Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Profesori- Traineri

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Facem Inscrieri Cursuri Autoapărare ( Oferim Și Cursuri Private În Anumite Condiții )

  _Federația Română De Autoapărare. _CS.The Dragon Warriors Județul Iași _KMRO Krav Maga Israeli Self Defense System. Artă Martială Militară Israeliană Strict Bazată Pe Autoapărare Și Supraviețuire. În Cadrul Clubului Nostru Veți Invăța Cum Să Abordați Diferite Situații Realiste De Autoapărare : ( Pistol,Cuțit,Baston,Luptă Corp La Corp,Luptă La Sol ) Facem Înscrieri In Cadrul Clubului Nostru Pentru : _Copii 7+. _Adolescenți. _Adulți. Antrenamentele Se Desfășoară La Casa De Cultură A Studenților Sala Nr.66 ( La Fundație ) Avem Antrenament În Zilele De : _Marți - 18:15. _Vineri -17:00. Primul Antrenament Este Gratuit Pentru A Face Cunoștință Cu Sistemul Nostru De Autoapărare. Elevii Si Studenții Pe Bază De Adeverință Scolară Beneficiază De Reducere La Abonamentul Lunar. Condiții De Inscriere ( Cazier Judiciar Curat , Adeverință Medicală Apt Pentru Sport ) Vă Așteptăm În Număr Cât Mai Mare La Antrenamentele Noastre. ( Oferim Și Cursuri Private În Anumite Condiții ) Instructor Nivelul2 Nechita Vasile Centură Neagră 2Dan.

 • 31

  Pedagog social

  Asigurarea educatiei non-formale si informale; dezvoltarea si consolidarea deprinderilor de viată independentă la copil în vederea cresterii sanselor de integrare socială. Asigură sprijin la lecții, desfășoară activități educative și de timp liber. Pachet salarial (salariu, bonuri de masa, o masa/zi, abonament transport RATT, plata orelor suplimentare, control medicina muncii gratuit).Program de lucru: 7 zile program/7 zile liber.

 • 1

  Cautam animatori socio-educativi

  Salutare, dragilor! Dorim să ne mărim echipa de oameni faini care să ne ajute la evenimentele pentru copii. Așadar suntem în căutare de colaboratori, fete și băieți, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Ce așteptări avem? Studii medii: minim 12 clase bacalaureat; Persoane nefumătoare; Responsabilitate și atenție în timpul activităților; Experiența în câmpul muncii constituie un avantaj, în special în activitățile cu copiii; Abilități excelente de comunicare cu copiii; Disponibilitate de deplasare la evenimentele desfășurate în diverse județe (activitatea de desfășoară preponderent în weekend); Disponibilitatea de a se costuma în diverse personaje din lumea Disney; Abilități de lucru în echipa, răbdare, creativitate, implicare și pasiune pentru copii. Responsabilități: Supravegherea copiilor la ateliere, zonă de joacă sau tobogane gonflabile; Pregatirea materialelor pentru activități, a jocurilor, a decorului și a tot ce este necesar pentru eveniment sub îndrumarea coordonatorului; Susținerea activităților de divertisment; Pictura pe fata pentru copii, modelaj baloane, deghizare în mascote. Montare demontare tobogane gonflabile. Avantaje: Program part-time, flexibil, se lucrează doar în weekend; Echipa tânără și prietenoasă; Oportunitate de dezvoltare personală. Așteptam cu drag CV-urile pe adresa de e-mail sau pe whatsapp ! Îmbrățișări calde!

 • Profesor de balet dans

  Cautam profesor de balet , dans , activitatea se va desfarura in sector 1 Pachet salarial motivant.

 • 3

  Educator

  #jobdisponibil Ne bucurăm să avem în echipă oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor. Educatori, consilieri școlari, psihologi, profesori - împreună avem scopuri și valori comune. Vino și tu în echipa noastră! Dacă îți place să lucrezi cu copiii, ești empatic, creativ și responsabil, atunci acesta este locul de muncă perfect pentru tine Cerințe: cunoștințe de limba germană Îți oferim: - salariu atractiv - program part-time/full-time - posibilitatea de a participa la diverse cursuri/seminarii de dezvoltare personală și profesională Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj privat sau să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de e-mail Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • 27

  Îngrijitor copii

  Ne bucurăm să avem în echipă oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor. Consilieri școlari, psihologi, profesori - împreună avem scopuri și valori comune. Vino și tu în echipa noastră! Dacă îți place să lucrezi cu copiii, ești empatic, creativ și responsabil, atunci acesta este locul de muncă perfect pentru tine! Îți oferim: - salariu atractiv - program full-time - posibilitatea de a participa la diverse cursuri/seminarii de dezvoltare personală și profesională Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj privat sau să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de e-mail Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • Educator limba engleza - gradinita privata Timisoara

