Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Arges Companii

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Muncitori spatii verzi si curatenie - doar barbati

  Nu sunati !!! Mesaj si CV aici. Societate angajeaza barbati cu experienta,domiciliul in Pitesti sau imprejurimi (posesori de permis de conducere cat. B - vor conduce duba ) pentru intretinere spatii verzi in multiple locatii din sudul tarii. Deplasari zilnice tur retur din Pitesti cu autoturismele societatii,uneori fiind necesara si cazarea ( 4-5 nopti luna ). Atributii : - colectare gunoi menajer din spatiile verzi, toaletare arbusti si copaci, intretinere plante decorative ( smuls buruieni) - tuns cosit iarba si evacuare, udare,etc. Persoanele interesate vor atasa un CV actualizat si eventuale intrebari.

 • angajez spălător covoare și mașini

  angajez spălător covoare program 4 ore pe zi , programul o săptămână dimineață una după masă ,spălăm și livrăm covoare când nu sunt covoare se spală masini ,salariu 1200 -1400 bani in mână ,se face și ciubuc ,postul este ptr cineva care mai are un job,duminica și sâmbăta liber,contract de muncă

 • 3

  Angajez femee pentru spalatorie lenjerieECO și haine

  Angajez femee pentru spalatorie haine și lenjerie .Program normal

 • 5

  Angajam agent curatenie

  Descriere Căutam agent de Curatenie. Cerinte: - Punctualitate - Experienta prealabila reprezinta un avantaj - Promptitudine in realizarea sarcinilor. - Grad ridicat de responsabilitate si seriozitate; - Persoana motivata, proactiva, sociabila; - Atitudine pozitiva. Program de lucru de luni-vineri, 8ore/zi. Salariu atractiv, prime de sărbători și bonusuri de performanța.

 • 19

  Angajam personal curatenie

  Cautam o persoana responsabila, punctuala, atenta la detalii pentru activitati de curatenie in cadrul unei cladiri cu spatii comerciale si birouri. Pregătire de bază: studii medii Se oferă angajare cu contract de munca, salariu fix de 3600 brut și tichete de masa de 40 de lei zi lucratoare. Program de lucru flexibil.

 • 2

  Agenti de curatenie,

  PERSONAL CURATENIE Locație fixă stabilă intr-un magazin din Centru Comercial Arges Mall. *Program de lucru fix doar 4 ore zi (7:00-11:00). *Se acordă libere săptămânale (prin rotație cu echipa). *Se lucrează cu contract de muncă pe perioada nedeterminata. *Salariul 1350 lei luna.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges
Salvează căutarea