Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Căutăm colegi cu vocație și pasiune pentru care educația înseamnă mai mult decât transmiterea de cunoștințe: *profesori de matematica *profesori de limba si literatura romana *profesori de limba engleza care să clădească, împreună cu noi, cadrul în care copilul își dezvoltă personalitatea, își descoperă pasiunile, își valorifică talentele isi recastiga increderea pierduta si pornește pe calea spre succes. Cum ar trebui să fii ca persoană,pentru ca atat noi cat si tu sa fim mulțumiți de colaborare? 1.Să ai o atitudine pozitivă și să fii mereu cu zâmbetul pe buze. Vrem doar persoane care văd partea plină a paharului, pentru că acesta e un principiu de viață pentru noi toți; 2.Să ai disponibilitatea de a învăța permanent și de a evolua.Dacă nu înveti nu crești, dacă nu crești, firma nu crește iar Centru NewZone are o viziune mare; 3.Să fii punctual/ă ,responsabil/ă ,creativ/ă ,foarte organizat/ă si foarte atent/ă la detalii; 4.Să ai capacitatea de a scrie si a vorbi corect limba romana,să ai vocea caldă ,sa fii o persoana echilibrată si sa ai răbdare si intelegere maximă; 5. Să ai capacitatea de a capta atenția unui copil sau grup de copii; 6. Să ai vointa de a contribui la dezvoltarea abilităților și îmbunătățirea atitudinii elevilor; 7. Să fiii cu dorința mare de a transforma învățarea într-o experiență placuta si provicatoare in acelasi timp; 8. Să ai pasiune pentru meseria de profesor; 9. Să ai cunoștințe foarte bune pentru materia pe care o predai (studii de specialitate plus cei 7 ani de-acasa); optional -modul psiho-pedagogic și experiența în a lucra cu elevii. 10. Să ai dorinta si disponibilitate de a aplica tehnologiile moderne și metodele creative în învățare. Ce iti oferim: * Posibilitatea de a lucra altfel cu copiii; * Resursele necesare învățării interactive; * Evaluarea performanțelor pe criterii moderne; * Mediu de lucru plăcut si prietenos; * Un program flexibil; * Poți opta pentru angajare full-time, part-time sau colaborare, în funcție de timpul tău disponibil. De când avem nevoie? Cât mai repede. Am dori chiar de maine. Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și ne împărtășesti valorile, vrei să schimbi ceva în procesul educațional și-ti doresti să fii inconjurat de copii fericiți si te potrivești perfect cu descrierea din cele 10 puncte, trimite-ne un mail cu CV-ul tău la adresa și scrie în mail și răspunsul tău la următoarea întrebare: De ce vrei acest loc de muncă? Dacă e-mail tău nu conține răspunsul la întrebarea de mai sus, CV-ul cu candidatura ta nu va fi luată în considerare. Te așteptăm in echipa noastra să ajutăm elevii să își învingă teama, să își îndeplinească visul, să învețe cu plăcere. Facebook: NewZone Meditatii Matematica Iasi

 • Doamna, 43 de ani, de profesie psiholog educational ajut elev/elevi la realizarea lectiilor online.

 • Doamnă, 43 de ani, de profesie psiholog educațional, pot lucra cu un copil diagnosticat cu tulburare de spectru autist în dezvoltarea abilităților sociale și de limbaj.

 • 5

  Grădiniță privată angajează educatoare calmă, empatică și iubitoare de copii. Studiile de specialitate (Liceul Pedagogic / PIPP ) reprezintă un avantaj. Pentru informații sunati la urmatoarele numere de telefon .

 • 7

  Grădiniță privată angajează educatoare calmă, empatică și iubitoare de copii. Studiile de specialitate (Liceul Pedagogic / PIPP ) reprezintă un avantaj. Pentru informații sunati la urmatoarele numere de telefon .

 • 4

  Se organizeaza o noua sesiune de curs Cursul se adreseaza tuturor persoanelor ce au responsabilități în domeniul securității si nu au cursul urmat : Angajatii din companiile consumatoare de securitate care:  Ocupa sau candideaza pentru pozitia de director / manager de securitate dar nu detin calificarea pentru acest post;  Au responsabilitate securitatea prin cumul de functii dar nu detin pregatirea necesara (ex: sefi depozite logistice, directori administrativi, directori IT, directori de banci );  Persoanelor responsabile cu securitatea in scoli sau alte instituții de învățământ;  Responsabililor cu securitatea din cadrul spitalelor;  Managerii societăților autorizate pentru instalare sisteme alarmare si supraveghere video;  Auditorii interni din cadrul societăților certificate, sau in curs de certificare ISO 27001 (Sistemul de Management al Securității Informației) și ISO 9001 (Sistemul de Management al Calității); Angajatii companiilor prestatoare de servicii de securitate care:  Doresc sa ofere servicii de un nivel profesional ridicat sau care asigura managementul securitatii pentru clientii lor;  Doresc sa isi imbunatateasca nivelul pregatirii;  Doresc sa participe la licitatii pentru servicii de securitate unde se cere o astfel de certificare; Personalul institutiilor militare (Politie, Jandarmerie, Ministerul Apararii etc) care:  Interactioneaza cu domeniul securitatii private;  Vor sa faca pasul catre o companie privata fie ca responsabil cu securitatea, fie in cadrul unei companii prestatoare de servicii de securitate; Orice alta persoana care doreste o cariera in acest domeniu Specialistii care doresc sa se specializeze in Evaluator de risc de Securitate Recunoaștere Programul de formare este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) Seria și nr. autorizației /data: Seria IS Nr. 001814 din 03.10.2018 Nr. De ordine din Registrul National al furnizorilor de formare profesionala a adultilot 22/1471/03.10.2018 se elibereaza Certificatul de absolvire recunoscut în tara si UE . Documente necesare înscrierii la curs:  Completatea cereri de înscriere la curs;  Completarea contractului de formare profesională;  Testul de admitere la curs - competente cheie  Copie CI;  Copie diploma licență;  Cazier;  Aviz psihologic;  Adeverința medicală “clinic sănătos” apt curs Manager de secutitate. Examinare: Întocmirea unui portofoliu (planuri/planificări de securitate, pază și protecție) Examenul de absolvire constă într-o probă teoretică (test grilă) Durata cursului 80 ore distribuite astfel: 60 ore predare 20 ore practica (realizare proiect) Taxa de participare - 1200 lei Certificatul de absolvire Informatii suplimentare la Telm:0723396722 -0751755557

 • 3

  Se cauta o persoana cu studii de licenta in Psihologie sau Psihopedagogie speciala pentru a lucra intr-un cabinet individual de psihologie cu copii cu dizabilitati - terapie logopedica. Se cere seriozitate, devotamnet, iubire față de copii.

 • Angajez instructor auto cu experienta, de preferat peste 45 ani

 • PREGATESC LB.ENGLEZA

 • Buna ziua! Angajez educatoare la grădiniță privată. Dacă sunteți interesat/ă vă rog să îți trimiteți un CV la adresa de email: aftanase.c@yahoo.com sau să sunați la numărul de telefon:

 • Salveaza cautarea