Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Mai este valabil anutu

 • 1

  Angajam operatori curatenie pentru locatii fixe industriale si pentru echipele mobile. Suntem în căutare de persoane responsabile, capabile, disciplinate, cu abilitati de comunicare, comunicare și organizate. Program norma intreaga: 8 ore/zi pe schimburi in functie de locatie. Oferta (bonusuri, beneficii) Pachet salarial. Tichete de masa. Decontare abonament transport in comun pe toate liniile. Mediu de lucru dinamic. Posibilitatea de avansare pe pozitia de team leader si/sau coordonator intern. Toate CV-urile primite vor fi analizate iar canditati selectati vor fi contactati pentru interviu. Pentru informații va rugam sa ne contactați la numărul afișat intre orele 09:00 și 17:00 de Luni pana Vineri.

 • 1

  Educație / Studii: - Bacalaureat - Obligatoriu calificare operator / agent DDD si Gazare cereale - Vechime în activitatea DDD si Gazare cereale   2 ani, cu calificare Aptitudini / abilități / cerințe:  Bună comunicare Atitudine pozitivă Orientare spre client Cunoștințe foarte bune despre produse de protectia plantelor catalogate ca T si (T+) și servicii DDD si Gazare cerele Dorința de a învața lucruri noi Colaborare și lucru în echipă Receptivitate Flexibilitate la program Permis conducere Dispus la deplasări frecvente în alte județe Responsabilități și sarcini:  organizarea sarcinilor de îndeplinit la locul de muncă si la client respectarea planificărilor pe termene limită  aplicarea celor mai bune soluții și practici DDD si de tratare a cerealelor depozitate cu produse de protec ie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) i toxice T. gestionarea produselor specifice întreținerea echipamentelor de lucru și de protecție, a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar primite în custodie atenție la detalii specifice DDD-G în locațiile unde se fac tratamentele punctualitate, responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate  îndeplinirea activităților zilnice, care pot fi planificate și în weekend redactarea / completarea documentelor de lucru  transmiterea documentelor, scriptic și faptic, conform cerințelor interne Oferim: CIM pe perioadă nederminată salariu fix si procent la lucrare bonusuri ocazionale în funcție de performanțele companiei mediu plăcut de lucru CV-rile se trimit pe email sau wattsap.

 • 2

  Angajam personal cu minim 2 ani experienta in servicii de curatenie. Program de lucru 4h dimineata (luni-vineri) si obiectiv fix in zona Bd. Basarabia, sector 3. Contract pe perioada nedeterminata, salariu motivant + bonuri de masa, sporuri de performanta, posibilitati de crestere a venitului prin lucrari extra (in afara programului).

 • Vă rog dacă puteți să mă angajez la profi sunt muncitor îmi place să fac curețene să așez marfa

 • Salveaza cautarea