Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Vaslui

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • TRW AIRBAG SYSTEMS (Roman, jud. Neamț), parte a grupului ZF, angajează OPERATORI PRODUCȚIE COASERE pentru mărirea echipelor! NU necesită experiență! Ne puteți contacta de Luni până Vineri la unul dintre numerele de telefon ZERO-ȘAPTE-DOI-CINCI-ȘAPTE-DOI-DOI-ZERO-TREI-UNU //// ZERO-TREI-ȘAPTE-DOI-ZERO-OPT-ȘASE-UNU-NOUĂ-UNU, puteți trimite CV-ul la adresa de email ori îl puteți aduce la sediul companiei aflat pe Str. Ștefan cel Mare, nr. 258, Roman (în spatele benzinăriei Socar). Vă așteptăm în număr cât mai mare!

 • Firma de distributie bauturi alcoolice,nealcoolice si produse alimentare angajeaza manipulanti marfuri.Oferim si cerem seriozitate maxima. Tel.

 • Angajăm ZIDARI cu delegare în Belgia. Căutăm oameni muncitori și serioși pentru o colaborare de lungă durată. Beneficii: - cazarea gratuita (conditii bune: max 2 pers/camera) - CIM pe perioada nedeterminata in Romania.

 • Grupul de Firme SAFIR din Vaslui, caută coleg pentru postul de OPERATOR FABRICATIE FLUX, în cadrul NUTRIVA S.R.L. din sat Gara-Roșiești-Vaslui. Candidatul ideal: studii medii; disponibilitatea de a lucra în diferite modele de schimburi persoană responsabilă și disciplinată capacitate de învățare rapidă experiența anterioară într-o unitate de producție pe o linie automată sau semiautomată-constituie avantaj aptitudini tehnice- constituie avantaj Responsabilități: monitorizează permanent fluxul de producție; asigura recoltarea probelor din timpul fluxului; respectă procedurile de lucru intra și interdepartametale; respectă normele de calitate și siguranță a alimentelor; răspunde de organizarea activității de producție astfel încât să se atingă obiectivele; participă la programele de mentenanță desfășurate la nivelul utilajelor gestionate; efectuează lucrări de întreținere a utilajelor conform specificațiilor primite de la echipa tehnică. Beneficii: pachet salarial atractiv (salariu fix + tichete de masă + bonusuri de performanță) ore suplimentare plătite masă caldă pe zi inclusă, pachet de carne /pe săptămâna lucrată asigurare transport sau decontare transport (75% din contravaloare abonament) programe de instruire alte tipuri de beneficii vor fi detaliate in cadrul interviului de recrutare/oferte de angajare. Descrierea companiei Grupul de Firme Safir este o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu o tradi ie în activitate de peste 30 de ani. În această perioadă afacerea s-a dezvoltat ca un lan de produc ie integrat care include o fabrică de nutre uri, 4 ferme proprii pentru pui cu cre tere normală i lentă (singurul pui cu standard de cre tere Beter Leven 1* din România), un abator de păsări, o fabrică de prelucrare cu produse din carne de pui (100% carne de pui i condimente naturale) si o fabrică de făinuri proteice. Toată activitatea dezvoltată în cei peste 30 de ani a avut în centru carnea de pasăre, tradi ia gustului adevărat de pui, lucrurile făcute bine i transparent. https://www.safir.ro/

 • Grupul de Firme SAFIR din Vaslui, caută coleg pentru postul de OPERATOR LA TRATAREA ȘI EPURAREA APELOR UZATE. Postul este disponibil pentru Fabrica de făină proteică de la Chițcani (reciclarea materiei prime - deșeurile de abator), complet automatizată, unicată în România. Candidatul ideal: Studii medii; Capacitatea de înțelegere a unui flux tehnologic al unei stații de epurare; Persoană activă, implicată, responsabilă, receptivă, ușor adaptabilă; Rezistență la condițiile specifice de muncă în statia de epurare. Descrierea jobului Asigură operarea sta iei de epurare a apelor uzate rezultate din procesele tehnologice și instalațiile de tratare a aerului viciat; Efectuează lucrările de între inere a echipamentelor aferente sta iei de epurare; Supervizează i verifică zilnic starea de func ionare a sta iei de epurare si a turnurilor de tartare aer viciat, urmărind - func ionarea instala iei conform specifica iilor; Participă la efectuarea activită ilor de mentenan ă periodice conform manualelor si a procedurilor existente. Beneficii: Pachet salarial atractiv (salariu fix + spor de specificitate + tichete de masă + bonusuri de performanță) Masă caldă pe zi inclusă, pachet de carne /pe săptămâna lucrata; Asigurare transport sau decontare transport (75% din contravaloare abonament) programe de instruire; Alte tipuri de beneficii vor fi detaliate în cadrul interviului de recrutare/ofertă de angajare.

