Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Teleorman

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • S C FAGUL IMPEX SRL, ANGAJAM SOFERI CU CATEGORIA ,B si B+E ,PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN ROSIORI DE VEDE,ALEXANDRIA SI COMUNELE APROPIATE DINTRE ALEXANDRIA SI ROSIORI DE VEDE,,SE LUCREAZA 3 ZILE PE SAPTAMANA,LUNI,MARTI,MIERCURI ,DE LA ORA 5 DIMINEATA PANA LA ORA 13 ZIUA ,SALARIUL E 2.000 LEI/LUNA BANI IN MANA ,SE INTOCMESTE CONTRACT DE MUNCA, SE ANGAJEAZA NUMAI PERSOANELE SERIOASE CU EXPERIENTA IN CONDUCERE DE MINIM 3 ANI,SAU CU EXPERIENTA IN DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE ,FARA CAZIER, POATE SA FIE SI PENSIONARI,O DATA PE SAPTAMANA(DUMINECA SAU SAMBATA) TREBUIE SA VINA CU MASINA FIRMEI LA TURDA UNDE E FABRICA DUPA MARFA, RESPECTIV DUPA PRODUSE, SE POATE SA LUCREZE NUMAI LUNI,MARTI MIERCURI FARA SA MAI VINA LA TURDA, DAR ATUNCI SALARIUL ESTE 1.700 LEI/LUNA BANI IN MANA. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL, -0751193820, -0728242666.

 • S C FAGUL IMPEX SRL, ANGAJAM SOFERI CU CATEGORIA ,B si B+E ,PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN ROSIORI DE VEDE,ALEXANDRIA SI COMUNELE APROPIATE DINTRE ALEXANDRIA SI ROSIORI DE VEDE,,SE LUCREAZA 3 ZILE PE SAPTAMANA,LUNI,MARTI,MIERCURI ,DE LA ORA 5 DIMINEATA PANA LA ORA 13 ZIUA ,SALAR 2.000 LEI/LUNA ,SE INTOCMESTE CONTRACT DE MUNCA, SE ANGAJEAZA NUMAI PERSOANELE SERIOASE CU EXPERIENTA IN CONDUCERE DE MINIM 3 ANI,SAU CU EXPERIENTA IN DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE ,FARA CAZIER, POATE SA FIE SI PENSIONARI,O DATA PE SAPTAMANA(DUMINECA SAU SAMBATA) TREBUIE SA VINA CU MASINA FIRMEI LA TURDA UNDE E FABRICA DUPA MARFA, RESPECTIV DUPA PRODUSE, SE POATE SA LUCREZE NUMAI LUNI,MARTI MIERCURI FARA SA MAI VINA LA TURDA DAR ATUNCI SALARUL ESTE 1.700 LEI/LUNA BANI IN MANA. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL, -0751193820, -0728242666.

 • SC FAGUL IMPEX SRL, ANGAJAM SOFERI CU CATEGORIA ,B si B+E ,PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN ROSIORI DE VEDE,ALEXANDRIA SI COMUNELE APROPIATE DINTRE ALEXANDRIA SI ROSIORI DE VEDE,,SE LUCREAZA 3 ZILE PE SAPTAMANA,LUNI,MARTI,MIERCURI ,DE LA ORA 5 DIMINEATA PANA LA ORA 13 ZIUA ,SALAR 2.000 LEI/LUNA ,SE INTOCMESTE CONTRACT DE MUNCA, SE ANGAJEAZA NUMAI PERSOANELE SERIOASE CU EXPERIENTA IN CONDUCERE DE MINIM 3 ANI,SAU CU EXPERIENTA IN DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE ,FARA CAZIER, POATE SA FIE SI PENSIONARI,O DATA PE SAPTAMANA(DUMINECA SAU SAMBATA) TREBUIE SA VINA CU MASINA FIRMEI LA TURDA UNDE E FABRICA DUPA MARFA, RESPECTIV DUPA PRODUSE. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL, -0751193820, -0728242666.

 • SC FAGUL IMPEX SRL, ANGAJAM SOFERI CU CATEGORIA ,B si B+E ,PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN ROSIORI DE VEDE,ALEXANDRIA SI COMUNELE APROPIATE,SE LUCREAZA 3 ZILE PE SAPTAMANA,LUNI,MARTI,MIERCURI ,DE LA ORA 5 DIMINEATA PANA LA ORA 13 ZIUA ,SALAR 2.000 LEI/LUNA ,SE INTOCMESTE CONTRACT DE MUNCA, SE ANGAJEAZA NUMAI PERSOANELE SERIOASE CU EXPERIENTA IN CONDUCERE DE MINIM 3 ANI,SAU CU EXPERIENTA IN DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE ,FARA CAZIER, POATE SA FIE SI PENSIONARI,O DATA PE SAPTAMANA TREBUIE SA VINA CU MASINA FIRMEI LA TURDA UNDE E FABRICA DUPA MARFA, RESPECTIV DUPA PRODUSE. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL, -0751193820, -0728242666.

