Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 6117 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  In codul 67227 se cauta sofer pt camion cu domiciliul in apropriere!De asemenea exista si posibilitatea pt a dormi in masina ,cu revenirea la firma la sfarsit de saptamana!Informatii tel !

 • 1

  Angajam șofer cu mașina personala. NU se impune program de lucru! Nu ai șef, îți faci singur programul. Noi oferim asistenta permanenta. Poți lucra Full Time sau Part Time, Suntem firma autorizata cu FLOTA UBER / BOLT / FREE NOW si oferim colaborare pentru soferi full time sau part Time. Oferim Suport Legal pentru obținerea tuturor actelor pentru a fi în conformitate cu legea. Cerințe transport de persoane: Varsta minima 21 ani Permis minim 2 ani vechime Masina cu o vechime de maxim 15 ani Cazier judiciar curat Cazier auto curat (fara inscrisuri grave) Atestat ( Detalii la telefon ) Copie conforma ARR ( Detalii la telefon ) Ecusoane ARR ( Detalii la telefon ) Avantaje: - program flexibil, - venit lunar peste medie - munca usoara - asistenta permanenta - plata pe card sau cash - comunicare bună (personal tânăr) - suport în obținerea documentelor - reducere combustibil - colaborări asigurari/service. - carte de munca - plata saptamanala - bonusuri diverse Venitul poate varia intre 20-50 lei pe ora în funcție zile, perioada anului, orele la care se lucrează.... ( Detalii la telefon ) Nu este nevoie de experienta. Anunțul se adresează atat barbatilor cât și doamnelor care îndeplinesc condițiile. Detalii la telefon:

 • 9

  PFA angajeaza sofer categoria B pentru cursa de linie Medias - Sibiu - Medias, tura de noapte. Preferabil sofer cu domiciliul in Medias sau imprejurimi.

 • 26

  Angajeaz sofer , permis categoria B, pentru transport intern de marfa 3,5 to. Experienta in domeniu , cunostinte de mecanica constituie avantaj

 • 7

  POTI INCEPE CHIAR DE AZI! LUCREZI CAT VREI SI CAND VREI, IN FUNCTIE DE PREFERINTE! EXPERIENTA NU ESTE NECESARA, OFERIM TRAINING SI SUPORT! Angajare/Colaborare pentru servicii de livrare la domiciliu. Cerințe: * vehicul: mașina personală/inchiriata *Telefon personal, orice smartphone cu Android Oportunitate de angajare part-time sau full-time in București. PROGRAM FLEXIBIL, FARA ORE PRESTABILITE! Programul poate fi part-time sau full-time, in intervalul 8:00 - 22:00. Programul poate fi inclusiv mixt, și part-time și full-time, in funcție de necesitățile individuale. Plata se va face săptămânal, in zilele de joi/vineri, in funcție de modalitatea pe care o veți alege. (Cash/card). Oferta tarifară: 15 lei/ comanda finalizata (SE POT PRELUA PANA LA 5 COMENZI CONCOMITENT ) La tarifele menționate NU SE RETIN COMISIOANE. Pe langa aceste tarife, mai oferim diferite bonusuri săptămânale, ce vor fi anunțate din timp, pentru a putea oferi tuturor șansa să le primească. DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE la combustibili, revizii sau orice alta reparație auto. Contractul de munca poate fi de 2/4/8 ore, in funcție de necesitățile personale. Contractul va include serviciul de resurse umane (adeverințe, etc), asigurarea medicala de sănătate și Protecția Muncii. Acte necesare pentru activare in platforma: *Copie C.I. (buletin) *Permis de conducere Contact telefonic sau WhatsApp: Andreea

 • 10

  POTI INCEPE CHIAR DE AZI! LUCREZI CAT VREI SI CAND VREI, IN FUNCTIE DE PREFERINTE! EXPERIENTA NU ESTE NECESARA, OFERIM TRAINING SI SUPORT! Angajare/Colaborare pentru servicii de livrare la domiciliu. Cerințe: * vehicul: mașina personală/inchiriata *Telefon personal, orice smartphone cu Android Oportunitate de angajare part-time sau full-time in București. PROGRAM FLEXIBIL, FARA ORE PRESTABILITE! Programul poate fi part-time sau full-time, in intervalul 8:00 - 22:00. Programul poate fi inclusiv mixt, și part-time și full-time, in funcție de necesitățile individuale. Plata se va face săptămânal, in zilele de joi/vineri, in funcție de modalitatea pe care o veți alege. (Cash/card). Oferta tarifară: 15 lei/ comanda finalizata (SE POT PRELUA PANA LA 5 COMENZI CONCOMITENT ) La tarifele menționate NU SE RETIN COMISIOANE. Pe langa aceste tarife, mai oferim diferite bonusuri săptămânale, ce vor fi anunțate din timp, pentru a putea oferi tuturor șansa să le primească. DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE la combustibili, revizii sau orice alta reparație auto. Contractul de munca poate fi de 2/4/8 ore, in funcție de necesitățile personale. Contractul va include serviciul de resurse umane (adeverințe, etc), asigurarea medicala de sănătate și Protecția Muncii. Acte necesare pentru activare in platforma: *Copie C.I. (buletin) *Permis de conducere Contact telefonic sau WhatsApp: Andreea 0771089055

 • 2

  Angajez sofer pe comunitate cu experienta , camion cu duba Frogorifica Necesar card de tahograf, atestat marfuri generale program flexibil (se discuta la telefon cat se sta afara si cat in tara) Salariu lunar 2500 (include lei +diurna), mai multe detalii la telefon: sau

 • Detin gradele BE,CE,DE.

