Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC VÎNĂTORI ANGAJEZ OPERATOR VOLA tel 0743 032 172

 • Caut post sofer c+e tur retur sau comunitate 4 saptamani cu 1 acasa 0725822074

 • Transport marfa, mobila, diverse sau caut colaborare cu firme. Se ofera factura

 • Angajez conducator auto categoria C+E pentru curse locale Bucuresti. Salariu 3500 ron. Masina Euro 5.

 • Angajez conducator auto categoria C+E,cu experienta pe ruta Romania -Turcia . Masina Euro 5 .Salariu atractiv.

 • Angajez buldoexcavatorist salariu 5000 lei

 • Sofer privat caut de lucru fara antecedente rutiere carnet din 1993.Tel 0771653809

 • Sofer profesionist cu experienta pe camion de mare tonaj 40t, caut loc de munca stabil si serios, intern sau inernational, tur- retur ,exclus,COMUNITATE. Tel:0774602769

 • ANGAJEZ VULCANIZATOR CAMIOANE URGENT SERIOS CORECT PUNCTUAL SALARIU INCEPE DE LA 2500 RON PLUS BONUSURI URGENT 0728210456

 • Angajez șofer taxi cu atestat taxi cu contract de munca

 • Vorbesc italiana puțin germana caut de munca ca șofer preferabil Timișoara

 • Caut loc de muncă ca șofer in Timisoara experienta livrari șofer personal si transport persoane

 • - Cautam 2 colegi motivati si dornici sa faca performanta alaturi de noi. In aceste vremuri suntem constienti de criza de soferi de aceea dorim sa fim clari si sinceri reciproc in aceasta colaborare. - OFERIM 2350 euro / luna 30 zile, constienti ca nu este cel mai mare salariu de pe planeta dar in acelasi timp aliniat pietei actuale. Beneficiile sunt mai mult decat satisfacatoare daca esti omul nostru – colectiv fain, echipa profi, transfer la si de la camion asigurat de noi, oportunitati de invatare si perfectionare, suport in orice situatie in care esti sincer, telefon pt serviciu si timp liber, camioane E5 si E6. Flexibilitate in sistemul de lucru, intelegere Flexibilitate in sistemul de lucru, intelegere – cu alte cuvinte – o mica familie. - Daca te regasesti si vorbesti limba engleza sau germana, asteptam telefonul tau - 0726623669.

 • Barbat 48 ani aspect fizic placut curat,responsabil, A.B.C.E. carnet obtinut in 1988,fara antecedente rutiere,nefumator,disponibil 24/24 in functie de remuneratie,caut post de sofer si nu numai,in Timisoara.DOAR IN ORAS!!!Doar cu carte de munca si doar oferte peste 2500ron net.Cunoscator limba italiana(avansat) engleza(mediu).Prefer autoturism sau microbus 8+1.Nu doresc extern sau TIR.Cazier curat.Ofer si cer seriozitate.

 • Descriere Posesor permis cat , B, C , E atestat transport marfa . Vârsta 50 ani caut loc de munca șofer in Buzău fără dormit la cabină.

 • Angajam 2x echipaje sot si sotie --> Se tranzitează toată Europa , inclusiv Ch & Uk , in principiu cursele sunt fixe --> se fac intre 16000-20.000 km pe luna --> Se tracteaza remorci box ( fara frig ), cu schimb de remorci , se mai schimba si cu prelata , fără schimb de paleți la nici un tip de remorca --> pauzele de weekend se fac numai sâmbătă și duminica --> program de lucru 3 luni cu 1 luna acasă plătită cu salariu pe țara , 2 luni cu 15 zile platite cu salariu pe tara + 15 zile neplatite ( in total 1 luna acasa ) , sau 3 luni la munca cu 2 luni acasa ( 1 luna platita cu salariu pe tara , 1 luna neplatita ) --> transportul dus - întors asigurat cu mașina firmei ( schimbările se fac in Cehia Sau Germania ) , plecările se fac din UrZiceni Ialomița și Bucuresti sector 1 --> La 90% din firmele de încărcari / descărcări avem dușuri și supermarketuri in jurul acestora . --> in 80% din timp stam la parcari cu plata , in uk se sta numai in parcari cu plata cu paza . --> cursele sunt numai de noapte --> nu avem baza , însă la parcările securizate avem toate condițiile --> se lucrează pe Daf xf euro 5 cabina normala și Mercedes Actros euro 6 --> se respecta timpii de condus și de odihna --> aparate automate taxare autobanda --> card As24 --> card EUR parcări și alte costuri --> necesar 2x echipaje soț / soție --> camionul când se preia nu se mai schimba cu altul --> toate camioanele sunt dotate cu huse piele scaune Și podea impecabile , gps , încărcătoare . Se oferă : - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu pe țara + diurna - plățile se fac fără întârziere - referințe foarte bune de la șoferii nostrii - diurna in contract - dispecerat 24/7 * Plata salariului + diurnei se face o data pe luna integral , respectiv perioada 1-30/31 ale lunii , se încasează imediat in următoarea luna între 01-05 ale lunii Diurna : 113€/ echipaj / zi + salariu Minim pe țara 1346 RON x 2 pers = 2692 RON / luna Diurna echipaj ( 1 x experiența și 1x începător ) : Prima luna = 3400€ , a doua luna 3600€ , a treia luna 3800 € , începând cu a patra luna 113€/zi + salariu pe țara Posibilitate de creștere diurna in funcție de km și performante după o perioada de 12 luni . Cerinte obligatorii : - experiența in trafic international - limba engleză conversațional - cunoștințe geografice foarte bune - întreținerea in stare perfecta a mașinii , atât interior cât și exterior ‼️ - experiența in conducere preventivă și economică - SERIOZITATE si dorinta de munca - profesionalism - responsabilitate - cv + referințe de la companiile anterioare cu care ați lucrat sau recomandare de la alți șoferi Necesar: - permis de conducere C+E, - analize medicale - carte identitate, - card tahograf, - atestat - cazier , toate acestea valabile . Wdm logistics Sediu : urziceni , ialomita Mai multe detalii la : Tel : 0735341684 / 0735341685

 • Experienta este obligatorie. Camion cu semiremorca 20t de marfă. Transportam la contracte pe intern.

 • Conducator auto categ B + D , posesor atestate si tahograf, imi ofer serviciile. Disponibil in 24 de ore. Va multumesc !

 • Sofer personal (privat) cu permis de conducere categ. AM; A1; A2; A; B1; B; C1; C; BE ; C1E; CE; din anul 1987,discret,serios,punctual,disciplinat in trafic,disponibil in permanenta. Posed o vasta experienta de condus in Romania si Europa..Pot conduce aprox 1.000 km. fara pauza in situatia unor curse lungi si rapide. Nu am fost implicat niciodata intr-un eveniment rutier,nu am avut amenzi de circulatie,si niciodata permisul suspendat.Am cunostiinte tehnice de mecanica auto. ( Am absolvit Liceu de specialitate ) Tariful este negociabil. Pot lucra full time sau part time.

 • Salveaza cautarea