Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Doamna, 43 de ani, de profesie psiholog educational ajut elev/elevi la realizarea lectiilor online.

 • Doamnă, 43 de ani, de profesie psiholog educațional, pot lucra cu un copil diagnosticat cu tulburare de spectru autist în dezvoltarea abilităților sociale și de limbaj.

 • 2

  Se organizeaza o noua sesiune de curs Cursul se adreseaza tuturor persoanelor ce au responsabilități în domeniul securității si nu au cursul urmat : Angajatii din companiile consumatoare de securitate care:  Ocupa sau candideaza pentru pozitia de director / manager de securitate dar nu detin calificarea pentru acest post;  Au responsabilitate securitatea prin cumul de functii dar nu detin pregatirea necesara (ex: sefi depozite logistice, directori administrativi, directori IT, directori de banci );  Persoanelor responsabile cu securitatea in scoli sau alte instituții de învățământ;  Responsabililor cu securitatea din cadrul spitalelor;  Managerii societăților autorizate pentru instalare sisteme alarmare si supraveghere video;  Auditorii interni din cadrul societăților certificate, sau in curs de certificare ISO 27001 (Sistemul de Management al Securității Informației) și ISO 9001 (Sistemul de Management al Calității); Angajatii companiilor prestatoare de servicii de securitate care:  Doresc sa ofere servicii de un nivel profesional ridicat sau care asigura managementul securitatii pentru clientii lor;  Doresc sa isi imbunatateasca nivelul pregatirii;  Doresc sa participe la licitatii pentru servicii de securitate unde se cere o astfel de certificare; Personalul institutiilor militare (Politie, Jandarmerie, Ministerul Apararii etc) care:  Interactioneaza cu domeniul securitatii private;  Vor sa faca pasul catre o companie privata fie ca responsabil cu securitatea, fie in cadrul unei companii prestatoare de servicii de securitate; Orice alta persoana care doreste o cariera in acest domeniu Specialistii care doresc sa se specializeze in Evaluator de risc de Securitate Recunoaștere Programul de formare este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) Seria și nr. autorizației /data: Seria IS Nr. 001814 din 03.10.2018 Nr. De ordine din Registrul National al furnizorilor de formare profesionala a adultilot 22/1471/03.10.2018 se elibereaza Certificatul de absolvire recunoscut în tara si UE . Documente necesare înscrierii la curs:  Completatea cereri de înscriere la curs;  Completarea contractului de formare profesională;  Testul de admitere la curs - competente cheie  Copie CI;  Copie diploma licență;  Cazier;  Aviz psihologic;  Adeverința medicală “clinic sănătos” apt curs Manager de secutitate. Examinare: Întocmirea unui portofoliu (planuri/planificări de securitate, pază și protecție) Examenul de absolvire constă într-o probă teoretică (test grilă) Durata cursului 80 ore distribuite astfel: 60 ore predare 20 ore practica (realizare proiect) Taxa de participare - 1200 lei Certificatul de absolvire Informatii suplimentare la Telm:0723396722 -0751755557

 • 1

  Se cauta o persoana cu studii de licenta in Psihologie sau Psihopedagogie speciala pentru a lucra intr-un cabinet individual de psihologie cu copii cu dizabilitati - terapie logopedica. Se cere seriozitate, devotamnet, iubire față de copii.

 • Disponibil online

  Meditații limba rusa

  Cum ar fi sa faci chiar acum primul pas către învățarea acestei limbi? Alaturi de mine vei descoperi cu cata ușurintă poți pătrunde in tainele limbii ruse,și cine știe? Poate vei descoperi ca ai o afinitate deosebita către limba și cultura slavă. Iar cel mai important,te voi învață cum sa devii autodidact in cazul in care te hotărăști sa continui aceasta călătorie lingvistica pe cont propriu.

 • Disponibil online

  Meditații Limba rusa

  Cum ar fi sa faci chiar acum primul pas către învățarea acestei limbi? Alaturi de mine vei descoperi cu cata ușurintă poți pătrunde in tainele limbii ruse,și cine știe? Poate vei descoperi ca ai o afinitate deosebita către limba și cultura slavă. Iar cel mai important,te voi învață cum sa devii autodidact in cazul in care te hotărăști sa continui aceasta călătorie lingvistica pe cont propriu.

 • Angajam Director Centru Educational ( locatie SF.Sava , nr 6 , in spatele Primariei Iasi ) cu : - experienta ; - Grad I sau II didactic ; - Pregatire documentatie ARACIP Angajam Educatoare cu : - experienta ; - cu PIPP sau Pedagogic ( Educativ ) ; Detalii la

 • 2

  caut student/studenta la limbi străine care să facă pregătire la limba engleza+/- franceza, italiana nivel basic, cu copii 5-8 ani

 • 1

  Cum ar fi sa faci chiar acum primul pas către învățarea ușoară și amuzanta a acestei limbi?Alaturi de mine vei descoperi cu cata ușurintă poți pătrunde in tainele limbii ruse,și cine știe?Poate vei descoperi ca ai o afinitate deosebita către limba și cultura slavă.Iar cel mai important,te voi învață cum sa devii autodidact in cazul in care te hotărăști sa continui aceasta călătorie lingvistica pe cont propriu.Cel mai rău lucru care se poate întâmpla?Sa rămâi cu niște cunoștințe&amintiri minunate.Cum poate fi mai bine decât atât?

 • lector universitar, meditez matematica individual ( sau cu grupe de elevi) pentru bacalaureat.

 • 1

  Angajez muncitori constructii iasi interior exterior

 • 4

  Bună! Căutăm însoțitor ("shadow") pentru un băiat cu autism, vesel și înalt funcțional (4-5h pe zi, program 8-12/13, 4 zile pe săptămâna). Copilul este in grupa mare la grădiniță. Asistarea presupune sprijinul acestuia la ore, menținerea capacității de atenție și concentrare, diverse explicații atunci când este nevoie, încurajarea acestuia sa ducă la final sarcina și să răspundă la întrebările adresate de către educatoare. Cerințe: experiență, aptitudini și abilități pentru lucrul cu un copil cu autism, disponibilitate pentru a menține legătura între școală, părinți și terapeuți. Se poate oferi îndrumare de către terapeuții cu care lucrăm, acolo unde este necesar. Se poate oferi carte de muncă și un salariu motivant.

 • Ofer lecții de canto atât fizic cât și online(muzica ușoară, folclor). Fără limită de vârstă.

 • Salveaza cautarea