Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CAUT SA MA ANGAJEZ CA SOFER CAT.B.INTERN . AM CAZIERUL CURAT FARA ANTECEDENTE RUTIERE. EXCLUS FIRME DE CURIERAT. PROGRAM NON-STOP. TEL

 • Angajez operator buldozer. Ofer salariu atractiv, carte de munca si conditii de munca foarte bune. Rog si cer seriozitate. Mai multe detalii la telefon.

 • angajez sofer pt transport microbuz cu prelata. curuculumvitae sau Bewerbungul+Lebenslauf va rag sa in trimiteti pe gelirolu@aol.com info la tel 0761511503 recomandari si alte acte care atesta experienta sunt binevenite. Avantaj daca aveti cunostiinte limbi straine. Engleza si Germana. Retributia este in functie de volumul de lucru.

 • Angajam conducator auto cat B,C,E si cunostinte in mecanica Oferim cazare locuinta pentru cei care doresc sa colaboreze cu noi Pt informatii sunati la nr de tel: 0256 224 969 si 0744 780 703 intre orele 8-16

 • Angajam conducator auto cat B,C,E Oferim salariu avantajos + locuinta Pentru mai multe detalii sunati la nrin intervalul orar 8-16

 • Agenti interventie cu experienta pentru Bucuresti, se ofera salarizare motivanta, echipament gratuit, program de lucru flexibil, in ture. experienta in domeniu pe un post similar este un avantaj, permis cat.b cu vechime minim 2 ani . T

 • Suntem firma licentiata RENT A CAR , partener UBER/CLEVER GO/BOLT : - activarea rapida a contului dvs de sofer partener , contactati-ne acum pe Whats app sau mobil la nrdaca nu raspund , va contactez imediat ce am posibilitatea - avem licenta de transport persoane in regim de inchiriere - acordam asistenta pentru obtinerea certificatului profesional de sofer pentru transport persoane in regim de inchiriere , iar Uber deconteaza valoarea cheltuielilor de scolarizare si sustinere a examenului -acordam asistenta pentru obtinerea copiei conforme a masinii care efectueaza transport de persoane in regim de inchiriere ( se poate sa nu fie pe numele dumneavoastra ) -acordam asistenta in folosirea aplicatiei -ne recomanda ceilalti 268 de soferi parteneri care au ales sa colaboreze cu firma noastra - Special ! Acordam bonus 200 lei pentru noii soferi parteneri UBER,dupa primele 50 de curse efectuate,folosind pentru activare codul de invitatie " 52JYXHNGUE " - activarea contului dvs de sofer partener UBER se face operativ : cand aveti toate documentele mentionate in continuare, ne intalnim la sediul Uber din strada Vasile Lascar 124-126,pentru activarea contului dumneavoastra, zilnic de luni pana vineri intre orele 12- 19 si sambata intre orele 12-16,pe baza stabilirii de comun acord a orei de intalnire -activarea contului dvs de sofer partener BOLT, se face operativ cand aveti toate documentele mentionate in continuare, la adresa Splaiul Unirii mr. 165, zilnic, de luni pana vineri intre orelesioferim asistenta in folosirea aplicatiei Oferim , colaborare : 1. Pe baza de contract , pentru soferi parteneri UBER /CLEVER GO/ BOLT , care trebuiesa detina masina personala si care sa fie minim din anul 2004 , cu 5 usi,sa aiba varsta minima de 21 de ani,sa aiba permis de conducere valabil si minim 3.ani vechimesa aiba carte de identitate valabilasa prezinte cazier judiciarsa prezinte cazier auto pe ultimii 5 anisa detina asigurare de bunuri si persoane valabilasa detina asigurarea RCA valabilaOferim , de asemenea , colaborare pe baza de contract , pentru soferi parteneri UBER / BOLT/CLEVER GO, care au firma, dar nu au licenta de transport persoane in regim de inchiriere. Comisionul firmei este de 10% din incasari, plus 12,50 lei/saptamana pentru contabilitate. Plata se efectueaza in fiecare zi de marti sau miercuri a saptamanii, in functie de ziua de achitare de catre Uber, prin transfer bancar sau numerar. Oferim si cerem seriozitate !

 • Contractam sofer cu post de lucru fix, pe toata durata anului , la un depozit de gresie si faianta si piatra naturala. Orar luni-vineri de la 8 la 18 si sambata de la 8 la 13. salariu negociabil.

