Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Service Auto din Targu Mures angajeaza Tinichigiu-Vopsitor. Program de lucru 8 ore. Se ofera salar atractiv si negociabil Experienta constituie un avantaj. Detalii la nr de tel:

 • 2

  Sc Cosmetizare Auto Mures S.R.L (SteliClean) specializată in curatarea autoturismelor ,cauta persoana tanara pentru postul de COSMETIZARE AUTO-POLISH AUTO Responsabilitatile persoanei care va ocupa postul: -Curatarea in detaliu a autoturismelor pe partea de interior. -Polisharea caroserieri si a farurilor. Cerin ele candidatului: Absolvirea unei scoli Loialitate ,atent la detalii,dorinta de invatare. corectitudine,responsabilitate,integritate, Permis de conducere cat. B Oferim : Program de 8 ore/zi Pachet salarial cu posibilitati reale de crestere Mediu de lucru plăcut i profesionist; Colectiv de munca prietenos, fara birocratie Aprecierea si rasplatirea corespunzatoare a muncii bine facute Candida ii interesa i pot trimite un Curriculum Vitae cu poza la adresa de email Numai candida ii selecta i vor fi invita i la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu ace tia.

 • Angajez băiat pt cosmetizari auto, experiența constituie un avantaj dar nu este obligatorie, mai multe detali la telefon.

 • 4

  DRWHEEl SERVICE AUTO isi mareste echipa tehnica : - Angajam vulcanizator la departamentul de service roti. - Munca in echipa , fara divergente. - Seriozitate - Punctualitate - Pastrarea curateniei in service - Atentie si comportament frumos cu clientii si masinile lor - Dorinta de a capata experienta si de a invata lucruri noi. Telefon: 0758 848 080 Email:

 • Caut un tânăr cu cunostinte in vulcanizare si cunoștințe mecanice pentru deschiderea unui atelier auto. Permis auto obligatoriu.

 • SPALATORIA SPEED CARWASH , DIN CORUNCA ,ANGAJEAZA SPALATOR AUTO CU EXPERIENTA, SALARIU ATRACTIV , PENTRU MAI MULTE DETALII ,

 • ANGAJAM - vulcanizator cu sau fara experienta! Daca esti interesat nu ezita sa ne contactezi! Tel: Sangeorgiu de mures www.facebook.com/nzowking

 • Salveaza cautarea