Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Neamt Persoane

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 217 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cabinet stomatologic Dentis, situat in Târgu Neamț, caută colaborare cu un medic stomatolog cu experiență în endodonție și protetică! Oferim: -dotare cu microscop, endomotor, apex finder -mediu de lucru relaxant -procent din încasări Cerințe: -experiență minim 2 ani -dorința de a participa la dezvoltarea cabinetului -seriozitate, comunicare buna cu pacienții Așteptăm CV-ul pe adresa de email sau telefonic la Nr

 • Angajam sudor conducte oțel in diverse instalatii tehnice Relatii la Gabriel Andriescu

 • 1

  Caut mecanic auto ptr intretinere parc auto .telefon

 • Service PRO AUTO angajeaza mecanic auto in localitatea Piatra Neamt cu/fara experienta Program flexibil, salariu atractiv Pentru detalii suplimentare: -

 • 4

  Angajam personal pentru lucru in atelier de arta. Nu solicitam calificare sau experienta in domeniu. Activitatea se desfasoara la masa de lucru, in conditii optime de temperatura, lumina, fara zgomot. Se taie si se lipesc piese mici, pe un desen, pentru a obtine o imagine (o icoana). Exemplu: http://www.artgeorgies.ro/portofoliu-religios OFERIM: - meseria se invata la locul de munca (nu solicitam experienta), - program de lucru fix, de luni-vineri, de la ora 7.00 la ora 15.30, - conditii optime de lucru, CERINTE: - absolvent de scoala profesionala sau liceu; - experienta de lucru in firme de productie constituie un plus; - indemanare, rabdare, exactitate in lucrul de mana; - rezistenta la sarcini repetitive. NU ANGAJAM STUDENTI SAU ELEVI! Detalii despre companie puteti afla accesand pagina de web: www.artgeorgies.com Asteptam CV-ul dumneavoastra aici sau lasati-ne un mesaj pe aic cu numarul dumneavoastra de telefon si un nume, pentru a va putea contacta! Firma se afla in orasul Bicaz, cartier Marceni.

 • Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • Șofer BE, C caut de munca pe autocamion:basculanta 8X4 sau orice camion fără semiremorca (12-19tone) Dețin:card tahograf, atestat mărfuri generale, fisa medicală valabilă. Experinta pe curse in Germania microbuz+platforma. Sunt o persoana care invata foarte repede si se acomodeaza foarte usor la orice.

 • Vulcanizare angajează vulcanizator auto

 • 2

  SOFER PROFESIONIST CAT. B, C, D, E, CU ATESTATE VALABILE, SUNT IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA STABIL. DETIN EXPERIENTA IN TRANSPORTUL RUTIER DE PERSOANE SI MARFURI GENERALE. CONSTIINCIOS, DISCIPLINAT SI CU BUN SIMT. GABRIEL. ( nu veniti cu povesti )

 • Caut de munca ca sofer profesionist Detin toate categoriile A.B.C.D.E Atestat marfa și persoane Card tahograf Sunt o persoana punctuala, nu fumez,nu beau. Mulțumesc

 • 1

  Barsic International angajeaza zidari-zugravi cu experienta. Punct de lucru in Piatra Neamt. Mai multe informatii la

 • 1

  angajez manipulant depozit fructe legume vârsta 18-40 de ni

 • Societate comercială angajează agent vânzări teren jud.Neamt in domeniul tamplariei PVC, acoperișuri/tablă, constructii.Experienta minim 2 ani.

 • Angajez șofer tir pentru comunitate Telefon

 • 2

  Avem disponibile 11 locuri de munca la spălătorii auto in Londra și Reading. Plecare vineri 2 aprilie 2021. Sunt acceptate și cuplurile. Nu se percepe nici un fel de comision din tara. Nu este necesară cunoașterea limbi engleza și nici experiența Se muncește legal. Salar săptămânal. Prima săptămână se merge cu 50_55 lire la zi ( termen de acomodare ) iar începând din a doua săptămână se ia 60_70 lire la zi plus tipsul. Program lucru 09.00_18.00. Cazarea este asigurata de patron contracost. Sint acceptate persoane liniștite , serioase care într-adevăr vor să muncească. Pentru rezervări și mai multe detalii ne puteți contacta in ori ce zi intre orele 09.00_20.00. Nu răspundem la sms_uri.

 • 1

  SOFER PROFESIONIST, CAUT LOC DE MUNCA, DE PREFERAT TUR - RETUR.

 • 1

  Bucâtar bucătărie tradițională

 • Societate comercială specializată în domeniul tratare apa. Angajează inginer, (preferabil specializarea Inginer chimist sau Inginer electromecanic) pentru activități specifice domeniului tratare a apelor pentru zona Moldova Oferim un pachet salarial atractiv, formare profesională și oportunități de dezvoltare personală, autoturism, laptop și telefon mobil. DENUMIREA POSTULUI Inginer SERVICE instalatii de tratare a apei - zona geografica Moldova ( jud : Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati ). Activitatea de birou se va desfasura la DOMICILIU iar activitatea de service in teren. CERINTE NECESARE OCUPARII POSTULUI STUDII SUPERIOARE INGINERESTI Ingineri dupa urmatoarele specialitati aranjate in ordinea importantei Inginer chimist cod COR 2145 ( trebuie sa fie cu studii ingineresti - NU chimie generala teoretica specifica profesorilor ) Inginer electromecanic cod COR 215216 sau 215217 EXPERIENTA Nu este necesara o experienta anterioara. Sunt necesare aptitudini tehnice bazate pe studii superioare ingineresti. Dorim sa vedem foaia matricola cu notele obtinute la materii de baza ( chimie, fizica ) sau la materii de specialitate ( automatizari ).

 • Spalatoria auto Fenix angajează băieti !!!

 • Angajez agent vanzari in domeniul de Tabla firma ce comercializeaza tigla metalia angajeaza persoane pe postul de Agent vanzari. Persoana disciplinata, punctuala, cu capacitate de organizare, abilitati de comunicare, aptitudine de invatare, simt al responsabilitatii, spirit de echipa, cunostinte operare calculator, lipsa cazier, rezistenta la stres. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Cerintele noastre: Permis conducere categoria B; Experienta intr- un post similar de cel putin 1- 3 ani; Capacitate de asimilare si prelucrare rapida a informatiilor; Cunostinte de operare PC word, excel; Persoana energica, dinamica, cu bune abilitati de comunicare; Persoana organizata, dispusa sa- si imbunatateasca tehnica de lucru si cunostintele; Persoana cu initiativa si orientare spre client; RESPONSABILITATI : - Prospectarea pietei pentru identificarea potentialilor clienti; - Dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti; - Stabilirea si dezvoltarea unei relatii profesionale cu clientii; - Prezinta oferta companiei, consiliaza clientii in alegerea deciziei optime; - Negocierea contractelor, supervizarea derularii contractelor; - Mentinerea unei bune relatii cu clientii deja existenti; - Realizarea target- ului stabilit; - Abilitati de prezentare a detaliilor tehnice (din domeniul constructiilor) in cadrul intalnirilor cu clientii; BENEFICII: -Un pachet salarial compus din salariu fix + comision din vanzari .

 • Salveaza cautarea