 • Angajez livratori cu masina personala, pentru restaurant zona universitate. Program de lucru 2zile cu 2 libere. Salariu 100 lei + decont combustibil + tips. ( cu posibilitate de castiguri extra) relatii la telefon : 0767596030

 • Oferim contract de colaborare pentru livratori cu ora. Sau srl. 0701096418

 • Angajăm curieri, livratori, soferi cu masina proprie. Jobul consta in livrarea pachetelor cu mâncare de la restaurantele partenere ( peste 200 de restaurante in Bucuresti ). Colaborăm cu, companii de top in domeniul livrarilor la domiciliu. Se lucreaza cu aplicatie pentru mobil. Programul de lucru, poate fi full-time sau poate fi part-time, pentru cei ce au deja un loc de munca stabil si vor sa isi rotunjească veniturile. Acesta poate fi un program flexibil si poate fi stabilit de fiecare sofer in functie de dorinta fiecaruia de a lucra. Câștigurile pot varia intre 2000 si 6000 de lei pe luna, in functie de numarul de ore petrecut la munca. Avem disponibile 100 de posturi. Pentru detalii suplimentare va rugam apelati 0701096418. Multumim pentru atentia acordata anunțului nostru si va asteptam in echipa noastra! Anunt valabil si pentru cei ce detin PFA sau SRL.

 • Angajez livratori cu masina personala, pentru restaurant. Se lucreaza 15zile pe luna .salariu fix +decont conbustibil+ tips. Contract de munca asigurat. Relatii la 0763596030.

 • Angajez livratori cu masina personala, pentru restaurant sushi in incinta Auchan titan. Program de lucru 2 zile cu 2 libere. Salariu 1500 si decont combustibil 10%.

 • Angajăm livratori cu masina personala pentru restaurant zonă universitate. Program de lucru 2/2.Salariu 1500lei + decont combustibil+ tips. Relatii la 0701096418

 • Angajăm curieri, livratori, soferi cu masina proprie. Jobul consta in livrarea pachetelor cu mâncare de la restaurantele partenere ( peste 200 de restaurante in Bucuresti). Colaborăm cu, companii de top in domeniul livrarilor la domiciliu. Se lucreaza cu aplicatie pentru mobil. Programul de lucru, poate fi full-time sau poate fi part-time, pentru cei ce au deja un loc de munca stabil si vor sa isi rotunjească veniturile. Acesta poate fi un program flexibil si poate fi stabilit de fiecare sofer in functie de dorinta fiecaruia de a lucra. Câștigurile pot varia intre 2000 si 6000 de lei pe luna, in functie de numarul de ore petrecut la munca. Avem disponibile 100 de posturi. Pentru detalii suplimentare va rugam apelati 0701096418. Multumim pentru atentia acordata anunțului nostru si va asteptam in echipa noastra! Anunt valabil si pentru cei ce detin PFA sau SRL.

 • Transport diferite marfuri cu camioane de volum,efectuez mutari intern si extern.

 • * fabrica de paine Pestis angajeaza soferi * pentru informatii sunati la nr.de telefon, de luni-vineri intre orele 09-15 * va rog frumos respectati orele mai sus mentionate pentru informatii * angajam doar din orasul Hunedoara ! == ATENTIE !!! nu raspund la mesaje !!!

 • Societate comerciala ,colaboratoare UBER,BOLT,CLEVER ,UBER EATS cu bicicleta,scuterul sau masina,cauta colaboratori,numai cu contract de munca ,asigurare persoane+ bagaje,ofer copii conforme (copiile conforme se vor elibera in cel mult 5 zile lucratoare după depunerea documentelor)conform legii, comision motivant.

 • Șofer profesionist categoria bce, dețin card tahograf și atestat transport marfă, am ceva experienta pe tir 40t, caut loc de munca cu sambata liberă, sunt adventist și nu lucrez sâmbăta, de vineri seara de la apusul soarelui pana sâmbătă seară la apus. Ascult oferte serioase cu sâmbăta libera, conduc doar la program. Ofer și cer seriozitate maxima.

 • Descrierea jobului: - Activitate de distributie pe zonele alocate din Bucuresti; - Gestionarea si manipularea marfurilor. Ziare si reviste (presa); - Program de lucru - LUNI - VINERI - 8 ore incepand cu ora 04:00 dimineata pana laDaca se termina treaba mai repede, esti liber; Programul este unul flexibil si variaza de la zi la zi; Candidatul ideal: - Studii medii, min. sc. profesionala; - Domiciliu in Bucuresti; - Permis auto categoria B, experienta de preferat in distributia de produse; - Disponibilitate la efort fizic si serios; - Cazier judiciar fara infracţiuni in legatura cu activitatea gestionara; - Varsta min. 20 ani; Beneficii: - Salariu net 1700lei; - Telefon de serviciu; - Contract individual de munca (cf. prevederilor legale) pe perioada nedeterminata; - Se deconteaza transportul la si de la locul de munca (Mașina se lasă la domiciliu angajatului);

 • Salveaza cautarea