Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam șofer distributie produse lactate in București Piața de gros Berceni Salariu 3000 ron

 • Candidatul ideal - Atitudine pozitiva si orientat către rezultat; - Bune abilități de comunicare; - Bun negociator; - Abilitati de lucru in conditii de stress- Aptitudini de vanzari si negociere; - Intentii de colaborare pe termen lung; - Cu simțul responsabilității; - Cunoaște și utilizează pachetului Microsoft Office - Experiența în vanzari sau logistica constituie un avantaj. Activitatea se va desfasura la birou in Com. Afumati Descrierea jobului * Contactează potențiali clienți; * Dezvoltă portofoliul de clienți; * Organizeaza transporturi rutiere interne si internationale; * Preia comenzile de la clienți și găsește alternativele de transport; * Negociaza preturile si conditiile de transport; * Urmărește modul de executare al transportului; * Gaseste solutii cat mai eficiente a problemelor aparute. S.C. SHARK GROUP S.R.L. dorește să își extindă echipa de vânzări.

 • Angajez sofer, perioada lunga, cursa tur-retur, Romania-Anglia, platforma de 9-10 masini, salariu motivant, conditii bune de lucru, experienta in domeniu constituie un avantaj. Rog seriozitate!

 • Cautam soferi experimentati ptr.transport marfuri generale si ADR colete in Comunitatea Europeana,posesor atestat profesional si card tahograf,(ADR-avantaj)fara antecedente penale,apt medical si psihologic ,serios,cu experienta minim 12 luni in transportul international. NU ANGAJAM FARA EXPERIENTA SAU IN ECHIPAJ DESCRIEREA ACTIVITATII -6 sapt.la lucru urmate de 2 sapt. libere -respecta in tocmai programul stabilit ptr.incarcarea-descarcarea marfurilor -respecta timpii de conducere si de odihna precum si legislatia in vigoare. -cunoasterea unei limbi straine (avantaj) -transport gratuit pana la camion si retur. -camioane Euro 6 -disponenti vorbesc limba romana Informatii la telefon intre orele 08.00-16.00.

 • angajez sofer personal din Turnu Magurele. Pt mai multe detalii sunati la nr de tel : 0764155988

 • Angajam spalatori auto zona Ozana sector 3 Bucuresti. Carte de munca 8 ore, salariu si comisioane. Rog seriozitate.

 • Firma de transport, angajeaza soferi Tir cu experienta,pe camion cu prelata pe tur-retur Ro -It-Be -Ro obligatoriu atestat marfa si ADR.Ofer. Salariu atractiv si alte bonusuri si facilitati 55 eur/zi si salariu Salar 1700 Euro lunar. Sarbatorile legale si concediul de odihna liber.

 • Detalii la telefon Masina si licenta in deplina legalitate

 • Soferi la 12 ore 65l Logan 2010 ac geamuri elec.in stare perfecta de functionare

 • Firma de transport din Timisoara, cautam soferi cu permis categ. B / C / E Telefon: 0722 701 156

 • Firma de curierat situata in top 3 companii de curierat rapid si coletarie din Romania, angajeaza SOFER / CURIER pentru Buzau. Cerinte: Permis de conducere categoria B, cazier curat, spirit de echipa, bun organizator pe teren. Beneficii: Carte de munca pe perioada nedeterminata, salariu incepand de la 1500 lei + tips. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj sau sunati la numarul: 0745 07 06 05.

 • Angajam soferi permis conducere categoria B si C - 3,5 T / 7,5 T pentru transport comunitate- experienta reprezinta un avantaj dar nu este un criteriu obligatoriu Contact Tiberiu tel

 • Preferi o activitate in miscare si nu una de birou? Iti place sa cunosti oameni noi in fiecare zi? Ai permis auto categoria B ? Esti o persoana responsabila si comunici bine cu ceilalti? Atunci, esti potrivit pentru activitatea de curierat care consta in: Efectuarea de livrari si ridicari comenzi (plicuri/colete) in zonele/rutele alocate Emitere facturi catre clienti in numele beneficiarului. Se ofera: Seriozitate si stabilitate: contract pe perioada nedeterminata Bonusuri in functie de performanta Salariu atractiv. Pentru mai multe detalii sunati la numarul :0740269536

 • Angajam sofer profesionist Candidatul ideal Se cauta sofer profesionist cu permis de conducere cat B C E, responsabil si dornic sa lucreze intr-o echipa dinamica, la standarde europene. Oferim: - Contract de munca in Romania - Salariu atractiv

 • Compania noastra ofera posibilitate de angajare pe postul de conducator auto-sofer tir (transport marfa tur-retur). Se lucreaza pe Cz, De. Va oferim: + un salariu motivant, garantat; bonusuri in functie de performanta! Oferim bonusuri si daca aduceti inca UN COLEG de-al d-voastra!( de la 200 de EUR pana la 400 EUR). + posibilitate cazare + posibilitate de DECONTARE A COMBUSTIBILULUI in cazul in care este necesara deplasarea, daca nu sunteti din Oradea, aici aflandu-se sediul companiei. Compania se afla pe piata de peste 20 de ani, cu credibilitate. Aceasta detine camioane de 20 tone tip VOLVO in stare foarte buna automate/manuale.

 • Firma de curierat angajeaza Curier pentru distribuirea coletelor in Bucuresti. Cerinte- permis categ. B -experienta minim 1 an -disponibilitate la program prelungit - cazier judiciar curat. Se oferă salariu atractiv. Pentru mai multe detalii sunati la tel.0725877853.

 • Angajăm șoferi camion cisternă în Suedia Firmă suedeză, angajează șoferi camion cu sau fără experiență, pentru transport cisternă. Oferim: - CONTRACT DE MUNCĂ PE SUEDIA; - Salariu, primele 6 luni: -pentru începători- 23.000SEK(coroane suedeze) după impozitare; -pentru cei cu experiență- 25.000SEK după impozitare. - Deținem apartamente pentru cazare pentru cei ce nu o să aibă domiciliul în Suedia; - Nu se percep taxe pentru cazarea în apartamentele firmei; - Nu se doarme la cabină; - Pentru cei ce locuiesc în România și doresc să plece acasă, programul de lucru va fi 3/1 (3luni la muncă cu o lună acasă); Cerințe: - Atestat ADR cisternă; - Card tahograf; - Engleză- minim nivel începător; - Pașaport- necesar pentru declarațiile către statul Suedez; - Este necesar deschiderea unui cont în coroane suedeze pentru virarea salariului! Pentru cei interesați vă rugăm să ne trimiteți un CV la adresa de email: work a gothiainvest .se Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați pe wathsapp sau la telefon: 0046 721655527

 • Salveaza cautarea