Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Timis Tip job: Part time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Am de vînzare geanta termin Glovo 140 lei buc

 • 20

  Angajam curier/livrator pentru platforma Tazz By Emag Beneficiile pe care le veti avea daca veti colabora cu noi: #Un salariu care poate depasi 4500 de lei lunar, in functie de orele lucrate si de comenzile livrate. #Programul flexibil, tu decizi cand lucrezi sau cand iti petreci timpul facand ceea ce iti place. #Contractul de munca in functie de nevoile tale(2/4/8 ore), darile catre stat fiind suportate de tine. # Salariul platit de doua ori pe luna. Aplica la acest job daca: - Vrei sa decizi singur cand muncesti si cand nu. - Locuiesti in Timișoara si ai peste 18 ani. - Ai o masina personala, scuter sau chiar bicicleta/trotineta si vrei un job flexibil. - Vrei sa faci parte dintr-o echipa unita si prietenoasa. Pentru angajare sau pentru mai multe detalii sunați-mă!

 • 9

  Angajam curier/livrator pentru platforma Tazz By Emag Beneficiile pe care le veti avea daca veti colabora cu noi: #Un salariu care poate depasi 4500 de lei lunar, in functie de orele lucrate si de comenzile livrate. #Programul flexibil, tu decizi cand lucrezi sau cand iti petreci timpul facand ceea ce iti place. #Contractul de munca in functie de nevoile tale(2/4/8 ore), darile catre stat fiind suportate de tine. # Salariul platit de doua ori pe luna. Aplica la acest job daca: - Vrei sa decizi singur cand muncesti si cand nu. - Locuiesti in Timișoara si ai peste 18 ani. - Ai o masina personala, scuter sau chiar bicicleta/trotineta si vrei un job flexibil. - Vrei sa faci parte dintr-o echipa unita si prietenoasa. Pentru angajare sau pentru mai multe detalii !

 • 2

  Angajam curieri !! Venituri generoase peste medie si plata saptamanala FARA COMISION! Beneficii: Activarea contului imediat Contract de munca pe 2h/4h sau 8h Se poate lucrat atat full-time cat si part-time Venituri motivante in functie de munca si efortul depus individual Bonusuri in functie de performante Program flexibil in functie de disponibilitatea dumneavoastra Instruire pentru folosirea aplicatiei Suport tehnic 24/7 Discount la carburant Discount la service Reactivam contul daca ai fosta activ pe alta flota Ce iti trebuie pentru a fi curier: Dorinta de face bani Un mijloc de transport personal sau inchiriat (masina, scuter, bicicleta) Telefon cu sistem de operare Android/iOS Personalitate dinamica Capacitatea de adaptare la munca in echipa De asemenea cautam parteneri locari cu SRL/PFA/Ii Te asteptam in echipa noastra, locurile sunt limitate!

 • Angajez curier livrator (bicicleta,trotineta,mașina sau alte mijloace de transport). Venituri de peste 3000 lei/luna + bonusuri+beneficii. Bonusurile se acorda in funcție de prestanța și beneficiile sunt din partea casei. Dacă esti interesat și dispus sa colaboram contactează.ma la (accept și apeluri informative)

 • 2

  firma de curierat (food delivery) angajam curieri cu bicicleta, masina proprie, program flexibil, salariu foarte motivant, bonusuri in functie de performante, detalii la nr. de telefon:

 • 18

  Angajam tineri PERSEVERENTI si IMPLICATI . Activitate de transfer de persoane,cu microbus 8+1 (30%) si activitate de birou (70 %) si ocazional out of office. Disponibilitate de lucru in echipa, Permis cat. B, obligatoriu. Cunostinte PC si limba engleza obligatoriu. Se lucreaza in ture 12/36. Salariu 1500 lei in mana, (cu cotract de munca). e-mai:

 • 1

  Se angajează curier/livrator pentru TAZZ by EMAG full-time/part-time cu program Extra FLEXIBIL Se acorda salariu+ bonusuri de performanta in functie de varianta dorita (part-time / full-time) Plata se face de 2 ori/lună în data de 5 și 20 ale lunii. Cerinte: -Mașină/bicicletă/scuter/trotinetă. (Cei care nu aveți un mijloc de transport și totuși vă doriți tare să lucrați, scrieți și încercăm să găsim o soluție!) -Telefon ANDROID -Varsta de minim 16 ani. -In cazul in care deti un SRL sau PFA, se poate incheia contract de colaborare. Cei interesați, vă rog să Trimiteți un CV la adresa [E-mail ascuns. Apasă pe Aplică pentru a trimite candidatura.], avand urmatorul subiect "ANGAJARE - Tazz by EMAG - "numele dumnevoastra" Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa mai sus mentionata sau la Contact tel *ANUNTUL este valabil pentru Timisoara

 • 1

  Angajez curieri pe platforma Tazz by Emag! Program flexibil! full-time sau part-time,plata la săptămână sau la 2saptamani contract de munca bonusuri suport ,echipament de lucru,școlarizare!

 • 3

  angajez curieri cu sau fără experiență !!

