Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Firma Curatenie ,cauta FETE / FEMEI CU PERMIS DE CONDUCERE CAT.B ! pentru angajare. Salariu motivant , seriozitate si pentru perioada mai mare, eventual incepind de la 6 Luni . Telefon 0049 173 6496670

 • 4

  Firma de curatenie din Bucuresti, ne marim echipa de interventie curatenie. Cautam un baiat cu experienta in domeniu si permis auto. Oferim: - Contract de munca din prima zi de lucru; - Salariu 2.000 lei net si bonuri de masa de 300 lei. - Bonusuri in functie de performanta; Detalii la Va asteptam in echipa noastra!

 • Caut doamna ptr spălat geamuri cer și ofer seriozitate

 • Chorus M&D SRL Galati angajeaza in Galati persoana curatenie spatii birouri. Puteti trimite cv-ul la sau sunati la nr.

 • 7

  Angajez spalator auto, ofer cazare si procent intre 30 si 40%

 • 8

  RMG RECICLARE DESEURI S R L PUNCT LUCRU Dudestii Noi platforma industriala Angajeaza sortatori materiale plastice: 4 posturi Muncitori necalificati: 2 posturi Orar 8.30-17.00 Se ofera : Salariu atractiv Echipament individual de protectia muncii Prima de prezenta Prima de sarbatori Decontare Transport Informatii telefon 0728.811.112 Mihaela.

 • 6

  Avem nevoie de o persoana care sa fie dispusa sa lucreze in ture , care sa coordoneze personalul de la curatenie, dar sa si ajute in caz de nevoie . Pentru tura de noapte de spala mecanizant parcarea , scarile, pardoseala de la etaj. Programul : 2 zile de zi, 2 zile de noapte si 2 zile libere. Locatie: Piata Obor. Se ofera salariu 2000 lei si tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata.

 • 1

  Firma de prestari servicii curatenie si DDD, angajeaza operator dezinsectie-dezinfectie-deratizare cu/fara experienta. Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; Permis categoria B; Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; Seriozitate si organizare Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; Ne puteti contacta telefonic la numarul in vederea stabilirii unui interviu.

 • 1

  Angajam o fata pentru curatenie. Locatie: VITAN, cladire birouri Program de lucru: de luni pana vineri, 1 zi 4 ore , 06:00 - 10:00, a doua zi 8 ore, 06:00 - 16:00. Salariu: 1300 lei, cu bonuri de masa incluse.

 • 1

  Angajam persoana cu experienta, pentru curatenie spatii de birouri, program luni - vineri, 8 ore. informatii la telefon, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 16:00

 • Firma de colectare deseuri angajez muncitori necalificati ! Persooanele cu permis de comducere prezinta avantaj! Informatii suplimentare la telefon

 • 8

  Vă așteptăm pentru detalii și interviuri la sediul nostru din Cazasu, Sos. Rm. SĂRAT nr. 5 (Vis-a-vis de LukOil)

 • Societatea Gold Clean Service, firma profesionala de curatenie cauta firme serioase carora sa le ofere servicii de calitate de curatenie pe baza de contract. Oferim servicii profesionale de curatenie : - in birouri, spatii comerciale si sedii - mochete covoare si tapiterie - curatenie generala si de intretinere - curatenie dupa constructor Se lucreaza exclusiv cu solutii si echipamente profesionale de curatenie. Preturile serviciilor de curatenie se negociaza in functie de suprafete, frecventa si complexitatea lucrarilor. Flexibilitate: Firma de curatenie Gold Clean Service se adapteaza oricarei nevoi al clientului. Serioziate: Implicarea este 100% in domeniul activat. Punctualitate: Este unul dintre punctele forte al firmei. Va multumim!

