Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam sofer cu experienta pentru sprintere prelata.Cursele sunt tur-retur.Pentru mai multe detalii :0726906027

 • Angajez sofer categoria B+E sau profesionist, din Cisnadie sau din apropiere, ptr curse fixe, regulate pe ruta Romania Germania, zona Baten-wurtemberg, pe microbuz prelata si remorca. Cursa cu incarcari si descarcari maxim 5 zile. Saptamanal 2 zile sunt asigurate acasa. Va rog trimiteti Cv pe adresa de mail din anunt.

 • Oferta locuri de munca in belgia electrician si constructii dar si ne calificati dar sa stie totusi meseria de electrician 9 euro la ora contract de munca legal nr.Telefon 0738178280

 • Firma de curierat cautam colaboratori part -time cu auto propriu pentru livrari colete in Timisoara.

 • Jobul presupune efectuarea de livrari / colectari colete pe raza judetului Timis Necesar permis categoria B.

 • Angajez soferi taxi cu atestat. Pot fi si pensionari conditii avantajoase .Mai multe detali la telefon.0788511111

 • Angajez soferi taxi cu s au fara expierenta varsta minima 21 ani , vechime permis minim 2 ani .tel 0746203350,

 • Angajam sofer bascula cereale. SE AJUNGE IN FIECARE SEARA ACASA.

 • Se lucreaza doar pe raza judetului Timis. Salariu 4500ron.Se doarme in fiecare seara acasa.Camion Iveco stralis.Inf la tel 0744565586

 • Se lucreaza doar pe raza jud timis si se ajunge in fiecare seara acasa.

 • Angajam 1sofer bascula cereale.Se lucreaza doar pe raza jud timis si arad și se ajunge in fiecare seara acasa. Rog cei neinteresati sau neseriosi..sa nu sune.Doar sofer disponibil imediat.

 • Se lucreaza doar pe raza jud timis si arad și se ajunge in fiecare seara acasa. Inf doar la telefon

 • Se lucreaza doar pe raza jud timis si arad și se ajunge in fiecare seara acasa

 • Se lucreaza doar pe raza jud timis si arad și se ajunge in fiecare seara acasa

 • Angajam soferi profesionisti de TIR pentru SUEDIA. Cerinte - Categoria C-E, ADR, ATESTAT DE MARFA, CARD TAHOGRAF, COMUNICARE IN ENGLEZA, CONDUCERE TIR IN ULTIMUL AN. SE LUCREAZA LA PRELATA, CAZARE ASIGURATA DE FIRMA, SALAR DE LA 2000 EURO IN FUNCTIE DE EXPERIENTA , CONTRACT DIRECT CU FIRMA SUEDEZA. Va rugam sa trimiteti un SMS sau un Email cu CV-UL dv. si un nr. de telefon la urmatoarea adresa de email ()pentru a fi contactati direct de firma suedeza . Va multumim .

 • Scoala De Șoferi angajează instructor auto cat B cu atestat valabil. Se ofera contract de munca permanent cu norma intreaga, 8 ore/zi. Zona de pregătire: Republica. Plata la ședința, 27 ron, ședința suplimentară 33 ron si examen 85 ron. Începere imediată. Cerinte: Atestat valabil Punctualitate, seriozitate Domiciliu în sector 2 , 3 sau disponibilitate de deplasare la sediul Scolii.

 • Partener Oficial Uber Eats ______________________________________ Daca ai peste 18 ani si detii un mijloc de transport ( masina , bicicleta ,motocicleta ,scuter ) si vrei sa obtii castiguri substantiale fara batai de cap sau sefi , vino in flota noastra premium _______________________________________ Comisionul este de doar 6% + 20 lei (contabilitate) pe saptamana Comisionul este percepurt numai in saptamanile in care se efectueaza cel putin o cursa _______________________________________ Daca ai perioade lungi de inactivitate nu se percepe nici un comision ________________________________________ Cerinte : -18 ani -cazier ( orice sectie de politie ) -mijloc de transport -smartphone _____________________________________ Suport la inscriere si folosirea aplicatiei 24/7 ____________________________________ Cei ce vor sa se inscrie vor veni la sediul Uber situat pe strada Dimitrie Pompeiu nr. 10 Cladirea C3 Parter pentru a ridica si cutia de transport ___________________________________ Cei ce sunt deja parteneri Uber Eats si doresc doar schimbarea Flotei o pot face si telefonic

 • Cel mai mic comision ! Partener Oficial Uber Drive , Bolt (Taxify) va ofera sansa de a va alatura unei flote Premium de soferi . BUCURESTI Daca ai 21 ani si dispui de o masina cu aer conditionat , 4 usi ,an de fabricatie minim 2005 si doresti un castig intre 4000 - 8000 lei pe luna , prestand o activitate relaxanta , vino in flota noastra si incepi sa conduci chiar de azi. Comisionul perceput este de doar 5% si 40 lei pe saptamana (cheltuieli contabilitate). Comisionul se percepe doar in saptamanile in care exista activitate ! Banii se incaseaza saptamanal CASH sau in contul bancar , la alegere Bonusurile de recomandare oferite de Uber sunt ale dumneavoastra ! Iar pentru fiecare sofer adus in flota primiti suma de 50 lei la primul virament efectuat Oferim transparenta totala si 0 (zero) costuri ascunse . Se lucreaza pe baza unu contract de prestari servicii sau carte de munca , la cerere . Obtinerea atestatului de transport persoane se poate face in cadrul aplicatiilor , iar banii se inapoiaza soferilor ulterior. Se ofera suport pentru inscriere si activitate . Oferim si cerem seriozitate . Cei care se afla in alta flota si doresc sa se alature noua , o pot face si telefonic in doar 2 minute . Telefon :0786.500.473.

 • Salveaza cautarea