii suplimentare: Telefon: 0757381299

 • 1

  Societate comerciala angajeaza mecanic intretinere pentru utilaje in sectie de brutarie si tamplarie din PVC

 • Salveaza cautarea