Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam part time /cautam colaborator PFA profesor limba engleza, pentru predare online. Ce trebuie sa faca: -sa predea, sa testeze și sa urmărească progresul unor grupe online de copii de diferite vârste sau unor grupe de adulți pentru nivelurile A1, A2, B1, B2. - sa tina permanent legătura cu directiunea centrului -sa respecte orarul grupelor desemnate de centru, de cele mai multe ori cu program după amiaza -sa participe la sesiuni de fornare -sa prezinte conducerii raportul grupei și evoluției cursanților Ce trebuie sa stie: - sa aibă experienta de min 1 an în predarea cursurilor pentru grupe de adulți -sa știe engleza de nivel avansat, atestat prin diploma de facultate specializarea engleza -nu este necesar sa știe sa predea online dar sa fie dispus/a sa învețe. -deținerea unui certificat Cambridge FCE sau CAE reprezinta un avantaj Ce oferim: - remunerare decenta -sprijin în învățarea predării online - sprijin în alcătuirea planurilor de lecție și a alegerii metodelor potrivite de predare specifice fiecărei grupe de cursanți Locatia in Timisoara constituie un avantaj ( pentru situatia in care se va reveni la cursul in clasa) Candidații interesați pot depune CV-urile, însoțite de foto , pe adresa de mail:

 • 2

  Cadru didactic cu experiență ,meditez elevi la matematică cl. V-XII. Telefon

 • 2

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 20 ani in domeniu, meditez elevi cls. I-XII. Garantez reusita la examenul de Evaluare Nationala (cls. VIII) si Bacalaureat (cls. XII). Orele se desfasoara cu maxim 2 elevi.

 • Solicit angajare in programarea calculatoarelor limbaj Pascal si C++

 • Angajam part time /cautam colaborator PFA profesor limba engleza, pentru predare online. Ce trebuie sa faca: -sa predea, sa testeze și sa urmărească progresul unor grupe online de copii de diferite vârste sau unor grupe de adulți pentru nivelurile A1, A2, B1, B2. - sa tina permanent legătura cu directiunea centrului -sa respecte orarul grupelor desemnate de centru, de cele mai multe ori cu program după amiaza -sa participe la sesiuni de fornare -sa prezinte conducerii raportul grupei și evoluției cursanților Ce trebuie sa stie: - sa aibă experienta de min 1 an în predarea cursurilor pentru grupe de adulți -sa știe engleza de nivel avansat, atestat prin diploma de facultate specializarea engleza -nu este necesar sa știe sa predea online dar sa fie dispus/a sa învețe. -deținerea unui certificat Cambridge FCE sau CAE reprezinta un avantaj Ce oferim: - remunerare decenta -sprijin în învățarea predării online - sprijin în alcătuirea planurilor de lecție și a alegerii metodelor potrivite de predare specifice fiecărei grupe de cursanți Constituie avantaj locatia in Timisoara (dar nu obligatoriu), pentru o eventuala extindere a colaborarii cursurilor in clasa.

 • Scoala de limbi straine . Oferta de angajare : Profesor de limba Germana . Te invităm să ne trimiți CV-ul tău,; info @

 • Pentru postul de profesori de limba germana ,franceza, engleza, persoană serioasă, absolvent al facultății de litere, pedagogie,modul pedagogic . Program de lucru 17.00-19.00 sau 16.00-20.00 /doua zile pe săptămână. Contract individual de munca. Tel .

 • 3

  Profesoara ofer meditatii la Limba Germana. 20Lei/Ora.

 • Profesoara dau meditatii la matematica in limba germana si romana. 20Lei/Ora. Tel: .

 • 3

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul; * studii in domeniul educational. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie. CV-ul se trimite la adresa de mail:

 • Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii germane sau engleza la nivel conversational; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 9

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul; * cunoasterea limbii germane la nivel converstional. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 4

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii germane sau engleza la nivel conversational; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 4

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii engleze la nivel avansat; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • Buna ziua...caut o fata draguta si frumoasa max 25-35 ani , Asistenta personala ..doar seriosita

 • Profesoara cu peste 17 de ani vechime in invatamant, meditez matematica gimnaziu si liceu M2 -pentru evaluarea nationala 70 lei /2 ore ; -pentru liceu si bacalaureat 80 lei /2 ore. Telefon

 • 1

  Ofer meditatii las matematica pana la nivel de clasa a VIII-a (testare nationala) - 30 lei/ora - locatia se poate alege de comun acord (sau se poate si online), cu singura conditie ca prima sedință să fie considerată de probă pentru a fi persoana potrivită pentru copilul dvs (tel. )

 • 2

  Disponibil online

  Meditatii C/C++

  Inginer cu experienta de peste 10 ani, si o bogata experienta didactica, predau limbajele C si C++ pentru elevi, studenti si persoane interesate. Cursurile vor fi atat de natura teoretica, cat si practica cu numeroase exemple si studii de caz. Persoanele interesate sunt rugate sa apelezeNu raspund la mesaje pe PUBLITIM. Pretul este de 100 lei (2 ore). Sedintele sunt organizate individual. La cerere sedintele pot fi on-line via Skype. Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze telefonic. Nu raspund la SMS / mesaje pe PUBLITIM

 • 2

  Disponibil online

  Cursuri / pregatire JAVA

  Pentru aceia care doresc sa faca primii pasi pentru a intelege si aprofunda limbajul Java si tehnologiile aferente le stau la dispozitie cu programe personalizate de studiu, astfel incat in maxim un an de zile sa puteti face schimbarea de cariera dorita. Consultatiile au loc individual, si utilizeaza materiale de studiu editate in 2017-2018. Ofer de asemenea suport si pentru aceia care doresc sa sustina examenele pentru certificari JAVA Oracle. Subiecte ce pot fi abordate: * Java Core. * JDBC. * Concurenta. * DEsign Patterns. * JavaFX. * JEE. * XML. * Servicii WEB. Pretul unei sedinte este de 100 lei . Durata : 2 ore. Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze telefonic. Nu raspund la SMS / mesaje pe PUBLITIM.

 • Profesoara de matematica, ofer meditatii la matematica elevilor de gimnaziu. Pretul unei sedinte este 50 RON.

 • Salveaza cautarea