Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Cautam sofer pe comunitate 3.5 tone, cat B. -Se lucreaza pe Renault Master cu cabina de dormit -Prelata, 10 europaleti -Dispecerat in limba romana Cerinte: -Minim o limba de circulatie internationala -Varsta minima 22 ani. -Experienta pe un post similar constituie avantaj. -Cazier juridic si rutier original. -Permis de conducere cat.B minim 2 ani. -Experienta pe comunitate -Rezistenta la efort Responsabilitati: -se prezinta la termenul stabilit la locul de incarcare/descarcare a marfii -asigura integritatea autovehiculului pe care il are in primire -asista la incarcare si ia in primire marfa -raspunde de marfa transportata de la incarcare pana la predare -se asigura de completarea adecvata a documentelor -foloseste in mod adecvat aparatele gps,telefon preluare comenzi si telefon firma. Mai multe detalii la telefon 0720545552.

 • Societate comerciala angajeaza sofer profesionist pentru transport marfuri - container, curse Danemarca , necesar categ.C , E , atestat sofer profesionist valabil. Pachet salarial atractiv . Pentru detalii va rugam sa ne contactati la 0740894143 .

 • 14

  Candidatul ideal: - detinerea permisului de conducere categoriile C+E+ADR; - experienta de minim un an in conducerea vehiculelor de categoria C+E; - cunostinte de lb. engleza si/sau lb. franceza la nivel intermediar; - persoana punctuala, flexibila, dinamica, ordonata & serioasa; - fara incidente rutiere grave; - se doreste o colaborare pe termen lung Postul este pe perioada nedeterminata cu contract pe Slovacia. Asteptam cu interes candidatura dvs. Responsabilitati: - transportarea si livrarea produselor in conditii optime - mentinerea legaturii cu dispecerii Conditii salariale: - intre 2040 € si 2400 € net/luna(marirea salariul dupa vechime in firma) Beneficii: - camioane cu o vechime de maxim 4 ani, EURO 6 ; - drepturile salariale sunt platite la timp, fara nici o zi intarziere(de 2 ori pe luna); - veti primii salar si in perioada cand o sa va aflati in concediu; - transport: zboruri gratuite tur-retur pana 750eur/an, masina personala-decontam o parte din suma; - asigurare de calatorie in caz ca se intampla ceva neprevazut & in caz ca veti fi supus unei interventii medicale; - abordarea pozitiva si profesionala din partea managementului; - dispecerii formati dintr-o echipa tanara, dinamica si profesionista; - comunicarea prin Transics & telefon mobil ; - baza firmei in Belgia (cazare cu masini de spalat & uscator, masina firmei pentru cumparaturi). Descrierea companiei: O companie prospera din 2007y, cu aproximativ 150 de angajati. Flota: Scania, Mercedes, Iveco, Daf, Renault, - noua flota EURO 6 Dotari: frigider, climatizare, incalzire, satelit, sistem de navigatie, harti.

 • 3

  Angajez sofer pe cap tractor cu prelata in Romania mai multe detali la numarul de telefon : 0728 560 506 SALARIU Atractiv Program Flexibil Cu experiență

 • Sofer categoria B in Germania . Distribuire colete, in Stuttgart . Salariul este de 2150 euro. Se face contract pe perioada nedeterminata. Se ofera cazare si transport. Nu este necesara limba germana! Aflati mai multe la O726,700,933....sau....0735.6l6.632 .

 • Job - sofer categoria B Se face distributie marfa in toata tara Cazier judiciar Experienta minim 2 ani salariu de inceput 2150 ron cu posibilitate de marire . Alte detalii la O726,700,933....sau....0735.6l6.632 .

 • Angajam sofercat C pentru transport RO-UE-RO pe sprinter prelata tel 0744608424

 • Loc de munca -sofer categoria B pentru Anglia Distribuitor de mobila se livreaza mobile la domiciliul clientului , nu implica montaj . Cazarea este asigurata. Salariul porneste de la 2250 de Lire / luna asigurare medicala si asigurarea pe marfa transportata Perioada de acomodare este de 2 saptamani cu insotitor . Se face contract de munca pe minim 3 luni cu posibilitate de prelungire. Aflati mai multe la O726,700,933....sau....0735.6l6.632 .