 • Societate comerciala agajaza sofer TIR intenational (tur-retur) RO-EU-RO. Se vine acasa (la Braila) in weekend. Se solicita seriozitate, experienta si cunostinte mecanice de baza. Oferim seriozitate si un loc de munca stabil, de lunga durata.

 • Angajez sofer profesionist categoria C+E, atestat profesional , pe ruta Ro-it-sk-cz-de-nl-b-fr , nu se merge pe tara la descarcat, remorca se ia din garaj din bors .. nu se sta la coada in vama.. Camion Iveco stralis + remorca prelata Salariu intre 1800 - 2200 euro Cer seriozitate si stabilitate..

 • SC ANCORR LOGISTIC TRANSPORT SRL cu sediul în Localitatea Măgurele județul ilfov, angajează sofer profesionist cu permis de conducere valabil categoria C pentru distribuție în județele PH si DB. Camionul este de 7.5t cu lift euro 5,se încarcă de la km 23 A1. CERINTE:Candidatul sa dețină permis de conducere valabil categoria C Sa fie apt din punct de vedere medical și psihologic Sa aiba atestat pentru transport marfă generală si cartela tahograf. OFERIM: Salariu atractiv,program lejer,bonusuri în funcție seriozitate. Cerem si oferim seriozitate,plata salariilor fără întârziere.

 • SC ANCORR LOGISTIC TRANSPORT SRL cu sediul în Localitatea Măgurele județul ilfov, angajează sofer profesionist cu permis de conducere valabil categoria C. pentru distribuție în județele PH si DB. Camionul este de 7.5t cu lift,an fabricatie 2011,se încarcă de la km 23 de pe A1. Candidatul trebuie sa dețină permis de conducere valabil categoria C. Sa fie apt din punct de vedere medical și psihologic, sa aiba atestat pentru transport marfă generală si cartela tahograf. Oferim salariul motivant, program lejer si bonusuri în funcție de seriozitate.

 • 1

  Salar 5500 cu posibilitate de creștere

 • Caut colaboratori cu autoutilitare de 3,5 tone pentru comunitate CERINȚE: Mașinile să fie dotate corespunzător (GPS, preșuri antiderapante, chingi, colțare, opțional folie), cu documentele la zi, ZKO T3, A1, Macron, Milog; se poate oferi asistență îndrumătoare către o firmă pentru a obține documentele necesare (însemnând că vă dau un număr de telefon al celor cu care lucrează ceilalți colaboratori, NU că mă ocup eu de realizarea documentelor pentru firma dvs.); Doar autoutilitare de minimum 8 europaleți (doar prelată, nu box, nu cu lift, nimic foarte special); Șoferi atenți, curați; se lucrează într-un mod profesionist, șoferul fiind imaginea firmei. OFER: Plătesc 0.40 c/km plin și gol; prețul este minim, depinde de perioadă, deci se poate crește; Plata se face la contract, se lucrează pe bursa clientului, eu mă ocup și de realizarea facturilor și tot ceea ce ține de documentele atașate comenzilor preluate; Asistență în Europa; Dispecerat gratuit 24/7; Asigurăm un minimum de 15.000-25.000 km la o perioadă de 4-5 săptamani; perioada petrecută este la latitudinea fiecărui patron, atât timpul pe comunitate, cât și timpul de repaus; Plătesc integral km atât pe plin, cât și pe gol, inclusiv repoziționările, totul calculat pe Google Maps; Se oferă asistență in limbile: bulgară, croată, cehă, daneză, neerlandeză, engleză, estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, irlandeză, italiană, letonă, lituaniană, malteză, poloneză, portugheză, română, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă (însemnând că mesajele sunt date în limbile corespunzătoare țărilor în care se încarcă marfa). *Pentru mai multe detalii, contactați-mă la numărul de telefon sau Messenger DOAR după ce citiți cu atenție. Cei care vor contacta inutil cu întrebări irelevante vor fi blocați, în acest fel refuzându-se colaborarea viitoare. *Detaliile se discută doar față în față în București, sector 5.

 • Bună ziua, Angajez șofer profesionist pentru a lucra pe comunitate. Se lucrează pe camion Mercedes Actros euro6 dotat cu tot ce trebuie pentru a ușura șederea pe comunitate. Se cere ca șoferul sa dețină permis categoria C și E valabil, atestat marfa valabil și card tahograf valabil Perioada de lucru se stabilește de comun acord. Tari tranzitate Benelux, Franța, Anglia Oferim 2500 de euro, lunar, salariul care include diurna plus salariul pe tara. Mai multe detalii la telefon

 • 9

  Angajam sofer pe camion de 40 tone, prelata mega, regim circa 4 saptamani UE cu plecare si revenire in Timisoara cu camionul, 1 saptamana pauza. Cerinte: Seriozitate, punctualitate, adaptabilitate la lucrul in echipa, receptiv la a invata lucruri noi, disponibilitate deplasare in UE 4 saptamani. permis conducere minim C,E atestat marfa, card tahografic valabile. Domiciliul in Timisoara sau imprejurimi! Recomandare de la ultimul loc de munca! Pentru alte detalii sunati pentru programarea unui interviu!

 • Curse la mare în weekend cu microbuz de 8+1 locuri și 16 +1 locuri plecare sâmbăta ora 6-00 dimineață întoarcere duminica după ora 22'00,Relații la telefon

 • 1

  angajez sofer de taxi cu atestat in orasul Sinaia.

 • Salveaza cautarea