Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  DRWHEEl SERVICE AUTO isi mareste echipa tehnica : - Angajam vulcanizator la departamentul de service roti. - Munca in echipa , fara divergente. - Seriozitate - Punctualitate - Pastrarea curateniei in service - Atentie si comportament frumos cu clientii si masinile lor - Dorinta de a capata experienta si de a invata lucruri noi. Telefon: 0758 848 080 Email:

 • caut electrician auto part timesau colaborare pt montarea echipamentelorelectrice pe autoturisme . Asigur gratis garaj si conditii bune precum si alte facilitati in Tg, Mures tel.caut electrician auto part timesau colaborare pt montarea echipamentelorelectrice pe autoturisme . Asigur gratis garaj si conditii bune precum si alte facilitati in Tg, Mures tel.

 • Căutăm un nou coleg pe postul de Electrician auto-Sef service! Dacă îți place să lucrezi în echipă și ești pregătit să accepți noi provocări, te așteptăm în echipa noastră! Responsabilități: - montarea accesoriilor comercializate - susține echipa de ingineri în vederea realizării proiectelor - întocmește necesarul de piese și material din cadrul departamentului service - execută instalații electrice/mecanice în conformitate cu documentația tehnică - anterior predării mașinii se va efectua o testare sau verificare a lucrărilor realizate, unde dacă este cazul, se solicită folosirea corectă a aparaturii pentru determinarea curentului, tensiunii și rezistenței electrice - urmărește starea tehnică a mașinilor din cadrul societății, iar dacă apar defecțiuni, este responsabil de diagnosticarea și efectuarea reparației în măsura posibilităților. Cerințe: - Minim 2 ani de experiență pe un post similar; - Diplomă de studii/calificare electrician auto; - Cunoștințe generale despre protocoale de comunicare CAN high și low; - Cunoștințe de instalare și depanare a sistemelor auxiliare(reflectoare- troliu etc); - Disponibilitate de adaptare la programul de lucru conform cerinței postului; - Dinamic, ambițios; - Spirit de echipă; - Spirit de observație și inițiativă; - Cunoștințe PC, pachet Office. Beneficii: - Pachet salarial atractiv; - Șansa de a avansa pe baza rezultatelor proprii; - Oportunitate de dezvoltare prin cursuri de formare profesională; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - Atmosferă plăcută de lucru într-o echipă tânără, dinamică și ambițioasă, în plină expansiune. Descrierea companiei: Prezentă de 17 ani pe piața din România, societatea PICK UP SRL este lider în domeniul comercializării accesoriilor pentru utilitare pick up, 4x4 și off road. Societatea reprezintă companii de renume mondial din domeniu, cum ar fi: WARN, ALPHA, AEROKLAS, VISIONX, MEYER etc. Din anul 2016 societatea noastră este de asemenea și producător de accesorii auto OEM.

 • Caut un tânăr cu cunostinte in vulcanizare si cunoștințe mecanice pentru deschiderea unui atelier auto. Permis auto obligatoriu.

 • Service auto angajează mecanic auto cu experienta. Program de lucru 8 ore Salar atractiv în funcție de experienta. Mai multe detalii la tel: 0743 479 444

 • ANGAJAM - vulcanizator cu sau fara experienta! Daca esti interesat nu ezita sa ne contactezi! Tel: Sangeorgiu de mures www.facebook.com/nzowking

 • Angajez mecanic auto cu experienta pt.service nou de pe str.Apalinei langa Crinul.cer si ofer seriozitate.

 • Angajez mecanic auto pt service nou din str. Apalinei aproape de Crinul .Ofer și cer seriozitate.Pt mai multe detalii la Calin.

 • Salveaza cautarea