Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Bistrita-nasaud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Angajam spalator auto Persoana responsabila, serioasa, punctuala. Oferim salariu motivant, conditii de munca ridicate. Pentru mai multe detalii, sunati la nr. de tel.

 • reparati auto diagnoza toate la domiciliu. (tractoare utilaje )

 • Cautam pentru flota firmei mecanic auto. Limba Engleza sau germana necesara. Se ofera cazare. Angajre in Danemarca. Mai multe informatii la telefon.

 • Candidatul ideal - Min 3 ani experienta pe un post de mecanic auto - Serios, punctual, muncitor - Studii medii tehnice (profil mecanica auto) - constituie avantaj Descrierea jobului - Cunostinte de intretinere si reparatii mecanice autovehicule; - Executa lucrarile in conformitate cu standarde de calitate cerute; - Executa interventiile pe masini cu respectarea termenelor de predare catre clienti. Se ofera: Conditii de lucru excelente Se ofera salariu motivant + bonusuri

 • Candidatul ideal: Cautam oameni pasionati de domeniul auto, orientati spre clienti si care isi doresc sa se dezvolte profesional. In schimb, noi le oferim un mediu de lucru atractiv, sansa dezvoltarii profesionale si beneficii pe masura. Studii medii: Minimum 2 ani experienta pe un post similar ( tinichigiu auto/vopsitor auto). Calificare in domeniu. Permis Auto categoria B. Ablitati: Atentie la detalii, asumare responsabilitate, lucru in echipa. Descrierea jobului: Executarea lucrarilor de mecanica/ tinichigerie/ electrica/ vopsitorie conform comenzilor de atelier. Respectarea tehnologiei reparatiilor si conditiile de calitate impuse de catre normativele constructorului. Completarea comenzii de reparatie conform operatiilor efectuate la autovehiculul aflat in reparatie si semnarea documentelor la finalizarea lor. Completarea cererilor de aprovizionare cu piesele de schimb si consumabile conform necesarului rezultat din comanda de reparative. Efectuarea controlului final la terminarea ciclului de reparatie pentru a se asigura de calitatea lucrarilor.

 • Angajam Electrician auto cu experienta de minim 3 ani. Candidatul ideal - Responsabil, organizat, serios - Spirit de echipa - Dorinta de dezvoltare profesionala si acumulare de noi cunostinte Descrierea jobului - cunostinte avansate de electrica in mecanica auto - persoana dinamica; - cunoaste organizarea si fluxul intr-un atelier auto - executa operatiile de service conform comenzilor primite - raspunde de calitatea operatiilor executate - respecta termenele de executie asumate Beneficii: - Salarizare motivanta - Mediu de lucru placut - Conditii de munca la standarde ridicate - Formare profesionala continua Permis de conducere: Categoria B Nr. tel.

 • Service Auto cu statie ITP in Bistrița angajez inginer stație ITP echipamente noi.

 • Salveaza cautarea