Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Giurgiu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Salariu atractiv program flexibil,luni -vineri ,detalii la telefon

  • Cerintele postului: -Ingineri sau tehnicieni service IT (studii si experienta in domeniu reprezinta un atu), persoana dinamica, organizata, cu atentie distributiva, capacitate de asimilare rapida, spirit de lucru in echipa, disponibilitate la program flexibil. -Permis categoria B

  • LKW Store, Magazinul de Camioane angajeaza Mecanici si Electricieni camioane pentru punctul de lucru din Bolintin Deal. Cerinte : - Experiență in industria auto; - Respectarea metodologiei de lucru; - Respectarea termenelor stabilite; - Spirit de echipa; - Rigoare; - Atentie; - Eficienta; - Corectitudine; - Dorinta si capacitate de evolutie; - Experinta in mecanica auto camioane, sistemul de franare hidraulica și pneumatic, constituie avantaj. Descrierea jobului - Efectueaza, impreuna cu ceilalti mecanici/electricieni din echipa, reparatiile mecanice la camioanele repartizate de catre responsabilul de service; - Asigura o inalta calitate de executie a lucrarilor si respecta termenele de executie; - Are obligatia de a semnala superiorului orice problema legata de calitatea deficitara a reparatiilor efectuate in service sau alte probleme legate de procesul de servisare. Beneficii: - Se ofera salariu atractiv si sistem de bonusare conform performantei; - Mediu de lucru modern, stabil, sigur si placut. Descrierea companiei LKW Store, Magazinul de Camioane angajeaza Mecanici si Electricieni camioane pentru punctul de lucru situat in Bolintin Deal. Daca iti doresti sa lucrezi intr-o companie de viitor, intr-o echipa tanara, ambitioasa si dinamica, aplica la acest job si te asteptam alaturi de noi!

  • Angajez electomecanic pentru Reparatii si mentenanta Nacele -Platforme de lucru la inaltime cu experienta in acest domeniu.

  • Auto Expert Service angajează mecanic / vopsitor / pregătitor auto cu experiență în domeniu, se dorește seriozitate si profesionalism ! Program : Luni - Vineri : 08:00 - 17:30 Sambăta - Duminica : închis Locația noastră : Șoseaua Alexandriei, nr.259 Giurgiu Salariu între 2000 și 3000 LEI. Mai multe detalii la telefon :

  • Salveaza cautarea