Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez sofer cat B pt curierat în Dr Tr Severin

 • Firma curierat angajeaza curieri pentru sectorul 2. Permis categoria B obligatoriu. Program de luni pana vineri. Salariu motivant. Relatii la tel 0736337106.

 • FIRMA PARTENERA UBER LICENTIATA ANGAJAM SOFERI CU PROGRAM FLEXIBIL. ALATURATE ECHIPEI NOASTRE SI PUTETI LUCRA DUPA PROPRIUL DUMNEAVOASTRA PROGRAM FARA STRES SI FARA SEF. PLATA SAPTAMANALA. PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI LA NR . TEL. 0760 573 404. 0721 340 146.

 • Caut de munca.sofer profesionist cat bcde atestat marfa și persoane valabile.Experienta 2 ani Europa și doi ani Anglia pe 40 tone prelata si frig,cazier curat.Vorbesc și scriu italiana foarte bine, engleza și franceza nivel începător.

 • sofer cat.B. cu experienta de 25 de ani,/,,am lucrat pe taxi 7ani,./5ani la termopane ca sofer si ca montator/2ani in tara pe autoutilitara de 3,5t...

 • OFER AJUTOR DORITORILOR DE COLABORARE UBER

 • BRAVO SHOP ANGAJEAZA SOFER CATEGORIA B PENTRU CURIERAT IN BUCURESTI Candidatul ideal trebuie in primul rand sa citeasca atent anuntul :) Sa aiba o atitudine pozitiva, sa vada doar partea plina a paharului. Sa isi doreasca lucreze in domeniul acesta (conduci, livrezi, conduci...) Sa fie comunicativ si serios. Sa ii faca placere sa vorbeasca frumos cu clientii ( din asta apare castigul suplimentar :) Sa fie harnic, lenea nu are ce cauta la noi in firma. Sa aiba cei sapte ani de acasa, CERINTE: Permis categoria B Studii medii Prezenta agreabila (tinuta si aspect ingrijit) Cazier judiciar Recomandare de la ultimul loc de munca Profil de facebook (ar ajuta foarte mult) BENEFICII OFERITE 1. Salariu minim 1800-2400 lei (in functie de numarul de livrari, aceasta suma poate creste considerabil) 2. Carte de munca 3. Program de lucru de luni - vineri 08:00 - 17:00 + o sambata pe luna 4. Sef de treaba; 5. Seriozitate si intelegere; 6. Opel Combo cu aer conditionat. Masinile noastre sunt in stare foarte buna; 7. Locatia 1 este in zona Constantin Brancoveanu / Drumul Gazarului, Sector 4 8. Locatia 2 este in Magurele - Ilfov Cand avem nevoie? Cat mai repede. Asteptam CV-urile voastre. Un profil de facebook atasat, face ca CV-ut tau sa aiba prioritate. Telefon: 0735.214.833 Pentru interviu (de luni-vineri intre 08:00 si 18:00)

 • BRAVO SHOP ANGAJEAZA SOFER CATEGORIA B PENTRU CURIERAT IN BUCURESTI Candidatul ideal trebuie in primul rand sa citeasca atent anuntul :) Sa aiba o atitudine pozitiva, sa vada doar partea plina a paharului. Sa isi doreasca foarte mult sa lucreze in domeniul acesta (conduci, trafic, livrari colete mici ) Sa fie punctual, comunicativ si serios. Sa ii faca placere sa vorbeasca frumos cu clientii ( din asta apare castigul suplimentar :) Sa fie harnic, lenea nu are ce cauta la noi in firma. Sa aiba cei sapte ani de acasa, Sa isi doreasca sa contribuie la dezvoltarea firmei si sa creasca impreuna cu echipa din care face parte. CERINTE: Permis categoria B Studii medii Prezenta agreabila (tinuta si aspect ingrijit) Cazier judiciar Recomandare de la ultimul loc de munca Profil de facebook (ar ajuta foarte mult) BENEFICII OFERITE 1. Salariu minim 2000 lei 2. Carte de munca 3. Program de lucru de luni - vineri 08:00 - 17:00 + o sambata pe luna 4. Sef de treaba; 5. Seriozitate si intelegere; 6. Opel Combo cu aer conditionat. Masinile noastre sunt in stare foarte buna; 7. Locatia este in zona Constantin Brancoveanu / Drumul Gazarului, Sector 4 Cand avem nevoie? Cat mai repede. Asteptam CV-urile voastre. Un profil de facebook atasat, face ca CV-ut tau sa aiba prioritate. Telefon: 0735.214.833 Pentru interviu (de luni-vineri intre 09:00 si 18:00)

 • angajam stivuitorist in Cluj Napoca Program lucru luni-vineri

 • Buna ziua doresc angajare ca sofer de tir local sau pe intern am experienta pe toate tipurile de camioane detin permis de conducere C C E si atestat marfa plus card am lucrat pe prelata frig si șaua nu doresc angajare pe comunitatea

 • Angajam soferi pe cisterna, prelata, containere, siloz, Conditii bune, salariu atractiv. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0746345345.

 • Angajam sofer cu experienta în Comunitatea Europeana - salariul 2375 de euro - documente medicale si profesionale valide si in termen - tari tranzitate: Germania-Belgia-Olanda - experienta TIR 40 tone minim 1 an - se tracteaza semiremorci cu prelata - salarii platite intotdeauna la termen - bonusuri in functie de performante și vechime - dispeceri profesioniști dispusi sa ajute soferul cu orice situatie 24/7 - se respecta programul de condus in totalitate - pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon. Telefon : 0721 393 597 Va multumim .

 • Sofer 39 ani, vorbitor franceză și engleză doresc sa lucrez pentru o familie ca sofer , garda corp paza si protectie. Cazier judiciar si rutier impecabil. Serios si punctual ofer seriozitate maxima. Am mai lucrat pentru o familie timp de 5 ani cu 2 copii ca sofer si om de încredere. Familia respectivă s-a stabilit în alta tara. 3000 - 3500 lei / lunar Pentru contact - O761.031.582 / Vlad

 • Sofer profesionist cu experiență ...tur, retur pt mai multe detali Madalin

 • Cautam oameni seriosi carora le place sa citeasca, sa invete si sa lucreze! Vrem sa construim o echipa de oameni dedicati Contactati-ma cu incredere doar la e-mail: Scrieti asa: informatii va rog.

 • Angajez sofer profesionist pe masina de mare tonaj, curse doar tur-retur, fara comunitate.

 • Angajez șofer profesionist tur-retur , singur, salariu atractiv ofer și cer seriozitate. Cerinte minime: -Permis de conducere C, E -Certificat de transport rutier de marfa -Avize ( medical si psihologic ) valabile pentru detalii sunati la 0749119705.

 • Angajez sofer (zona Tecuci)pentru tir pe transport intern la prelata sau bena de cereale . Salariul oferit : 2000lei plus 100 lei diurna pe zi. 0751420449

 • Nu ai permis si ai nevoie de sofer personal cred ca pot sa te ajut sau vrei sa ajungi la o destinatie te duc cu masina mea suna ma

 • Salveaza cautarea