Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Asociația de proprietari nr 886 Galați cu sediul în str Brăilei nr 58, Bl BR2, SC. 4,angajează femeie de serviciu cu contract part time de 2 ore. Menționăm ca persoana respectiva trebuie să aibă alte 6 ore contractate pentru a evita plata taxelor fiscale la salariul minim pe economie. Relații la tel.

 • 6

  Firma de curatenie, angajam personal pentru lucrari

 • 3

  Societate de întretinere si mentenanta clădiri rezidentiale si de retail angajează operatori curatenie (femei sau barbati) pentru echipa de curatenie. Suntem în căutare de persoane cu aspect îngrijit, responsabile, capabile, disciplinate, cu bun simt și organizate care sa se conformeze modului nostru de lucru. De preferat personal cu experianta minima in curatenie profesionala. Oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Salariu net: intre 1750 si 2400 de lei (in functie de performanta individuala si abilitatile de a opera echipamente profesionale de curatenie) - Program de lucru: 8 ore de Luni pana Vineri, liber in weekend si de sarbatori - Locatii fixe in municipiul Galati, fara deplasari externe - Bonusuri de perfomanta si aniversari - Echipament individual de protectie - Mediu de lucru placut - Utilaje profesionale si pregătire practica periodica - Selectia pe baza de interviu si proba de lucru. A teptam CV-urile dvs. pe mail sau prin mesaj pe site. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de mobil din anunt, de Luni-Vineri in intervalul orar 08.00-16.00.

 • Angajam agent de curatenie in incinta Metro Galati. Va rugam sunati pt detalii la tel:

 • 1

  Cautam o persoana dispusa pentru 30 minute dimineața și 30 minute seara sa scoată și sa bage marfa la un magazin. Atenția și tinerea de minte sunt primele cerințe. Magazinul se afla în Galați zona Neacșu. Cine este interesat ne poate suna direct

 • Buna ziua , Suntem EvyHappyClean , o firma specializata de curatenie pentru scari de bloc din Bucuresti. Căutam personal pentru : 1. Maturat si spalat parterul 2. Maturat alei de acces si intrarile in bloc 3. Spalarea geamurilor de la usile de acces 4. Stergerea si spalarea usilor de acces 5. Stergere mana curenta 6. Curatarea liftului ( oglinda + pardoseala ) 7. Stergere cabina lift 8. Debarasarea spatiului aferent fiecarei ghene de pe etaj 9. Maturarea si spalarea etajelor superioare 10. Maturat si spalat spatiul aferent fiecarei ghene de pe etaj 11. Stergerea si curatarea avizierelor / cutiilor postale / spatiilor pentru ziare 12. Curatarea panzelor de paianjeni dupa pereti sau colturile acestora 13. Spalarea pubelelor si spatiul aferent acestora 14. Pregatirea europubelelor pentru golire 15. Desfundat ghena ori de cate ori se infunda cu reziduri menajere 16. Curatenie generala de 2 ori pe an ( Paste si Craciun ) 17. Deszapezirea aleilor de acces in bloc de cate ori este nevoie Si multe alte servicii ce se pot discuta la fata locului. Toate serviciile sunt prestate cu materialele si solutiile firmei noastre. Oferim contract de munca și un salariu atractiv de 3000 lei pe luna, putând sa câștigați și mai mult făcând ore suplimentare. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr. de whatsapp disponibil in anunț. Multumim.

 • 3

  Angajam femeie de serviciu în Cabinet Stomatologic. Program de lucru 8 ore. Telefon:

 • 1

  Căutam femeie care sa facă curățenie o data pe săptămâna,sambata dimineața ,oferim plata la zi 80 RON.Ne puteți contacta la numărul de telefon de luni -vineri între orele 10-20.

 • Firma de curatenie angajam personal in orasul Galati. Rel la tel

 • 2

  FIRMA DE CURATENIE ANGAJAM PERSONAL IN ORASUL GALATI. Contract full time DETALII LA NR DE TEL.

 • angajez agent ddd calificat.

 • 5

  Bună ziua , Angajez personal curățenie, oferim salariu 2000 ron net , bonuri de masa , decontare transport pentru persoanele din afara orașului. Ne puteți contacta la tel: sau

 • Persoana harnica si serioasa doresc sa ma angajez pentru curatenie la scari de bloc. Am experienta in domeniu. Prefer un post de femeie de serviciu de 3-4 ore pe zi. Astept mesaj in privat cu numarul de telefon pentru detalii.

 • 1

  Cautam un om de curte ( poate fi o familie de pensionari) care sa locuiasca permanent la noi la pensiune ..Asiguram cazare si masa. Sarcini--sa aibe grija de curte, sa tunda iarba, sa ude plantele , sa dea de mancare la pauni . Doar persoane serioase,fara viciul alcoolului.Relatii la .

 • Salveaza cautarea