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii engleze la nivel avansat; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 15

  Educatoare Gradinita Timisoara

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii germane sau engleza la nivel conversational; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • Meditații limba engleză

  Absolventă a Facultății de Litere, predau interactiv limba engleză generală copiilor și adulților de toate vârstele, online și la domiciliul elevului. Experiență în meditații de peste 18 ani . Materiale și metoda Cambridge - Pregătire pentru școală, pentru examenele Cambridge, pentru job, pentru călătorii, pentru viață. (de la A1 la C1) - 100 lei 90 minute Prima ședință este online și este gratis. Hai să ne cunoaștem și să vedem dacă putem lucra împreună!!!

 • 8

  Educator Montessori 0-3 ani si 3-6 ani

  Grădiniță Montessori nou înfiintată zona 1 mai , sector 1, cauta pe tru lcomunitatea 0-3 un educator de preferat certificat AMI/AMS sau orice alt organism acreditat. Colega/, colegul nostru trebuie asa fie o persoana calma, echilibrata, empatica, cu experienta in lucrul cu copiii. .În anumite conditii, angajatorul poate oferi training pentru specializare în alternativă Montessori. Cei interesați pot trimite CV la adresa : sau pot suna /watsapp la nr .

 • 4

  Meditatii matematica

  Inginer de profesie, cu experienta pedagogica , pregatesc elevi din clasele a-7a si a-8a pentru sustinerea examenului de Evaluare Nationala si (sau) corigenta Pot acorda ajutor si la fizica, in limita timpului , matematica reprezentand materie de examen. Grup de 2 copii, individual este varianta ideala. pret, 60 lei 2 ore -clasa 7-a ; 70 lei 2 ore -clasa 8-a

 • Instructor Pilates Reformer

  Suntem un studio de pilates reformer si suntem in cautarea unui trainer in zona Floreasca. Experienta nu este obligatorie, noi ne vom ocupa de training, insa trebuie sa ai o certificare in domeniul sportului. Constituie avantaj cunostinte de dans, balet, gimnastica, kinetoterapie. Cv la

 • 2

  sport

  Instructor Sportiv-Fitness-Culturism antrenez persoane de toate vârstele.

 • 5

  Pedagog Centru Formare Edu Smart

  - participă alături de personalul didactic la formarea unui colectiv unitar de elevi - îndrumă si ajută elevii la pregătirea lectiilor,controlează efectuarea temelor,se îngrijeste de participarea elevilor la lectii si la toate celelalte activităti programate - asigură îndeplinirea zilnică , de către elevi, a programelor de activitate - se ocupă de organizarea timpului liber al elevilor (lectură particulară ,auditii,serbări,participări la activităti sportive,plimbări) - contribuie în toate împrejurările la formarea deprinderilor de ordine, curătenie si disciplină la elevi - îi îndrumă pe elevi să respecte regulile igienico-sanitare - participă la stabilirea meniului provizoriu pentru elevi - tine evidenta elevilor ce servesc zilnic masa -semnează de confirmare lista zilnică de alimente - îl informează pe MANAGER asupra activitătilor si comportării elevilor - participă la sedinte, atunci când este invitat - tine catalog cu evidenta si frecventa elevilor - alege modalităti de comunicare cu elevii - identifică nevoile elevilor - facilitează comunicarea elev-elev - se informează despre elevi - determină implicarea elevului - valorifică rezultatele activitătilor - identifică,solicită si receptionează necesarul de materiale consumabile - prezintă si comunică rezultatul activitătilor - se implica in activitati de organizare de tabere si excursii in cadrul parteneriatelor - ține legătura permanentă cu serviciul contabilitate, predând listele cu elevii - colaborează cu contabilul și contabilul șef pentru a se evita restanțele de plată - verifică ordinea în sălile de curs - controlează tinuta si igiena elevilor - ia măsuri pentru respectarea Regulamentului de ordine interioară - verifică modul în care elevii respectă programul - supraveghează modul în care elevii, respectă normele de conduită civilizată - informează managerul despre activitatea elevilor si despre eventualele abateri sau incidente - semnalează administratorului orice defectiune la instalatiile sanitare, electrice si alte defectiuni sesizate - se preocupă de permanenta perfectionare si îmbunătătire a pregătirii profesionale

