Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Service auto Sibiu

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajare mecanic ajutor mecanic

  Se angajează mecanic ajutor mecanic.

 • Angajăm Mecanic Auto cu experienta in Stuttgart, Germania!

  Cerinte: = Cunostinte de mecanica de intretinere ( schimb frane; ambreiaj; etc.) = Experienta in VAN-uri de 3,5T. Beneficii: = Contract de muncă direct de catre angajator german = Oportunitatea de a acumula experiență în domeniu = Salariu negociabil in functie de cunostinte Mai multe detalii va sunt oferite telefonic de luni pana vineri intre orele 10 -18.

 • 2

  Angajam Inspector ITP

  Drive in Autoservice Sibiu angajeaza Inspector ITP Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Pachet salarial atractiv - Mediu de lucru competitiv Cerinte: - Capacitate de organizare a activitatilor zilnice - Persoana activa, comunicativa, cu dorinta de perfectionare -Mediu de lucru competitiv Mai multe detalii la telefonul din anunt.

 • 3

  Vulcanizator Auto - Sibiu

  Ce competențe vă sunt necesare? Experiență în domeniul vulcanizării auto constituie un avantaj sau studii in domeniul mecanicii auto. Responsabilitati Realizari ; - Diagnosticarea defectelor anvelopelor; - Vulcanizarea anvelopelor camerelor de aer; - Demontarea asamblarea rotilor si montarea rotii pe autovehicul; - Inlocuirea anvelopelor uzate sau in vederea adecvarii la sezon; - Echilibrarea rotilor. Oferim: -Salariu atractiv; -Tichete de masa: 30 lei tichet; -Bonus de performanta; Detalii:

 • 1

  Angajez mecanic auto

  Service auto angajeaza mecanic auto cu experienta minim 3 ani pe auto multimarca.se ofera salariu intre 4000 si 6000 net in functie de cunostiinte tehnice si practice contract de munca perioada nedeterminata asigurare medicala program fix de 8 ore.

 • 4

  Angajez mecanic auto

  Angajez mecanic auto in service cu traditie utilat cu tehnologie de ultima generatie Se ofera salariu motivant in mediu de lucru placut cu program de lucru fix Se cere experienta minim 2 ani seriozitate si punctualitate.

 • 2

  angajez tinichigiu auto

  vopsitorie auto angajeaza tinichigiu auto cu experienta minim 3 ani.se ofera salariu intre 3500 si 5500 in functie de aptitudini profesionale program de 8 ore contract pe perioada nedeterminata.

 • 10

  Angajam mecanic/ ajutor mecanic sau persana priceputa in dezmembrari auto

  Remat angajaza muncitori pentru dezmembrari auto,sortatori deseuri, manipulanti marfa. Lucrul se desfasoara intr-un singur schimb. Se ofera: Salariu si cazare GRATUITA Mai multe detalii la

 • 5

  Angajez Mecanic Auto

  Angajam Aecanic Auto. Fiecare mecanic va avea la dispozitie necesarul echipamentelor pentru desfasurarea activitatii. Programul de lucru este de Luni pana Vineri de la ora 9 la ora 18. Sambata este libera. Oferim salariu actractiv, masa calda. Relatii la nr de tel

 • Angajam mecanic auto

  SC SOMA SRL angajeaza mecanic auto la punct de lucru Cisnadie Cerinte: - cunostinte tehnice in domeniul auto - corectitudine, implicare, initiativa, punctualitate - abilitatea de a lucru in echipa; - persoana ambitioasa; - seriozitare, dorinta de munca, punctualitate; - permis conducere categ B; - capacitate de a invata proceduri noi pentru intretinere si mentenanta. Responsabilitati: - Identifica problemele si propune solutii pentru rezolvarea lor; - Efectueaza operatiile de reparatii necesare; - Intretine ordinea su curatenia postului de lucru. Beneficii: - Pachet salarial motivant; - Tichete de masa; - Mediul de lucru prietenos si competitiv; - Decontare Transport. Pentru detalii sunati la telefon sau personal la sediul firmei in Cisnadie , str. Selimbarului, nr. 90

