Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam urgent operator la curatenie(femeie de serviciu), in orasul Iasi/Iasi, cu contract de munca, norma de 2; 4; 6ore/zi. Suntem interesati si de pensionare gradul III de boala sau pensie la limita de varsta. Curatenia se face in institutii bancare. Programul este de Luni pana Vineri(Sambata si Duminica nu se lucreaza). Angajarea se face cu Contract de Munca.

 • 1

  Firma de curatenie, angajeaza urgent operator de curatenie(femeie de serviciu) cu Contract de Munca in loc.Miroslava, Jud.Iasi, cu norma de 2 ore/zi de Luni pana Vineri. Curatenia se face intr o institutie bancara.

 • 7

  Firma de curatenie angajează personal curatenie. Se oferă salariu motivant,contract de munca, bonusuri salariale in funcție de performante. Tel.

 • Firma angajam personal curatenie fabrica din Timisoara, situata in Giarmata. Program pe doua schimburi de Luni- Vineri Mai multe detalii la telefon.

 • 2

  Companie de servicii industriale, angajeaza Agenti Curatenie pentru Timisoara. Oferim conditii contractual avantajoase! Se lucreaza doar un singur schimb :L-V .

 • 3

  Firma de curatenie angajeaza muncitori calificati sau necalificati. Dorim: seriozitate, punctualitate, pentru posesorii permis categoria B posibilitate auto. Oferim: Carte de munca, Salar motivant, program flexibil. Tel:

 • 5

  S.C. Deparazitim ofera post de munca in domeniul dezinsectie-dezinfectie si deratizare. Cerinte: punctualitate, consecventa, dorinta de a invata si progresa in acest domeniu Obtionale: permis cat B, experienta in domeniu Se ofera: salarizare fixa si decenta, bonusuri ptr lucru suplimentar, auto, in cazuri exceptionale si cazare Asteptam C.V.-urile dvs pe adresa: sau tel:

 • 1

  Societatea I&G CLEAN angajeaza personal calificat si necalificat pentru prestarea serviciilor de curatenie. Cerinte: punctualitate, seriozitate, munca in echipa Oferim: salar motivant, program flexibil, auto ( posesorilor de permis de conducere ). Contact: adresa de mail: Tel: .

 • 5

  Angajam personal curățenie, șofer sau șoferiță mai multe detalii la telefon

 • 6

  ESTI SERIOASA ? Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil , esti harnica si dornica sa inveti te asteptam sa fii colega noastra ! Daca ai experienta in domeniul curatenie sau iti place curatenia, si mai bine ! Daca nu ai experienta , te ajutam noi sa inveti si iti asiguram formare la locul de munca ! Poti castiga mai mult decat in locurile de munca anterioare ! Ai posibilitatea sa avansezi in cadrul firmei. Doar sa fii serioasa, implicata ! De restul ne ocupam noi ! Contacteaza-ne telefonic si hai sa ne intalnim in vederea colaborarii ! Jobul poate fi: -cu program full-time ( norma intreaga ) , 8ore/zi -cu program part/time , 4ore/zi Se cere : -disponibilitate -seriozitate , implicare , responsabilitate -capacitate de invatare , organizare si adaptare Se ofera: -pachet salarial atractiv Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei )

 • 2

  ATLAS CLEANING te cauta pe tine: -preocupata de curățenie si un loc de munca stabil Ne dorim de la tine, viitoarea noastra colega: experiență în domeniul curățeniei de preferat ; daca nu ai experienta si esti harnica , te invatam noi daca ai permis de conducere este bine, fiindca poti castiga mai bine ; daca nu ai permis, ne descurcam si fara el să fii o persoană care se îngrijește de aspectul său: de la igiena de bază până la articolele vestimentare să fii serioasa și responsabila să îți respecți programul de lucru și atribuțiile postului să fii atent la detalii și să îți placă să faci curățenie sa fii ordonata și punctuala Program de lucru de Luni pana Vineri, de dimineata: full-time, 8 ore/ zi sau varianta part- time , 4 ore/zi Ce îți oferim: -loc de munca stabil si mediu de lucru placut -formare la locul de munca (experienta nu este obligatorie ) -salariul creste in functie de implicare si de vechimea in cadrul firmei IMPORTANT : -poti castiga MAI MULT decat in alte pozitii similare din trecut ! ! ! Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei )

 • 10

  Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil , esti harnic si dornic sa inveti nu conteaza ca esti NECALIFICAT in prezent ! Asiguram noi formare la locul de munca ! Poti castiga mai mult decat in DOMENIUL CONTRUCTIILOR sau domenii similare ! Iar munca este mai USOARA ! Ai posibilitatea sa avansezi in cadrul firmei. Doar sa fii serios, implicat , de restul ne ocupam noi ! Contacteaza-ne ! -cu program full-time ( norma intreaga ) Se cere : -disponibilitate -permis conducere categoria B -seriozitate , implicare , responsabilitate -capacitate de invatare , organizare si adaptare Se ofera: -pachet salarial atractiv Mai multe detalii in cadrul interviului. Informatii suplimentare TELEFONICE ZILNIC intre orele 8:00-18:00 sau CV pe adresa de mail a firmei ( ne gasesti pe Google sau FB dupa denumirea firmei ) Pu

 • 2

  MARIM ECHIPA ! ANGAJAM AGENTI DE CURATENIE -daca ai experienta intr-o firma de curatenie , aceasta constituie avantaj -daca nu ai experienta, dar esti dispus sa inveti rapid, tot avantaj este NECESITA: -implicare -seriozitate DETALII : - telefonul de pe site-ul companiei ATLAS CLEANING . -CV-uri la mail-ul de pe site-ul companiei ATLAS CLEANING .

 • Firma cu experienta , punctuală , serioasă in domeniu curățeniei , căutam de lucru pentru a creste activitatea și a mulțumii cât mai multe persoane cu serviciile noastre la cele mai mici prețuri de pe piața Suntem disponibili in Timisoara , Giroc , Ghiroda , Mosnita Noua-Veche, Dumbravita ... Prestam serviciile de curățenie la CASE-VILE (chiar si după CONSTRUCTORI) , APARTAMENTE-GARSONIERE si SCARI DE BLOC ... Eliberam factura sau chitanța după fiecare serviciu sau in cazul unui abonament se face un contract Pentru programări sau mai multe detalii la numărul de telefon :

 • 2

  Agent curățenie la punctul de lucru Metro Satu Mare

 • Angajez zilier în Breaza PH pentru lucrări gospodărești în curte. Ofer 15 lei /h. Nu ofer mâncare,băutură,țigări. Plata zilnic la sfârșitul programului.

 • Echipa serioasa efectuam curățenie apartamente vile după constructori folosim echipament profesional și soluții profesionale

 • Angajam persoane curatenie pt zonele București-Noi și Gherghitei-Colentina,program 2h/zi in intervalul orar 06-08,salariul Cash 1000 lei. Persoanele interesate sa sune la tel

 • Societate comerciala cu sediul in Bucuresti, sector 4, ofera spre angajare 15 posturi de femeie de serviciu cu program de munca 8 ore, perioada nedeterminata. Conditii de angajare: minim 10 clase absolvite, fara antecedente penale, responsabil, adaptabil la munca in echipa, vechime in munca min 1 an. CV-urile candidatilor vor fi primite in sectiunea de mesaje iar interviurile vor avea loc in data de 28.07.2022 la sediul societatii.

 • Salveaza cautarea