Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Facem Inscrieri Arte Marțiale De Contact (KMRO Krav Maga Israeli Combat System România Județul Iași)

  > CS.The Dragon Warriors România Județul Iași. Facem Înscrieri În Cadrul Clubului Nostru La Următoarea Artă Marțială De Contact. > KMRO Krav Maga Israeli Combat System (Self Defense). Artă Marțială Militară Israeliană Strict Bazată Pe Autoapărare Și Supraviețuire. În Cadrul Clubului Nostru Veți Invăța Cum Să Abordați Diferite Situații Realiste De Autoapărare : ( Pistol,Cuțit,Baston,Luptă Corp La Corp,Luptă La Sol ) Facem Înscrieri In Cadrul Clubului Nostru Pentru : > Copii 7+. > Adolescenți. > Adulți. Antrenamentele Se Desfășoară La Casa De Cultură A Studenților Sala Nr.66 ( La Fundație ) Avem Antrenament În Zilele De : > Luni - 17:00. > Vineri -17:00. Primul Antrenament Este Gratuit Pentru A Face Cunoștință Cu Sistemul Nostru De Autoapărare. Elevii Si Studenții Pe Bază De Adeverință Scolară Beneficiază De Reducere La Abonamentul Lunar. Condiții De Inscriere ( Cazier Judiciar Curat , Adeverință Medicală Apt Pentru Sport ) Vă Așteptăm În Număr Cât Mai Mare La Antrenamentele Noastre. Instructor Nivelul2 Nechita Vasile Centură Neagră 2Dan. >Sau Accesați Următoarele Link-uri Ale Clubului Nostru : > https://www.tiktok.com/@kmrokravmagacombatsystem?_t=8g979SYxieu&_r=1 > https://youtube.com/@CS.TheDragonWarriorsRomaniaJud > https://www.facebook.com/profile.php?id=1 > https://instagram.com/clubsportivthedragonwarriors?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D > https://club-sportiv-the-dragon-warriors-jud-iasi.business.site/

 • Angajam Instructor auto, Școala de șoferi

  Alătură-te echipei noastre ca Instructor auto la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN ! Dacă ești o persoană analitică, atentă la detalii, cu o înțelegere solidă a Legislației rutiere și cu un simț al responsabilității dezvoltat, acest rol este pentru tine. Descoperă toate detaliile despre job și beneficii Telefon: sau trimite un CV pe e-mail: Te așteptăm Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN din Iași, str. Vasile A. Urechia nr. 16 (lângă policlinica Nicolina). Urmărește-ne pe rețelele sociale și alătură-te comunității noastre online și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN & Inspirație pentru stilul tău de condus!

 • 1

  Școală de șoferi angajează instructor auto!

  Școală de șoferi angajează instructor auto! Fie că ai sau nu experiență în domeniu (dacă ai, reprezintă un avantaj) și dacă îți dorești să te dezvolți profesional într-o echipă tânără, dinamică și performantă, trimite-ne CV tău la adresa de e-mail: . Relații suplimentare la telefon . Cafeaua o servim împreună și îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a deveni un instructor auto de succes. Vrem să fii determinat, persuasiv, să ai ambiție să înveți despre domeniul pregătirii cursanților în vederea obținerii permisului de conducere. Viitorul nostru coleg/ă trebuie: să aibă studii finalizate, deoarece job-ul este #fulltime; să dețină atestat profesional de instructor auto; să aibă atitudine și ținută profesionistă; să fie motivat să învețe; să aibă cei 7 ani de acasă; să fie o persoană pozitivă, ambițioasă și activă; să-și dorească să facă performanță în cadrul școlii noastre. Noi ne vom ocupa să te pregătim și să te instruim (dacă ești la început de drum) pentru a deveni un instructor auto de succes în cadrul echipei noastre, te motivăm prin salarizare avantajoasă direct proporțională cu rezultatele tale și bonusuri. Dacă îți dorești o carieră de succes în domeniul pregătirii practice a viitorilor conducători auto și întrunești toate cerințele prevăzute de lege (precum și cele de mai sus), te așteptăm la un interviu. Te așteptăm în echipa noastră! Ai întrebări? Nu ezita să întrebi, vei primi răspunsul la orice întrebare! -------------------------- ---------------------- Școala de oferi AUTOMOBILUL Arta de a șofa #Iași, Stradela Silvestru nr. 1 (lângă spitalul Elytis) Phone: : https://www.instagram.com/automobilul.arta.de.a.sofa/ : https://www.facebook.com/automobilul : https://www.tiktok.com/@automobilul : https://wordpress.com/view/automobilulartaeasofa.wordpress.com : https://www.facebook.com/groups/AUTOMOBILUL Hai și tu în grup: AUTOMOBILUL - Arta de a șofa _ GROUP #FiiInspirat # # # # #Iași