 • 4

  FLOTA Oficiala cu licenta UBER/BOLT/CLEVER GO / UBER EATS ofera colaborare pentru soferi full time/part Time, și curieri Uber EATS cu bicicleta, scuter sau mașina. Oferim Suport Legal pentru obținerea tuturor actelor pentru a fi în conformitate cu legea! Cerințe Uber transport de persoane: Varsta minima 21 ani Permis minim 2 ani vechime Masina maxim 15 ani vechime Cazier curat Cerințe Glovo : Vârstă minima 18 ani Bicicleta, scuter, trotineta sau mașina indiferent de vechime. Cazier curat Avantaje: - program flexibil, - venit lunar peste medie - munca usoara - asistenta permanenta - plata pe card sau cash - oferim bonusuri diverse (detalii la telefon) Venit lunar, intre 2000-5000 Ron net, în funcție de consumul mașinii, în unele perioade chiar mai mult.

 • 5

  Vrei să ai mai mult timp liber pentru tine? Vrei să lucrezi după un program stabilit doar de tine? Se poate lucra part time sau full time, tu alegi. Firmă colaboratoare cu Tazz by eMag angajează curieri, nu necesită experiență, tot ce trebuie să ai este: un smartphone, o mașină sau un scuter sau o bicicletă sau o trotinetă electrică. Pentru detalii trimiteți vă rog un SMS sau sunați la numărul afișat în anunț.

 • 3

  Chef&Grill - un restaurant axat pe delivery, situat pe str. Steaua 52 (Zona Steaua Fratelli) angajează livrator full time/ par time, cu mașină proprie. Pentru mai multe detalii și stabilirea interviului sunati la nr.

 • 5

  Angajam șofer taxi, închiriez Dacia Logan 2010 Taxi, variante, decont 70 lei

 • 12

  Câștigă cu noi! Poți livra cu mașină , scuter , bicicletă , trotineta . Program de full time sau part time. Câștigurile se virează bilunar către tine! Fără experiență! Experienta o acumulezi in teren! In piata de Food Delivery căutăm oameni ca tine, care doresc să cunoasca orașul și să ne ajute cu distribuția comenzilor. Te asteptam în echipa noastră! Ce trebuie să știi pentru a deveni curier ? - Ești autonom și îți place să îti faci singur programul - Ai o modalitate de transport proprie - Ai un smartphone android cu conexiune la internet - Seriozitate și varsta minima 18 ani, Sa fii sociabil, determinat si responsabil. Ce condiții oferim? - Flexibilitate - îți alegi singur programul de lucru - Echipament si geanta - Suport din partea dispecerilor dedicati - Tarif per/comanda neegalat in piata.

 • 1

  Cautam curieri pentru platforma Tazz by eMag Cerinte: - Bicicleta, Trotineta, Scuter, Motocicleta sau Autoturism. - Smartphone Android sau IOS - Seriozitate - Varsta de minim 18 ani Beneficii: - Dispeceri care stau la dispozitia ta pe toata perioada in care esti activ pe aplicatie. - Programul este flexibil, va fi stabilit cu o zi inainte si poate fi modificat in functie de necesitate. - Nu ai nevoie de experienta. - Esti propriul tau sef! - Oferim suport pe intreaga perioada de colaborare. TARIF 14 lei/comanda efectuata (cu carte de munca) TARIF 15 lei/comanda efectuata (SRL sau PFA) Plata se face in data de 5 si 20 ale lunii. Carte de munca inregistrata la ITM, protectia si medicina muncii! In cazul in care detii un SRL sau PFA, se poate incheia contract de colaborare. Mai multe detalii la telefon:

 • 1

  Partener Tazz by EMAG oferă oportunitate de angajare, un loc de muncă flexibil part time sau full time, în Timișoara, Cluj si Bucuresti! Tazz by eMAG este o aplicație pentru mai multe feluri de livrare, un serviciu prin care tu poți să livrezi mâncare sau diferite alte lucruri de la restaurante/magazine/farmacii și să câștigi bani frumoși din asta. Dacă ai minim 18 ani, un telefon și dorința de a suplimenta venitul actual, te așteptăm în echipa noastră. În funcție de timpul pe care îl aloci acestei activități, de implicare și de efortul depus, se calculează veniturile (plata se face la fiecare 2 săptămâni). De altfel, îți faci programul cum dorești, nu ai șef și se face contract de muncă. Ai nevoie de un telefon, de un mijloc de transport personal sau închiriat (mașină, scooter, bicicletă, trotinetă, orice te poate ajuta pentru a te deplasa ușor), și de aprox 200-300 lei CASH, pe care curierul să îi dețină asupra sa în permanență, pentru rulaj. Din acești bani se vor plăti comenzile la locații/restaurante, care sunt cu plata CASH de către client. Atunci când clientul specifică plata CASH la o comandă, curierul plătește comanda la locație/restaurant din banii proprii și încasează aceeași sumă plătită, de la clientul final la care livrează comanda. Astfel, nu vei rămâne niciodată cu bani în minus față de suma inițială sau cu surplus de bani după finalizarea unei comenzi. Nu există riscul să nu încasezi banii de la clientul final, dacă acesta nu răspunde, returnați comanda la restaurant și personalul vă returnează banii, fiind răspunzători pentru verificarea clienților în cazul comenzilor cu plata CASH. Dacă ai dorință de muncă și nu dispui de niciun mijloc de transport încercăm să găsim o soluție. Pentru mai multe detalii, contactează-ne fără ezitare la telefon! Te așteptăm în echipa noastră!

 • Bună caut de lucru șofer permis de conducere B C +E în fiecare Weekend sunt din Județul Timiș Lugoj

 • Salveaza cautarea