Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Giurgiu

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 7

  Angajam asistenti azil germania

  Angajam personal azil Germania ASISTENȚI ASISTENTE Detali suplimentare la telefon sau Wapp. zilnic între 8-17

 • 8

  Angajez muncitori în construcții

  Angajez muncitori în construcții - gresie , faianță - placari polistiren - rigips - tencuiala etc Tel

 • 12

  Angajez șofer categoria C+E

  Angajez sofer categoria C+E pentru curse locale zona București. Punct de plecare- Km 23, Autostrada A1. Salariu între 6000-8000 RON. Bonusuri. Program: 9-18. Mai multe detalii la telefon.

 • Caut Bonă menajera . Pentru detalii sunați

  Caut bona . Pentru mai multe detalii in privat.

 • Sofer distributie salariu net 5800 lei + bonusuri

  eBlueFarm își mărește echipa, acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. Angajam urgent soferi (femei bărbați) cat.B pentru distributie produse farmaceutice. Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA zero73791781doi SE OFERA: -Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță) -Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) -Telefon de serviciu PROGRAM: luni-joi 8:00-17:00, vineri 8:00-15:00 CERINTE: -Studii medii -Punctual, responsabil și organizat -Disponibilitate pentru deplasări -Distribuirea produselor farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite -Sa se asigure livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare -Verificarea periodica pentru buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii.

 • 2

  Angajez lucrători depozit in Joita(Giurgiu)

  Angajez lucrători depozit in Joita(Giurgiu) ! Beneficii: Salariu începând de la 3.100 lei Net; Spor de 25% pentru orele lucrate de noapte; Spor de 25% pentru zilele de weekend; Bonus de productivitate până la 660 lei net (după terminarea perioadei de probă); Orele lucrate în weekend si în zilele de sărbători legale se plătesc dublu; Programul de lucru este flexibil, cu două schimburi disponibile: 08:30-17:30 și 17:30-02:30, fiecare cu 8 ore de lucru și o oră de pauză. Transport asigurat din urmatoarele zone: GIURGIU - UZUNU - CALUGARENI - CRANGURI - SINGURENI - MIHAILESTI - POSTA - BUTURUGENI - ZORILE - GRADINARI - TANTAVA - GIURGIU - PLOPSORU - CALUGARENI - SINGURENI - STEJARU - MIHAILESTI - BUTURUGENI - GRADINARI - CIOROGARLA

 • 1

  Angajăm șoferi categoria B

  Angajăm șoferi cu mașina personală ( oricare tip de autovehicul este permis ) Se lucreaza pe teritoriul Bulgariei ( curse 350-400 km ) Plata la fiecare cursă !

 • 11

  Angajam muncitori in constructii

  ANGAJAM MUNCITORI CONSTRUCTII Placari polistiren Gresie Faianta Zidarie Tencuiala Rigips Etc. Relatii la tel

 • 2

  Operator pompa beton Putzmeister

  Pompa de beton Putzrmeister cu lungimea bratului de 24M 36M Salariu Net 10.000 lei

 • 9

  Operator statie de betoane

  Operator statie de betoane Liebherr cu experienta. Salariu net 6000 lei Masina si telefon de serviciu. Locatie: Bolintin Vale, Jud Giurgiu

 • Cautam soferi profesionisti incepatori / cu experienta (comunitate)

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 1

  Angajam mecanic auto

  Contract pe perioadă nedeterminată. Pachet salarial atractiv. CV-ul se depune la Punctul de lucru din municipiul Giurgiu, str. Prieteniei nr. 5 până la data de 12.04.2024 ora 10.00. Interviul va avea loc în aceeasi zi la ora 13.00. Dorim angajarea de cetateni străini NON-UE.

 • Inginer Tehnolog

  Candidatul Ideal Studii: superioare, profil industrie alimentara; Experienta: minim 3 ani in domeniul industriei alimentare. Experienta in sistemele de management privind siguranta alimentara (HACCP IFS ) si sisteme de management calitate (ISO 9001 și ISO 22000); Persoana organizata, atenta la detalii, orientata spre rezultat; Persoana toleranta, atenta la nevoile celorlalti, cu abilitati de comunicare;prezentare; relationare; Capacitate de organizare si prioritizare a sarcinilor; de-a conduce o echipa; de organizare si planificare a sarcinilor zilnice; Cunostinte PC : Excel, Word, MS PowerPoint, Descrierea jobului Responsabilitati: Coordonarea si asigurarea intregului proces de productie in vederea realizarii productiei planificate, in conformitate cu obiectivele si standardele de calitate ale firmei; Coordonarea si asigurarea desfasurarii ritmice a procesului de productie, urmarind realizarea la termen si in conditii de calitate si eficienta a planului de productie primit; Defalcarea planului de productie pe echipe,oameni; Lansarea inceperii activitatii conform planului de productie agreat; Se asigura de buna intretinere si exploatare a utilajelor, respectarea normelor de protectie a muncii si PSI, respectarea programului de lucru; Verificarea pontajul pentru personalul din subordine. Supervizarea activitatii de productie pe tura de care este responsabil; Urmarirea realizarii productiei din punct de vedere cantitativ si calitativ; Gestionarea personalul din subordine si medierea eventualelor situatii care intervin; Asigurarea respectarii procedurilor, completarea corecta a documentelor si a rapoartelor de productie; Responsabilitate privind respectarea retetarelor fiecarei categorii de produs finit realizat; Propunerea si elaborarea de proceduri gestionate de departamentul calitatea.

