Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Profesor, master matematica didactica, meditez online elevi clasele 5 - 8 , pregatire pentru evaluarea nationala clasa a 8- a. ( pret 75 ron / 2 ore ) precum si elevi clasele 9 - 12 , pregatire pentru sustinerea examaenului de bacalaureat ( pret 100 ron / 2 ore.).

 • Profesoara cu peste 17 de ani vechime in invatamant, meditez matematica gimnaziu si liceu M2 -pentru evaluarea nationala 70 lei /2 ore ; -pentru liceu si bacalaureat 80 lei /2 ore. Telefon

 • 1

  Cautam colega pentru activități educativ-recreative cu copii (2 6 ani) part- time sau full time . Profil candidat: - persoana creativa , placuta , pasionata sa lucreze cu copiii - cunoștințe de limba engleză si / sau limba germană - studenta PIPP / absolventă PIPP / absolventă a Liceului Pedagogic - persoana capabila in gestionarea relatiilor interumane - persoana comunicativa , cu spirit de lucru în echipă

 • Institut privat de de limbi straine , angajeaza profesor de limba engleza in Timisoara . Va rugam trimiteti cv-ul dvs pe mail : Tel : https://fastenglish.ro/

 • 1

  Scoala de limbi straine . Oferta de angajare : Profesor de limba Germana . Te invităm să ne trimiți CV-ul tău,; info @

 • Caut un job ca instructor preparator formare

 • 16

  Cautam educatoare full time. Daca iti plac copiii, ai rabdare, multa imaginatie si studii in domeniu, trimite-ne CV-ul. Abia asteptam sa te intalnim!

 • After school angajeaza studenta/absolventa stiintele educatiei pt.postul de invatatoare after school. Experienta constituie un avantaj. Rel.la tel:

 • Cautam educatoare pentru gradinita particulara in Timisoara. Cerinte: - absolventa de Liceu Pedagogic sau PIPP - punctuala, serioasa, iubitoare de copii, implicata. Oferim:: - stabilitate, colectiv dinamic , posibilitatea de dezvoltare profesionala alaturi de cadre didactice profesioniste , salariu motivant Detalii la tel.

 • Angajam profesor de germana învățământ preșcolar ( Cresa și grădinița privată ) 4-5 ore pe săptămâna .

 • 1

  Căutam educatoare . Locație noua! Copii vărsată mixtă. Rog seriozitate.

 • 3

  Profesoara de matematica, cu experienta de peste 20 ani in domeniu, meditez elevi cls. I-XII. Garantez reusita la examenul de Evaluare Nationala (cls. VIII) si Bacalaureat (cls. XII). Orele se desfasoara cu maxim 2 elevi.

 • Gradiniță particulară,cu sediul în Bălcescu,angajează educatoare cu/fără experiența. Căutăm persoane serioase, punctuale, calme. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic la:

 • After school zona Cluj, Complex, angajează personal didactic.Program de lucru 8 ore. Informații suplimentare la nr.de tel.:

 • 1

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii engleza la nivel avansat; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie

 • 1

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii germane sau engleza la nivel conversational; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 9

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul; * cunoasterea limbii germane la nivel converstional. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 4

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii engleze la nivel avansat; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 4

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul; * studii in domeniul educational. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie. CV-ul se trimite la adresa de mail:

 • 6

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii germane sau engleza la nivel conversational; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • Salveaza cautarea