Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 235 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam operator Buldoexcavator Terex 860SX la 20 de km de București și avem lucrări în toată țara, oferim cazare/ transport și o masa calda, salariu atractiv

 • Geo Complex Clean SRL Giurgiu angajeaza personal pentru firma de curatenie cu domiciliul in municipiul Giurgiu astfel: - agent curatenie cladiri si mijloace de transport(femei) program full-time - 1 loc, Detalii la tel.

 • 20

  HOTEL SUD DIN GIURGIU angajeaza RECEPTIONER/RECEPTIONERA Cerinte: - limba engleza obligatorie - cunostinte utilizare PC Beneficii: - asiguram cazare (pentru persoanele din alte localitati ) si masa - salariu motivant - contract de munca pe perioada nedeterminata

 • Echipa noastra cauta o persoana responsabila , serioasa si organizata cu bune abilitati de comunicare si relaționare .Experienta pe un post similar constituie un avantaj . Program in ture de cate 7 ore pe zi si cu 48 de ore libere pe saptamana. Salariul(avans + lichidare) se negociază la interviul de angajare. Mediu de lucru prietenos. Postul implica : aprovizionarea rafturilor cu produse , asigurarea vizibilității cat mai bune a acestora cat si expunerea corecta a prețurilor , prevenirea si comunicarea stocurilor lipsa de raft impreuna cu gestionarea termenelor de expirare . Experienta cu casa de marcat este esențială , dar se poate dobândi pe parcurs.

 • 1

  Angajam sofer distributie produse alimentare si nealimentare. Sofer categoria B.

 • International Premium Recruitment Srl angajaza agenti curatenie , program full time.Se cauta persoane serioase,apte de munca din punct de vedere medical. cv si interviu online

 • 3

  Firma de productie publicitara specializata in productia de : - panouri de gard - porti auto - porti pietonale - panouri inchideri balcoane Cautam o persoana corecta si organizata. Oferim conditii umane de lucru, salariu motivant, bonusuri si ... respect. Pentru detalii despre ceea ce realizam - www.garduri-personalizate.ro

 • 2

  Angajez muncitori în construcții - placari polistiren - gresie, faianță - rigips - tencuiala - zidărie Tel la tel :

 • CERINTE: -disponibilitate la efort fizic -Atitudine proactiva -dorinta de implicare Atributii: -sortarea paletilor in functie de categorii; -reconditionarea paletilor defecti; -Intretinerea spatiilor de lucru; Beneficii: -Salariu competitiv -Tichete de masa 300 lei/luna -Contract perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri, 1 schimb (8 ore/zi) Transport asigurat Locatie:Bolintin Deal (km 23 pe autostrada A1)

 • 1

  S.C. TTS PORTURI FLUVIALE S.R.L. angajeaza macaragiu grupa B pentru punctul de lucru Giurgiu Cerinte: - autorizatie macaragiu grupa B; - domiciliul in Giurgiu sau in apropiere; Atributii: - asigurarea conditiilor necesare pentru desfasurarea in bune conditii a utilajului precum si manipularea marfurilor; - cunoasterea macaralei pe care o deserveste si instructiunile de exploatare ale acesteia; - cunoasterea codului de semnalizare; - participarea la operatiile de intretinere, revizie si reparatie precum si la verificarile ce se efectueaza la macaraua pe care o deserveste sub coordonarea directa a sefului de port; - cunoasterea miscarilor carligului - graifarului si drumul pe care il face acesta la ridicarea, transportarea si coborarea cu si fara sarcina. Beneficii: - salariul motivant; - tichete de masa; - premiere de Pasti si de Craciun; - sporuri acordate conform legislatiei in vigoare; Persoana de contact: Mihail Bogatu:

 • 11

  Ekol cauta absolvent facultate cunoscator limba engleza pentru postul de logistician. Experienta in depozite si logistica constituie un avantaj. Locul de munca este la Bolintin Deal, km 23, autostrada A1. Programul este luni-vineri 9-17.30, se asigura transportul din Bucuresti. cv-uri la: Informatii la

  Repostat automat
 • cau zidari calificați sau necalificați salariul în particular

 • Angajam pentru fabrica de hartie situata in Adunatii-Copaceni, ambalatori manuali cu norma intreaga. Program Luni- Vineri de la 8-16:30. Nu raspundem la mesaje.

 • Societate de transport cu sediul social in Spania angajeaza soferi profesionisti (C+E) in urmatoarele conditii: - salarii 2500-2700 euro net, contract de munca Spania; - perioada de lucru 8 saptamani cu 2 saptamani repaus sau 12 saptamani cu 3 saptamani repaus; - plata repaus; - plata integrala transport; - plata contributii sociale si asigurare sanatate; - dispecerat si HR in limba romana; Nu se cere fisa medicala si aviz psihologic. Nu se cere vaccin COVID 19. Disponibilitatea postului este imediata!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1900 - 2500 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (140 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • 9

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Angajam agenti de curatenie din Giurgiu si zonele limitrofe (Vedea, Malu, Slobozia) pentru cladiri de birouri in Bucuresti. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Bonuri de masa; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri.

 • 58

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Angajam agenti de curatenie din Clejani si zonele limitrofe (Neajlov, Podul Doamnei, Sterea, Gorneni) pentru cladiri de birouri in Bucuresti. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Bonuri de masa; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri.

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1900 - 2500 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (140 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • 4

  Anul nou vine cu cele mai noi oferte de munca in Germania( Franfurt, Stutgart, Hamburg, Berlin). Oferte in fabrici de ciocolata , la ambalat, operatori la banda, necalificat cu vaccin sau fara vaccin, intre 18-58 de ani, cu si fara experienta, limba germana nu este obligatorie, studiile nu sunt obligatori, se cere seriozitate si dorinta de munca. Salarii atractive intre 1600-1800 euro, se ofera cazare, mancare sau bani de mancare, transport organizat, contract de munca cu angajare in Germania! Pot pleca imreuna pana la 10 persoane intr-un loc, la acelasi angajator. Programari zilnic intre orele 9-17 luni-vineri. Operatorii nostri va vor da toate detaliile necesare:

 • Salveaza cautarea