 • 10

  Educatoare gradinita sector 4

  Suntem in continua dezvoltare si de aceea: Ne marim echipa! Gradinita particulara autorizata BeMindful Kids situata în sectorul 4 - zona Aparatorii Patriei, cautam o colega căreia sa ii placa lucrul cu copiii, calma, proactiva si dispusa sa le ofere celor mici toata atenția de care au nevoie. Asiguram un mediu de lucru placut, conditii avantajoase, cursuri de formare continua și susținere în acest sens, masa asigurata, acces la biblioteca gradinitei, salariul negociabil în funcție de experienta, abonament premium la clinica medicală, tichete de masa.
Condiții obligatorii: Studiile în domeniu, liceul sau facultatea de pedagogie. Experienta pe un post similar minim 6 luni constituie un avantaj. Mai multe detalii le vom discuta în cadrul întâlnirii.

 • 1

  Școala de șoferi angajează Instructor auto

  Alătură-te echipei noastre ca Instructor auto la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN ! Dacă ești o persoană analitică, atentă la detalii, cu o înțelegere solidă a Legislației rutiere și cu un simț al responsabilității dezvoltat, acest rol este pentru tine. Descoperă toate detaliile despre job și beneficii Telefon: sau trimite un CV pe e-mail: Te așteptăm Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN din Iași, str. Vasile A. Urechia nr. 16 (lângă policlinica Nicolina). Urmărește-ne pe rețelele sociale și alătură-te comunității noastre online și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN & Inspirație pentru stilul tău de condus!

 • 1

  Angajam Instructor auto, Școala de șoferi

  Alătură-te echipei noastre ca Instructor auto la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN ! Dacă ești o persoană analitică, atentă la detalii, cu o înțelegere solidă a Legislației rutiere și cu un simț al responsabilității dezvoltat, acest rol este pentru tine. Descoperă toate detaliile despre job și beneficii Telefon: sau trimite un CV pe e-mail: Te așteptăm Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN din Iași, str. Vasile A. Urechia nr. 16 (lângă policlinica Nicolina). Urmărește-ne pe rețelele sociale și alătură-te comunității noastre online și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN & Inspirație pentru stilul tău de condus!

 • 1

  ! ! Dacă ești și te vezi făcând parte dintr-o performanță, această poate fi oportunitatea ta pentru o carieră de succes. Ce așteptări poți avea în calitate de la ? - oportunitatea de a evolua într-o în care să te dezvolți și să faci performanță; - flexibilitate în programul de lucru și posibilitatea de a lucra parțial remote; - remunerație care încurajează performanța bazată pe rezultate; - mediu de lucru profesionist, dar prietenos, într-un sediu modern; - formare profesională continuă; Ce așteptăm de la tine în calitate de ? - să fii team-player, orientat către munca în echipă și instruirea practică a cursanților în vederea obținerii permisului de conducere auto, rezolvarea eficientă a tuturor situațiilor neprevăzute ivite în trafic cu elevii; - să ai bune abilități de comunicare și de relaționare cu cursanții; - empatia este o calitate esențială; - să fii aliniat la viziunea de ansamblu și valorile ; - să fii specialist sau dispus să te specializezi în acest domeniu ; - dorință de evoluție profesională pe termen lung. Cum aplici? Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și ești dornic să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău la: ; : & ^ ^

 • 9

  Curs tehnician transporturi

  Descrierea succintă a calificării: Tehnicianul transporturi este capabil să opereze cu documente de transport, să analizeze mărfurile în vederea transportării și depozitării, să realizeze operații specific planificării și derulării unor activități de transport, să planifice reviziile tehnice în conformitate cu legislația în vigoare, să coordoneze și să monitorizeze activități de reparare a mijloacelor de transport. Ocupații ce pot fi practicate în urma absolvirii acestui curs: referent TIR și tranzite - studii medii (cod 335103); inspector de trafic rutier - studii medii (cod 335107); agent transporturi (cod 432301); controlor trafic (cod 432303); impiegat auto (cod 432304); verificator documente expediție (cod 432330); impiegat registru mișcare (cod 432306); agent de transport internațional (cod 422105); agent transporturi externe (cod 422108); agent transporturi interne (cod 422109); tehnician prestații vehicule (cod 311527) inspector ITP. PENTRU DETALII SI ÎNSCRIERI VĂ AȘTEPTĂM LA SEDIUL NOSTRU DIN ALBA IULIA, STR. TRIBUNALULUI NR. 3 (ÎN SPATELE PREFECTURII);

Salvează căutarea