 • Compania eastRecruiting este în căutare de personal (bărbați, femei, cupluri) pentru angajare in cadrul unei fabrici care se ocupa cu fabricarea sticlei si a cartonului, din zona estica a Germaniei . Cerem si oferim seriozitate. . Se cere: limba germană/engleza la nivel incepator-conversational permis cat. B si atestat stivuitor -2/3 persoane persoană harnică și de încredere posibilitatea de a munci într-un sistem în ture posibilitate de începere imediată Se oferă: Contract încheiat direct cu angajatorul neamț pe perioada nedeterminata si toate beneficiile contractului nemțesc Salariu de 10.88 brut/oră ->12.20 brut/oră pt persoanele cu atestat de stivuitor Spor de noapte, de duminica si de sarbatori Cazare asigurata in apartamente utialte, cca. 25 km până la serviciu. 250-450 EUR/luna Program de munca 35- 40 de ore pe săptămână, inclusiv munca în weekend și/sau în sărbătorile legale, in 3 schimburi Schimbul de dimineață începe la ora 06:00 Schimbul de după-amiază începe la ora 14:00 Schimbul de noapte începe la ora 22:00 Bani de Crăciun si de concediu, dupa 6 luni in firma Echipament de muncă 50% decontare costuri transport din Romania Locația: 98724 Lauscha- 79km de orasul Erfurt. Persoanele interesate sunt rugate să lase numărul de contact în căsuța mesageriei, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

 • 15

  Societate din Vaslui angajeaza manipulant marfa pentru sortare deseuri reciclabile din plastic. Salariu intre 1800- 2000 lei. Program luni-vineri . Pauza de masa 12-12.30. Informatii suplimentare la

 • 2

  Locuri de munca la fabrica de înghețata, programul este de 8 ore pe zi ,se lucreaza 5 zile pe saptamana, salariul se plateste saptamanal, 10,20 euro pe ora, se asigura transport contra cost cu oprire din primul salariu , necesita limba engleza

 • 13

  DESCRIERE Firmă germană este în căutare de muncitori necalificați pentru lucru într-un depozit de colete în zonele Magdeburg, Leipzig sau Berlin. Se acceptă femei, bărbați și cupluri cu vârsta cuprinsă între 18 și 56 ani. Cerințe: condiție fizică bună capabil să lucreze în echipă se descarcă colete din camioane. Coletele se pun pe o bandă. Greutatea coletelor este între 100g până la 31,5 kg. se acceptă bărbați, femei, cupluri cu vârsta între 18 și 56 ani nu este necesară o limbă străină Condiții: locul de muncă la Berlin, Leipzig sau Magdeburg contract în Germania, Anmeldung, asigurare medicală, card bancar garantat 30 ore /saptamana cu posibilitate de ore suplimentare plătite cu spor de 25% contract pe o perioadă de 9 luni plata 10,88 Euro/ora Brut cazare 285 Euro/ lună - două persoane în cameră, cu acces comun la baie și bucătărie. Cazări curate, cu lenjerie de pat, bucătării utilate! transport de la cazare la locul de muncă 50 Euro/lună. Cei care sunt soferi primesc bonus 100 Euro/lună Program in ture: schimb 1 Luni- Vineri, Sambata- 06:00-14:00 schimb 2 Luni- Vineri, Sambata- 14:00-22:00 schimb 3 Luni- Vineri, Sambata- :22:00-06:00 cu spor de noapte Responsabilități: munca constă în încărcărea si descărcarea pachetelor/colete cu greutatea intre 100g si 31,5 kg, acestea se pun pe o bandă care se trage foarte aproape de lucrător Pentru detalii Telefon/Whats app . (între orele 09.00 - 18.00)