 • Sofer profesionist cu experienta pe camion de mare tonaj 40t, caut loc de munca stabil si serios, intern sau inernational, tur- retur ,exclus,COMUNITATE. Tel:0774602769

 • Firma spaniola de transport international angajam soferi profesionisti cu si fara experienta pt. transport pe comunitate.Asiguram :contract de munca spaniol,salariul pt. soferul titular (minim un an experienta in transport international): 2200€, pt. al doilea sofer (nu se cere o anumita experienta) :1400€, 200€ pt. vorbitorul de limba spaniola ( pt. o persoana din echipaj).Se lucreaza 3 luni cu o pauza de 15 zile (pauza platita cu 200€), asiguram transportul de la si catre domiciliu.Acte necesare: permis conducere categoria :B,C,C+E,card tahograf,atestat profesional de transport marfa si ADR (adr-ul nu ieste obligatoriu).Mai multe informati la tel.: 004 0721759829 RO. si 0034 647615997 ES.

 • Am lucrat distribuitor dețin permisul de 15 ani fara evenimente Nr telefon 0774060441

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar 1800-2000 euro (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - atestat ADR colete (bonificatie 100 euro); - decontarea transportului (100 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Societate angajează Gestionar depozit pentru punctul de lucru din Bolintin A1 km23 , se oferă cazare in cadru punctului de lucru , salariu net 2500 RON obligatoriu permis cât B

 • Societate comerciala angajeaza soferi profesionisti categoria C+ E in conditii avantajoase pentru transporturi de marfuri in regim national.(doar intern-ROMANIA) Se ofera urmatoarele: -salariu pe tara+diurna -carte de munca, -se lucreaza tot timpul anului, -se poate progresa salarial -se respecta timpii de lucru si pauzele de odihna, Alte beneficii: --prime de Craciun,Paste si zi de nastere, -bonusuri in bani pentru fidelitate in cadrul companiei noastre, -bonusurii in functie de seriozitate si punctualitate -bonusurii pentru vechimea in companie. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.tel:0040769984285

 • Angajez sofer categoria D pentru transport personae, ruta Turnu Magurele – Olteanca Sunati pentru detalii. Contact 0786754052

 • Firma de transport persoane angajam sofer profesionist din Bucuresti sector 4 strada Luica zona Giurgiului ,cat D ,cu atestat transport persoane valabil, card tahograf, transport persoane cu microbuze si autocare. Pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0760289933 www.Transcarsrl.ro Transcar SRL

 • Caut angajare pe termen lung, permis cat-b de 1 an rog si ofer seriozitate!

 • Caut post sofer tr. persoane curse ocazionale, speciale etc. Acte la zi disponibil imediat. Anunt destinat firmelor serioase. Doresc colaborare termen lung. Detin atestat tr persoane si marfa si cat. A, B, C, D, E. Ma pot deplasa cel mult 100km dar cu revenire acasa pe fiecare zi sau cel mult la doua zile.Decontare transport!

 • Societate din Alexandria - Nanov Teleorman angajeaza sofer profesionist cu atestat transport marfa._ Oferim stabilitate, salarii bune, beneficii extrasalariale.

 • ANGAJEZ SOFER CATEGORIA C+E , TIR , TRANSPORT CEREALE si FRIG in TARA

 • Detin licenta Manager Transport Marfa si sunt deschis pentru o colaborare pe postul de Coordonator Transport marfa in cadrul unei fime. Ofer si cer seriozitate.

 • Am 51 ani toate categoriile, fara accidente pot oferi cazier auto la cerere, punctual, serios si sociabil doresc angajare in transportul de persoane pe termen lung si o firma serioasa de pe piata. Detin atestate plus card tahograf. Ma pot reloca in jurul a 100km distanta fata de locatia mea cu revenire zilnic. Sunati doar daca sunteti seriosi. 0766204861! De interes pentru firmele care fac transport curse speciale conventii.

 • Societate comercială din SATU MARE, cu vechime de peste 25 de ani în domeniul Transportului: 77 euro/zi Angajăm șofer TIR pentru comunitate Se lucrează pe prelată : o încarcare, o descărcare; Se respectă timpii de conducere; se conduce doar la program. Masini euro 6 : Scania / Volvo; Necesar : atestat de marfa generala si cartela tahograf; Aparate de taxe de drum automate; OFERIM: - Pachet salarial atractiv, cu plata la timp a salariilor; 77 de euro/zi - șofer titular - Bonusuri în funție de performanță și vechime; - Plata zilelor de week-end; - Perioadă de munca flexibila; Rute practicate: IT-DE-IT DE-FR-DE BENELUX-FR-BENELUX IT-GB-IT AT-DK-AT Plecările se fac, în funcție de necesități, cu camionul ori cu microbusul direct la locația camionului, costul transportului fiind asigurat de societate. CEREM ȘI OFERIM SERIOZITATE. CONTACT: 0746886837

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar 1920-2300 euro (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni (poate fi impartit de comun acord in functie de necesitatile angajatului si angajatorului); - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Salveaza cautarea