 • Sofer camion pentru companie client care opereaza in industria de transporturi, pt trasee nationale, cu permisul de conducere cat. E,atestat marfuri, ADR. Loc de munca Torino, ITALIA. Contact la O726,700,933....sau....0735.6l6.632 .

 • Şofer cat B caut loc de munca. Nu am cazier judiciar și nici cazier rutier . Dețin permis de peste 20 de ani.

 • 3

  ANGAJAM SOFERI TIR INTERNATONAL si INTERN TEL 0744349022

 • Caut loc de munca ca sofer categoria B Am 21 de ani, permisul de 2 ani si 6 luni, nu am incidente rutiere sau amenzi, 40000+ km condusi Nu am experienta anterioara, nu am mai lucrat pana acum cazier curat Disponibil la orice program Am nevoie de transport(masina acasa sau transport asigurat din partea dvs.)

 • 16

  ANGAJEZ MANIPULANT MARFA AVANTAJ PERMIS DE CONDUCERE.

 • 17

  Firma de transport, caut sofer profesionist, minim 5 ani experienta, minim categoria B, pentru masina 3,5 tone (cabina dormit, GPS, sistem supraveghere) cu domiciliul in ORADEA -JUDET BIHOR, pentru transport in Romania si comunitate. Salariu motivant, weekend-uri libere CERINTE Varsta minima 35 ani! Experienta transport Seriozitate Cunoastere operare navigator/GPS ROG DOAR CEI INTERESATI SI DISPONIBILI SA MA CONTACTEZE! 0721723716

 • 1

  angajez șofer taxi . Plan 100 de roni la 24 de ore. Masina Logan 2016

 • Biltac Distribution angajeaza curieri pentru livrarea de produse alimentare si nealimentare in cadrul platformei Glovo! Detineti o masina, un scuter sau o bicicleta? Doriti un venit suplimentar sau unul principal? Veniti in echipa noastra! Oferim cadru legal de munca si seriozitate. Beneficii: - Contract de munca part-time sau full time - Program de lucru flexibil - Plata saptamanal - Pregatire si consiliere gratuita Cerinte: - Seriozitate si dorinta de munca - Bun simt si aspect ingrijit - Vehicul personal - Smartphone - Varsta minima 18 ani Oferta valabila doar pentru Bucuresti! Daca v-am convins si considerati ca va incadrati pentru acest post, sunati la nr. 0739881714 de Luni-Vineri intre orele 10-16 pentru mai multe detalii.

 • 1

  Biltac Distribution angajeaza curieri pentru livrarea de produse alimentare in cadrul platformei Foodpanda! Detineti o masina, un scuter sau o bicicleta? Doriti un venit suplimentar sau unul principal? Veniti in echipa noastra! Oferim cadru legal de munca si seriozitate. Beneficii: -Contract de munca part-time sau full time -Program de lucru flexibil -Salariul se incaseaza bilunar -Pregatire si consiliere gratuita Cerinte: -Seriozitate si dorinta de munca -Bun simt si aspect ingrijit -Vehicul personal -Smartphone -Varsta minima 18 ani Oferta valabila doar pentru Bucuresti! Daca v-am convins si considerati ca va incadrati pentru acest post, sunati la nr. 0739881714 de Luni-Vineri intre orele 10-16 pentru mai multe detalii.

 • 5

  Firma partenera Uber si Bolt, autorizata pentru efectuarea transportului alternativ de catre ARR, cautam soferi doritori sa se alature flotei noastre cu masina proprie sau cu masina firmei. Comisionul este de 10% + contractul de munca (2,4,6 sau 8 ore). Plata se face in fiecare saptamana miercuri sau joi pentru saptamana precedenta. Firma detine de altfel si masini pe care se poate lucra la plan in cazul in care soferul nu detine una. In cazul in care nu detineti atestatul de transport persoane, firma va poate ajuta in procesul obtinerii lui. Pentru mai multe detalii ne putem auzi la un telefon.

 • 1

  Caut de munca am permis cât b mecanic utilaje și terasamente, asistent de gestiune

 • Salveaza cautarea