 • Mecanic Echipamente Horeca

  Cautam spre angajare full time part - time: Mecanic priceput și dedicat să se alăture echipei noastre dinamice pentru a întreține și repara echipamentele noastre specializate în industria alimentară. Dacă aveți experiență în domeniul mecanicii și sunteți pasionat de menținerea funcționalității optime a echipamentelor industriale, aceasta este o oportunitate ideală. Responsabilități: Diagnoza și remedierea defecțiunilor mecanice ale echipamentelor industriale utilizate în procesele de producție alimentară. Executarea reviziilor periodice și a întreținerii preventive pentru a asigura funcționarea eficientă și sigură a echipamentelor. Identificarea pieselor de schimb necesare și gestionarea stocului de piese pentru a asigura disponibilitatea acestora atunci când este necesar. Colaborarea cu echipele de producție pentru a asigura că echipamentele sunt pregătite și funcționale pentru sarcinile zilnice. Documentarea intervențiilor efectuate și menținerea înregistrărilor de întreținere pentru fiecare echipament. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul mecanicii industriale, preferabil în industria alimentară sau într-un domeniu similar. Cunoștințe solide despre funcționarea echipamentelor industriale și capacitatea de a diagnostica și repara defecțiuni mecanice. Abilități bune de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor în timp util. Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a gestiona multiple sarcini simultan. Respectarea normelor stricte de siguranță și de igienă în industria alimentară. Carnet cat B Oferta noastră: Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și motivată într-un mediu de lucru stimulant, avand un pachet salarial competitiv și beneficii atrăgătoare. Dacă sunteți un mecanic priceput și dornic să vă alăturați unei echipe dinamice în industria alimentară, vă invităm să aplicați pentru acest rol entuziasmant. Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție la adresa de email [adresa de email] până la data de [data limită].

 • 3

  Angajam Stivuitoristi in Bicu (Judetul Giurgiu)

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze stivuitoristi pentru depozitul din localitatea Bacu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un cv sau un numar de telefon la care va putem contacta.

 • 34

  Angajam Stivuitorist in Bicu (Joita)

  NORDIC GROUP angajează stivuitorist în cadrul punctului de lucru din Bicu, Bucuresti (DJ602 Comuna Joita). Sarcina principală a noului coleg este manipularea mărfurilor şi încărcarea camioanelor conform listelor de încărcarcare. Printre principalele responsabilităţi se numără de asemenea: Transfera paletii din zona de recepție in zona de stocare; Aprovizionează locațiile de picking cu mărfuri de pe paletii din stocare; Are responsabilitatea de a așeza produsele in locațiile corecte, pentru a asigura acuratețea locațiilor de picking; Se asigura ca toate produsele sunt manevrate corespunzător pentru a preveni deteriorarea acestora; Participa la procesul de curățare a zonei de recepție; Păstrareaza curăţenia in spaţiului de depozitare; Aloca mărfurile pe zonele destinate acestora; Sortează paleti goi pe categorii si ii pregătește pentru retur. CERINTE: Autorizatie ISCIR valabilă Studii medii Exeperiența anterioară pe un post similar - avantaj OFERIM: Mediu placut de lucru Tichete de masa de: 30 lei zi Contract de munca pe perioada nedeterminata Program de lucru: Luni-Vineri Asigurare sanatate privata Prime de Craciun si Paste Mai multe detalii privind oferta si programul de lucru se obtin la interviu sau la numarul de telefon

 • 11

  Angajam Manipulanti marfa (pickeri) - Bicu (jud. Giurgiu)

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze manipulanti marfa cu experienta pentru depozitul din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV sau un nr de telefon la care va putem contacta

 • 1

  Gestionar-operator facturare

  Cautam coleg colega pentru postul de gestionar depozit piese auto. Experienta constituie un avantaj. Așteptăm cu interes CV-UL dumneavoastră.

Salvează căutarea