 • 1

  Daca iti doresti sa faci parte dintr-o companie de viitor, atunci te asteptam sa APLICI sau sa ne faci o VIZITA la fabrica BICO INDUSTRIES ( punct de lucru Vaslui), str. Metalurgiei nr. 1 Descrierea Job-ului efectueaza in subordinea sefului de echipa lucrarile indicate de catre acesta; foloseste/mentine si preda in stare buna materialele si uneltele/masinile cu care lucreaza; asigura mentinerea ordinii si curatenia la locul de munca unde isi desfasoara activitatea; sa respecte procesul tehnologic de confectionare precum executarea in totalitate a operatiilor de prelucrare a materiei prime, in vederea transformarii ei in produs finit de plasa din fibra de sticla.

 • Societate din Birlad angajeaza manipulant marfa pentru sortare deseuri reciclabile. Se asigura transport din Birlad, Zorleni, Simila, Perieni. Salariu intre 1700- 2000 lei. Program luni-vineri . Pauza de masa 12-12.30. Informatii suplimentare la .

 • Societatea comerciala Metal super laser SRL angajeaza operator la masini-unelte cu comanda numerica (CNC) cu specializare (calificare) si minim 2 ani experienta in utilizarea echipamentelor tehnologice de debitare metal cu tehnologie laser si a preselor hidraulice CNC.

 • Daca esti o persoana care sa aiba capacitatea si dorinta permanenta de dezvoltare, cu sau fara expereinta te asteptam in echipa noastra. Compania BICO INDUSTRIES iti ofera posibilitatea calificarii la locul de munca, astfel ai garatia obtinerii unei diplome acreditate. Descrierea jobului conduce i supraveghează ma inile i utilaje pentru ob inerea tesaturii din fire de sticla; pregăteste linia de fabrica ie, calitatea produsului finit; colecteaza deseurile de tesatura din fire de sticla i le stocheaza; asigurarea în permanen ă a ordinii i cură eniei la locul de muncă.

 • Candidatul ideal Studii medii tehnice de specialitate. Cunostințe bune de mecanică, hidraulică, pneumatică. Experiență în domeniu ca si mecanic sau reglor pe razboaie de tesut sau masini de urzit poate fi un avantaj. Capacitate de a evalua i de a propune solutii tehnice si de a lucra independent. Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi Descrierea jobului Asigură asistență tehnică pe durata execuției lucrărilor de reparații și punere în funcțiune a echipamentelor și instruiește operatorul cu privire la utilizarea utilajului. Efectuează activită i de revizie, între inere i reparare a utilajelor i echipamentelor Asigură intervenția tehnică în timpul optim asupra echipamentelor în scopul remedierii acestora, Localizează și diagnostichează corect defectul utilajului; Stabilește necesarul de piese de schimb

 • 1

  SC Vanbet SRL angajeaza mecanic utilaj si electrician pentru punctul de lucru FNC Salcioara. Detalii la nr. de telefon .

 • 2

  Sc Badelmad srl angajeaza manipulanti și soferi , salariul este motivant . Orice relație la nr de telefon

 • angajez manipulant din vaslui depozit legume fructe

 • Sc Badelmad srl angajeaza soferi si manipulanti relatii la nr de tel

 • Priscom Dezmembrari Auto angajam barbat in functie de ambalator piese auto cerinte : seriozitate si capacitate de lucru in echipa. Salariu:1800-2000 lei.

 • Angajăm operatori pentru VASLUI. Nu este necesara experienta! Angajam tineri absolventi in vederea calificarii in meseria de tamplar mobila. Angajam muncitori necalificati si tamplari mobila. Cerințe: Experiență anterioară într-o unitate de producție, constituie avantaj; Studii minim 10 clase; Ne dorim ca viitorul nostru coleg sa fie foarte serios. Sa fie dedicat și prezent în proiectele noastre. sa își dorească o colaborare pe termen lung. sa fie comunicativ, dezinvolt și cu bun simț. Condiții: Program de lucru full-time L-V de 8 ore; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată cu perioadă de probă; Concedii conform legislației; Pachet salarial atractiv (salariu fix + tichete de masă + bonusuri de performantă) Se face testare cu alcool testul frecvent! NU se accepta intarzieri si absente nemotivate la program!

 • Salveaza cautarea