Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Multinațională cu sediul în Napoli caută pentru biroul din Constanța, project manager sau asistent manager în funcție de experiența acumulată până acum. Candidatul ideal trebuie să vorbească engleza fluent, să fie dispus pentru deplasări interne și internaționale de scurtă durată, să aibă prestanță și să fie rezistent la stres. Constituie avantaje cunoașterea limbii italiene, experiență în scrierea proiectelor europene (Erasmus + , POCU, POR etc.) și experiență anterioară ca formator. Se oferă salariu motivant, bonuri de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, laptop și perfecționare continuă. Din activitățile principale: - activități specifice de secretariat - activități de gestionare grupuri de studenți străini pentru stagii de 4 săptămâni și mai mult - activități de tutoriat și predare pentru grupurile de studenți străini în funcție de specificul fiecărui proiect - activități de ghidaj turistic pentru grupuri de studenți străni (câteodată în week-end) -activitati de traducere proiecte si scriere sub îndrumare a cererilor de finanțare -activități de căutare de parteneri pentru proiecte -activități de organizare evenimente (conferințe, mese rotunde etc.) Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV (în engleză sau italiană) la adresa de e-mail info[a]cosvitec.ro. Selecția CV-urilor are loc până pe 15.05.2021.

 • 2

  Disponibil online

  Limba Engleza

  Cu experienta in domeniu de peste 6 ani, ofer meditatii de limba engleza, pregatire pentru examene, teze, teste, teme pentru acasa etc., intr-un mediu sigur si inovativ. Folosesc atat metode moderne cât și tradiționale in funcție de personalitatea si nevoile cursantului. Sedintele se stabilesc in functie de necesitati, ele pot fi atat online cat si fata in fata. Nivel Pregatire: Gradinita Clase primare I - IV Clase gimnaziale V - VIII Liceu Pregatire profesionala Conversational- adulti

 • 2

  Angajam instructor auto categoria B si instructor categoria C,C-E Va rog seriozitate!Multumesc

 • Poligonul de tragere RATESTI Arges angajează instructor de tir cu contract PART TIME

 • Scoala de soferi Dorimia Driver angajeaza instructori auto categoria B,categoria C si CE,cu sau fara masina proprie.Informatii la telefon .

 • Scoala de soferi Dorimia Driver angajeaza instructori auto categoria B,categoria C si CE,cu sau fara masina proprie.Informatii la telefon .

 • Scoala de soferi Dorimia Driver angajeaza instructori auto categoria B,categoria C si CE,cu sau fara masina proprie.Informatii la telefon .

 • daca doresti sa-ti ocupi timpul liber,esti d-na serioasa,feminina,ingrijita,part-time,model m'asaj relaxare,conditii central,2000ron/luna,te invit!

 • 1

  Firma noastra executa orice fel de lucrare sau reparatie de care ai avea nevoie la acoperisul tau, indiferent de marime sau complexitate , respectand cele mai inalte standarde de calitate din domeniu. Serviciile noastre reprezinta in exclusivitate servicii de reparatii acoperisuri existente deteriorate in timp, afectate de conditiile meteo extreme sau executate defectuos. Executie terase din lemn Executăm foisoare ,terase, pergole, căsuțe de vara , carporturi si nu numai,spatii de relaxare modele moderne . Reparatii acoperisuri Reparatii acoperis de orice fel.  Apeleaza la profesionisti. Refacem acoperisuri distruse partial sau total la preturi accesibile. Reparatii pazie laterala Executam reparatii pazie laterala. Pazia laterala protejează împotriva scurgerilor și umezirii, îndeplinind în același timp o funcție estetică. Montaj parazapezi Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz. Montaj ferestre Velux pentru mansarde Realizam cu indemanare si pricepere ferestre pe acoperis mansarde case si blocuri. Dolie acoperis Servicii de inlocuire si montaj dolii din tabla sau pvc prin demontarea celei vechi si montarea unei noi dolii sau chiar de dimensiuni mai mari pentru a putea prelua cat mai multa apa si a nu permite obturarea cu frunze, noroi sau alte gunoaie ce conduc la infiltratii de apa in casa dumneavoastra