 • 2

  Agentul se ocupă de curățenia în incinte (spitale), pentru beneficiarii care au contractat cu Clean Medical S.R.L. De asemenea, utilizează și întreține echipamentul de lucru. Atribuțiile principale: Respectă planificarea activității de către superiorul ierarhic identificând eficient ordinea stabilită prin norme interne și conform indicațiilor primite în vederea optimizării timpului de îndeplinire a acesteia; Efectuează curățenia în spațiile repartizate (saloane, holuri, toalete și spații comune), prin aplicarea procedurilor de lucru și respectarea protocoalelor de curățenie; Răspunde de utilizarea și păstrarea în bune condiții a ustensilelor de curățenie ce le are personal în grijă, precum și a celor care se folosesc în comun și le depozitează în condiții de siguranță; Asigură transportul deșeurilor în condiții corespunzătoare, pe circuitul stabilit, respectă atribuțiile conform legii privind depozitarea și gestionarea deșeurilor; Își desfășoară activitatea în echipă respectând raporturile ierarhice și funcționale; Responsabilitatea postului: Utilizarea în mod eficient a resurselor puse la dispozitie: echipamente, materiale de curățenie și dezinfecție; Are obligația să poarte echipament de lucru și protecție adecvat. Să respecte cu strictețe normele de igienă, protecția muncii și PSI. Să manifeste grijă deosebită în mânuirea și utilizarea materialelor și echipamentelor pe care le are în primire pentru a evita avarierea, distrugerea sau pierderea lor; Specifica iile postului: Studii medii; Poseda abilitati de munca în echipa; Rezistență la stres; Relații la numărul de telefon: Site: www.cleanmedical.ro

 • Descriere Locuri de muncaAgentul se ocupă de curățenia în incinte (spitale), pentru beneficiarii care au contractat cu Clean Medical S.R.L. De asemenea, utilizează și întreține echipamentul de lucru. Atribuțiile principale: Respectă planificarea activității de către superiorul ierarhic identificând eficient ordinea stabilită prin norme interne și conform indicațiilor primite în vederea optimizării timpului de îndeplinire a acesteia; Efectuează curățenia în spațiile repartizate (saloane, holuri, toalete și spații comune), prin aplicarea procedurilor de lucru și respectarea protocoalelor de curățenie; Răspunde de utilizarea și păstrarea în bune condiții a ustensilelor de curățenie ce le are personal în grijă, precum și a celor care se folosesc în comun și le depozitează în condiții de siguranță; Asigură transportul deșeurilor în condiții corespunzătoare, pe circuitul stabilit, respectă atribuțiile conform legii privind depozitarea și gestionarea deșeurilor; Își desfășoară activitatea în echipă respectând raporturile ierarhice și funcționale; Responsabilitatea postului: Utilizarea în mod eficient a resurselor puse la dispozitie: echipamente, materiale de curățenie și dezinfecție; Are obligația să poarte echipament de lucru și protecție adecvat. Să respecte cu strictețe normele de igienă, protecția muncii și PSI. Să manifeste grijă deosebită în mânuirea și utilizarea materialelor și echipamentelor pe care le are în primire pentru a evita avarierea, distrugerea sau pierderea lor; Specifica iile postului: Studii medii; Poseda abilitati de munca în echipa; Rezistență la stres; Relații la numărul de telefon: Site: www.cleanmedical.ro

 • 8

  Firma de Curatenie ofera servici ptr scari de bloc -asociati de propietari - ptr mai multe detali tel.

 • 4

  Firma de Curatenie in Timisoara ofera servicii de curatenie ptr ASOCIAȚI DE PROPIETARi PTR MAI MULTE DETALII TEL.

 • Inter Cleaning RO-GER cauta colegi, ingrijitori cladiri doar cu permis auto categoria B. Program full time. Iti propunem: un salariu de 2300 lei platit intotdeauna la timp, abonament metrou sau STB, zile legale libere, zi de nastere libera. Tu trebuie sa fii de treaba, responsabil si cu bun simt. Contact la

 • Asociație proprietari, situata central în Timișoara, caută Urgent, femeie de servici. Salar atractiv. Tel de contact .

 • 11

  Companie multinationala angajeaza Ingrijitor Cladiri, la 8 ore/zi, de Luni pana Vineri, program de lucru de la 07:00 la 15:00. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariul atractiv, tichete de masa, prime de Craciun si Paste. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de Luni pana Vineri, de la ora 09:00 la 17:00, la nr. de telefon: .

 • Salveaza cautarea