 • Școală de șoferi angajează instructor auto!

  Ești o persoană pozitivă, disciplinată și empatică față de cei din jur? Te așteptăm în echipa pentru postul de instructor auto! Cerințe: - Studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat; - Atestat ; - Abilități de comunicare, de organizare și planificare, atenție la detalii, empatie, orientare spre nevoile cursantului, atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor, seriozitate și responsabilitate, abilități de muncă în echipă, proactivitate, implicare; Beneficii: o echipa dinamică, profesionistă, condiții de muncă plăcute, pachet salarial motivant în funcție de performanță. Vă rugăm să ne trimiteți CV-ul pe e-mail:

 • Logopedie la domiciliu

  Logoped cu peste 20 de ani experiență profesională mă deplasez la domiciliul copiilor care au nevoie de terapie de specialitate. Vârsta copiilor este între 3 și 8 ani. PENTRU MUNICIPIUL IAȘI. Tel.:

 • Școala de șoferi angajează Instructor auto

  Alătură-te echipei noastre ca Instructor auto la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN ! Dacă ești o persoană analitică, atentă la detalii, cu o înțelegere solidă a Legislației rutiere și cu un simț al responsabilității dezvoltat, acest rol este pentru tine. Descoperă toate detaliile despre job și beneficii Telefon: sau trimite un CV pe e-mail: Te așteptăm Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN din Iași, str. Vasile A. Urechia nr. 16 (lângă policlinica Nicolina). Urmărește-ne pe rețelele sociale și alătură-te comunității noastre online și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN & Inspirație pentru stilul tău de condus!

 • Terapie ABA

  Am urmat mai multe formari printre care si Tehnicile Aba in urma careia am capatat o experienta de aproximativ 5 ani in terapia copiilor cu CES(in cadrul centrelor) si sunt disponibila sa ofer sprijin in terapia aba dar si in desfasurarea activitatilor, stimularea prin joc dar si a limbajului a micutilor in cadrul domiciliului. Disponibilitatea mea este de 3-4 ori pe saptamana dar acest aspect este discutabil.

 • Profesor Limba Engleză

  Scoala Gimnaziala Internationala Spectrum angajeaza profesor de limba engleza pentru ciclu primar. Daca sunteti interesat sa faceti parte din echipa noastra si aveti studii de specialitate, abilitati de comunicare, viziune creativa , asteptam CV-ul dvspe adresa

 • Grădinița HOPSCOTCH angajează educatoare

  Gradinița Hopscotch angajează Educatoare/Profesor pentru învățământul preșcolar CERINȚE obligatorii: absolventă a Liceului Pedagogic și / sau a Facultății de Științele Educației; persoană entuziastă, dedicată, caldă, calmă, fermă, veselă, ordonată, pasionată de interacțiunea cu copiii și de dezvoltarea acestora la întregul lor potențial; abilități de comunicare și organizare; capacitate de a comunica cu părinții, colaborare cu personalul grădiniței; capacitate de organizare, planificare și structurare a programului educațional; creativă și cu spirit de inițiativă; abilități de creare a unui mediu plăcut și confortabil în sala de grupă; capacitatea de a manifesta afectivitate pentru copii. Descrierea jobului: planificarea și proiectarea activităților instructiv-educative; organizarea activităților extrașcolare (serbări, evenimete, întâlniri cu părinții etc.); monitorizarea, evaluarea și îmbunătățirea continuă a performanțelor preșcolarilor. Adresa pentru trimitere CV: Contact: Tel.

 • Salveaza cautarea