 • Club sportiv angajează antrenor de baschet copii pentru initiere si performanta, 2 antrenamente /saptamana la inceput. Cerințe: - carnetul de antrenor minim categ. C , reprezinta un mare avantaj la angajare - experiență în antrenarea copiilor în baschet de cel puțin 1 an de zile la un club sportiv, - persoană calmă, - dorința și capacitatea de a lucra cu copii - seriozitate, creativitate, punctualitate. Așteptăm CV-ul dvs. însoțit și de o fotografie recentă, subliniem..NUMAI DACA AVETI CALIFICAREA NECESARĂ.., cu un simplu click, pe butonul albastru, din dreapta anunțului (Trimite mesaj) sau la adresa de email: estertrade.office arond gmail.com Mulțumim pentru înțelegere.

 • 3

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 20 ani in domeniu, meditez elevi cls. I-XII. Garantez reusita la examenul de Evaluare Nationala (cls. VIII) si Bacalaureat (cls. XII). Orele se desfasoara cu maxim 2 elevi.

 • Profesor cu experienta meditez la limba română pentru Evaluare Națională si pentru bacalaureat

 • Profesor cu experienta l meditez pentru limba franceza începători copii si adulti

 • 2

  Disponibil online

  BIOLOGIE ONLINE

  Profesor cu experienta 20 ani meditez ONLINE si la sediul meu din Piața Unirii la Biologie pentru admitere medicina,farmacie si bacalaureat

 • Cresa particulara, Sos. Pantelimon angajeaza educatoare cu experienta Program: 9:00-19:00 Salariul: 2600 lei

 • ăutam educator puericultor pentru creșa ImagiNation Early Years Centre Deoarece credem că personalul e cea mai valoroasă parte a unei creșe, ne dorim o colaborare pe termen lung, cu o persoană deosebită. Cerințe de ocupare a postului: -Experiență pe un post similar: minim 1 an -Studii superioare în domeniul psihologic sau științe ale educației sau medii, de specialitate (liceu pedagogic sau calificare obținută prin absolvirea unor cursuri autorizate A.N.C.) -Cunoștințe nivel de limba engleza mediu (B1-B2) sau avansat (C1-C2). Responsabiliă i principale: - Proiectarea, planificarea si realizarea activităților educative - Pregatirea mediului și a materialelor necesare activităților - Sprijinirea copilului în rutina zilnica și desfășurarea activităților - Comunicarea permanentă cu parinții - Pregatirea copiilor pentru orele de somn și masă Grija față de copii este o prioritate pentru noi, de aceea ne dorim sa se alăture echipei persoane vesele, calde, empatice, răbdătoare, lipsite de prejudecăți, spontane, creative și pasionate de psihologia copilului. Suntem atenți în amenajarea mediului conform particularităților de vârstă, reglementărilor oficiale și activităților desfășurate precum și în selectarea personalului pe baza competențelor și valorilor similare instituției noastre. Oferim pachet salarial atractiv, mediu de lucru plăcut și modern, număr redus de copii. Program full-time. Puteti sa trimiteti CV pe adresa

 • Profesor de matematică și fizica cu o experiență de 14 ani în învățământ meditez la matematică sau fizică elevii atât la domiciliul meu cât și la domiciliul elevului.

 • Caut persoana serioasa de preferat doamna pt loc de munca la Roma. Am nevoie de o persoana serioasa ,responsabila care sa fie destul de pregătită si sa știe sa îmi explice și sa ma învețe limba engleza la nivel avansat . Plecarea în mai . Detalii la nr

 • 2

  Scoala primara situata in Chiajna,Ilfov, angajam invatatoare cu studii de specialitate.relatii la tel.

 • 1

  Disponibil online

  Meditatii limba franceza

  Profesor liceu limba franceza cu stagiu de pregatire didactica in Franta (Lyon) si la institutul Francez din Bucuresti absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 2007-2010, absolventa a doua masterate, inclusiv a Masteratului de Traduceri-limba franceza, Universitatea din Bucuresti. Lucrez cu elevi ( inclusiv cu cei de Scoala Franceza) Si cu adulti. Pregatesc pentru admiterea la Facultatea de Limbi Straine siAS, Academia de Politie, obtinerea examenului de DELF.

 • Salveaza cautarea