 • Angajare mecanic camioane Sibiu

  SC ELSI SPEDITION SRL Angajam Mecanic Service Camioane Punct de lucru: Str. Turda nr.15 Sibiu Orar: L-V 8 16,30 Locatia detine 4 posturi de lucru pentru reparatii auto, 1 Statie vulcanizare, 1 statie tinichigerie. Cerintele postului: Angajam mecanic camioane cu experienta in domeniul reparatiilor de autohevicule, remorci si semiremorci. Sa detina diploma de calificare in domeniul auto. Sa fie o persoana ordonata, atenta si punctuala. Suntem un colectiv micut si sociabil, unde ne sprijinim reciproc pentru a ajunge la rezultatele cele mai bune. Tel.

 • Angajare mecanici camioane Sibiu

  SC ELSI SPEDITION SRL Angajam Mecanic Service Camioane Punct de lucru: Str. Turda nr.15 Sibiu Orar: L-V 8 16,30 Locatia detine 4 posturi de lucru pentru reparatii auto, 1 Statie vulcanizare, 1 statie tinichigerie. Cerintele postului: Angajam mecanic camioane cu experienta in domeniul reparatiilor de autohevicule, remorci si semiremorci. Sa detina diploma de calificare in domeniul auto. Sa fie o persoana ordonata, atenta si punctuala. Suntem un colectiv micut si sociabil, unde ne sprijinim reciproc pentru a ajunge la rezultatele cele mai bune.

 • 1

  Angajam inspectoratul ITP

  Firma Med Service din Mediaș cu experiență de peste 30 ani în domeniul reparației de automobile, caută personal pentru posturile; Inspector ITP cu sau fără atestat Se acceptă și persoanele care au muncit 3 ani într-un service auto autorizat. Informații suplimentare despre posturile vacante la numărul de telefon Sorin H.

 • 1

  Mecanic Franta

  Cerințe: angajam mecanic camioane multimarca (MAN, FORD, SCHMITZ) pentru service-ul nostru din Lille, Franta. calificare in domeniul mecanic experienta, seriozitate, dorinta de lucru daca detii un permis conducere CE ai un avantaj Condiții: venituri incepand de la 2000 euro luna program de lucru flexibil, negociabil (1 2 luni la munca, 2 3 saptamani acasa) contract de munca deplasare si cazare asigurata, gratuite servicii sociale si medicale asigurate Responsabilități: repararea si intretinerea flotei de camioane si semiremorci de la punctul de lucru din Franta

 • Service Auto mobil Sibiu , diagnoza Camioane

  Echipa dinamica cu multi ani de experiență în reparații camioane și autoturisme , ne deplasam pe teren cu echipament de ultimă generație , efectuam diagnoza , constatare și reparatii la fata locului în cel mai scurt timp și la preturi convenabile.

 • 2

  Angajam mecanic auto și vopsitor auto sau pregătitor

  Firma Med Service din Mediaș cu experiență de peste 30 ani în domeniul reparației de automobile, caută personal pentru posturile; Mecanic auto cu experiență sau incepator Vopsitor auto cu experiență sau pregătitor vopsitorie Informații suplimentare despre posturile vacante la numărul de telefon Sorin H.

 • 1

  Angajam mecanic auto

  Service auto situat in Sura-Mica dorim sa ne marim echipa de mecanici auto, daca esti un mecanic auto serios si doresti un loc de munca stabil nu ezita sa ne contactezi. Salariu atractiv negociabil cu fiecare persoana in functie de calitati si calificari. Din dorinta de a construi un mediu cat mai placut de munca cautam sa angajam ajutor mecanic si mecanic auto, cu experienta in reparatii auto, putem ajuta si cu calificarea la locul de munca pentru persoanele pasionate. Program : luni-Vineri 8:30-17 salariu. 3500-6000 ron

 • 2

  Angajam mecanic ajutor mecanic

  Angajam mecanic ajutor mecanic pentru dezmembrări auto. Dorim ca aceasta persoana: -sa fie serioasa si punctuala -sa fie implicata, sa ii placa lucrul in echipa. -necesar experienta in domeniul auto. PROGRAM: L-V, 8.30-17.00

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Sibiu
Salvează căutarea